www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Blogs > Diana Vlase's Blog

dianavlase / luni, 29 oct 2007
 
Hollywood Multiplex de Halloween!!!




Pe 31 octombrie la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall si vei trai o seara de Halloween infiorator de magica cu filme horror, jocuri de groaza si premii fermecate.
Eu una trebuie sa vad Rise, Cu Lucy Liu, si Resident Evil, si Hanibal Rising, si cu tona de floricele aferenta!


dianavlase / vineri, 26 oct 2007
 
Britney Spears...not!
Am gasit pe un site foarte vizitat in state, posibile coperti de album pentru draga de Britney. Mi s-au parut foarte amuzante, saraca de ea, of, of! Cum rade lumea de aceasta blondina naiva, cu privire galesa de inger...













We love u, Britney, dar pe bune, nu stiu daca a fost bine sa inlocuiesti mancarea cu drogurile, poate mai bine cum se zice la romani, grasa si frumoasa, dar si mai bine ar fi slaba si frumoasa, asa ca vezi ce faci...

dianavlase / marşi, 23 oct 2007
 
Ultima descoperire... A MEA!
Imi displac din ce in ce mai mult oamenii cu pareri, asta probabil pentru ca se impinge la insuportabil faptrul ca fiecare avem, in muzica, preferati si cantareti pe care ii suportam mai putin, sa spunem, strict muzical.
Dar faptul ca se injura un om pe strada ca are pantalonii intr-un anumit fel, fie prea stramti, fie prea largi, fie prea rupti, fie prea la patu ace...prejudecati, asta sunt.
Nu o zic decat pentru ca azi am descoperit ulimul album J.Lo, si imi place. Ma face asta superficiala? Inculta muzical sau cum?
Pentru oamenii care isi dau cu parerea dupa ce asculta o piesa, ascultati J.Lo, BRAVE!

dianavlase / miercuri, 17 oct 2007
 
Polifonicul...
De cand cu mall-urile si cu panterele de mall, don'soarele alea de nu pot respira de cat de tare se strang la corsetul de nunta, au aparut si ei, care mai de care mai parfumati, s-au inventat brelocuri de cinci ori mai mari decat cheia de la masina, numa' numa' o observa cineva ce marca e, si nu in ultimul rand a crescut Mafia soneriilor telefonice.
Acu' daca nu e doamna politicoasa care sa te traga de ureche la inceputul reprezentatiei: ''inchide dracului telefonul, sau macar da-l pe silent, in ma-sa de mobil'' atunci romanasul nostru proaspat frezat, parfumat, brenduit si tot restul, se trezeste privit dragastos de tot publicul de la Multipex, in timp ce din mobilul lui cu mii de lumini se aude polifonic ''Tu esti o zeitaaaaa/ Da, asta esti, zeita mea''
Nu stiam la ce sa ma uit mai surprinsa, la Jodie Foster, care avea tot felul de replici idioate ca: ''Who's da' bitch, now?'' sau la idiotul pe post de odorizant, care avea un deal cu ala de a facut coloana sonora la The Brave One, pentru ca din doua in doua minute ii suna mobilul...polifonicul.
Filmul, o catastrofa, aaa, aaa, si un grup in spatele meu, gadilatori de profesie, probabil, pentru ca au ras tot timpul, unii de altii (pelicula te facea sa plangi cu gandul ca puteai sa iti iei trei gogosi de la Daylight cu banii aia)... si replica de final, o delicatete cum numai in carti mai gasesti. Tipul, polifonicul:
''Fa, la ce nivel am lasat jaguarul?''
Ma intreb de ce mai au oamenii nevoie de imaginatie, cand totul e acolo...

dianavlase / vineri, 12 oct 2007
 
Cultura de weekend
Propunerea mea pentru acest weekend este urmatoarea
Vineri: Ora 23.00 Club Malibu...cea mai fierbinte petrecere de hip-hop si r&b din oras.
Sambata: Club Martin mentine registrul house cu Gabriel Ananda & Sian, nu trebuie sa lipseasca nimeni de la un astfel de evniment...macar ca experienta ';)'
Duminica: Teatru - Anunt: Vand Femei, de la 21.00 in club Malibu.

Asta in cazul in care te intrebai ce sa faci in acest sfarsit de saptamana!

dianavlase / marşi, 09 oct 2007
 
Amintiri...
Povesti de viata, povesti de moarte, povesti de dor...
Pentru fiecare om, cea mai importanta poveste, este cea in care traieste. Pentru neomul din mine, cea mai importanta poveste este cea pe care mi-o creiez. Niciodata nu mi-am dorit sa fiu o printesa, sa am un castel, sa calaresc un cal alb. Fanteziile copilariei mele s-au redus la copaci vorbitori, la lumini ceresti si la Puiu.
Numai cei foarte curajosi dintre noi, au puterea sa recunoasca la ce visau, cand erau mici. Eu ma imaginam cu parul lung (mereu am avut parul scurt) valurit de vant, printre vita de vie de pe deal. Acolo, pe deal, era o salcie pitica, unde punea Buna apa, toamna, la culesul strugurilor. Si ma visam de multe ori vorbind cu salcia. Ma invata cum sa ma tin dreapta, cum sa nu privesc soarele in fata, ca as putea orbi pentru o secunda, cum sa merg cu picioarele goale prin praful de pe deal...
Apoi duminica, bunica ma ducea cu ea la biserica. Ascultam slujba pana simteam ca ametesc, apoi ma asezam in genunchi si mai bagam o cruce. Apoi mergeam acasa, si dupa ce mancam, ma bagam in pat si ma gandeam ca frumos ar fi sa se pogoare o lumina din cer, si sa imi zica mie, ingenunchiata in biserica:
''Tu copila, ridica-te, caci tu esti pura!''
Si toate babele sa ramana cu gingiile cascate!

Api am fost pe langa Craiova, la o matusa, o vara intreaga. Eu tot scurt tunsa. La doua case mai incolo locuia Puiu! Asa il chema, era un tiganus mic, caruia abia ii mijea mustata.Si eu il impingeam, si il faceam carpa de paiangeni. Si seara, la culcare, ma pupam pe mana, si imi imaginam ca il pup pe Puiu pe obraz. Cand am plecat, la capatul verii, a mers dupa mine cu bicicleta... si m-a privit indelung. Oare si-a pupat si el vreo-data mana gandindu-se la mine?

Nu am incetat sa am fantezii, decat pentru un scurt timp. Acum iar am. Ma asez in pat, pe burta, si uneori Catalina ma mai aude soptind:
''Asa...''
Si gandurile o iau razna. Mereu adorm vazandu-ma in fata oglinzii, ridata, cu o palarie neagra, si un trandafir rosu ce miroase a viata...

dianavlase / joi, 04 oct 2007
 
Balerini
Nucii fac umbra batranului Bucuresti. Pe strazi se plimba punckeri tineri care s-ar droga doar ca sa se integreze terilismului. Sub nuc statea ieri o fetita atat de frumoasa. Cu parul colorat in toate nuantele curcubeului, cu cercel in spranceana si castile in urechi. Canta ca uraste pe cineva in germana. Frumoasa melodie iesea din buzele ei conturate... orice lucru dezgustator, sau macar macabru, poate fi o adevarata opera de arta daca iese din izvorul potrivit: ''du hast...''
Tragea cu nesat dintr-un Kent, si incerca sa patrunda melodia. Era asa frumoasa. Pun pariu ca nici macar nu constientiza asta...
Nucul bartan lasa vantul sa-i adie frunzele, strada lasa oamenii sa treaca, si ea parca era o statuie falnica a tinerei generatii macelarita psihic de cacaturile sociale, politice, s.a.m.d...
Eu asteptam o masina, si nu-mi puteam lua ochii de la ea. Mi se mai intampla uneori sa ma traga lumea de mana pe strada ''Ce te uiti ma asa la mine, ca la urs?''
Am tot privit-o pana am sesizat toate detaliile vestimentatiei ei, lant cu cap de mort, pantaloni larguti si rupti... si balerini in picioare! Nu este totul pierdut cu tinerii nostri. Si eu trag cu nasat din Kent, port pantaloni largi si rupti, nu ascult Ramstain dar... port balerini.
Chipul angelic si balerinii... furtunile tineretii sunt doar etape, scari pe care sa urcam...
Am ajuns la birou si am simtit sa-mi odc-sc ''du hast!''

Ps. Poza de la ''Mi-e frica, Mama!''

dianavlase / luni, 01 oct 2007
 
Amintiri pe muzica.
''Cand admiri o femeie, bei sampanie din pantoful ei!''

Era o placuta de la intrarea in salon. Au intrat de brat, impreuna, ca cel mai solid cuplu din lume, desi se stiau de mai putin de un an, iar vizitele nocturne la apartamentul ei de lux, inchiriat de un alt domn cu dare de mana, se intamplau de mai putin de doua luni.
S-au asezat la o masa, mai in spate, de unde puteau privi toti oamenii din salon, fara ca ei sa fie vazuti prea bine. Au cerut doua cocktale-uri cu suc de mere si rom, si au inceput sa vorbeasca in soapte despre evenimentul ce urma sa inceapa.
Usile s-au deschis larg, la numai un minut dupa venirea lor, si, in incapere a patrut un domn bine, aproape gras, tuns ca un ofiter american. Vesta costumului abia ii cuprindea burta, iar mersul greoi si leganat ii tradau conditia fizica precara. A cuprins cu privirea tot publicul, si s-a apropiat de masa lor.
''Se poate?''
Cei doi s-au privit interogandu-se reciproc, dar pentru ca el continua sa stea langa ei, ostentativ, a trebuit sa ii cedeze un loc la masa.
''Va rog...luati loc.''
''Ce spectacol urmeaza sa inceapa, strasnica treaba fac germanii astia.''
''Se pare ca da.''
Dar barbatul isi intoarece scaunul catre cuplu si se holbeaza la ei fara jena.
''Strasnic''
''Domnule, ne cunoastem?''
''Lasa domnule, ce atat cunoscut, nu e suficient ca printre atatia nemti incuiati, noi avem suflet cald de romani? Strasnic decolteau, doamna mea!''
Straniu, pana si pentru o adunatura pestrita ca aceasta. Domnul se apleca putin in partea femeiei si incepu sa priveasca atent pantofii.
''37?''
''Poftim?''
''Cat masurati, doamna, la pantof?''
Intrecuse limita, asa ca partenerul venerabilei domane, se ridica interpeland cresterea omului.
Numai bine ca intre timp luminile din sala se redusera la semiobscur asa ca si volumul discutiilor a trebuit redus substantial. Au intrat actorii si scamatorii, oamenii cu flacarile si contorsionistele. Spectatorii au inceput sa aplaude zgolotos, de pe scaune.

Din spatele salii s-a auzit un tipat si in mai putin de 30 de secunde s-a oprit orice fel de activitate si s-au aprons luminile.
Rotofeiul domn sorbea satisfacut ultimele guri de sapanie din pantoful doamnei, iar cand simti ca toate privirile sunt intoarse catre el, spuse:
''Strasnica femeie, dom'le. Ce sa stiti voi, nemti prosti?''
Nu intelegea nimeni nimic, asa ca doi jandarmi s-au infatisat iute si l-au scos pe domn afara din sala, impreuna cu pantecul lui abia sustinut de vesta costumului si cu pantoful, marimea 37, al doamnei.

dianavlase / marşi, 25 sep 2007
 
rautati si rautaciosi
Nu fac parte din categoria oamenilor rautaciosi, nici macar carcotasi, numai ca in momentul in care iti e zgandarita toleranta la maxim, iti vine sa semnezi si tu cu ''anonim'' un articol intr-o revista oarecare si sa zici lucrurilor pe nume.
S-au cam scuturat silicoanele fara voce de pe piata, trebuie sa recunosc, si nici macar Bambi sau Trident nu mai canta numai din decolteu....sau... mai canta? Eh, dar nu se poate de tot, nu? Avem cativa manechini care, mai nou, in ultimul lor clip, si-au facut prietenele celebre. Fiecare ''femme fatale'' din ultimul clip Akcent este iubita celui in cauza. Asa ca, daca aveti gelozii d-astea nejustificate, dragelor, ele sunt! Nu ar fi singurii insa, care isi folosesc iubitele/iubitii pe post de ''clip actor''. Am mai auzit de astfel de proceduri si la alti artisti, intrebarea mea este alta...de ce nu canta?
Diana

dianavlase / luni, 24 sep 2007
 
Dragoste la Prima vedere II
Pentru cei care nu au vazut clipul nou al lui Alex, va spun eu ca este foarte marfa realizat, nu prea se pupa cu piesa, dar asta nu inseamna ca romanii nu s-au depasit inca o data, mai mult decat romanii, ''moga team'', sa le zilem asa.O puscarie, niste cadre splendide, cut-urile la montaj foarte profi, cateva momente jenante pentru cei doi mari interpreti... acum serios, de ce ar sari Conect-r ca un resort fericit dupa ce ii inchide telefonul in nas fetei care ar fi vrut sa ii dea o cafea? Una peste alta, romanca din mine este mandra de clipul asta.
&eurl=http%3A%2F%2Fthe13thsister%2Eblogspot%2Ecom%2F">&eurl=http%3A%2F%2Fthe13thsister%2Eblogspot%2Ecom%2F
Sa-l vedeti si voi.
O saptamana splendida...
Diana


Pagina: 1 ... 5 6 7 8 9 inapoi | inainte

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

105 vizitatori si 0 membri acum pe site