www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Termeni si conditii de utilizare

1. Introducere:

Folosirea acestui site se face numai in cazul acceptarii conditiilor de utilizare, a politicii noastre de restrictii si confidentialitate si a altor notificari aparute in cadrul MuzicaBuna.ro. In caz de neacceptare si de nerespectare a conditiilor, persoanele respective nu au permisiunea de a accesa si de a folosi serviciile oferite de acest site. MuzicaBuna.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil.


2. Reguli de utilizare

Utilizatorii site-ului sunt obligati sa respecte urmatoarele conditii:

- Nu vor incarca, posta sau transmite pe acest site sau prin intermediul sau informatii ce contravin legilor, ce au un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile.
- Nu vor incalca drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidentialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalti. Nu se vor admite date ce nu le apartin autorilor.
- Nu vor incarca virusi, scripturi sau alte programe de acest gen
- Nu vor oferi informatii false asupra identitatii lor sau asupra originii continutului oferit, a mesajelor sau a altor informatii

NOTA: Pentru o calitate cat mai buna a serviciului toate datele adaugate sunt verificate periodic de administratorul site-ului MuzicaBuna.ro, iar daca acestea incalca termenii si conditiile de mai sus vor disparea de pe site.


3.Disclaimer

Firma care reprezinta MuzicaBuna.ro si realizatorii acestui site nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de stricaciune sau paguba de nici un fel care are sau pare a avea legatura cu site-ul sau cu continutul sau (aici sunt incluse daunele morale sau fizice, pierderea de date, venit sau profit, pierderea, stricarea sau alterarea bunurilor aflate in proprietatea dvs. precum si conflictele de orice natura cu terti).

Informatiile ce tin de sectiunea "Critica muzicala", sunt punctele de vedere personale ale editorilor sau ale vizitatorilor, ele neatragand dupa sine acuze si nereprezentand o abordare avizata asupra fenomenului de plagiat. Toate observatiile si comentariile din aceasta rubrica au caracter pamfletar.

Sectiunile noutati, artisti - versuri, videoclipuri, poze, etc - sunt realizate cu respectarea acordurilor scrise, toate materialele distribuite in aceste rubrici fiind preluate de pe site-urile oficiale ale trupelor in cauza sau ale caselor de productie ale acestora.

Rubricile "Blog-uri" si "Forum", precum si toate comentariile existente la diversele materiale de pe site, prezinta exclusiv punctul de vedere al autorilor acestora, echipa MuzicaBuna.ro neavand nici un amestec in redactarea continutului lor. De aceea, noi, echipa MuzicaBuna.ro nu putem fi trasi la raspundere pentru nici o infractiune, conflict sau neintelegere rezultate din publicarea in rubricile respective. Copyright-ul acestor materiale apartine autorilor. Reproducerea integrala sau partiala fara consimtamantul acestora se pedepseste conform legilor in vigoare.

Adresele de email de pe care ne scrieti si continutul acestora NU sunt publice. Ele sunt si vor ramane private, deci puteti sa va simtiti in siguranta sa ne scrieti. Astfel ne faceti un mare serviciu, ajutandu-ne sa ne facem o privire de ansamblu asupra vizitatorilor nostri.


4. Termeni pentru artistii debutanti

Daca doriti sa trimiteti melodii in format MP3:
- declarati pe propria raspundere ca melodiile va apartin si ca detineti toate drepturile asupra lor.
- sunteti de acord ca melodiile sa fie publicate in paginile site-ului MuzicaBuna.ro, fie ca link-uri externe, fie gazduite chiar in site-ul MuzicaBuna.ro


5. Copyright

Acest site, numele sau si tot materialul inclus cu exceptia resurselor din sectiunile "Noutati", "Artisti" si "Muzica" este copyright © ARHEXIM SRL (toate drepturile rezervate).

Materialele sunt destinate uzului personal. Copierea sau folosirea acestora in orice alt scop se pedepseste conform legilor internationale in vigoare. Continutul acestui site nu poate fi folosit in scopuri comerciale, vandut sau inclus in orice alt material sau publicatie comerciala sau necomerciala decat cu acordul scris al autorilor

Altele

Despre MuzicaBuna.ro
Echipa
Termeni si conditii de utilizare
Contact

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:Asculta radioul tau preferat:download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un evenimentcopyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

103 vizitatori si 0 membri acum pe site