www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Blogs > Diana Vlase's Blog

dianavlase / luni, 28 iul 2008
 
Lenny Kravitz
Monday mornin' cu chef de munca... evident not!
Amintindu-ne de weekendul trecut o sa spun ca de mult timp nu m-am distrat atat de bine la Malibu. U can try it!!! Ba nu "datorita" alcoolului, datorita prietenilor dragi din jurul meu...
Sambata a fost acel concert minunat, unde a trebuit sa asteptam o gramada de timp ca sa-si faca Lenny aparitia, ca o diva ce este. A intrat imbracat in haine aproape femeiesti, cu cizme cu toc si jeansi mulati, s-a bucurat ca este in Ungaria... Eh, aici intervine mandria ca sunt romanca. La momentul cu Ungaria, publicul a inceput sa huifuie, ca si cum, de odata nu mai era Leny Kravitz.. pana cand nu si-a cerut scuze, dupa care au inceput iar sa se isterizeze. Mort, as in, atat de mort incat nu prea putea sa stea in picioare, dar a facut cel mai marfa show ever. Niste megatalentati langa el, in scena, plus ca era in chef sa cante numai tristetzuri, asa de inima albastra. Publicul a cantat ca un cor de copii cu mintea stearsa, iar mie mi-a venit sa plang de vreo doua ori... trebuie sa spun ca Muzica este cel mai frumos drog...
In rest, inca o data La Multi Ani, Catu, am dormit si am mancat muuult, am ras si mi-a venit inca o idee de piesa (de teatru, in prima faza...)

dianavlase / marşi, 15 iul 2008
 
Shaggy la Mamaia

Maica-mea, aceasta iubitoare incurabila a lui Mister Boombastic (aveam si o rima) m-a sunat urland in telefon ca vine omul in Romania. Eu evident ca stiam deja. In august, pe plaja la Mamaia o s-o cunoasteti pe maica-mea, care va lesina din doua in doua minute.

&feature=related"> 

Ah, sau daca o sa-l sechestreze o romanca, pe om... tot mama e! Anunt oficial, ca ea tot nu intra pe net, ca o sa-i ofer cea mai frumoasa vacanta in perioada respectiva.

Oricum, amanuntele referitoare la concert sunt urmatoarele:

Biletele pentru concertul din 29 august se vor pune in vanzare incepand cu data de marti, 15 iulie, prin intermediul site-ului www.ticketpoint.ro si in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara la pretul de 55 RON.  Biletele Golden Ring - locuri limitate cu vizibilitate maxima, in fata scenei -  vor costa 75  RON.

 


dianavlase / joi, 10 iul 2008
 
Dear Old Montell

&feature=related"> 

Eram prin liceu si aveam o caseta cu omu' asta. Este cunoscut in toata lumea ca Montell Jordan a avut un hit... dar mie mi-a facut liceul mai.. smooth:D

Oricum, puneam piesa asta de fiecare data cand ma pregateam sa merg la ''discoteca'' si simteam nevoie sa ma machiez excesiv.

Ah, avem si un prieten care se imbraca cu haina de blana (cool, in momentul ala) acu e houser si viseaza sa traga cu pusca in pescarusii din Ibizza...

Ah, mai erau... Usher (la inceputurile lui, miiiic mic si negruuuu), Savage Garden, DMX, albumul ala de a corupt toooate minorele al lu' R. Kelly...

Eu nu pot veni cu nume care au sustinut perioada din punct de vedere istoric, pentru ca pe mine, dintotdeauna, m-au miscat slow jam-urile, usurismele, muzica de trezit si cea de culcat :D !!! Cau u blame me?


dianavlase / miercuri, 04 iun 2008
 
Sugarbabes la Bucuresti
Acu daca spun, inca o data, ca romanul e o rasa proasta, or sa arunce unii cu rosii in mine? Ma doare-n fund...
Aseara a fost concert Sugarbabes, la stadionul Iolanda Bales Sother. Anuntat ca incepe la 7 jumate. Fetele au intrat la 9 jumate. In deschidere Keo si Akcent. Pai cum, mai frate, Keo si Akcent? Unii mai varza ca altul, ca sa spun asa. Eu stau si ma intreb, oare nu le-o fi fost rusine sa se urce pe scena, sa faca semi-play-back, in conditiile in care, dupa ei urmau femeile astea, in care, trebuie sa recunoastem, rage talentul ca din leu?
Akcent au fost atat de penibili, incat imi este greu sa restrang in cuvinte. Frate, nu-s talentati, nu-s aratosi (poate sunt, din punct de verede al unu fetitz), nu fac atmosfera. De ce? Ca sa ne facem noi de ras inca o data si sa aratam ca noi nu avem talent in Romania? ...Avem patru manechini chinuitzi, care oracaie totalmente fara nici o legatura cu nimic... cu atat mai putin cu muzica.
Apoi, a doua chestiune, concertul asta, sponsorizat de Orange, a avut un fel de promotie, asa incat au avut acces toti taranii, toate fufele, spoite si boite, de-ti venea sa le joci in picioare. Unu cu burta si tricou mulat a inceput sa tzipe, cand au intrat Sugarbabes, sa plece acasa. Ba , dar tu chiar esti idiot?... retoric evident.
Partea buna. Felele! Fenomenale. Frumoase, reale, cu voci bune, bune, cu band si backing vocals in spate, imbracate nice... Ce mai... Au cantat de nici nu te prindeai ca e live! Pacat ca a trebuit sa plec dupa jumatatea concertului, de frica sa nu ma inghita monstru cu multe capete, pe numele lui tzaranul autentic bucurestenizat.

dianavlase / joi, 22 mai 2008
 
tranda versus Skizzo
Interesanta apropiere.
Nu am vazut un concert live cu nici unul dintre ei, dar s-au strans la Bucuresti, desi nu e chiar mijlocul drumului dintre Constanta si Timisoara, asa ca trebuie sa mergem sa vedem de ce sunt in stare. Mai ales ca e vineri, si noi nu lipsim de la Malibu, right?
Pareri si detalii dupa concert.
Cu ps-ul ca e vineri pe 30, adica saptamana viitoare.

dianavlase / vineri, 18 apr 2008
 
Ultimul radio pe piata online
Radio Tecktonik este un nume care leaga genuri muzicale de club.

Radio Tecktonik si-a luat in serios rolul de radio pe data de 6 martie 2008 si este dedicat in special celor care asculta muzica de club.

Ne place sa fim operativi, sa fim cei mai credibili, sa fim sursa ta de buna dispozitie.

Emitem neintrerupt si indiferent pe ce meridian te afli si cat indica ceasul tau
vei gasi la Radio Tecktonik emisii foarte variate
http://radiotecktonik.ro/listen.m3u


dianavlase / vineri, 04 apr 2008
 
Concertele anului 2008 - pentru ca meritam?
Tocmai am fost anuntata de inca doua nume mari, enorme, care vor concerta anul acesta in Romania.
Am vrut sa am o privire de panorama vizavi de ce se intampla in 2008, in materie de concerte. S-a spus ca 2007 a fost cel mai bun an, din acest punct de vedere, desi Michael Jackson la inceputul anilor '90, ramane in topul celebritatilor care ne-au calcat plaiurile. Eh, noutatea este ca statisticile declara 2008 100% mai bun decat anul precedent in ceea ce priveste numelor care-si vor bifa prezenta aici. S-au intamplat multe pe piata evenimentelor live in ultimul an: am avut Coke Live, Rolling Stones, Julio Iglesias, George Michael, B'Estival, insa nici unul din organizatorii mari din Romania nu este totalmente multumit de cum au decurs lucrurile, dar se pare ca uzeaza de o strategie si mai buna. Aduc si mai multi artisti, si mai buni, legende chiar, pentru zgudui publicul printr-un shock educational si de divertisment. Felicitarile mele!
In Romania exista doar patru promoter-i implicati frecvent in organizarea de concerte live de mare anvergura: Emag!c Entertainment (organizator al concertelor Depeche Mode, Shakira, B'Estival), Events (Coke Live, Rolling Stones), Music Management International (Julio Iglesias), Modus Production (George Michael).
Multumim sponsorilor care asigura bugetele si organizatorilor pentru urmatoarelor nume in 2008: Metallica, Lenny Kravitz, Nelly Furtado, Cypress Hill, Kylie Minogue, Zucchero, si multi, multi altii.

Cu fiecare zi se mai anunta un concert, si pana la urma poate chiar evoluam, asa pe nesimtite, si o sa ne trezim intr-o seara ca mergem intr-un bar unde suntem de-ai casei, si o legenda urca pe scena... Sau poate urmasii urmasilor nostri:))


dianavlase / luni, 24 mar 2008
 
Nothin' is real... is all in 'ur head!
Nothin' is real... is all in 'ur head!

In ultimul timp tot aud, intr-o forma sau alta, ideea asta. Din trecutul nostru, singurele chestiuni reale sunt amintirile, si de cele mai multe ori, ele se inregistreaza deformat, in functie de circumstante si de cum le-am povestit mai departe. Nu mai stiu daca il uram pe taica-meu sau doar ma enerva uneori, nu mai stiu daca faceam papusi din atze, sau am facut o singura data si apoi am imbratisat ideea ca regula, nu mai stiu cine a fost primul baiat pe care l-am iubit, sau daca a existat. Poate l-am inventat eu, de dragul de a fi iubit un prim baiat...
Poate blocul in care am locuit cand eram mica nici nu exista... Mi-l amintesc mare, cu usa impunatoare de fier, cu geamuri intretatiate cu fire de sarma, cu peretii galbeni, murdari de talpile noastre pline de noroi, cu scarile imense, si multe la numar. Locuiam la etajul unu, exact in capatul scarilor. Mereu priveam in sus, si mi se parea o eternitate pana acolo. Acum mai merg uneori sa imi vizitez tatal si blocul este defapt un amarat de patru, cu o usa ce poate fi doborata cu piciorul , cu 16 scari scorojite pe care le urci in cateva secunde. Deci nu mai exista... Nici nu imi pasa daca am crescut eu si il vad altfel... acela, care mi se parea colosal, nu mai exista!
Oameni care demult mi se pareau intangibili, perfecti si impasibili, imi surprind dezamagirea cu texte de agatat jenant de banale...
Ma intreb cum ar trebui sa procedam sa ne conservam sentimentele, perceptiile, si acum-ul... cel putin pana la moarte.
Defapt, ma intreb daca ce simteam acum un an, ce simt acum, sau ce o sa simt peste un an este adevarul...
Concluzile sunt mereu aceleasi...
Nu exista: adevar, niciodata, pentru totdeauna, blocul meu, ura, moda, amintire, tata.
Exista: Tanar si Nelinistit, Familia Bundy, acum simt ca, rosu, mama.

dianavlase / luni, 17 mar 2008
 
Egalitatea de gen

In perioada 17- 29 martie 2008, ARTHIS - Casa de Cultura Belgo-Romana
organizeaza
expozitia de fotografie "Egalitatea de gen". Evenimentul este
organizat in parteneriat cu Fotografa.ro si UNIFERO.

Fotografele participante sunt: Cristiana Apostol, Andrea Blaga, Ioana
Carlig, Andra Dorneanu, Iulia Dumitru, Mihaela Gavrilean, Mihaela
Muntean, Monica Murgu, Andreea Sanduloiu.


dianavlase / miercuri, 12 mar 2008
 
Tenisi albi
Deschizand un album Bere Gratis, dau de o fatza care mi-a amintit de un eveniment la care am fost prin februarie la Club Spice. Un concert Tenisi Albi. Da, stiu ca nici voi nu ati auzit de ei, nici eu... Hm, o trupa rock, spun ei, cu un vocal care m-a enervat teribil, iar cand spun teribil, sunt blanda. Texte de genul ''toata lumea manutzele sus'', ''ia, gata ba, pauza de spritz'', am mentionat ca era februarie? Jumatate din piese erau cover-uri, dar maximum pentru mine a fost sa ascult o piesa a celor de la Maroon 5 care mie imi place foarte mult, cantata intr-o engleza romanizata, ba mai mult, regionalizata(daca exista cuvantul asta).
Si cum imi aruncam ochii peste albumul Bere Gratis, vad ''degajat, elegant si plin de sine...'' pe chitarisul de la Tenisi Albi,  Matei Damina Ulmu, un tip cu o aliura ciudata, care se descurca bine la chitara, daca si-ar lasa figurie de mare chitarist in baia proprie, si nu ar mai ingenunchia apoteotic in fata publicului la o piesa la care cel mult ar fi trebuit sa sa isi miste discret umerii.
Pai, cam atat, nici nu stiu daca sa va urez sa ii vedeti si voi curand, ca sa va dati cu parerea.
Ah, marfa tobarul :P


Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 inapoi | inainte

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

89 vizitatori si 0 membri acum pe site