www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Blogs > Diana Vlase's Blog

dianavlase / joi, 03 ian 2008
 
Concertul Progigi!!!
Nu gresec dom-le cu nimic, si eu stiam ca ii cheama Prodigy, numai ca na, nu pot sa ma bat cu mai marii Sibiului, care i-au prezentat cu mare avant PROGIGIIIIIIIII!!!! Dap, tare...not! Oamenii profesionisti insa, s-au incins spirite si ficati in dansuri exuberante si sferto-tribale. Traiasca Progigiiii!!!!Imi pare rau ca nu am poze, dar or sa vina in curand alea cu mine in debara, incapabila de miscari bruste, din noaptea de revelion.
La multi ani 2008, traiasca prietenii si alcoolul tare!!!

dianavlase / vineri, 21 dec 2007
 
HO HO HO!!!
Va urez autobuze si metrouri fara cersetori care au reusit sa faca din colinde o gluma proasta, reduceri de peste 30% la cumparaturile de Craciun, un brad (mai inalt decat ala de Unirea) sub care Mosul sa va puna toate visele materializate in cadouri, caldura in calorifere, caldura in inimi, al treispelea salariu, masina cu incalzire in scaune sau fesuri imblanite, si nu in ultimul rand poezie.
Sa fiti fericiti, voi ascultatorii de muzica buna:)
Diana

dianavlase / vineri, 14 dec 2007
 
Electric Freak
Pornind de la latinescul ''degustibus non discutandul'', pana la englezescul ''what the f**k'', am trecut prin toate formele de exprimare vizavi de muzica. Trebuie sa recunoastem ca muzica s-a schimbat in timp, spatiu si calitate. Da, recunosc, muzica de astazi sucks.
Despre tineri ce sa mai zici, asculta in casti tot felul de piu pui ( minimal & co) dar pe fetele lor este o lipsa de expresivitate similara ''ma doare-n cot- ului''... pai ce expresivitate sa aiba, draga, copilul ala care asculta scrasnet de metale mixat ad hoc? Sunt constienta ca face parte din evolutie, sau ma rog, involutie, si nu mi-ar placea sa-l vad pe Stefan Banica cu laurii victorie pe frunte...eh, nu-s exagerata. Dar chiar nu reusesc sa inteleg care este feelingul ala maaarfa. Ma ajuta cineva? Mi-ar placea sa stiu cateva pareri, astia pe pils, cu ochelari, transportati in alta dimensiune? Provoc un electric freak sa imi explice si mie ce simte dupa ce si-a turnat jeansii stramti pe el, si-a pus tricolul sclipicios si sapca Von Whateva, evident ochelatii si bomboana cu menta de la sor-sa din camera pe post de pil ;)...haidi ba...

dianavlase / joi, 13 dec 2007
 
Battle of Songs
Un concurs despre care merita scris.
Pentru tinerii compozitori care nu stiu inca despre el, va anut ca este un concurs de creatie, anual.

 Battle of Songs este un concurs de creatie muzicala deschis tuturor compozitorilor/ textierilor/ orchestratorilor din intreaga lume. Scopul Battle of Songs este descoperirea si promovarea de noi talente si a muzicii de calitate. Piesa castigatoare a concursului va primi un premiu in valoare de 10.000 �.

          Battle of Songs aduce piesele voastre in atentia unora dintre cei mai importanti oameni din industria muzicala - oameni de radio, de la casele de discuri, de la televiziunile muzicale, oameni de presa, artisti, producatori de evenimente muzicale etc. Battle of Songs poate gasi un interpret de succes pentru piesa voastra care, astfel, are mai multe sanse sa devina un hit. Prin intermediul Battle of Songs piesa voastra poate fi produsa la calitate de master, poate fi difuzata pe radio si poate aparea pe o compilatie. Mai mult decat atat, muzica voastra va fi facuta cunoscuta agentiilor de publicitate si producatorilor de film. Daca exista o posibilitate ca muzica voastra sa fie exploatata, noi o vom gasi.
 La aceasta prima editie s-au inscris piese din toata Europa (Marea Britanie, Malta, Grecia, Republica Moldova, Belarus, Bulgaria etc).

Puteti intra pe www.battleofsongs.com pentru a vota piesa voastra preferata din cele 12 finaliste. Exista si piese foarte ok in lista aceea, asa ca va invit sa le ascultati si sa votati.







dianavlase / miercuri, 05 dec 2007
 
Concert la Cheya!
Doamnelor si domnilor, va invit vineri, 7 decembrie la ultimul concert din club Malibu in 2007:  CHEYA!

Primul "CONCERT la CHEYA" - Vineri 7 decembrie, Club Malibu, ora 23.00

Trupa CHEYA iese pe piata cu primul "CONCERT la CHEYA". Cei trei componenti ai trupei au descoperit pasiunea pentru hip-hop in urma cu 12 ani cand acest gen muzical isi facea aparitia in Romania. Drops, Feluu si Makru au pornit separat (Drops a activat in trupa Morometzii) insa drumurile lor s-au intalnit si in urma cu 5 ani au decis ca acesta formula este cea mai potrivita pentru ei.

Dupa 5 ani de underground, acum, trupa lucreaza la lansarea primului lor album, un album care se doreste a fi o reaintoarcere la originile hip-hop-ului. Acest "CONCERT la CHEYA" este primul dintr-o serie de concerte prin care se doreste promovarea noilor piese. Mesajul pieselor este mesajul initial al acestui gen muzical "pace, iubire, unitate si distractie" si este un suflu nou pe o piata muzicala suprasaturata si care a pierdut pe drum mesajul hip-hop.

"CONCERT la CHEYA" - o reintoarcere la valorile si mesajul initial al hip-hop-ului - un concert al adevaratei culturi hip-hop - VINERI 7 decembrie Club MALIBU - Bucuresti



dianavlase / joi, 22 nov 2007
 
K n Confusion
Nu stiu de unde sa incep... Ieri seara am fost la relansarea postului Senso Tv, hm... Prost. Tipul care prezenta era de-o incoereta namoloasa, invitatii eram noi ( Teatru Nou, nu noi antonimul de la vechi), si-atata, adica restu' ori cantau ori faceau parte din stuff. Ce sa zic, trei ore juma de ''distractie'' la maxim. Dupa Sarmalele Reci (in timpul concertului lor oamenii mancau saratele si vorbeau, asa ca m-am trezit eu sa aplaud si sa dansez, ca sa nu se simpta artistii prost, motiv pentru care mi-am luat in freza vre-o doua priviri ''porno'' de la solist), au cantat Sotto Inteso (nu-s daca se scrie asa, da mi-a placut nespus de Sfantu' care a recunoscut ca are aceeasi palarie de concert de sase ani... n-ar fi greu, dat fiind faptul ca in sase ani au avut doua concerte:D!), apoi Pistoulul Cu Capse (niste copii despre care am mai auzit dar nu am fost curioasa sa ascult ce fac, si care, off da record, m-au pus in cur, foarte tari, un punk cu influete de multe feluri, tineri talentati si cu spirit inovativ).
Iar acum Ta-Ta-Ta-Tam: K nConfusion!!!!!!!!
Pentru cei care nu stiu, K n Confusion este trupa(sa nu-i zic formatia) a carui solist e K-Gula. Am uitat sa mentionez ca totul se intampla live, si nici unul din artisti nu a dezamagit. Trei pusti la ''instrumente cu corzi'', unul la baterie si K-Gula. Au cantat cel mai putin, cred ca patru piese, insa nu am cuvinte. Ce sound, ce versuri, ce prezenta scenica aveau fiecare dintre ei, cu totul altceva fata de ce facea K-Gula inainte. Mi-ar placea sa fac un eseu despre cum nu mai puteam sa respir, cum nu puteam sa aplaud, cum nu mi-a venit sa cred ce tari sunt oamenii!
De o decenta cum rar mai prinzi la artistii romanesti, nu a injurat publicul, nu a baut alcool intre piese, nu a scuipat, si cu toate astea m-a atins si m-a tinut cu o mana in jurul gatului, pana la final.
Trebuia sa ascultati. Iar eu promit sa ma documentez, si sa anunt un concert viitor al lor.

dianavlase / miercuri, 14 nov 2007
 
Oamenii sunt inofensivi...

Iar s-a umplut orasul de zambete sparte. Mereu cand imi pare ca vitraliul lumilor mele se prinde cu un fir aurit, mai vine cineva si-mi zambeste fals, si plag la gandul ca am dat din aurul aerului meu sa-mi cos bucati de trecut, prezent si viitor. Am aflat astazi ca cel mai mare dusman al omului este el insusi. Mereu radem de oameni gandind ca asta nu o ni se intample noua, mereu se intampla si mereu uitam discursul anterir.
Pe strazile Bucurestiului sunt oameni si caini, mi-ar fi atat de frica de caini, daca, pentru o clipa, as uita de oameni.
Ma privea obsesiv de pe scaunul din fata mea. Mereu am spus ca o sa-mi cumpar o masina... daca as avea bani si daca as sti sa conduc... A coborat in aceeasi statie cu mine si a continuat sa mearga in spatele meu, ca o umbra, la o distanta constanta. Dupa cateva minute de mers pe jos, mi-a spus:
'' Nu te supara, ai cumva o tigara?''
''Nu fumez.''
''Pacat!''
As fi putut sa-i raspund, nu e pacat ca un om nu fumeaza, e foarte bine, fumatul face cancer, asta pe langa faptul ca-ti ingalbeneste dintii. Am preferat sa nu-i raspund, la gandul ca asa o sa isi vada de drumul lui... de drumul nostru.
''Nici macar o bricheta?''
''Nici.''
Teama ca ar putea sa ma loveasca, scurt, in moalele capului, mi-a facut inima sa bata mai tare. Am intins pasul ca sa stiu, macar, cu certitudine, daca sau daca nu, ma urmaseste.
''Opreste-te putin!''
Am inlemnit. Nu as fi vrut sa ma opresc, as fi vrut sa alerg, dar parea atlet asa ca stiam ca m-ar fi agatat de par si m-ar fi trantit la pamant, daca as fi incercat sa scap, lasandu-mi numai aburul din urma tipetelor de disperare.
''De ce iti e frica de mine?''
''Nu imi e frica!''
Barbatii nu mai trateaza femeile ca pe niste femei pentru ca ele nu mai arata slabiciune. Un barbat dupa ce inseala o femeie nu vine sa isi ceara iertare, tocmai pentru ca stie ca astazi, daca vrei sa lupti cu o femeie, trebuie sa o faci cu armele unui barbat.
''Ba iti e frica...''
''De ce mi-ar fi? De tine? Dar ce-ai sa-mi faci?
''Sa te omor.''
Am incetat sa mai gandesc. O vedeam pe mama, inconjurata de toata familia, plangand, urland la mormantul meu in stil american. Ce au putut sa faca filmele americane din inteligenta imaginativa? Nici macar moartea nu pot sa mi-o mai inchipui autohtona, totul se intampla in cadre, iarba este verde, mama poarta o palarie, el sta ascuns dupa un copac si plange, departe de familia mea...
''De ce ar vrea cineva sa ma omoare?''
''Spune-mi un motiv pentru care sa nu te omor?''
''Pentru ca te-am mintit.''
''M-ai mintit?''
''Fumez... si am si bricheta''
Imi jucam ultima carte, zarurile au fost aruncate, orice alta expresie celebra fatalista ar fi functionat in acel moment. Dar nu, oamenii sunt previzibili... nici macar ucigasii nu mai au sange clocotind, rationalizarea, tehnologozarea asta care inumanizeaza te face sa iti fie frica sa reactinezi cum simti...
Oare ce este mai absurd? Ciuda mea ca nu mai reusesc sa gasesc nici un om care sa faca ceea ce simte, sau nebunul care m-a amenintat ca ma omoara pentru simplul motiv ca nu ii satisfaceam necesarul de nicotina?
''Imi dai?''
''Ia tot pachetul...''
Pana la urma revin la fobia mea de caini... oamenii sunt inofensivi....


dianavlase / miercuri, 14 nov 2007
 
Oamenii sunt inofensivi...

Iar s-a umplut orasul de zambete sparte. Mereu cand imi pare ca vitraliul lumilor mele se prinde cu un fir aurit, mai vine cineva si-mi zambeste fals, si plag la gandul ca am dat din aurul aerului meu sa-mi cos bucati de trecut, prezent si viitor. Am aflat astazi ca cel mai mare dusman al omului este el insusi. Mereu radem de oameni gandind ca asta nu o ni se intample noua, mereu se intampla si mereu uitam discursul anterir.
Pe strazile Bucurestiului sunt oameni si caini, mi-ar fi atat de frica de caini, daca, pentru o clipa, as uita de oameni.
Ma privea obsesiv de pe scaunul din fata mea. Mereu am spus ca o sa-mi cumpar o masina... daca as avea bani si daca as sti sa conduc... A coborat in aceeasi statie cu mine si a continuat sa mearga in spatele meu, ca o umbra, la o distanta constanta. Dupa cateva minute de mers pe jos, mi-a spus:
'' Nu te supara, ai cumva o tigara?''
''Nu fumez.''
''Pacat!''
As fi putut sa-i raspund, nu e pacat ca un om nu fumeaza, e foarte bine, fumatul face cancer, asta pe langa faptul ca-ti ingalbeneste dintii. Am preferat sa nu-i raspund, la gandul ca asa o sa isi vada de drumul lui... de drumul nostru.
''Nici macar o bricheta?''
''Nici.''
Teama ca ar putea sa ma loveasca, scurt, in moalele capului, mi-a facut inima sa bata mai tare. Am intins pasul ca sa stiu, macar, cu certitudine, daca sau daca nu, ma urmaseste.
''Opreste-te putin!''
Am inlemnit. Nu as fi vrut sa ma opresc, as fi vrut sa alerg, dar parea atlet asa ca stiam ca m-ar fi agatat de par si m-ar fi trantit la pamant, daca as fi incercat sa scap, lasandu-mi numai aburul din urma tipetelor de disperare.
''De ce iti e frica de mine?''
''Nu imi e frica!''
Barbatii nu mai trateaza femeile ca pe niste femei pentru ca ele nu mai arata slabiciune. Un barbat dupa ce inseala o femeie nu vine sa isi ceara iertare, tocmai pentru ca stie ca astazi, daca vrei sa lupti cu o femeie, trebuie sa o faci cu armele unui barbat.
''Ba iti e frica...''
''De ce mi-ar fi? De tine? Dar ce-ai sa-mi faci?
''Sa te omor.''
Am incetat sa mai gandesc. O vedeam pe mama, inconjurata de toata familia, plangand, urland la mormantul meu in stil american. Ce au putut sa faca filmele americane din inteligenta imaginativa? Nici macar moartea nu pot sa mi-o mai inchipui autohtona, totul se intampla in cadre, iarba este verde, mama poarta o palarie, el sta ascuns dupa un copac si plange, departe de familia mea...
''De ce ar vrea cineva sa ma omoare?''
''Spune-mi un motiv pentru care sa nu te omor?''
''Pentru ca te-am mintit.''
''M-ai mintit?''
''Fumez... si am si bricheta''
Imi jucam ultima carte, zarurile au fost aruncate, orice alta expresie celebra fatalista ar fi functionat in acel moment. Dar nu, oamenii sunt previzibili... nici macar ucigasii nu mai au sange clocotind, rationalizarea, tehnologozarea asta care inumanizeaza te face sa iti fie frica sa reactinezi cum simti...
Oare ce este mai absurd? Ciuda mea ca nu mai reusesc sa gasesc nici un om care sa faca ceea ce simte, sau nebunul care m-a amenintat ca ma omoara pentru simplul motiv ca nu ii satisfaceam necesarul de nicotina?
''Imi dai?''
''Ia tot pachetul...''
Pana la urma revin la fobia mea de caini... oamenii sunt inofensivi....


dianavlase / vineri, 09 nov 2007
 
Cand ma fac eu mare...
Cand eram mica imi doream sa ma fac asistenta, ca sa umblu toata ziua in halat alb, apoi mi-am dorit sa fiu chirurg, ca sa vindec oamenii(cu cutitul), apoi evident ca am vrut sa ma fac balerina (toate fetele vor sa se faca balerine la un moment dat)... eh, am avut o problema cu fundul care nu-mi intra intr-o pereche de colanti de balet, plus ca as fi aratat ca un hipopotam fumat. De prin liceu, am vrut jurnalist, desi nici acum nu stiu exact ce inseamna, noah, scriitor la ziar, asa.
Apoi am descoperit teatrul si am ramas aici. L-am iubit si i-am fost cumva, fidela.
Am fost dintotdeauna constienta de calitatile si defectele mele. Ok, lipsa unei voci melodioase nu este un defect, asta daca nu te-apuci sa oracai la urechia iubitului, ca te paraseste instant.
Acum sunt suficient de matura ca sa spun. Dintotdeauna mi-am dorit sa fiu cantareata, si numai cativa prieteni foarte apropiati sunt chinuiti inca de sechelele mele in domeniu. Nu am plans pe domeniul asta, nu am implorat-o pe mama sa ma dea la un profesor pentru ca stiam ca nu ar avea sens. Ma imaginam pe o scena mare, cum e aia a lu' Tony Brexton in Unbreak my Heart, eu creata, ea creata, eu talentata, ea talentata..mai putin, noah...
Apoi, in primul an de facultate am dat un examen la canto, dupa o noapte de betie, si Liliana, profa, mi-a pus 10. DE CEEE? Si mi-au revenit sperantele, ca poate nu eram chiar varza. Numai ca la licenta, a trebuit sa cant un pasaj, si decanu m-a intrebat, ''Mai domnisoara, da tu cum ai intrat la Teatru cu vocea asta?''
A trebuit sa ii spun ca asa trebuia cantata, fals, facea parte din monolog...
O alta data un taximetrist mi-a zis , dupa ce a oprit masina, ori cobor, ori tac... am tacut.
Nu poti sa ai chiar totul in viata!



dianavlase / luni, 05 nov 2007
 
Malibu a implinit un an!!!!
s                
Nu a implinit un an de cand s-a nascut, a implinit un an de cand gazduieste petrecerea Friday Night. A fost o nebunie totala, multa, multa lume, sampanie in valuri, la propriu, bataie cu tort, dans pe boxe, si multa muzica. Nu cred ca puteam sarbatori mai bine decat cum am facut-o. Cateva poze, de pofta:)


Pagina: 1 ... 4 5 6 7 8 9 inapoi | inainte

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

71 vizitatori si 0 membri acum pe site