www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Blogs > Diana Vlase's Blog

dianavlase / luni, 10 mar 2008
 
Josephine, muzica, replici si decadenta...
&eurl=http://dianavlase.blogspot.com/

Josephine
Inca o Tarfa Trista

Scenariul si regia Diana Vlase
Distributie Anca Ionilett, Heorge Hodor
Muzica Iulia Smeu
Manager Catalina Grosu


dianavlase / vineri, 07 mar 2008
 
Cornuri Pariziene
A trecut pe langa ea si i s-a parut cunoscuta. Parca o mai vazuse pe undeva. Forma buzelor ei ii parea familiara. S-a oprit pentru o secunda, apoi a ezitat. Ar fi aratat ca un cretin daca ar fi incercat sa o abordeze, ea s-ar fi ganit ca vrea sa o agate... si nu era asa... parca o stia, atata tot.
S-a gandit toata ziua la ochii ei, la buzele ei, de unde o cunostea? O cunostea sau doar semana cu cineva? Poate doar ii aducea aminte de cineva... cineva care i-a fost foarte drag... cine?
Se pierdu printre hartii si numere pentru cateva ore, apoi ii veni iar in minte, imagine ei. De ce nu s-a oprit, totusi? Acum o sa fie macinat de gandul ca o cunoaste pentru zile in sir... saptamani poate... sau poate o sa uite maine...
A doua zi dimineata, iubita lui l-a trezit in miros de cafea si cornuri pariziene... Ce fitze! Cata superficialitate! Adica romanii nu aveau cornuri d-astea umplute cu ceva? Ba da! Sigur ca da! Cornuri pariziene...
A sarutat-o pe coltul buzelor si a plecat spre serviciu. Nu isi adusese aminte de chipul strainei, dar era trist. Abatut... Astazi s-a hotarat sa mearga pe o ruta ocolitoare la serviciu... mersese timp de patru ani cu tramvaiul doua statii, apoi cu metroul, apoi inca un pic pe jos. Astazi o sa mearga pe alt drum.
Lasa o posta in stanga lui, exact aproape de cladirea in care lucra. Nu intrase niciodata in institutia asta ceusista... Posta! A intrat. Asa, fara sa gandeasca, a cumparat o carte postala si a scris cu pixul lui inscriptionat cu BCR: '' Tu ma faci mai bun''. Apoi a scris o adresa la intamplare. A zambit la gandul ca cineva o sa zambeasca citind. Aproape ca a bufnit in ras cand i-a venit ideea ca ar putea creea probleme unei femei, daca acea carte postala ar fi citita de barbatul ei.
Si-a desfacut nodul la cravata si a continuat sa mearga. Se gandea la iubiuta lui. Ce proasta! Cum tinea ea la eticheta, cum ii dadea cornuri frantuzesti si cafea in fiecare dimineata, si cum se privea in oglinda de fiecare data cand faceau sex, doar sa vada ca parul ii sta bine, in timpul partidei... Ce proasta!
I-a trecut prin cap ideea sa demisioneze... Nu stia ce se intampla cu el...
S-a cufundat in hartii si cifre si totul a revenit la normal.
A doua zi, dimineata, cornurile aveau gust bun... si iubita lui era frumoasa...
Pentru un timp a crezut ca totul este o minciuna, dar nu... a fost pentru o zi norocos.
Nu ar fi avut curajul sa lase totul doar pentru ca o pereche de buze i se pareau atat de cunoscute... parca din alta lume... dar imaginea lor, incet, s-a sters...
Acum e bine... oare este?

dianavlase / marşi, 04 mar 2008
 
Speed Dating Party









Fetele de la Bordo au cantat frumos, au creat o oarescare stare p-acolo, participantii s-au simtit super bine, doi dintre ei chiar au plecat de mana:D...u should try it sometimes!

INTRA PE WWW.SINGUR.RO pentru inscriere
Speed Datin Party cu MC Deeanah

Speed Dating Party Prima Editie
Felicitari ceror care au avut curajul sa sparga gheata!

dianavlase / miercuri, 13 feb 2008
 
The Doors - The End


Aseara am primit o lectie de Rock de la un om indreptatit sa o faca, zic indreptatit pentru ca eu nu am cultura rock, si el are prea multa...deci a mers. Am ascultat patru ore incontinuu, de simteam ca as putea scrie o carte si omora o iubire in acelasi timp, dar cand am ascultat piesa asta m-am oprit. Am incetat sa mai respir pentru o secunda, sa mai gandesc... si am primit remarca '' Toata arta s-a strans in omul asta'' cu un afirmativ total.
Nu ma simt mult mai desteapta acum... ma simt putin mai umana.
10x


dianavlase / vineri, 01 feb 2008
 
''Anonim'' sau cum sa prostim publicu'
Morandi, cu prima lor piesa au creat un val de confuzie foarte potrivit pentru curiozitatea romanilor. Cine sunt asta? Clar nu sunt romani, suna prea bine! De ce ne discreditam noi in stilul asta?


Si Costi Costita a incercat o chestie similara acum cativa doi ani. A rulat o piesa house fara nume mai bine de doua luni. Cand isteria a ajuns la cotele scontate, voila: Costi Costita... si toata lumea a incetat sa mai danseze piesa lui, care era foarte buna.

Aseara am fost la un studio de inregistrari unde am ascultat un artist foarte bun. O voce splendita, atitudine, inedit, toate ingredientele pentru ca noi sa auzim de el pe viitor. Numai ca a intervenit elementul surpriza al mintilor luminate care lucreaza noaptea:'' Hai sa dam piesele la radio si sa nu spunem ca artistul e din Romania!'' ''De ce?'', intreb eu..
''Pentru ca in Romania muzica e varza!''

Un batran filosof spune ca este privit asa cum tu te vezi.... iar parerea noastra proasta despre noi nu face decat sa induca aceeasi parere si altora.

Romanii fac muzica buna... unii, ce-i drept, deci hai sa nu mai mintim poporu' ...

dianavlase / luni, 28 ian 2008
 
Am fost artist, baiii!
Bine, care va za zica, bine ca am scapat. Ma gandeam la viata ''fluturilor' din muzica, acestia care au avut norocul sa reziste mai mult de o zi, dar mai putin de timpul necesar incat sa fie considerati artisti.
Propun cinci nume despre care nu se mai stie nimic, 15 minutes of fame, cum zice americanu':
1. Domnul Problema
Acest domn, care si-a schimbat numele de cateva ori, chiar are o problema...se incapataneaza sa faca muzica...am intzeles ca acum lucreaza cu baietii de la Alb Negru, producator or somethin', si din cand in cand (o data la juma de deceniu) mai scoate o bomba trista. Ultimul clip al lui era ceva legat de fotbal si de femei, cum este el Mister M, si da gol la doamne, jeeeeeeesssss. Sfat: Deschide-ti un coafor ca toate vedetele care nu au succes in muzica!
2. Peter Andre
Desi regula ar fi sa vorbim numai despre romani, nu m-am putut abtine sa nu il numesc si pe celebrul Peter, acest sex-simbol care iese din valurile marii ca o sirena, si canta o singura piesa....UNA SINGURA!!! As minti daca nu as spune ca a cantat mai mult de una...proaste, ce-i drept...deci Misterious Girl este piesa, aceea, unica... probabil ca inca mai lucreaza la descoperirea misterului din femeie.
3. Papa Junior
Mie una, Papa mi-a placut mult. A cantat cu Monika piesa aia cu ploaia. Acum este prin America. Si cand nu este in America produce pentru manelisti undeva la marginea Bucurestiului...hm...
Iar de-mi vei da dragostea ta
Ploaia din cer ne va lega
Iar daca soarele va iesi
Vei stii ca eu te voi iubi
Iar daca ploaia va cadea
Sa stii ca ne va cununa.
Vei fi mereu dragostea mea
Atat cat ploaia va cadea.
Frumos....
4. Genius
Ce sa spun despre ei, desi frizau penibilul in toata splendoarea lui, oamenii au fost printre primii in materie de penibil...asa ca ar trebui sa le acordam ceva credit. Despre ei nu stiu chiar nimic. Si-or fi schimbat numele de rusine si s-or fi mutat in Patagonia? Se poate, desi nimieni nu stia cum ii cheama...
5. Dms
Altfel cunoscut ca patronul de la Dumars. Omul a vrut sa se faca interpret, a dat bani sa i se faca un album, un clip, a dat bani sa i se difuzeze clipul. Piesa facuta cu Cristina Spatar si filmat..unde? ... in Dumars! Restul e tacere. Ii multumim pe acesta cale ca nu a mai spaguit televiziunile muzicale din Romania pentru difuzarea unor capodopere similare.
4. Fizz
Aici chiar nu ma mai bag. Despre omul blana s-a spus si s-a scris suficent. Am auzit ca si-a facut lungire de ...ce sens are!!! La acesta intrebare chiar ca nu pot sa imi raspund: De ce promovati oameni ca Fizz, Nichita, Costin Marculescu? Serios!

Lista aceasta a flurilor ar fi interminabila, cu fiecare rand pe care il scriu, mai apare si mai dispare carte unul. O fi  bine sa nu te stie nimeni sau sa te introduca in categoria asta?
Oricum daca aveti ceva intrebari despre FOSTI, promit sa fac investigatii.


dianavlase / marşi, 22 ian 2008
 
Da-ti cu parerea!
http://www.megavideo.com/?v=MV4VV4WS

Fratziman, un artist undergorund in adevaratul sens al cuvantului...ascultati de cateva ori versurile, mesajul e altfel accesibil.
As incerca sa-l definesc intre aceste cateva cuvinte: viata, arta, obscur, gri, muzica, speranta, lupta.

Interesant e de bine, nu?


dianavlase / miercuri, 16 ian 2008
 
Happy B-Day, Eminescu!!!
Ieri am avut o emisune interesanta, care a avut ca tema, exact titlul acestui post. In fiecare an, in 15 ianuarie, celebram ziua poetului nostru national (daca imi e permis sa spun asa...) , filosofului, prozatorului, omului, Mihai Eminescu.
Am avut invitat un nume mare in a tine Balanta literaturii nationale, Conferentiar Doctor Ion Coja, o doamna profesoara de limba romana (fosta eleva a acestuia), o voce minunata (o tanara de la conservator, Ana... sa ma ierte daca nu ii stiu numele...), o manechina (revin la manechina)... oameni care ar fi putut vorbi atat de diferit despre Eminescu, incat sa se poata forma o parere despre cine sau daca este...
Denisa Interzisa ne-a recitat ''Pe langa plopii fara sot'', evident ca fara sot, ca daca ar fi avut sot, ei plopii, care sunt la masculin, ar fi avut ceva probleme cu orientarea sexuala... ne spunea ea...(Of, Deni...), Mihnea, The Devil a intrebat tot felul de chestii mai mult sau mai putin jenante, inca o data, tot respectul domnului Coja alaturi de care am simti cum functioneaza energiile unui om care imbina atat de fericit intelepciunea cu ironia.... Manechina insa a trebuit sa raspunda la intrebarea: ''Ce mesaj i-a trimis Eminescu, Veronicai Micle, inainte sa se spanzure?'' Si ea, manechina, calare pe sitatie, ''Poate i-a trimis o scrisoare ca mesaje nu putea sa ii trimita pe atunci..''
Bai vito, bai dumb ass-ul mapamondului de manechina ce esti tu , Eminescu nu s-a spanzurat, fetitza...
Oricum trebuie sa marturisesc ca s-a ajuns la o concluzie interesanta, si aceea ar fi ca (si aici nu vorbesc de varfuri) romanii sunt culti pentru ca este cool, asa ca de ce sa nu celebram ziua lu asta, cum pusca mea il cheama, de face el versuri? E trendy sa se stie la mine in gasca ca nu imi cumpar numai haine si glosuri, imi iau si carti, pe care le citesc, pentru ca da, sunt o tipa la moda...
Vin si spun asta tocmai ca exista o similitudine intre ce citim si ce imbracam. Sunt o gramada de nume de designeri tari si la fel de scumpi, dar de ce sa nu luam noi Versace si Dolce, daca pe astia ii stie tot prostu... exact la fel... de ce sa nu celebram noi ziua lu Eminescu, daca pe asta il stie tot romanul? A spus cineva un vers pe post la ziua lui Blaga, lui Arghezi, lui Bacovia, lui Alexandri ?
Eminescu, poetul national... singurul?

Eh, traiasca, si ca sa inchei rotund, voi nota cateva versuri care mi-au placut intotdeauna:

Lumea toata-i trecatoare,
Oamenii se trec si mor
Ca si miile de unde,
Ca un suflet le patrunde,
Treierand necontenit
Sanul marii infinit.
Numai poetul,
Ca pasari ce zboara
Deasupra valurilor,
Trece peste nemarginirea timpurilui:
In ramurile gandului,
In sfintele lunci,
Unde pasari ca el
Se-ntrec in cantari.

Doar un gand despre sine... de ce atata zbatere, el stia...

Zi si Noapte Senso tv

dianavlase / joi, 10 ian 2008
 
Sibiu, my heaven, my hell...

Am spus ca o sa revin cu poze din Sibiu, evident ca nu o sa le postez pe cele mai compromitatoare, intai de toate ca nu arat foarte frumos franjuri cu carne macra, cum eram, si in al doilea rand pentru ca Sibiul are suficiente frumuseti de sine statatoare, ce sens are sa ma prezint pe mine...

So, podul minciunilor, despre care nu am stiut de la inceput cum sta treaba, si am spus, un adevar intai, mai apoi o minciuna despre care sa stiu ca trebuie spusa asa, ioghi, troghi, ca sa aud ca legenda asa: orice indragostit care spune o decalratie mincinoasa pe acel pod al minciunilor, va cadea, odata cu podul ce ii sprijina picioarele...waaaawwwww!!!! Eu am spus una adevarata, asa ca sunt inca in viata...
O parte din prietenele mele dragi...numai o parte, inca in toate capacitatile fizice si intelectuale.


Trebuie sa recunoasteti ca aceasta fotografie este foarte misto...statea singur, luminat si gol, undeva in Piata Mica in Sibiu, ca si cum toata lumea ar fi plecat si el, aparent vesel, continua sa cante aceeasi melodie si sa se invarta pe aceeasi traiectorie, de mii de ani...frumos...


dianavlase / luni, 07 ian 2008
 
Cele mai bune concerte 2007
Cam asa arata topul concertelor din 2007 facut de prietenii nostri Protv-isti. Bai Pro-tv, te iau asa, ca pe o entitate si iti zic: U Dumb Fucker, cum sunt mai buni copii aia zgubilitici decat Theeee Rolling ...
Asa arata Topul....trist.

1 RBD
2 Rolling Stones      
3 Beyonce
4 Dj Tiesto
5 PussyCat Dolls
6 Akon
7 Black Eyed Peas
8 Scorpions
9 George Michel
10 Eros Ramazzotti
11 Pink
12 Pet Shop Boys
13 Alice Copper

Plus de asta, mai sunt cateva nume foarte importante, care nici macar nu au fost amintite. Asta este scandalos. O sa ma urasc cand o sa fiu bartanica, o sa candidez pentru postul de cel mai cicalitor om din lume. Pana atunci insa, se poate sa fim condusi de capetele maneliste si telenoveliste, si sa avem asa gusturi proaste la muzica? Zau!

Ma ajuta cineva sa il refacem? Cine crede ca nu s-au sclerozat chiar toti romanii sa imi puna un top 5 din astea 13 piese.


Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 inapoi | inainte

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

107 vizitatori si 0 membri acum pe site