www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Blogs > Easycom's Blog

easycom / luni, 13 dec 2010
 
Sarbatori fericite... ?

Ehh, fie... Nu-mi sta deloc in obicei sa urez sarbatori fericite si la multi ani, pur si simplu fiindca nu tine de mine - nu sunt nici Mos Craciun, nici Dumnezeu, influenta mea asupra altor vieti este deci comparativ cu cei sus mentionati, egala cu zero - dar fac o exceptie si eu odata, prima data, mai ales fiindca voi, userii meritati cateva cuvinte frumoase din partea mea si implicit al sitului Muzicabuna.ro!

Tot ce-i posibil sa nu fiu prin zona (a se intelege, nu voi avea net) in urmatoarele 3 saptamani, dar no worries, las in urma mea cativa spiridusi si o zana, care sa va mai tina la curent cu unele noutati si articole in timp ce eu sunt plecat... pfff... sa zicem, la Polul Nord.

A fost un an frumos alaturi de voi si multa muzica buna. Am fost si injurat dar si apreciat de nenumarate ori, ceea ce e foarte bine. Sper ca si la anu' veti fi aceeasi useri sinceri. Un Craciun si un An Nou Fericit!


easycom / luni, 06 sep 2010
 
Easy's back...

Cu tot cu toamna-n spinare... Dupa 2 saptamani si 3 zile, cum a punctat asta "cineva", sunt inapoi, in tara kakatului in floare. Faptul ca nu ma cenzurez este doar modul meu de a ilustra incomparabila diferenta intre doua civilizatii complet diferite: cea elvetiana si cea romaneasca. Pe cand elvetienii fac totul cu precizia si seriozitatea unui ceas atomic si isi vad cuminti de treaba lor, noi... ehh, mai are rost sa descriu? Prefer sa spun cum a fost in Elvetia. Intr-un cuvant: fenomenal! Va fi cu siguranta o amintire de neuitat. Ce-i drept calatoriile cu autobuzul mi-au pus nervii si genunchii la incercare dar ca factor aplatizant a fost gustul muzical destul de dezvoltat al soferilor, care s-a materializat in Eros Ramazotti, Florian Pittis, Albano & Romina Power si Toto Cotugno. Ca sa vedeti ca mai exista soferi care asculta muzica buna...

Apoi tabara, locul unde am stat 9 zile din cele 14. A fost un loc minunat, la 1100 metri inaltime si au fost destule dimineti cand m-am trezit inconjurat de nori. Vremea a fost foarte buna, exceptand vreo 2 zile cand a plouat. Ca sa clarific putin situatia, vin cu un detaliu. Aceasta tabara este una interculturala si apartine fundatiei "Pestalozzi Children's Foundation". Asadar, pe tot parcursul taberei, am avut ocazia sa-mi dezvolt abilitatile de comunicare interculturala (identitate, excludere si cooperare), cunostintele despre drepturile copiiilor si deasemenea am avut ocazia sa iau parte la un schimb de experienta cu adulti si tineri din Elvetia pret de 5 zile.

Apoi weekendurile plus una dintre zilele lucratoare... excursii cat incape. Luand in considerare marimea Elvetiei pe harta, am avut ocazia sa vizitez probabil undeva la cel putin 60% din tara: fabrica de branza, de ciocolata, Appenzell, St. Gallen, Bern, Zurich, Luzern si Shaffhausen - toate locuri de neuitat. Mentionez ca in Zurich am reusit in sfarsit sa-mi cumpar acel DVD cu ultimul concert Celine Dion de care sunt extrem de mandru. Apoi spre norocul meu am gasit si ultimul album Morcheeba - Dive Deep (o raritate, din cate am obsrvat) iar daca tot eram acolo am achizitionat si ultimul album Eminem - Recovery.

Faptul ca am stat fara PC si internet timp de 2 saptamani a fost surprinzator de "not a problem". Am aflat cu aceasta ocazie ca nu sunt dependent de PC, si atunci cand am alte activitati pe orizont, pot renunta la tehnologie informatica fara semne de sevraj.

Copiii... subiectul tabu pentru mine (prietenii stiu de ce). Dar a fost excelent. Sa fii supraveghetor la 11 copii este challenging, dar daca situatiile sunt tratate cu mult calm, lucrurile se mai rezolva si de la sine. Ce-i drept, am avut-o ca ajutor si pe colega mea, Cristina, care si-a facut si ea treaba cum nu se putea mai bine. Pret de doua saptamani am avut noi doi o mare familie de 11 prunci... :)) A fost o experienta minunata, la care n-as renunta si as face-o oricand din nou.

Asa cum unii stiu deja, un povestitor prea bun nu sunt deci in continuare las pozele sa vorbeasca de la sine, poze ce le puteti vedea la urmatorul link: http://picasaweb.google.co.uk/randiguru85/Switzerland


easycom / miercuri, 11 aug 2010
 
Easy pleaca tai tai... :)

Si-apoi revine, bineinteles. Well, dupa o serie de examene Cisco mai mult decat crunte, urmeaza sa-mi iau si eu un asa zis "concediu". Sincer, pana ieri nu aveam asa ceva in plan, dar dupa ce am primit un telefon de la o prietena foarte buna, m-am trezit ca trebuie sa-mi fac bagajele fiindca in data de 16 trebuie sa plec 2 saptamani in Elvetia. Surpriza cea mare pentru toti prietenii si cunostintele mele, este faptul ca aceasta excursie este o tabara in cadrul careia voi fi unul dintre cei care supravegheaza copiii. Nah! Ca nici de asta nu credeati ca sunt in stare... :)) Bineinteles, nu singur. Deci, doua saptamani am ocazia sa socializez cu elvetieni, sa vad tot ce e vazut in tarisoara facuta faimoasa de ceasurile si briceagurile lor unicate din punct de vedere calitativ. Asadar, incepand de marti, pana in data de 3 septembrie, n-o sa ma vedeti online DELOC! Asa ca nu-mi scrieti mailuri panicate, n-am murit, nu am lasat balta situl, doar pentru 2 saptamani chiar simt nevoia sa am alte preocupari, iar cum eu niciodata nimic de-a moaca, imi umplu acest concediu cu ceva constructiv si benefic societatii. Faptul ca va trebui sa traiesc fara internet timp de 16 zile, va cu siguranta groaznic si fara precedent in istoria mea internautica, (virgula) care a inceput prin 2006, si de-atunci nu tin minte sa fi fost perioada mai lunga de 3 zile, in care eu sa nu apar pe net intr-un fel sau altul. Deci daca voi "plange" dupa ceva, cu siguranta va fi internetul si tot ce tine de el. :(

In alta ordine de idei, dupa cum vedeti Vitamina Muzicala a revenit si sper eu, ca ne va tine pana in Decembrie. Apoi... apoi nu stiu, inventam ceva nou, ca doar de aia suntem romani. :))

Astea fiind spuse, va doresc "internautizare" placuta alaturi de MuzicaBuna.ro,  o vacanta sau un concediu placut pentru cei care urmeaza sa faca acest lucru, iar restul lumii... "Don't Worry, Be Happy!"


easycom / sâmbătă, 15 mai 2010
 
Avem YouTube! (+ alte cele...)

Am tot vrut de ceva timp sa aiba si acest site un canal YouTube, iar dupa o scurta discutie, am cazut de comun acord, ca "why not?". Asa ca, de vreo saptamana si ceva, avem si noi un canal YouTube, unde ne puteti urmari. Adresa este: http://www.youtube.com/user/muzicabunapunctro Vizionare si auditie placuta :)

Imi place muzica, iar voi stiti asta. Ceea ce putini stiti insa, este faptul ca muzica pentru mine nu este doar "un zgomot placut" care umple linistea uneori apasatoare. Este mult mai mult decat atat. Este muza mea, fara de care as fi un om lipsit de sens, rece si gol. Muzica este "triggerul" meu mental si sufletesc, iar ieri dupa-masa am decis sa-i aduc un tribut, asa cum stiu eu, printr-o creatie de fotomanipulare - care de altfel este si hobby-ul meu, refugiul meu.

Cand am inceput sa lucrez la ea, am pornit de la ideea ca muzica te inalta in rai, te duce intr-o lume aparte, o lume a perfectiunii. In acelasi timp insa mi-am dat seama, ca nu e doar atat, e si o lume, unde ne regasim, unde mintea noastra rezoneaza cu sufletul nostru. Sunetele muzicii sunt "gateway"-ul spre cunoastere, si spre intelegerea sufletului nostru, de altfel foarte enigmatic. Ca oameni, toata viata noastra se invarte in jurul cunoasterii si intelegerii, insa sufletele noastre nu se pot explica anatomic, nu se pot lega de niste legi micro-moleculare, scurt zis, nu exista un dictionar sau manual de utilizare al sufletului. Exista totusi muzica - hrana sufletului nostru atat de enigmatic, iar asta este deja o legatura intre suflet si cunoastere. Ascultati muzica, fiindca va face viata mai usoara, si este calea spre cunoastere.


easycom / vineri, 02 apr 2010
 
Merry Christmas. Pardon... Easter! :))

Is this thing on...? Ok...

Lasand la o parte faptul ca sunt "high on sugar" fiindca ma dopez cu Snickers - detaliu important pentru cei care vor sa-mi faca un cadou de pasti - care inca nu stiu daca se scrie cu litera mare sau mica - si asta nu fiindca as fi incult sau ceva, ci pur si simplu prea putin imi pasa. Insa... stiu ca voua va pasa de aceasta sarbatoare crestino-iudaisto-pagana, asa ca va doresc in calitate amic virtual / admin / moderator, un Paste Fericit! 

Luand in considerare faptul ca multi dintre voi veti avea treburi mult mai importante decat sa intrati pe MuzicaBuna.ro, am decis sa fac o pauza de doua saptamani cu Vitamina Muzicala, ca sa nu va stric dispozitia pentru incantatiile religioase din periaoada pastelui. Spiritus sancti et filio... si toate alea. Eu intre timp ma voi lega de gat cu cablul microfonului si-am sa cant shubiduwapapapa-shubi-dubi-dubi dubi-dubi-ubi-daaaaaaa. I feel gooooooooood! Ok... too much sugar! :))

Ok, ideea principala e ,ca asa cum n-a fost nici lunea asta Vitamina Muzicala, nu va fi nici lunea viitoare (5 aprilie), insa puteti citi episoadele care sunt deja... 8 la numar, iar lunea cealalta vom incepe volumul doi cu episodul 9 - care de altfel inca habar n-am despre ce va fi. Ma rog... va fi litera G insa nu mi-a venit inca inspiratia pentru povestea-rama. Don't worry... be happy. :D

Ok, toate cele bune... over and out!


easycom / luni, 08 mar 2010
 
Horoscopul zilei de azi, de maine... (Happy 8 Martie!)

Urmatoarea insemnare este una din arhiva mea de pe blogul personal wordpress, insa tema fiind ceva ce "never gets old" pe taramurile noastre, am zis ca o impartasesc si cu voi.

Insa nu si inainte sa urez doamnelor si domnisoarelor un "Happy 8 Martie". Fie ca barbatii in ciuda crizei financiare sa-si gaseasca timp pentru a va cumpara/fura o floricica de undeva... fiindca, intentia conteaza, nu? ;)

Asadar horoscopul zilei de azi, de maine, de poimaine si tot asa mai departe...

Financiar: ai sanse extrem de putine ca astazi sa castigi bani in mod cinstit. Nu vei gasi bani nici pe strada si nici seful tau nu-ti va da o marire substantiala de salar, doar iti va atrage atentia ca nimeni nu-i indispensabil iar bonusurile sunt doar formale, ele evaporandu-se foarte probabil din cauza celor 18 secunde de intarziere acumulate in decurs de o luna. Daca ti-au murit toti bunicii, renunta sa mai speri la o mostenire.

Dragoste: sansele tale de a-ti gasi astazi marea iubire, este extrem de mica, dar nu te oftica sansele tale de a face sex in urmatoarele 24 de ore sunt extrem de mari, tarfele dornice sa te satisfaca si sefii dornici sa fie satisfacuti stau la fiecare colt de strada totul depinde doar de tine.

Sanatate: ai sanse mari sa mori pe strada, in somn, facand sex, la lucru, in masina sau tramvai, oriunde moartea sta la colt de strada, dar nu te alarma luand in considerare ca inca nimeni nu s-a intors de dincolo, se presupune ca e bine acolo. Don`t worry, die happy. Ministerul sanatatii va sta si astazi cu mainile-n san, semnand contracte cu Marlboro si Kent.

Politica: si astazi vor fi respinse legile care sustin omul de rand, iar cele fara cap si coada vor fi votate in unanimitate. Minim 3 politicieni isi vor cumpara azi masina noua, iar alti 3 vor pleca in croaziera, ca restul sa aiba loc sa-si vada de talharia lor zilnica. Discursurile lor copiate de pe net si traduse aiurea vor contine la fel de multe greseli gramaticale si "dezacoarde" ca cele de ieri. Prostia in politica va continua sa creasca la fel de bine cum creste in curtea catorva politicieni, marihuana.

Diverse: si azi vor creste salariile cu 0,000000000000000000000000000000000000000000001%. Elevii vor primi o educatie la fel de proasta ca ieri sau acum un an. Politistii probabil azi, in sfarsit, vor reusi sa numere pana la 12 in limba engleza. Traficul rutier va produce multe accidente, asa ca va recomand sa stati toti acasa. Nivelul de gaze poluante din aer va fi si astazi foarte mare din cauza milioanelor de produse alimentare expirate din hiper si supermarketuri. Astazi sunt mari sanse sa apara o trupa noua pe scena muzicii romanesti si sa dispara alte doua. Faptul ca ai avut nervi si rabdare sa citesti toate astea denota ca ori esti somer si ai prea mult timp liber, ori inca nu te-ai prins ca in Romania azi este la fel ca ieri si ieri a fost exact cum va fi maine.

Va doresc tuturor o zi la fel de buna cum v-am dorit si ieri si cum va voi dori si maine. ;)

Ca totusi nu cumva sa ramaneti cu un gust amarui in gura, va ofer si o piesa foarte celebra spre ascultare, o piesa care intotdeauna imi aduce zambetul pe buze, God bless Monty Python. Asadar... "Always Look On The Bright Side Of Life"


easycom / duminică, 28 feb 2010
 
Cactus... (+updates)

"Va place de el, il apreciati, sunteti mandrii ca il aveti, si ca sa vada toata lumea, il tineti in geam. Apoi cand mai face si cate-o floare ii priviti minunatia fara cuvinte. Poate chiar va alina durerea, ca aloe vera - simtiti nevoia de a-l avea. Nu necesita prea multa atentie, nici macar apa nu prea cere. Poate de frica, poate de jena... dar tace. Uneori si uitati ca exista si doar cand va inteapa din greseala va aduceti aminte si-l injurati bine. De parca el ar fi vinovat ca are tepi... Totusi, il tineti in geam si zambiti cand cineva observa ce cactus frumos aveti; dar din departare. Cactusul nu-i de atins, nu-i de luat in brate, nici un buchet de cadou nu puteti face din el. E doar un cactus plin de tepi. Pana la urma nici nu va puteti hotara daca e frumos sau nu... E mai degraba ciudat, si plin de tepi. In fond, sunt si eu un cactus al societatii", spunea el la un moment dat.


In alta ordine de idei, sper ca ati primit cu totii newsletterul si v-ati bucurat de articole si stiri in decursul saptamanii; am incercat sa va tin la curent cu tot ce e mai interesant si mai important. Maine incepem o noua luna, care sper sa va dezghete si pe voi impreuna cu venirea primaverii. Am mai spus, dar repet, astept sugestii pentru "Vitamina Muzicala" care maine ajunge la al 5-lea episod. Deci, vedeti ca ma tin de cuvant si va ofer muzica de cea mai inalta calitate in tot decursul saptamanii dar in special in zilele de luni. Vreau pe aceasta cale sa multumesc si celor care deja au contribuit la acest serial - se stiu ei. Oricum in ultimul episod (asta undeva prin august - septembrie) va voi include pe toti in "credits" si va fi un articol cu totul si cu totul special. Universul artistic al lui Mylene, dupa cum vedeti continua si el si sper ca in viitor sa mai putem introduce cativa artisti in acest univers.

Poate ati observat, poate nu, dar la "picioarele" paginii au aparut si linkurile catre paginile noastre de Facebook si Twitter. Cei care doriti informatiile "direct din cuptor" n-aveti decat sa ne adaugati in listele voastre iar noi va vom furniza stirile si articolele "la minut", si vor fi accesibile direct de pe aceste pagini. In rest, numai bine si MuzicaBuna! :)


easycom / sâmbătă, 20 feb 2010
 
Avatar - un bullshit placat cu albastru sclipicios

Pe cand a cazut de pe locul 1 acest mult worshipped film al ultimilor nici eu nu stiu cati ani, am apucat si eu sa-l vad... fara efecte 3D. Nu este prima data cand scriu despre filme, nu este prima data cand arat cu degetul in semn de dezapreciere. Nu este nici prima data, cand ma uit la un film mult prea mediatizat, ca apoi la final sa plec cu un gust semi-amar in gura. Si uite-asa am patit si cu celebrul film Cameron - Avatar.

Hai sa definesc prima data genul filmului. O sa fie lung... SF-western-drama-actiune-animatie-romantica. Cred ca am acoperit tot. Wow... abia au mai ramas genuri care sa nu fie incluse. Poate unii ar merge pana acolo, sa spuna ca mai contine si elemente de film psihlogic, si poate chiar ar avea dreptate, ca in fond ce nu contine filmul asta?!? Nu contest, a fost o tactica buna, creand un film bazat pe multe genuri, automat va fi apreciat de 90% dintre cei care il vor viziona. Evident, eu nu ma numar printre acei 90%.

Hai sa iau si cateva elemente de baza din film la purecat. Avem niste omuleti verzi (OZN-uri), doar ca astia sunt mai mari, sunt albastrii, au sclipici pe moaca, au par si coada lunga. Aha. Deci luam ideea omuletilor verzi, ii lipim coada si par, ii revopsim si gata avatarul. No biggie. Va sa zica nexam idee geniala si noua. Chestia asta s-a cam fumat demult prin X-Files cu hibrizii alien-umani.

La un moment dat ne trezim cu multi avatari (bastinasi) care in mod ciudat (a se intelege neinspirat) arata aproape identic cu indienii din America. Winnettou all over again. Singura diferenta ar fi ca indienii astia albastrii locuiesc intr-un big-ass copac, iar cei de pe Terra, in tipi. In rest, arata la fel, au aceleasi obiceiuri, ideologii, zei, etc. Din nou, copy paste in stil filmografic.

Ideea de retea, este si ea "furata" si apoi transpusa intr-un ambalaj mai pe intelesul tuturor, fiindca daca in Matrix exista o retea pe care foarte multi n-o intelegeau, fiindca ce-i drept, era orientat mai mult catre cei cu macar putine cunostinte inA IT, in Avatar parca e explicat un pic mai bine si e ceva mai natural. Dar ideea tot copiata e.

La un moment dat ma intrebam cat de SF e filmul asta, mai ales cand ma uitam la armata. Nu e nimic SF in asta. Tot ce exista momentan creat si folosit de armata este deja peste acel nivel. Tot ce vad eu in filmul asta, sunt niste enormitati rusesti facute in stil american - daca e BIG e bun. Ma lasi? Care era faza cu ditamai palet de explozivi? Chiar nu aveau altceva mai mic...? Sa zicem, o mica grenada atomica? Pai nu, ca americanul cand face film, vrea sa fie totul mare, de parca pe mine m-ar impresiona acest lucru. Si chinezoaicele micute cu microchipurile lor sunt mult mai impresionante...

Firul narativ de baza, este fumat si el demult. Un tip merge sa lupte cu bastinasii, la un moment dat se identifica cu ei si trece de partea lor. Wow... cata imaginatie. Exista macar inca 100 de filme pe tema asta. Nimic nou sub soare.

De ce e totusi considerat unul dintre cele bune filme al tuturor timpurilor? Fiindca e facut pe 3D si brusc lumea s-a trezit cu ideea gresita ca daca e facut in 3D e si bun. Multi care ies din cinema, nici nu-si amintesc de film, ci doar de efectele cool, care unele sunt, altele ba. Personal nu vad combinatia Shrek meets Terminator meets Winnettou o combinatie prea fericita. Oricum, nu atat de fericita, incat sa-i facem o reclama colosala. Sa nu ma intelegeti gresit, filmul nu e rau, merita vazut dar sunt destule filme mai bune, mai valoroase, cum ar fi: Matrix, The Godfather, Stardust, 7 Pounds, The Lakehouse, Titanic, The Curious Case of Benjamin Button, Meet Joe Black sau chiar si Spiderman. Toate ating macar nivelul lui Avatar, insa toate au un impact mult mai puternic. La toate filmele enumerate mai sus, am ramas cu ceva, la Avatar... hmmm... cu nimic. Injurati-ma cat vreti, filmul asta vrea sa fie ceva iesit din comun, dar nu e. E pur si simplu un film bunicel. Un film de nota 8,50.


easycom / duminică, 14 feb 2010
 
Diferit-ciudat-normal (+ updates)

Pe marginea soselei se opreste o masina. Nu prea noua, nu prea veche, nu prea scumpa, nici prea ieftina. Se deschide usa si coboara un tip bine-imbracat, intr-o mana cu telefonul, iar sub brat cu o geanta slim de laptop. Urca-n apartamentul din cartierul rosu. E seara, nu trece prea mul timp, apare din nou, imbracat de club, cu telefonul din nou la ureche, adunandu-si gasca pentru o noapte de manele, house-uri monotone si eventual o aventura amoroasa. Numele lui de societate este: Tip Normal.

Cam in jurul aceleiasi ore, un alt tip coboara dintr-un tramvai slab iluminat un alt tip, imbracat obisnuit strangand intr-o mana biletul compostat, ca apoi sa-l arunce la gunoi, iar in cealalta un alt bilet... Si el se indreapta catre acelasi club ca si Tip Normal. Pana la un moment dat, cand isi schimba cursul drumului, luand coltul, ca peste vreo 100 de metri sa ajunga in fata teatrului national, unde aflam si pentru ce era acel al doilea bilet. Ii zambeste portarului/controlorului de bilete si intra in sala. Numele lui de societate este: Tip Diferit.

Dupa tramvaiul slab iluminat, apare un alt tramvai, mult mai bine iluminat. Se opreste in statie, din primul vagon coboara cateva persoane. Din al doilea, nimeni. cu toate ca e statita finala, il ultimul vagon mai este o tipa, pe scaunul din spate, cu genunchii sprijiniti de scaunul din fata, cu parul putin ciufulit, castile in ureche si o carte deschisa in mana. Este deja a treia oara cand tramvaiul se intoarce cu ea in ultimul vagon in seara aceasta si luand in calcul grosimea cartii, se va mai intoarce de catva ori... Numele ei de societate este: Tipa Ciudata.

Lumea are obiceiul prost de a ne eticheta sau cataloga. La randul nostru, avem si noi aceeasi tendinta, cu toate ca dinferentele intre noi, oamenii sunt pur gramaticale. "Miezul" nostru este identic, avem acelasi vis mare in viata: "sa fac ceva cu viata mea", chiar daca unii dintre noi, nu vor sa admita. Insa exista totusi o ruptura la nivel social. Se zice ca acum cateva milioane de ani (poate chiar miliarde), s-a intamplat un cataclism pe Terra, in urma caruia polurile s-au schimbat intre ele. Cu toate ca fizic acest lucru nu s-a mai intamplat de atunci, pe plan social suntem in plin cataclism. Ceea ce era normal acum doar cateva zeci de ani, a devenit diferit sau chiar ciudat, ca lucrurile aproape banate de societate acum cateva zeci de ani, sa devina lucruri normale. Trendul a devenit normalitate. Toti cei care refuza sa urmeze acea cale sunt automat considerati diferiti, chiar ciudati. Multa lume (stiu cazuri concrete) este ofensata cand i se spune in fata "esti ciudat". Personal il iau ca si compliment, fiindca e un semn ca nu sunt contopit in "marea normalitatii" de astazi. Calificativul de "ciudat" si "diferit" a incetat sa mai fie un cuvant cu inteles spre negativ, trecand spre pozitiv, exprimand o calitate tot mai rara.

Mesaj pentru cei care se simt ciudati, weirdo, neintelesi, diferiti: este perfect normal sa fiti asa. Nu incercati sa fiti acceptati de lumea din jur fiindca superficialitatea a devenit "the new normal". A fi "normal" in ziua de azi impune sa-ti pierzi majoritatea valorilor, mai ales acelor care te fac om. Sa fii considerat ciudat si neinteles nu trebuie inteleasa ca o insulta. Este poate cel mai bun calificativ pe care il puteti primi vreodata in viata...


Acum "site-wise"... din cate ati observat poate, mici schimbari tot apar pe site. Prima ar fi, numarul stirilor prezente pe home-page, care a fost ridicat de la 4 la 6, ca voi sa nu pierdeti cele mai importante stiri muzicale. Btw...SUNT cele mai importante, cel putin asta incerc sa va ofer. Probabil veti gasi si alte stiri pe alte situri, dar pe MuzicaBuna intotdeauna voi incerca sa va ofer tot ce e mai bun si mai important.

De asemenea, s-a inceput inca o serie de articole, numita "Universul Artistic", dedicat articolelor cu tenta mai greoaie, mai adanci, pe un ton mai serios si INTOTDEAUNA cu abordare pozitiva. Cu alte cuvinte, vor fi niste analize literare sau muzical-profesionale "la sange" a unor piese, versuri, coloane sonore. Primul articol a fost incarcat ieri, si este vorba despre o piesa bine-cunoscuta a artistei Mylene Farmer (s-a mai vorbit putin despre ea pe site) - Desenchantee. Sper ca seria aceasta sa devina una macar bi-lunara, dar in cazul in care ar fi destul material, ar deveni si ea saptamanala.

In rest... usile-mi sunt deschise, va astept parerile, ideile, nelamuririle, dar atentie... si contributia voastra. Weekend placut in continuare.


easycom / vineri, 05 feb 2010
 
Mi-am luat teren pe Marte (toti primarii sunt prosti?)

Trendul saptamanii fiind "cumparatul pe gratis" a terenurilor de pe Marte, evident am sarit si eu "super-fericit" la ocazie si mi-am achizitionat o parcela in spatiul Liber - fiindca eu sunt om liber si fiindca "liber" suna mai generic, fara detalii si stelute ascunse la picioarele paginii. Acuma, ramane sa sper ca nu-mi va fi Smiley vecin, ca sincer nu prea il inghit pe om. Oricum, fata de toti "jmekerii" care au cate 4000 mp, eu sunt magnat cu ai mei 16000. Pana termin de scris pe blog imi voi ridica si viluta virtuala pe terenul virtual de pe Marte. (urmeaza sa-mi cumpar o masina virtuala si sa-mi gasesc o nevasta virtuala, ca sa am o viata virtuala "fully-functional")  Eu nu pot totusi sa inteleg un lucru. Ce are lumea cu planeta aia? De ce tocmai Marte? E rosie, plin de vulcani, roci, nisip in care nici macar scorpionul n-ar trai. E sec, urat, de lipsa de oxigen sa nici nu mai vorbim. Ziceti voi ce vreti, eu cred ca si dupa 2012 Pamantul va arata mai bine ca Marte.

In alta ordine de idei, sunt intr-o mare dilema. Primarii sunt tampiti din nastere sau tampesc dupa ce sunt alesi? Dar, daca sunt tampiti din nastere, de ce ii mai voteaza lumea? Daca tampesc dupa, de ce nu-i trimite consiliul local la casa de nebuni? Am auzit pe multi zicand ca "in vest oamenii sunt mai civilizati, mai culti". O laie. Cand Dumnezeu a impartit prostia in tara asta, toata lumea a stat la coada, fiindca se dadea pe gratis. "De ce stai ma la coada? Nu stiu, am auzit ca se da ceva pe gratis. Na, hai a stau si eu atunci." Te pomeni ca unii dupa ce au primit prima doza, au mai stat o data la rand, sa mai primeasca o data. Daca in tara asta exista egalitate atunci sigur e referitoare la prostie. Probabil va intrebati deja de ce sunt asa pornit.

Dragul nostru primar, tampitelul de el, a hotarat sa taie toti pomii de pe artera principala si strazile aferente ei (in total sunt multe), pretextul fiind ca suntem oras, si nu se cade sa avem pomi fructiferi pe strada. Acuma, eu traiesc in Pecica asta uitata de Dumnezeu, de circa 9 ani si va pot spune ca nimic, dar absolut nimic nu arata ca suntem oras. Cel mai mare eveniment din tot anul este Moto-Rockul care e mai degraba Moto-mocirlo-betivani decat Rock. Oras este pe foaie, dar cu o mentalitate de camp neted. Daca iese ceva in relief, apai aia se cheama prostie. El a hotarat sa taie pomii, toti pomii, fara discernamant. Irod a taiat copiii, asta taie pomii. Dar de Irod se stia ca e ticnit, de asta nu zice nimeni nimic... El vrea sa puna arbusti ornamentali, cu alte cuvinte niste brazi pitici, atat de pitici incat daca te impiedici in ceva, te poti trezi lejer cu un brad in cavitatea dorsala. Eu am impresia ca omul asta vrea sa scape de noi, dar n-are tupeul lui Tepes. Pe langa ca jumate de "oras" isi va pierde sursa de venit suplimentar (in preponderenta sunt pruni, iar 90% dintre pecicani fac anual sute de litri de tuica, care vandute ies la vreo 40 - 80 milioane de lei vechi), vom pierde si toata umbra ce o dadeau pomii astia, deci vara daca vreti sa veniti in Pecica la Moto-Rock, veniti cu umbrela de soare dupa voi, exact ca in Sahara. Si ca tot veni vorba de desert, puteti sa veniti cu camila, ca transport intra-urban nu este, de oras ce suntem. Asa, m-am descarcat... in sfarsit.

Mai orientat catre site, dupa cum ati vazut avem si poll (sondaj) pe homepage. E o chestie noua, de care sper sa va bucurati. Persoanal, sunt chiar curios daca rezultatele din Martie vor coincide cu parerea voastra. Voturile evident sunt confidentiale, dar eu totusi va spun ca am votat pentru piesa celor de la Pasager, care mi se pare o melodie chiar reusita; suna ca cele de afara (ceea ce deocamdata pentru noi e un plus rar-intalnit), si fiindca e un fel de soft sau pop-rock. Mai sunt si alte piese demne de lauda inscrise in concurs despre care posibil va voi vorbi saptamana viitoare in cadrul unui articol. Luni, bineinteles continuam cu vitamina muzicala, apoi cu stiri si critici antrenante. Va doresc tuturor un weekend placut, cei care ascultati muzica buna, dati boxele cat mai tare ca sa auda si vecinii obsedati de manele.

 



Pagina: 1 2 inainte

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

97 vizitatori si 0 membri acum pe site