www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Blogs > Easycom's Blog > Diferit-ciudat-normal (+ updates)

easycom / duminicã, 14 feb 2010
 

Diferit-ciudat-normal (+ updates)

Pe marginea soselei se opreste o masina. Nu prea noua, nu prea veche, nu prea scumpa, nici prea ieftina. Se deschide usa si coboara un tip bine-imbracat, intr-o mana cu telefonul, iar sub brat cu o geanta slim de laptop. Urca-n apartamentul din cartierul rosu. E seara, nu trece prea mul timp, apare din nou, imbracat de club, cu telefonul din nou la ureche, adunandu-si gasca pentru o noapte de manele, house-uri monotone si eventual o aventura amoroasa. Numele lui de societate este: Tip Normal.

Cam in jurul aceleiasi ore, un alt tip coboara dintr-un tramvai slab iluminat un alt tip, imbracat obisnuit strangand intr-o mana biletul compostat, ca apoi sa-l arunce la gunoi, iar in cealalta un alt bilet... Si el se indreapta catre acelasi club ca si Tip Normal. Pana la un moment dat, cand isi schimba cursul drumului, luand coltul, ca peste vreo 100 de metri sa ajunga in fata teatrului national, unde aflam si pentru ce era acel al doilea bilet. Ii zambeste portarului/controlorului de bilete si intra in sala. Numele lui de societate este: Tip Diferit.

Dupa tramvaiul slab iluminat, apare un alt tramvai, mult mai bine iluminat. Se opreste in statie, din primul vagon coboara cateva persoane. Din al doilea, nimeni. cu toate ca e statita finala, il ultimul vagon mai este o tipa, pe scaunul din spate, cu genunchii sprijiniti de scaunul din fata, cu parul putin ciufulit, castile in ureche si o carte deschisa in mana. Este deja a treia oara cand tramvaiul se intoarce cu ea in ultimul vagon in seara aceasta si luand in calcul grosimea cartii, se va mai intoarce de catva ori... Numele ei de societate este: Tipa Ciudata.

Lumea are obiceiul prost de a ne eticheta sau cataloga. La randul nostru, avem si noi aceeasi tendinta, cu toate ca dinferentele intre noi, oamenii sunt pur gramaticale. "Miezul" nostru este identic, avem acelasi vis mare in viata: "sa fac ceva cu viata mea", chiar daca unii dintre noi, nu vor sa admita. Insa exista totusi o ruptura la nivel social. Se zice ca acum cateva milioane de ani (poate chiar miliarde), s-a intamplat un cataclism pe Terra, in urma caruia polurile s-au schimbat intre ele. Cu toate ca fizic acest lucru nu s-a mai intamplat de atunci, pe plan social suntem in plin cataclism. Ceea ce era normal acum doar cateva zeci de ani, a devenit diferit sau chiar ciudat, ca lucrurile aproape banate de societate acum cateva zeci de ani, sa devina lucruri normale. Trendul a devenit normalitate. Toti cei care refuza sa urmeze acea cale sunt automat considerati diferiti, chiar ciudati. Multa lume (stiu cazuri concrete) este ofensata cand i se spune in fata "esti ciudat". Personal il iau ca si compliment, fiindca e un semn ca nu sunt contopit in "marea normalitatii" de astazi. Calificativul de "ciudat" si "diferit" a incetat sa mai fie un cuvant cu inteles spre negativ, trecand spre pozitiv, exprimand o calitate tot mai rara.

Mesaj pentru cei care se simt ciudati, weirdo, neintelesi, diferiti: este perfect normal sa fiti asa. Nu incercati sa fiti acceptati de lumea din jur fiindca superficialitatea a devenit "the new normal". A fi "normal" in ziua de azi impune sa-ti pierzi majoritatea valorilor, mai ales acelor care te fac om. Sa fii considerat ciudat si neinteles nu trebuie inteleasa ca o insulta. Este poate cel mai bun calificativ pe care il puteti primi vreodata in viata...


Acum "site-wise"... din cate ati observat poate, mici schimbari tot apar pe site. Prima ar fi, numarul stirilor prezente pe home-page, care a fost ridicat de la 4 la 6, ca voi sa nu pierdeti cele mai importante stiri muzicale. Btw...SUNT cele mai importante, cel putin asta incerc sa va ofer. Probabil veti gasi si alte stiri pe alte situri, dar pe MuzicaBuna intotdeauna voi incerca sa va ofer tot ce e mai bun si mai important.

De asemenea, s-a inceput inca o serie de articole, numita "Universul Artistic", dedicat articolelor cu tenta mai greoaie, mai adanci, pe un ton mai serios si INTOTDEAUNA cu abordare pozitiva. Cu alte cuvinte, vor fi niste analize literare sau muzical-profesionale "la sange" a unor piese, versuri, coloane sonore. Primul articol a fost incarcat ieri, si este vorba despre o piesa bine-cunoscuta a artistei Mylene Farmer (s-a mai vorbit putin despre ea pe site) - Desenchantee. Sper ca seria aceasta sa devina una macar bi-lunara, dar in cazul in care ar fi destul material, ar deveni si ea saptamanala.

In rest... usile-mi sunt deschise, va astept parerile, ideile, nelamuririle, dar atentie... si contributia voastra. Weekend placut in continuare.




loading...

6 comentarii comentarii. Posteaza un comentariu

 
14-02-2010 15:55 de Puggy


 
14-02-2010 16:27 de Anonim

De la prima discutie avuta cu tine, te-am invidiat cat de usor poti sa spui ceea ce e de spus. Si cat de simplu si rapid stii ceea ce e de spus. Se pare ca cel ce ti-a prezis ca vei deveni invidie generala, a avut mare dreptate. Te-ai dovedit a fi omul potrivit la locul potrivit. Ai transformat acest site, l-ai facut mai interesant, si ai devenit si invidie generala pentru toti aceia care nu au crezut in tine. Ghinionul lor. Indiferent cum vei fi catalogat, fii incantat ca nu apartii "marii normalitati" de azi.
Felicitari si daca criticile nu ezita sa se iveasca...ignora-le...se datoreaza doar invidiei si prostiei omenesti, plafonata intr-o normalitate iesita din comun.

 
14-02-2010 19:26 de easycom

@Puggy: Nu stiu cat refelecta filmul cartea, dar Trainspotting il am de cativa ani buni, in original. L-am primit de ziua mea de la varul meu.

@Anonim: Imi pare sincer rau ca nu-ti pot zice pe nume, dar oricum multumesc in primul rand ca ai avut rabdarea si citesti randurile de mai sus si ca ti-ai aratat aprecierea prin comentariu. Tot ce pot spune, este, ca incerc sa fac bine ceea ce fac cu multa pasiune. Foarte probabil combinatia celor doua este rezultatul acelor schimbari de care vorbesti tu, si care ma bucur ca se observa.

 
15-02-2010 10:03 de Anonim

Ca de obicei, imi face placere sa citesc ce scrii. Si, fii sigur ca se vede pasiunea ce o pui. Uneori poate parea copilareasca, dar este EXACT ce trebuie.

 
15-02-2010 22:04 de Puggy


 
16-02-2010 17:20 de MuzicaBuna

N-ai stiut...??? LOL!

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

138 vizitatori si 0 membri acum pe site