www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Blogs > Easycom's Blog > Easy's back...

easycom / luni, 06 sep 2010
 

Easy's back...

Cu tot cu toamna-n spinare... Dupa 2 saptamani si 3 zile, cum a punctat asta "cineva", sunt inapoi, in tara kakatului in floare. Faptul ca nu ma cenzurez este doar modul meu de a ilustra incomparabila diferenta intre doua civilizatii complet diferite: cea elvetiana si cea romaneasca. Pe cand elvetienii fac totul cu precizia si seriozitatea unui ceas atomic si isi vad cuminti de treaba lor, noi... ehh, mai are rost sa descriu? Prefer sa spun cum a fost in Elvetia. Intr-un cuvant: fenomenal! Va fi cu siguranta o amintire de neuitat. Ce-i drept calatoriile cu autobuzul mi-au pus nervii si genunchii la incercare dar ca factor aplatizant a fost gustul muzical destul de dezvoltat al soferilor, care s-a materializat in Eros Ramazotti, Florian Pittis, Albano & Romina Power si Toto Cotugno. Ca sa vedeti ca mai exista soferi care asculta muzica buna...

Apoi tabara, locul unde am stat 9 zile din cele 14. A fost un loc minunat, la 1100 metri inaltime si au fost destule dimineti cand m-am trezit inconjurat de nori. Vremea a fost foarte buna, exceptand vreo 2 zile cand a plouat. Ca sa clarific putin situatia, vin cu un detaliu. Aceasta tabara este una interculturala si apartine fundatiei "Pestalozzi Children's Foundation". Asadar, pe tot parcursul taberei, am avut ocazia sa-mi dezvolt abilitatile de comunicare interculturala (identitate, excludere si cooperare), cunostintele despre drepturile copiiilor si deasemenea am avut ocazia sa iau parte la un schimb de experienta cu adulti si tineri din Elvetia pret de 5 zile.

Apoi weekendurile plus una dintre zilele lucratoare... excursii cat incape. Luand in considerare marimea Elvetiei pe harta, am avut ocazia sa vizitez probabil undeva la cel putin 60% din tara: fabrica de branza, de ciocolata, Appenzell, St. Gallen, Bern, Zurich, Luzern si Shaffhausen - toate locuri de neuitat. Mentionez ca in Zurich am reusit in sfarsit sa-mi cumpar acel DVD cu ultimul concert Celine Dion de care sunt extrem de mandru. Apoi spre norocul meu am gasit si ultimul album Morcheeba - Dive Deep (o raritate, din cate am obsrvat) iar daca tot eram acolo am achizitionat si ultimul album Eminem - Recovery.

Faptul ca am stat fara PC si internet timp de 2 saptamani a fost surprinzator de "not a problem". Am aflat cu aceasta ocazie ca nu sunt dependent de PC, si atunci cand am alte activitati pe orizont, pot renunta la tehnologie informatica fara semne de sevraj.

Copiii... subiectul tabu pentru mine (prietenii stiu de ce). Dar a fost excelent. Sa fii supraveghetor la 11 copii este challenging, dar daca situatiile sunt tratate cu mult calm, lucrurile se mai rezolva si de la sine. Ce-i drept, am avut-o ca ajutor si pe colega mea, Cristina, care si-a facut si ea treaba cum nu se putea mai bine. Pret de doua saptamani am avut noi doi o mare familie de 11 prunci... :)) A fost o experienta minunata, la care n-as renunta si as face-o oricand din nou.

Asa cum unii stiu deja, un povestitor prea bun nu sunt deci in continuare las pozele sa vorbeasca de la sine, poze ce le puteti vedea la urmatorul link: http://picasaweb.google.co.uk/randiguru85/Switzerland




loading...

1 comentarii comentarii. Posteaza un comentariu

 
07-09-2010 02:06 de feble

nice trip

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

123 vizitatori si 0 membri acum pe site