www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Vedetele ne indeamna sa mergem la vot!

MuzicaBuna / joi, 05 nov 2009
alexVedetele autohtone se implica in campaniile pro votare. Daca in S.U.A. Madonna, Bono si altii au promovat mersul la vot sustinandu-si simpatia fata de Obama, la noi se promoveaza importanta votarii fara ca artistii sa-si exprime preferintele politice.

Paula Seling, Mihai Traistariu, Pepe, Alex Velea, Marian Dragulescu, Zoli Toth, Corina Chiriac, Gabriel Coveseanu si Monica Rosu au filmat cateva spoturi indemnati de simtul civic si, cu siguranta, banii primiti pentru ele.

Chiar daca proiectul este unul ingenioas si foarte bun, oare va avea ecou? In continuare puteti urmari 4 dintre aceste clipuri:










loading...

21 comentarii. Posteaza un comentariu

 
05-11-2009 14:07 de easycom

Shut up! Cantati acolo si lasati politica in pace ca si-asa e de toata jena.
Daca vreti intr-adevar sa schimbati radical ceva in tara asta atunci veti sta acasa si NU VOTATI! Ca nu aveti pe cine, si nu aveti de ce... Romania, trezeste-te!

 
05-11-2009 17:01 de pianistu2000

ba mergeti la vot daca va pasa de tar asta! daca esti roman adevarat mergi la vot! nu lasa tara pe mainile hotilor! daca iti pasa implica-te! voteaza....tu contezi!

 
05-11-2009 17:24 de Puggy


 
05-11-2009 18:14 de easycom

Voteaza "romanii adevarati" de zeci de ani, si tot a ajuns tara pe mainile hotilor... Daca nici un roman nu s-ar duce la vot, s-ar intampla ceva, ar insemna ca exista unitate, insa asa degeaba...Nu candidatii vor schimba aspectul acestei tari, ci poporul. Insa cand poporul e rupt in zeci de bucati, sa nu va asteptati sa va fie bine, sa alegeti bine... este imposibil de ales bine cand mentalitatea romanilor e cea de-acum sute de ani.

 
05-11-2009 19:55 de adelina1992

Nu-mi sta in fire sa sustin candidaturi, dar dupa parerea mea, SINGURUL partid care merita votat e PARTDITUL VERDE(pentru ca nu se incadreaza in gloata de burtosi corupti). Asa ca, votati REMUS CERNEA! E singurul care intr-adevar poate SCHIMBA ceva in tara asta CARE SE DUCE DE RAPA! Si se va duce si mai mult daca la conducere va veni tot unul din prtidele "cunoscute", de care deja ne-am saturaat!!!

 
05-11-2009 20:06 de Puggy


 
05-11-2009 20:42 de easycom

Lasa-ma cu discursurile politice ca tot din cauza lor suntem amu toti in c**** . Daca nu vrei sa intelegi ideea, nu vrei, nu te obliga nimeni dar iti zic eu ceva: e o mandrie mult mai mare sa fii om, decat sa fi roman, ungur, rrom sau orice alta nationalitate. Visati fratilor in continuare, visati numa' ca va veni un "mantuitor" si va salva tara. Visati in continuare ca tot ce s-a distrus in 20 de ani, in mod miraculos se va face bine... Vedeti sa nu intrati in coma de la atatea vise.
Nu tb sa-ti placa tie atitudinea mea, insa "stand cu mana in fund" fac mai mult bine decat restul 20 si ceva de milioane de romani care vor vota un alt hot, infractor, criminal, curvar, etc. (exceptand visatorii care vor vota cu Cernea - de parca el singur va putea schimba o tara intreaga, o mentalitate veche de sute de ani).
Personal caut sa plec din tara asta cat se poate de repede si de departe si nu-mi ziceti ca sunt las si alte balarii. Nuuu... tara mea e acolo unde sunt respectat, unde nu mor de foame, unde pot sa-mi fac un trai decent, etc.

 
05-11-2009 21:06 de Puggy


 
05-11-2009 21:44 de adelina1992

Pai si cum vreti sa se schimbe daca nu faceti nimic???? Asa, de la sine ??! Cum sa se schimbe daca nu se voteaza cineva CORECT? Si, din fericire, anul asta exista un candidat, doar unul, din pacate, care MERITA CU ADEVARAT. De ce sa nu-l sustinem? Nu pierdem nimic!
@Easy, exista o zicala a unui irlandez istet (Edmund Burke), care zice cam asa:"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing." Deci, ramanem pasivi si asteptam sa ne pice para in gura sau FACEM CEVA???

 
05-11-2009 21:51 de katdm

De ce ne indeamna altii sa mergem la vot?Nu putem si noi sa facem asta?

Cat despre politica.....Acu 5 ani[sau 4] era la moda in SUA sa fii impotriva lui Bush.Anu trecut toti l-au sustinut pe Obama,de parca ar fi fost salvatorul natiunii...

Aceeasi marie,alta palarie...Acu toti in Romanica is impotriva lu Basescu.Bine,nu chiar toti,da majoritatea da....

Si ce le pasa artistilor de politica?Ei sunt platiti sa cante ,nu sa tina discursuri[Bono,ma auzi?]

 
05-11-2009 23:01 de easycom

Ma voi chiar nu pricepeti ideea? Daca zero oameni se duc la vot e acelasi lucru ca si cand toti ar vota pentru schimbare, unitate. Poate pentru prima data in istorie ar exista o natiune intr-adevar unita. Si atunci, atunci va spun eu ca ar avea ecou puternic, protestul unui intreg popor. Puggy, eu nu ma plang, lasa bullshit-ul asta deoparte, ca imediat cand vine cineva si zice e tara de rahat, ii dati in cap ca se plange. NU! Zice adevarul, problema e ca multi dintre astia care "se plang" apoi se duc si voteaza aiurea.
Ziceti voi ca Remus Cernea e ala bun, n-am nimic impotriva, faptul ca nu votez cu nimeni nu va strica sansele. Dar Remus Cernea nu va castiga si stii de ce? Fiindca multi ii voi vedea numele prima data pe foaia cu candidati, inainte sa puna stampila. Intreaba-i pe vecinii mei daca au auzit de el... o laie, stiu numai de Basescu, Vadim, Becali si inca vreo doi.
Gresiti cand spuneti ca sunt pasiv cu toate ca da, intr-un fel sunt (am si eu motivele mele) insa pasivismul meu este foarte activ, iar daca 50% dintre romani ar fi la fel de pasivi ca mine, iar restul 50% l-ar vota pe Cernea cred ca toti am castiga.
Insa stiti voi care-i faza cu Cernea? De ce nu-l votez nici pe el? It's his word against their word. E treaba cu 2 taisuri... voi votati pe Cernea, bravo voua, respect ideea insa prin absurd sa zicem ca va castiga. Apoi daca nu va fi ceea ce ati crezut voi ca este "mantuitorul", cine o sa se simta prost? Eu nu, voi insa da. Sunt apolitic si voi ramane mereu apolitic.
Insa ca sa fiu strict on-topic cu articolul, nu vad ce treaba au artistii cu politica, de ce ar trebui sa ma impresioneze faptul ca ma indeamna sa ma duc la vot? Poate sa vina Robbie Williams, Celine Dion sau Yanni, cand vine vorba de politica pentru mine sunt egali cu vecinul meu care e un taran si de meserie tractorist.

 
06-11-2009 01:47 de DjTom


 
06-11-2009 06:09 de pianistu2000

mergeti la vot! si gata! e dreptul fiecaruia sa se manifeste cum vrea, fie merge , fie nu merge! ce atata scandal pt nimik? oricum oameni k easyucom nu pot fi induplecati. el are o parere si nu si-o schimba niciodata! insa da lectii altora! easycom...vrei s ane lasi? ce bine ar fi sa pleci...! daca nu-ti place romania d c stai in ea?paaaaaaaaaaaaaaaaa.....saluta-ma din budapesta data viitoare!

 
06-11-2009 12:52 de easycom

Zau??? Chiar asa? Nu ti-e rusine, mai? Tu de cand existi pe situl asta numai injuraturi, atacuri la persoana si jigniri aud de la tine. Tu te simti roman adevarat?? Tu?? Care ma faci bozgor la fiecare pas??? Nu-ti arde fatza, macar asa un pic? Ahh... uitasem ca ai pielea groasa, oamenii ca tine fac tara de rusine. Ai dat dovada exact despre ce vorbeam, tara e rupta in bucati de partide, ura si nationalism radical. Romanii se manca cu ungurii, ungurii sunt si ei batuti in cap, apoi se trezesc si ei ca trebuie inca un partid unguresc, si uite-asa ne rupem in mici partide care se manca intre ele.
Lasa comentariile in legatura ca nationalitatea mea deoparte, ca esti total pe langa.

 
07-11-2009 02:37 de Puggy


 
07-11-2009 13:10 de easycom

Vreau fapte, nu vorbe... Cand tineam cu Shumi la F1, stii de ce tineam cu el? Fiindca dovedea in mod repetat ca e bun, si merita aprecierea lumii. Daca e sa fie Cernea cel ales, si va dovedi si el ca merita aprecierea romanilor, fii sigur ca nu doar eu ci 90% a tarii il vor sustine. Insa... si asta suna a utopie. Nu neg vointa lui de a face bine, neg posibilitatea in conditiile de fatza. Sa zicem ca prin absurd, va castiga si va incerca sa schimbe ceva. Oricum primii ani nu vor conta, nu vor aduce schimbari, iar a doua oara deja ii va fi mai greu sa fie ales, fiindca unii vor fi dezamagiti deja de el. Eu chiar nu am timp sa astept 10 ani ca tara asta s-o ia in directie buna. Urmatorii 10 ani ar trebui sa fie cei mai frumosi ani din viata mea si chiar nu mi-e dor sa-i traiesc in mizerie. Considerati-ma las daca vreti sau egoist... dar o singura viata am, vreau s-o traiesc bine.

 
07-11-2009 14:15 de Puggy


 
07-11-2009 18:24 de easycom

Pai uite, eu chiar nu am 5 ani sau 10 de stat sau luptat ca sa-mi fac viata mai simpla, sau mai buna. A fost o greseala mare ca m-am nascut in Europa de Est, si voi incerca sa repar greseala asta intr-un timp mult mai scurt decat 10 ani. Restul lumii, care au insa timp si energie, poate sa incerce sa schimbe tara, ii respect si le doresc succes, insa eu prefer sa ma duc mai pe sigur decat "poate poate va fi mai bine, poate poate se schimba ceva si la noi"... Depinde si cine unde se afla in viata, precum stii bine, eu inca trebuie sa ma lupt singur sa ajung in cativa ani, unde esti tu acum. Evident este motivul principal pentru care eu vad altfel lucrurile decat tine.

 
08-11-2009 04:12 de DjTom

Din pacate...Cicero avea dreptate intr-un fel:
UBI BENE,IBI PATRIA !!!...
Iar schitele satirice ale lui Caragiale sunt atat de actuale...
Il inteleg perfect pe easycom,chiar daca nu sunt total de acord cu toate ideile sale.Si eu am pierdut cel putin 5 ani din viata din cauza politicii...am reusit de 2 ori Schimbarea si ce-am rezolvat?!? N I M I C !!!
As pleca si eu,dar acum sunt prea comod ca s-o iau de la capat printre straini...am inceput niste proiecte, chiar daca se deruleaza foarte,foarte greu. Daca banuiam ca ajungem aici,ramaneam in vest acum 10 ani...N-a fost sa fie !

Pe vremea lui ceasca era un banc celebru cu Bula :
La scoala,invatatoarea are ora deschisa si le cere elevilor sa ilustreze prin mimica(gesturi)o poezie sau un cantec...Bula tot ridica mana din ultima banca,tovarasa nu-l baga-n seama dar secretarul de partid ii remarca insistenta.Bula iese-n fata si incepe ca nebunu sa se dea cu capu de tabla,de pereti ,vrea sa sara pe geam,spre consternarea tuturor ... Invatatoarea,alba ca varul,tremurand de frica, balmajeste:Ce-a fost asta Bula?!?... Bula,raspunde trist ..melodia M-AM NASCUT IN ROMANIA !!!

 
08-11-2009 13:12 de easycom

Looool! Deci e super bancul! Jur!

 
28-12-2009 14:15 de DJ DIGEI

TARE ASA VEDETELOAR NU VA LASATI

Alte stiri

Mihai Traistariu a lansat videoclipul Je T'aime (Video)

Urmariti noul videoclip promo "Paula Seling & Ovi - Playing with Fire"

Paula si Ovi "se joaca cu focul"...

Ordinea intrarii in Finala Nationala Eurovision

Finalistii selectiei nationale Eurovision 2010

Paula Seling si Ovi se pregatesc pentru Eurovision

Ne vedem la Oslo cu Paula Seling & Ovi - Playing With Fire!

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

105 vizitatori si 0 membri acum pe site