www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Ne vedem la Oslo cu Paula Seling & Ovi - Playing With Fire!

MuzicaBuna / duminicã, 07 mar 2010
paula si ovi

Iata ca a venit si momentul mult asteptat, momentul adevarului. Dupa multe speculatii, zvonuri si scandaluri iata ca avem in sfarsit piesa castigatoare a Finalei Nationale a Eurovisionului din acest an. Doamnelor si domnilor, castigatorii sunt... Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu cu piesa Playing with Fire!



Cine a ales alta piesa, se pare ca n-a ales bine, fiindca anul acesta una dintre cele mai mari voci a tarii, Paula Seling se duce impreuna cu Ovi la Oslo. Spre norocul ei, cel din urma este chiar cetatean cu acte in regula al Norvegiei de circa 10 ani, asa ca va avea un ghid pe masura. Nu ne ramane decat sa speram ca nu se vor pierde printre fiordurile din tara nordica si ca vor gasi cararea catre Oslo si, de ce nu, catre un loc printre primii trei.

Iata rezultatul final si rezultatul televotingului:

1. Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu - Playing With Fire
2. Luminita Anghel, Tony Tomas si Adrian Piper - Save Their Lives
3. Catalin Josan - Around, Around
4. Hotel FM - Come as One
5. Paula Seling si Kamara - It`s Not Too Late
6. Lora si Sonny Flame - Come Along
7. Anda Adam & Connect-R - Surrender
8. Zero - Lay Me Down
9. Alexa - Baby
10. Razvan Krivach - Jack Pott
11. Dalma Kovacs - I`m Running
12. Pasager - Running Out of Time
13. Tina G - Love Is War
14. Lulu si The Pupets - Searching for Perfect Emotion
15. Lucia Dumitrescu - See you in Heaven, Michael
16. Alexandra Ungureanu - Crazy





Daca iti place piesa "Playing with Fire", o poti descarca legal la linkul de mai sus, sau de AICI



loading...

19 comentarii. Posteaza un comentariu

 
07-03-2010 10:09 de nicol1973

nu mai putem spune decat: multa bafta. om vedea noi ce o iesi.

 
07-03-2010 11:53 de Puggy


 
07-03-2010 12:09 de easycom

Acum e exact invers... este voce dar posibil sa ducem lipsa de show. Si cand a castigat Luminita Anghelau fost multe discutii... A fost vocea ei, sau showul oferit de baieti? Clar ca au fost amandoua, insa vocea Luminitei a contat doar undeva la 30-40%. Din pacate pentru noi, de data asta, posibil ca in ciuda vocii extraordinare ale Paulei, sa nu ajungem prea departe. Piesa asta are nevoie de un show extrem de indraznet, ceea ce mi-e teama ca nici Paula, dar nici Ovi nu sunt in stare. Cu toate ca eu nu sunt multumit de rezultatul voturilor, de un lucru totusi imi pare bine: ca n-a castigat Luminita Anghel. Puteti sa ma injurati, dar femeia aia nu mai merita locul pe scena muzicala, fie ea autohtona sau internationala. Politica a vrut, apai sa stea acolo!

 
07-03-2010 12:17 de Puggy


 
07-03-2010 12:26 de easycom

Vocea Luminitei nu e cine stie ce, in comparatie cu vocea Paulei. Si ca tot veni vorba de voce... Ovi cam "sucks" dpdv vocal. Deci pe bune, nici de urcat nu poate, cand e vorba de coborat e si mai rau... per ansamblu omul e cam off-key. Ori invata sa cante in drum spre Oslo, ori o sa zgarie urechile juriului foarte urat... asta in cazul in care juriul nu e format din afoni.

 
07-03-2010 12:32 de Puggy


 
07-03-2010 13:06 de Andra

Eu cred ca Ovi are o voce destul de buna...hai sa nu exageram si sa spunem ca "off-key". Personal, imi place melodia, era una dintre cele mai bune si ii felicit pentru acest succes. Le tin pumnii la competitia finala! :*:*:*

 
07-03-2010 13:18 de cata P

bv`o ei.. multa bafta... altceva numai putem zice... si sa speram ca nu ne face de ras.. sa speram ca ia`... si ea un loc 1

 
07-03-2010 20:18 de DjTom

O piesa "ga-ga" la Eurovision !?
Am urmarit preparativele cu mai multa atentie anul acesta,dar am sa fiu extrem de critic si carcotas...
-la preselectie s-au "pierdut" cateva compozitii destul de interesante,nu stiu pe ce criterii?!
-juriul a propus la cateva piese valoroase schimbarea solistului vocal...dar degeaba(ei au pierdut)! -alte cateva piese au fost suspect de asemanatoare cu altele straine,mai ales aiureala aia cu tribut post-mortem...nu ma mira,nciun 'vision fara plagiat!
-Eurovisionul a fost acaparat de fostii concurenti de la Megastar,majoritatea au evoluat promitator!
-piesele imprimate initial au sunat bine si foarte bine...din pacate,interpretarea live a fost pentru majoritatea foarte slaba,inclusiv captura audio care s-a transmis...Intotdeauna se aude prost la tvr!!!
-showul de la Circul Globus a fost unul reusit,chiar daca unii au fost penibili pe scena
-faptul ca s-a putut vota gratis a supralicitat liniile telefonice,retelele erau ocupate tot timpul, trebuia sa astepti si 20 minute pana cand se accepta apelul;am votat 5 piese de pe 4 telefoane in 3 retele mobile,de la inceputul concursului...si am ramas in final cu 3 voturi neexprimate din cele 20 posibile! -jurizarea finala a creeat o mare confuzie tipic romaneasca,ne-am inecat precum tiganul la mal...noroc ca a reiesit din timp si la public si la jurii acelesi previzibile preferinte. Numai cine a fost foarte atent a observat ca juriile din tara au avut cate 6 membri iar Bucurestiul 12...dar n-a explicat nimeni ca ei conteaza la total cat toate celelalte!?Acest fapt a dat nastere la suspiciuni precum ca s-ar fi lasat o portita de a manevra rezultatele,daca voturile ar fi fost diferite si cu alta ordine...
1.Tina G - mi-a placut cel mai mult ca piesa;a cantat prost si a avut un concept scenic total neinspirat(o copie punk a lui Pink)...care nu prea i-a adus voturi ...pacat!
2.Alexandra Ungureanu-A cantat bine dar piesa nu s-a potrivit deloc stilului eurovisionistic;nu merita deloc ultimul loc...
3.Hotel FM-o surpriza deosebita,poate revelatia acestei editii...ar fi mers"lipeala"cu Traistariu?!?
4.Alexa-o prezenta placuta dar cam timida si o piesa foarte buna;nu inteleg de ce n-a avut succes...
5.Dalma Kovacs-deloc timida,insa idem ca la Alexa !
Acum sa critic pe unii din cei pe care nu i-am votat: -Lulu si papusile-nume si interpretare penibile, melodie proasta -Zero = zero!...in afara de o ciudata palarie cu cioc
si o chelie de camarutza,n-am retinut nimic!!! -Anda Adam-mult zgomot pt nimic,doar o mica tziganie salvata putin de Connecter...
-R.Crivaci,cum il stiu eu de pe vremea cand purtam amandoi plete,a dat Rockul pe muzica usoara si s-a ales cu un cerb nemeritat...bine ca n-a dat-o(inca)pe manele...daca iese banu'!
-mie tanarul C.Josan nu-mi place deloc,insa vad ca Lumea are alta parere,inclusiv cei care l-au facut megastar ot moldavia. -L.Anghel-la fel cu etnica sa Anda,cu deosebirea ca a fost o piesa excesiv de mediatizata,cu un mesaj de hai sa strivim fluturii!La Eurovision 95% din meritul artistic a apartinut trupei pe butoaie...e ca si cum ar fi Banel Nicolita la Barcelona in lotul largit,ar avea in CV Cupa Campionilor... -In sfarsit,poate ca Paula Selling a fost singura care s-a ridicat deasupra tuturor,desi cred ca a fost mult mai buna piesa It`s Not Too Late,mai ales refrenul Paulei e superb,Kamara a fost in plus cu borboroselile lui anlofrantuzite,a stricat bunatate de piesa.Piesa care a castigat e o porcarie disco-dance gen lady gaga,salvata oarecum de vocea Paulei si a fost aleasa si fiindca Ovi macar canta ceva si sta in Norvegia...gazda finalei.Ovi a fost penibil cu pantalonii aia rosii ciudati,are un comportament ce aduce a gay...s-a ales si cu un Seat Ibiza !!!
Desi nu sunt deloc fan al Paulei si al fundatiei lui Nanca,cred ca ea a fost singura care s-a ridicat la nivelul maxim de profesionalism si chiar daca mie personal nu-mi place muzica ei,are domne'VOCE si e si frumoasa...Ii doresc mult succes pt Romania!!!
P.S.Ca sa putem conta in Europa,cred ca trebuie neaparat sa schimbam sistemul,sa procedam ca altii mai inteligenti si mai talentati decat noi:
Sa fie alesi prin referendum 5-10 mari compozitori care sa compuna cate o superpiesa...si 5-10 mari interpreti sau formatii,votati tot de public...care sa interpreteze fiecare cate 2 dintre piese...apoi se va trece la finala nationala,cu votul publicului si juriilor.Sistemul de vot pt public trebuie sa fie mult mai complex si sa dureze mai mult timp,intre o zi-o saptamana,gratuit prin telefon,SMS,inclusiv pe internet.Votul trebuie sa fie corect,transparent si reprezentativ!
Eu cred ca astfel se va creea o emulatie care va stimula adevaratele valori si calitatea artistica... iar episoade conjunctural-norocoase de mare succes precum Sistem sa nu ramana doar in istorie precum s-a intamplat in fotbal cu Steaua si CCE din 1986 !!!

 
07-03-2010 21:38 de adelina1992

Degeaba are voce Paula, daca se preteaza la asa niste piese de toata JENA! Scormonind cu greu printre tonele de "gunoaie" aspirante la Eurovision(a se intelege piese), am ajuns la concluzia ca doar doua melodii meritau cu adevarat, pentru ca sunt foarte bune, si anume, "Running out of time"- a trupei Pasager si "Come as one"- a trupei Hotel FM(cu precizarea ca trebuia umblat putin la instrumental). Sunt curioasa cum tampenia care a castigat va trece de semi-finala..........Ins aun lucru e cert: NE VOM FACE DE RAS!

 
07-03-2010 21:45 de adelina1992

In ca o chestie: Romania cand nu participa cu porcarii de "club", face imitatii dupa manelele tarilor balcanice! Ca, deh, asa e la moda! Cahir nu inteleg odata ca e nevoie e ceva DIFERIT?????????????????????????????????????????????????? E ASA DE GREU ?!!??! Aaa, sau totul e o manevra ieftina, menita sa ne asigure unul din...ultimele locuri(pentru ca normal, de unde fonduri pentru organizare???).Oricum, Eurovision-ul a incetat de mult sa mai fie un concurs calitativ. Nu ca ar fi mare chestie sa castigi, dar macar ar da sansa unor artisti care CHIAR MERITA, sa fie recunoscuti pe plan international. Dar cum mereu vom "iesi in fata" cu niste prostii pentru mase, n-are rost.......

 
07-03-2010 22:25 de Puggy


 
08-03-2010 16:33 de Adina

Adelina ,eu sincer nu cred ca ne om face de ras la concurs si mai cred ca Paula chiar o sa aiba niste sanse sa obtina un loc bun anul asta.Dupa cum pui problema cred ca nu ai urmarit cu atentie melodiile de anul acesta care sunt praf dar nu mai conteaza.si inca o chestie tine cont de faptul ca Ovi sta de ani buni in Norvegia si asta poate sa fie un avantaj pentru ei

 
08-03-2010 16:42 de easycom

Adina, draga... Sincer "fac ceva" pe avantaje. E un concurs, deci in mod normal nu trebuie sa ne bazam pe asa ceva ci pe talent in toate domeniile prevazute de Eurovision. Iti zic eu ce-i praf... vocea lui Ovi si parca vad ca va fi undeva si asta un motiv pentru care poate Paula nu va ocupa un loc bun la Oslo. Personal am destule si cu Paula, dar obiectiv fiind iti spun ca ar avea mult mai multe sanse singura. Cu prezenta si vocea ei, the possibilities are limitless...

 
09-03-2010 16:28 de Anonim


 
12-03-2010 00:20 de Joe Indianu

Fiecare isi da cu parerea,unii dau in gropi,altii chiar spun ceva...
Eurovisounul chiar nu merita sa ne batem capul,e o porcarie si o falsitate monstruoasa!
Azi am pus mana pe o chitara acustica Ibanez la o galerie de arta...are un sunet cristalin, natural,divin si nu costa decat 700 Ron,are si kit suplimentar pt amplificare...in noaptea asta am sa dorm cu gandul la ea!!!

 
12-03-2010 18:49 de ibaloiu

bafta superbi

 
21-03-2010 12:18 de Anonim

Oricum cat de buna o fi melodia, va castiga o melodie de inmormantare si fara ritm, oricum e o porcarie de concurs pe favoritisme, un concurs GEOPOLITIC !

 
21-03-2010 12:19 de Anonim

Spre deosebire de ceea ce zic altii cu plagiatul, pareri pe nu stiu ce site-uri facute de critici de 2 lei, melodia este foarte buna !

Alte stiri

Paula Seling "se joaca cu focul" in Macedonia

Paula Seling si Ovi - incarcatura emotionala maxima!

Romania s-a calificat in finala Eurovision 2010!

Eurovision 2010: Romania pe locul 3!

Paula Seling & Ovi au lansat videoclipul piesei "Playing with Fire"

Paula Seling & Ovi la Bruxelles

Paula si Ovi "se joaca cu focul"...

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

88 vizitatori si 0 membri acum pe site