www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

The Prodigy, Nine Inch Nails si Tiesto vin la CokeLive Peninsula

MuzicaBuna / vineri, 24 apr 2009
peninsula 2009Ca urmare a atractiei irezistibile dintre Coca-Cola si muzica, cea mai cunoscuta marca din lume, continua deja traditionala sa asociere cu evenimentele de muzica live, sustinand festivalul CokeLive Peninsula.

A 7-a editie a festivalului va avea loc intre 23 si 26 iulie, la Targu Mures, in locatia deja binecunoscuta, pe malul Muresului, langa Complexul Weekend. Va fi o experienta unica cu un program imbunatatit si o noua locatie pentru petrecerile in aer liber - Terasa Coca-Cola. Festivalul va gazdui mai multe staruri internaţionale decat editiile precedente, printre cei mai asteptati artisti numarându-se The Prodigy, Nine Inch Nails si DJ Tiesto.

The Prodigy, cea mai apreciata trupa a genului electronic/breakbeat, se afla anul acesta intr-un turneu de promovare a noului albumul, "Invaders Must Die". Albumul, lansat pe 23 februarie 2009, este deja unul dintre cele mai bine vandute albume ale acestui an. Albumul a debutat pe locul 1 in Billboard European TOP 100 si in UK Album Chart cu aproape 100,000 de exemplare vandute in prima saptamana de dupa lansare, devenind astfel al patrulea album consecutiv al trupei care ocupa prima pozitie in Marea Britanie.

Concertul Nine Inch Nails este cu siguranta unul dintre cele mai asteptate in Romania. Dupa turneul "Lights in the Sky" de anul trecut din America - cel mai ambitios proiect al formatiei, un spectacol impresionant de lumini si muzica intensa - formatia se intoarce in Europa ca headlinerul celor mai mari festivaluri de pe continent. Nine Inch Nails este o trupa care se reinventeaza in permanenta, atentia lor fiind indreptata in primul rand catre fani. Ultimul lor album, "The Slip" poate fi downloadat in mod gratuit de pe site-ul oficial al trupei.

Din categoria muzicii electronice, cel mai bine cotat DJ din lume vine sa incalzeasca atmosfera la Targu Mures. Tiesto, votat de DJ Mag - etalonul industriei muzicale electronice - drept cel mai bun DJ al anului 2008 a continuat seria succeselor la Premiile Internationale ale Muzicii Dance de la Miami, unde a castigat "Cel mai bun artist solo".
Festivalul CokeLive Peninsula, ce aduce laolalta zeci de mii de vizitatori, nu doar din tara, ci si din strainatate, este in fiecare an un punct de referinta pe scena muzicala din Romania, Targu Mures transformandu-se intr-o capitala muzicala pentru cateva zile.

Festivalul este organizat de Sziget Management - firma care sta in spatele celor mai importante festivaluri din Ungaria (Sziget Festival, Volt, Balaton Sound) - si beneficiaza de sprijinul Primariei Targu Mures si al autoritatilor locale.

Inca din 2002, Coca-Cola ofera adolescentilor din Romania sansa de a se bucura de muzica live impreuna cu prietenii. Muzica este un limbaj universal care ne uneste, ne ajuta sa ne descoperim si sa ne exprimam sentimentele si emotiile, iar Coca-Cola raspandeste acest limbaj; Coca-Cola inspira impartasirea experientei muzicale cu cei dragi.

"Valorile brandului Coca-Cola vorbesc despre optimism, energie, pofta de viata. Ca in fiecare an, vrem sa fim prezenti in viata tinerilor, creand momente speciale, inedite si racoritoare. CokeLive Peninsula va fi un eveniment pe gustul lor", declara Cristian Linaru, Brand Manager Coca-Cola România si Moldova.

"Suntem bucurosi sa continuam acest festival de succes alaturi de partenerul nostru Coca-Cola. Impreuna, vrem sa le oferim peninsularilor sansa unei experiente muzicale deosebite, o petrecere de neuitat cu multi artisti de renume ce vor fi dezvaluiti in curand. The Prodigy, Nine Inch Nails si Tiesto sunt primele surprize pe care le dezvaluim", a declarat directorul festivalului, Bodor Laszlo.

Luand ca exemplu festivalul Sziget, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din Europa, festivalul CokeLive Peninsula promite a fi o experienta de exceptie. Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu 27 aprilie. Site-ul oficial al festivalului va fi anuntat saptamana viitoare.



loading...

2 comentarii. Posteaza un comentariu

 
24-04-2009 13:46 de Anonim

FFFFFFFFFFFFFFFFFF BUN

 
25-04-2009 20:59 de Anonim

The Prodigy cei mai buni !!! Eii sunt baza ei or sa faca cel mai tare show acolo la Peninsula!!!

Alte stiri

Biletele pentru CokeLive Peninsula au fost puse in vanzare

S-au pus in vanzare biletele la Tiesto

Tiesto revine in Romania!

Tiesto, cel mai bun Dj din 2008

Tiesto a dat-o in bara?

"We Own The Night" un nou videoclip marca Tiesto

Alex Gaudino @ Romexpo

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

171 vizitatori si 0 membri acum pe site