www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Biletele pentru CokeLive Peninsula au fost puse in vanzare

MuzicaBuna / marşi, 05 mai 2009
peninsula pBiletele pentru festivalul CokeLive Peninsula au fost puse in vanzare in reteaua internationala Eventim.ro. Costul abonamentelor ce asigura accesul pe teritoriul festivalului intre 23 iulie si 26 iulie, cumparate in avans, este 199 RON, iar costul unui bilet valabil o singura zi este de 80 RON. Biletele achizitionate la intrare, in timpul festivalului, vor costa 240 RON (abonament), respectiv 100 RON (acces o singura zi).

In Romania, biletele pot fi achizitionate din magazinele Germanos din toata tara, online pe www.eventim.ro, precum si in alte puncte de vanzare ale retelei Eventim. La doar o saptamana de la punerea lor in vanzare, biletele se afla pe primul loc in topul vanzarilor in reteaua internationala Eventim.ro

Timp de trei zile, intre 24 si 26 iulie, festivalul de la Targu Mures gazduieste concerte si experiente inedite, care debuteaza cu petreceri de incalzire in ziua 0, pe 23 iulie.
Sunt asteptati deja pe scenele CokeLive Peninsula: cel mai in voga DJ din lume, olandezul Tiesto (24 iulie), promotorii muzicii rock, americanii de la Nine Inch Nails (25 iulie) si cea mai cunoscuta trupa de muzica electronica a tuturor timpurilor, The Prodigy (26 iulie).

Un spatiu nou, Terasa Coke, este conceput special pentru a gazdui concerte de muzica alternativa. Noaptea, terasa se va trasforma in spatiul perfect pentru petreceri incendiare, in aer liber, animate de cei mai neconventionali DJ-i.

In acelasi timp, organizatorii pun la dispozitia publicului inca doua locatii pentru iubitorii altor stiluri muzicale, astfel incat toti participantii sa-si regaseasca genul de muzica preferat la CokeLive Peninsula.

In data de 24 iulie, Layo Paskin si Matthew Benjamin, londonezii de la Layo&Bushwacka!, se vor asigura ca petrecerea dureaza pana in zori, asa cum se intampla in cluburile din Londra, unde sunt binecunoscuti printre iubitorii genului tech house si breakbeat.

Pe 25 iulie isi va face prezenta pe scena festivalului un membru al duoului renumit Kruder & Dorfmeister, Richard Dorfmeister. Maestrul austriac, activ si in proiectul Tosca alaturi de Rupert Huber, va incanta publicul pana la rasarit pe ritmuri de downtempo.

CokeLive Peninsula se va incheia pe 26 iulie cu un concert Goldie, primul adevarat superstar al drum and bass-ului si unul dintre invitatii fideli ai festivalului. DJ-ul cu dinti de aur este un nume important al genului, iar casa de discuri infiintata de el, Metalheadz, este recunoscuta ca un nume de referinta al productiei internationale drum and bass.

Expeienta CokeLive Peninsula va atrage si anul acesta zeci de mii de vizitatori din tara si nu numai, tranformand Targu Mures, timp de cateva zile, in capitala muzicii in Romania.

In Romania, si nu numai, Coca-Cola inspira tinerii sa impartaseasca experientele lor muzicale cu prietenii. Sustinand CokeLive Peninsula, Coca-Cola ofera tinerilor mai mult decat o serie de concerte live: ofera sansa de a experimenta o vacanta in care toate elementele au fost special gandite pentru a raspunde optimismului, energiei si poftei lor de viata: patru zile de camping in zona special amenajata in apropierea scenelor, unde se pot relaxa, pot intalnii tineri din toata tara si pot impartasi cu ei experientele la care iau parte; intre 24 si 26 iulie, trei zile de concerte inedite, care debuteaza in ziua 0, 23 iulie, cu petreceri de incalzire; patru zile de activitati extramuzicale si plaja pe strandul Complexului Weekend.



loading...

1 comentarii. Posteaza un comentariu

 
07-05-2009 00:26 de DjTom

DA ! ACESTA ESTE UN MEGAEVENIMENT UNDE MERITA SA FIM PREZENTI !!!

Alte stiri

The Prodigy, Nine Inch Nails si Tiesto vin la CokeLive Peninsula

The Prodigy - coloana sonora intr-un film porno

S-au pus in vanzare biletele la Tiesto

Urmariti clipul noului single Prodigy si descarcati piesa

Tiesto, cel mai bun Dj din 2008

Tiesto a dat-o in bara?

"We Own The Night" un nou videoclip marca Tiesto

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

109 vizitatori si 0 membri acum pe site