www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Queen revine in varianta remasterizata!

MuzicaBuna / marşi, 09 nov 2010
queen

Queen si Universal Music Group au semnat un contract exclusiv pe termen lung in ajunul implinirii a 40 de ani de la formarea legendarului cvartet, in 1971.



Cu vanzari de peste 170 de milioane de discuri, albume, piese si DVD-uri ce au ajuns number one, includerea in Rock & Roll Hall of Fame si Songwriters Hall of Fame, o stea pe Bulevardul Celebritatilor de la Hollywood, peste 700 de concerte sustinute in toate colturile lumii, inclusiv aparitia lor istorica la Live Aid, si un record mondial pentru cel mai de succes album britanic din istorie, Queen reprezinta una dintre povestile remarcabile ale culturii pop.

Printre hit-urile lor ce au facut istorie se numara "Bohemian Rhapsody", "Crazy Little Thing Called Love" ,"We Are The Champions", "We Will Rock You", "Radio Ga Ga" si "Another One Bites The Dust."

Noul contract cu Universal Music include drepturi pentru intreaga lume, mai putin America de Nord, iar muzica celor de la Queen se va lansa prin Island Records, incepand cu 1 ianuarie 2011, trupa alaturandu-se astfel altor nume legendare pastorite de aceelasi label.

Brian May de la Queen a declarat: "Suntem foarte incantati, ca dupa atat timp, sa pornim la drum intr-o noua etapa a carierei noastre, cu o noua casa de discuri, cu idei si vise noi".

Lucian Grainge, co-CEO Universal Music Group a declarat: "Queen au rescris cartea cu reguli a rock & roll-ului acum 40 de ani si putem numara cel putin trei generatii care au fost influentate de ei. Asa ca acum, la Universal Music, ne aflam sub influenta lor si suntem nerabdatori sa scriem capitole impreuna pentru o noua carte cu reguli".

Max Hole, COO UMG International a adaugat: "O trupa de statura celor de la Queen reprezinta o oportunitate pentru o noua abordare din punct de vedere creativ. Dorim sa venim cu o gandire noua si sa inovam din punct de vedere al marketingului si promovarii acestui produs. Ted Cockle, Darcus Beese si echipa lor de la Island Records sunt alegerea perfecta si cu totii suntem nerabdatori sa incepem treaba".

De-a lungul anului aniversar, Island va remasteriza si reambala adaugand continut extra, fiecare dintre cele 15 albume de studio ale celor de la Queen.

Primele cinci vor fi disponibile din luna martie: "Queen", "Queen II", "Sheer Heart Attack", "A Night At The Opera" si "A Day At The Races." Dupa patru decenii, munca lui Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor si John Deacon continua sa faca valuri in intreaga lume, servind ca sursa de inspiratie pentru artisti ca Lady GaGa (care si-a luat numele de scena din piesa Radio Ga Ga a celor de la Queen), Axl Rose, Katy Perry sau Dave Grohl.

La doua decenii de la moartea fenomenalului lor solist, Freddie Mercury ramane un simbol nepretuit. Aniversarea celor 40 de ani incepe cu o expozitie Queen de proportii in Londra, "Stormtroopers in Stilettos", ce va fi inaugurata la sfarsitul lunii februarie.

Va urma un documentar BBC-TV si productia unui important film hollywoodian despre trupa, Sacha Baron Cohen jucandu-l pe Freddie Mercury. Scenaristul Peter Morgan ("The Queen", "Frost/Nixon") este implicat in proiectul ce va fi produs de GK Films, Tribeca Productions a lui Robert de Niro si Queen Films.



loading...

0 comentarii. Posteaza un comentariu

Alte stiri

S-au relansat primele cinci albume Queen!

Lady Gaga lanseaza remix-urile piesei "You And I"

Freddie Mercury va "invia" in 2012!

Borat intra in pielea lui Freddie Mercury!

O continuare a musicalului "We will rock you" si un nou album Queen

Legenda continua: Queen va lansa un nou album in septembrie

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

121 vizitatori si 0 membri acum pe site