www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

"Oui mais... non" si "Leila" - 2 videoclipuri marca Mylene Farmer!

Muzicabuna / marşi, 23 nov 2010
mylene

Probabil unul dintre cele mai asteptate albume din luna decembrie, "Bleu Noir", este cel de-al optulea album de studio al artistei, care urmeaza sa fie lansat oficial pe 6 Decembrie anul curent.



Pina atunci insa, situl oficial dedicat acestui album ne lasa sa-l descoperim, pe masura ce numarul de accesari creste de la o zi la alta. Asadar, de aproape trei saptamini de cind a fost lansat, am putut afla lista de piese completa a noului album, am putut vedea copertile oficiale ale noilor single-uri care urmeaza sa fie lansate, si de asemenea, am putut vedea in premiera clipurile oficiale ale primelor doua extrase pe single: "Oui mais... non" si recent lansatul "Leila".



Stim cu totii deja cine este producatorul direct al acestui album. Stim clar ca acesta a avut multe cuvinte de spus in succesul pe care Lady Gaga, Shakira si multi altii l-au avut si inca il mai au. Acest aspect a adus pe de o parte multe critici din partea fanilor daca stam sa ne gindim ca omul responsabil pentru succesul celor sapte albume ale artistei, lansate din 1984 si pina azi, nu a mai contribuit la acest material. Laurent Boutonnat, omul din umbra, a fost inlocuit de aceasta data cu RedOne, o minte mult mai agresiva, mult mai contemporana si cu o viziune ceva mai... diferita, ca sa ne exprimam frumos. De cealalta parte a baricadei, sta armata de fani care au ramas placut impresionati de schimbare, care schimbare, intre noi fie vorba, dupa aproape sapte albume, era putin necesara.

Iar asta ne aduce in zilele noastre, la noul album care urmeaza sa fie lansat pe 6 Decembrie, si la primul extras pe single de pe acest album. "Oui mais... non" beneficiaza de un clip oficial in acest moment, care nu a lasat deloc fanii sa doarma linistiti in ultimele saptamini. Inca de la prima vizionare nici pe mine nu m-a putut lasa rece, asemanarea izbitoare dintre acest clip si "Bad romance"-ul lansat de Lady Gaga cu ceva vreme in urma. Incredientele sunt aceleasi: dansatori, incaperi intunecate, tunsuri si costume exotice.

Clipul in sine nu e rau, melodia e destul de "dansanta" si aduce foarte mult cu "Degeneration", primul extras pe single de pe precedentul album. Cert este ca acest clip, a impartit fanii artistei in doua tabere. "Oui mais... non"... voi ce parere aveti?



Leila este cel mai nou extras pe single, lansat chiar in aceasta dimineata, si facut public de catre Universal Music. Muzica este compusa de Archive, pe versuri scrise de artista si se bucura de un clip realizat de Alain Escalle cu care artista a mai colaborat si la albumul precedent si de asemena pentru imaginile din concertul sustinut in 2009 pe Stade de France.

Desi au existat citeva dezbateri inca din aceasta dimineata cu privire la pronuntia substantivului Leila, atit melodia, cit si noul clip au fost in general bine primite de fani. As spune in acest moment ca avind aceste versuri, Laurent Boutonnat ar fi facut o treaba ceva mai buna. Insa pina la urma e vorba de o viziune noua, asa ca putem lua totul ca atare.

Pina una alta, "Oui mais... non" a deranjat prin versuri, care nu prea se pot numi versuri, avind in vedere cariera artistei de pina acum, ce nu a lasat loc la compromisuri. Criticii de muzica francezi au sesizat acest aspect, si l-au exploatat pina in cele mai mici detalii, uneori intr-un mod foarte vulgar fara nici o scuza. Dar in cele din urma, Leila a recistigat increderea fanilor si le-a reamintit ca Mylene Farmer nu este doar o alta cintareata insetata de faima si glorie in aceasta industrie muzicala. Mylene Farmer a fost si va ramine o artista care a stiut sa creeze materiale ce vorbesc mai presus de muzica si cuvinte, acele materiale pe care rar le mai gasesti intr-o industrie muzicala aflata intr-un trend descendent si care nu da semne ca si-ar reveni prea curind.


Autor: Puggy
Sursa: www.mylenefarmer.ro



loading...

5 comentarii. Posteaza un comentariu

 
23-11-2010 17:53 de Anonim

Melodiile cantaretei sunt superbe,foarte muzicale si bine orchestrate.


 
26-11-2010 16:35 de tac au tac

Astia de-al de pughi, de faceti genul asta de articole si va luati dupa "criticii" francezi, ori habar n-aveti franceza deloc si nu intelegeti ce zice Mylene, ori intelegeti dupa cum va suna. Habar n-aveti cate conotatii si cate jocuri lingvistice subtile ascund versurile acestei cantarete. Mai ascultati inainte sa afirmati.

 
26-11-2010 17:06 de Puggy


 
05-12-2010 23:01 de Anonim

Nu-i chiar asa Puggy, as spune chiar ca versurile sunt perfect in stilul caracteristic, textul e daca vrei o ironie cruda la adresa muzicii actuale, in ce ma priveste consider Oui mais...non ca o continuare a lui Degeneration. Ca si videoclipul, cred ca este facut in stilul atat de promovat azi, muzica in care nu se spune nimic, si nu se investeste altceva decat bani, pentru a critica mai bine. Criticii franceyi n+or sa incerce niciodata sa inteleaga un text inainte de a-l desfiinta, stii bine

 
07-12-2010 01:15 de easycom

Mai, eu cred ca unii dintre voi cititi printre randuri si cand nu aveti nimic de citit. Cand un artist bun scoate ceva mai "light" sau chiar prost, din prea multa apreciere pt artist, incercati sa traduceti materialul ca unul folosit in scopuri ironice. C'mon... nu fiti doar fani, fiti si obiectivi. Uite, eu sunt fan Robbie Williams, cu toate astea admit oricand ca Rudebox a fost un album de toata jena.

Cum vad eu piesa de mai sus... Mylene in general atrage un public cu simt artistic macar nitel dezvoltat. Majoritatea pieselor nu sunt usoare de digerat. In ciuda faptului ca asta o face artista cea mai recunoscuta din Franta, tot acest fapt prezinta si un dezavantaj.
1. Publicul ce inca n-a auzit de ea, tocmai din cauza pieselor "grele". Acum, lansand piesa asta, atinge un strat ce inca n-a fost atins si in final acestia vor asculta si acele piese pe care pana in prezent le ignorau.
2. Concertele ei pot deveni apasatoare in momentul in care nu poti oferi show. Iar show ce inseamna? Dinamism. Piesa aceasta va ridica un stadion intreg in picioare, va misca publicul, va da energia necesara pt inca o doza de pura arta.

In viziunea mea, piesa asta e un fel de usoara pauza intre restul pieselor. In plus, un lucru de care chiar si criticii uita foarte des. O piesa nu trebuie analizata intotdeauna in varianta single ci chiar se recomanda analizarea ei in cadrul albumului. Nu piesele sunt opera de arta, ci acel material discografic - produsul intreg.

Alte stiri

Mylene Farmer: "Corsica e refugiul meu" (Interviu)

Mylene Farmer lanseaza "Lonely Lisa" (Video)

"Du Temps" un videoclip dominat de zambete marca Mylene Farmer! (Video)

Descarca GRATUIT "Bleu Noir" - un album marca Mylene Farmer!

Istoria unei revelatii: un nou album Mylene Farmer in 2010

Ascultati noul single Mylene Farmer "Oui Mais ... Non"

Urmariti noul videoclip Mylene Farmer

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

93 vizitatori si 0 membri acum pe site