www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Istoria unei revelatii: un nou album Mylene Farmer in 2010

MuzicaBuna / luni, 04 oct 2010
mylene f

Un e-mail timid trimis luni, la orele 18, a fost suficient pentru a electriza casa de discuri Universal. Prin acest simplu e-mail apropiatii artistei Mylene Farmer anuntau ca aceasta a terminat munca la noul ei album.



Ce este si mai surprinzator, este faptul ca single-ul pentru care ea a scris versurile nu mai este produs de mina dreapta a acesteia, Laurent Boutonnat, ci de RedOne, producatori care au colaborat cu nume de peste ocean, cum ar fi americanca Lady Gaga. Cu toate astea, intr-un interviu pentru RTL, Anthony Martin, precizeaza ca Laurent Boutonnat a participat direct la producerea noului album.

Anuntul a venit ca o bomba. Nici macar Polydor, casa ei de productie nu a stiut nimic. Pascal Negre, CEO Universal Music Franta, ascultind piesa cu o zi inainte, se indoia de faptul ca aceste zvonuri sunt adevarate. Liniste totala pe radio, pina in acesta dimineata, cind reteaua NRJ a primit dreptul de exclusivitate pentru a difuza primul extras pe single de pe acest nou album.



De asemenea, informatii despre noul album par sa apara la fiecare ora, ca atare, am aflat in cursul zilei de astazi ca acesta urmeaza sa fie lansat undeva inainte de Craciun. Albumul va contine peste zece titluri. RedOne, impreuna cu alti parteneri lucreaza inca la colaborari pentru acest album, in cel mai mare secret. Nu putem sti singur cum va afecta aceasta relatie, universul atit de familiar al eternei "Libertine".

La un an dupa gigantul succes al concertelor de pe Stade de France, artista este hotarita sa vina cu noi surprize si sa ocpue scena mediatica. Stim deja ca ea a inregistrat doua duete (Never tear us apart, impreuna cu Ben Harper si C'est pas l'heure piesa scrisa special pentru Line Renaud). Iar cum surprizele nu se termina aici, anul ce vine ne-o va prezenta pe artista pe marele ecran, in mult asteptata si aminata ecranziare a romanului L'ombre des autres, scris de Nathalie Rheims. La virsta de 49 de ani, Mylene pare hotarita sa cucereasca inca odata lumea.

Poker Face, Bad Romance sau Alejandro, ale lui Lady Gaga, produse de RedOne, mai exact, produse de el, pe numele sau real, Nadir Khayat, marocan de origine, care a reusit sa monopolizeze undele radio cu absolut tot ce inseamna muzica pop. A colaborat de asemena cu artisti precum Mika, Akon, Shakira, Christina Aguilera si ceva mai tirziu, cu Enrique Iglesias. Oui mais non, colaborare cu MylAšne Farmer reprezinta prima tentativa de colaborare cu o artista de origine franceza.

Intrebarea de pe buzele tuturor in acest moment este daca relatia profesionala dintre artista si Laurent Boutonnat va mai continua. Dupa cum probabil majoritatea cunosc, relatia dintre cei doi a functionat din 1984, din momentul in care Boutonnat a lansat cariera artistei cu piesa "Maman a tort", piesa catalogata ca fiind "psihotica" la acel moment. Ultima colaborare dintre cei doi a avut loc pentru albumul "Point de suture", album lansat in vara lui 2008 si producerea concertelor de pe Stade de France, din septembrie 2009. Pe de-o parte, avem declaratia lui Anthony Martin, care spunea ca Laurent Boutonnat a colaborat cu MylAšne pe albumul ce urmeaza sa fie lansat in iarna acestui an, insa pe de alta parte, avem citeva anunturi publicate de cei de la mylene.net, din surse care de-a lungul timpului s-au dovedit a fi de incredere, care ne informeaza categoric ca Laurent Boutonnat nu a compus absolut nici o melodie de pe noul album si care nu este nici macar creditat ca director artistic.

Daca va mai amintiti totusi, in interviul pe care Mylene il dadea revistei Tetu, anul trecut, ea lasa de inteles inca de pe atunci faptul ca putea oricind sa produca un album fara ajutorul lui Laurent, doar ca nu a simtit nevoia de a face acest lucru, pina la acel moment. Ei bine, ramine de vazut cine se afla in spatele acestui nou album, insa cu toate astea, dupa 26 ani de cariera, ar fi interesant sa auzim cum suna un album Mylene fara Laurent Boutonnat.

Si ca o mica informatie, nu stiu cit de mult ar merita mentionata, insa, hai sa facem o exceptie, intr-un "ciripit" pe Twitter, Kylie Minogue ii adreseaza lui RedOne urmatorul mesaj: Am LOVING your Mylene Farmer track 'Oui Mais Non'!!! Oui...oui...OUI!!!!!!

Sursa: francesoir.fr / mylene.net / mylenefarmer.ro



loading...

0 comentarii. Posteaza un comentariu

Alte stiri

Mylene Farmer: "Corsica e refugiul meu" (Interviu)

Mylene Farmer lanseaza "Lonely Lisa" (Video)

"Du Temps" un videoclip dominat de zambete marca Mylene Farmer! (Video)

Descarca GRATUIT "Bleu Noir" - un album marca Mylene Farmer!

"Oui mais... non" si "Leila" - 2 videoclipuri marca Mylene Farmer!

Ascultati noul single Mylene Farmer "Oui Mais ... Non"

Urmariti noul videoclip Mylene Farmer

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

135 vizitatori si 0 membri acum pe site