www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

MIHAI TRAISTARIU se pregateste de marea finala Eurovision

webmaster / miercuri, 17 mai 2006
Mihai Traistariu 3Sambata, 13 mai, Mihai Traistariu si echipa de la TVR, au plecat spre Atena in vederea participarii, pe 20 mai, la finala Eurovision. Zilele trecute Mihai a avut parte de prima repetitie pe scena din Complexul Olimpic din Atena.

Dansatorii din trupa Big Bounce au incercat mai multe variante de dispunere, acomodandu-se cu scena si cu elementele de decor. "A fost o repetitie foarte buna. Mihai si dansatorii s-au acomodat cu scena. Am facut cateva propuneri de imbunatatire a spectacolului", a declarat Cristian Ilea in cadrul conferintei de presa organizate imediat dupa vizionare.

La conferinta, unde au participat circa 200 de ziaristi, Mihai a declarat ca Romania are o sansa sa obtina un loc mai bun. "Nu ma tem de acest concurs. Este cea importanta competitie din cariera mea si cred ca este o cale spre o cariera internationala. Sunt un fan al Eurovisionului si mi-am dorit foarte mult sa ajung aici.

Am participat de mai multe ori la selectia nationala si am obtinut locurile 2 sau 3, pana cand am castigat. Cred ca avem o sansa, eu si Romania", a declarat Mihai, citat de site-ul TVR-ului. De asemenea, intrebat daca crede ca Romania ar putea gazdui un asemenea eveniment, in cazul in care el ar castiga marele premiu, interpretul roman a reamintit ca Romania gazduieste anul acesta Junior Eurovision Song Contest, ceea ce inseamna ca sunt posibilitati pentru organizarea unui asemenea concurs la Bucuresti.

La petrecerea de deschidere a evenimentului, desfasurata in aer liber, Mihai a fost asaltat de ziaristi, fotoreporteri si fani. El a acordat numeroase interviuri si s-a intalnit cu reprezentantele Ciprului si a Belarusului, dar si cu delegatia Moldovei. La finalul show-ului, concurentii au fost invitati pe scena din fata Zappeion Maegaron, iar concurentii au interpretat o serie de melodii care au castigat Eurovisionul de-a lungul timpului, intr-o reorchestratie moderna.

Sarea si piperul show-ului au fost CRBL si dansatorii din Big Bounce. CRBL nu numai ca a dansat, ci a si improvizat pe una dintre melodii, in stilul hip-hop.

Toate intamplarile prin care a trecut delegatia Romaniei de la plecarea din Bucuresti pana la cea de-a doua repetitie, care va avea loc astazi dupa-amiaza, vor putea fi urmarite in emisiunile "Eurovision 2006. Drumul spre Atena", difuzate la TVR 1 miercuri, 17 mai, de la 23.30 si joi, 18 mai, de la aceeasi ora. Astazi, Mihai va avea, dupa repetitie, o a doua intalnire cu presa. Incepand de azi, Mihai isi va tine un jurnal pe site-ul TVR.



loading...

3 comentarii. Posteaza un comentariu

 
20-05-2006 13:04 de eagledon

sunt mandru ka sunt roman kand il vad pe Mihai pe scena...
sunt absolut sigur..acum mai mult ka niciodata...ca el va cashtiga...sunt mandru ka sunt roman kand il vad pe Mihai pe scena...sunt mandru ka sunt roman kand il vad pe Mihai pe scena...

 
20-05-2006 20:56 de secret

esti tare! deja vad romania castigatoare!1st place!

 
21-05-2006 01:33 de misha

A mai vazut inca o editie a Eurovision-ului si nu una oarecare ci una plina de surprize.
Singurul lucru normal cred ca a fost clasarea lui Mihai pe locul 4, el fiind cotat printre favoritii concursului.
Surpriza mare, surpriza la locul I, si la locul III.
Parerea mea este ca toti europenii au fost socati de aparitia finlandezilor, i-au distrat, si in final i-au votat.
Este pentru prima oara in istoria Eurovision-ului cand iese castigatoare o piesa Hard-Rock (eu as mai completa si ... comercial). Piesa n-a fost rea, insa ... c'mon man ...
Ca de fiecare data am vazut cum "vecinii" se ajuta intre ei la nevoie cu puncte barosane, iar noi am avut noroc ca am primit puncte (PUTINEEEEEE TRE' SA SPUN) de la aproape toate tarile care au votat (mai putin doua sau ... trei poate). Rusul mi-a placut si l-a ajutat foarte mult show-ul, insa poate n-o sa va vina a crede eu nu inteleg ce cauta melodia Bosniei pe locul 3 (??????!!!!!!!!!!). Am vazut atatea piese frumoase, ca dupa ce s-a terminat concursul eram sigura ca nu va castiga Trastariu, dar nu m-am asteptat la acest clasament (mai putin locul pe care l-am ocupat noi si care in conditiile date mi se pare FOARTE BUN).
Mi-a placut Norvegia, Suedia, Croatia, chiar si Moldova care a fost mult ajutata de dansatori la fel Armenia, Marea Britanie, in mod special Germania care a venit cu o piesa SUPEEER.
Dupa parerea mea exista doua explicatii pentru acest final: fie s-au schimbat gusturile europenilor, fie au votat pentru cea mai SOC aparitie.
Despre Mihai tre' sa spun ca a facut o modificare de ritm la melodie, dar care NU a adus un plus la impresia generala (era mult mai faina prima versiune), a avut o coregrafie de TOT RASU' (am avut un bad feeling la capitolul asta, pentru ca noi nu excelam prea mult la dans), si ce este mai neasteptat A FALSAT. Da, este lucrul la care nu m-as fi gandit nici intr-o mie de ani ca i s-ar putea intampla lui Mihai. Singurul lucru care mi-a placut intr-adevar a fost vestimentatia care a fost ... corespunzatoare.
Voi mai reveni cu comentarii pe acest subiect, deocamdata BRAVO MIHAI, ti-ai facut treaba, si as vrea sa mai spun ceva: orice alta melodie ne-ar fi reprezentat, mai sus de locul 4 nu urcam, asa ca tre' sa ne bucuram de acest rezultat ca fiind unul de exceptie, chiar daca fata de anul trecut am mai coborat o treapta.

Alte stiri

Concertul CC Catch va fi deschis de Mihai Traistariu

"Puerto Rico" este noul single semnat Mihai Traistariu

Vedetele ne indeamna sa mergem la vot!

Traistariu pleaca in turneu international

Traistariu isi va compune singur in noul sau studio

Traistariu nu prea stie de unde primeste bani

Traistariu - marele favorit la Eurodance 2008

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

142 vizitatori si 0 membri acum pe site