www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Mihai Traistariu - marele castigator la Eurovision Romania 2006

webmaster / luni, 27 feb 2006
Mihai TraistariuDupa o lupta stransa, dusa intre Mihai Traistariu cu piesa "Tornero" si Akcent cu Nico - "Jokero" , finala selectiei nationale a concursului Eurovision, desfasurata duminica seara in studiourile Televiziunii Nationale, a fost castigata de "Tornero". Aceasta va fi piesa care va reprezenta Romania in Grecia, la Atena, in 20 mai, cand va avea loc concursul international Eurovision 2006.

Aflat la a sasea participare la selectia nationala a Eurovisionului, Mihai Traistariu a castigat, pentru prima data, titlul de reprezentant al Romaniei pentru Eurovision International.



loading...

14 comentarii. Posteaza un comentariu

 
27-02-2006 20:45 de albu iulia diana

Mihai Treistariu, in opinia mea, detine cea mai misto voce din romania, si ar trebui respectat mai mult, avand in vedere aceasta.nu s-a "nascut" peste noapte, ca Akcent si Nico, si nu cred ca ar putea intampina dificultati majore in cadrul acestui concurs.
In muzica sa gasim tot ceea ce ne mangaie sufletele...voce exceptionala, versuri si ritm....a meritat sa castige Eurovisionul, si stim ca nu o sa ne faca de rusine la Atena.
Cred ca ar trebui sa il incurajam mai mult, si nu sa ii tot aruncam in fata ca ar fi trebuit sa castige Akcent, cand acestia nu ar prea fi avut sanse la Eurovision

 
28-02-2006 10:43 de Marius

Bravo lui Mihai

 
28-02-2006 11:26 de misa

Acum ca s-a terminat cu preselectia bine ar fi ca Mihai sa se concentreze la cum sa se descurce mai bine in cele 3.30 min in care va evolua pe scena.
Este foarte important sa realizeze ca are nevoie nu numai de voce - aici nu cred ca e vreo problema, se descurca foarte bine Live, ci si la ceea ce se intampla in spatele lui cand canta, adica Baking-ul sa fie unul de exceptie. Acum nu se mai voteaza doar o melodie buna ci si show-ul din spatele artistului, tinuta, atitudine si vestimentatie.
Atentie la cum te 'mbraci, ca esti deficitar la acest capitol, ai grija cui ii ceri parerea, iar dansatorii trebuie sa aiba o coregrafie mai buna decat cu ce te-ai prezentat in concurs. Varianta cu pletele in vant ale celor doua domnisoare nu este o optiune fericita - ala nu-i dans, iar daca tu spui ca au talent si sunt buni dansatorii pe care-i ai, mai trebuie prelucrati pt. ca nu stiu daca putem vorbi de experienta la 16 - 18 ani, iar dansul trebuie sa fie unul incendiar, insotit de o vestimentatie reusita a dansatorilor.
Parerea mea este sa apelezi la niste dansatori profesionisti, o trupa mixta care sa puna in valoare melodia 100%. Lasa-i acasa pe copii aia, sa-si faca o idee cam cum trebuie sa fie un dans intr-un concurs de genul asta. Doua trei miscari, pe care le fac ei si le repeta pe tot percursul melodiei nu o sa contribuie la o reusita de ansamblu in concurs.


 
28-02-2006 15:16 de elena

Mihai nu are voce deloc???Pe mine ma inerveaza fiinta asta??E si urata

 
01-03-2006 15:44 de Ina

este evident ca piesa celor de la Akcent este foarte buna si ar fi avut un foarte mare succes in Grecia pentru ca sunt o trupa foarte bine promovata in strainatate la momentul de fata dar calitatile vocale ale baietilor lipsesc cu prisosinta...acelasi lucru NU pot sa spun si despre Nico..femeia asta a muncit mult sa ajunga cunoscuta si chiar are talent si voce..pentru cei care au mai putina cultura muzicala prestatia ei de la Eurovision poate sa denote o lipsa totala de calitati vocale..insa minusul ei a fost Akcent pentru ca falsand enorm au tras-o in jos si unde mai pui ca nici linia ei melodica nu a fost refacuta pentru vocea lui Nico,preferandu-se sa se ramana la varianta originala a melodiei...cat despre Mihai Traistariu nu pot sa spun decat FOARTE TARE FRATE...sunt mandra de copilu asta, ca a muncit mult si reusit sa ajunga departe in ciuda gurilor rele care ii contesta talentul...cand este chiar evident ce poate si ce stie in materie de muzica..RESPECT Mihai si sa dea DOmnul sa castigam si noi o data Eurovisionu asta ca mam plictisit sa tot astept minunea

 
02-03-2006 19:10 de Eu

Eu cred ca voi nu sunteti constienti ce cereti, pe bune acum... O avea nenea asta voce, dar nu pt "Eurovizion"... Mult prea lalailt si taraganat si oricum foarte suspicios cum a ajuns el in finala si de unde stia el sigur acest lucru pentru ca a afirmat chiar el acest lucru... De unde atata incredere in fortele lui, sa fie oare vorba de vreo spaga pe undeva?Hmm... Mai e destul pana in luna mai... cine stie ce se mai descopera pana atunci :->Fiti pe pace si nu va mai lasati impresionati de succesele altora pentru ca voi nu primiti nimic

 
02-03-2006 19:26 de Vision

Chiar credeti ca Mihai cu traista va ajunge pana in finala? Be serious ....
'Lauda de sine nu miroase a bine'.. d-nul Tornero a auzit vreodata de asa ceva? pana la urma trebuie sa fie si prostie pe lumea asta, stiti si voi ca sa se echilibreze balantza.... pentru un artist e foarte important sa fie sustinut de public, daca cei din tara nu-L sustin atunci ... faceti concluziile si singuri...

 
11-03-2006 11:11 de bia si deni

piesa nu e cine stie ce dar sincer nu prea aveam de unde alege!!!akcent au o voce pena,au falsat de numa,si piesa a sunat f rau cantata cu nico!!nu se potrivea!!!cat despre mihai:speram sa vina din grecia cel putin cu locul pe care l-au luat sistem!!!!!

 
18-03-2006 15:24 de Alto

Are dreptate Misa cu prezenta scenica. Melodia nu este rea iar vocea este chiar mai buna. Pacat ca nu stiu insa cat de mult va conta o voce buna. Nu va vota un juriu ci persoane obisnuite. In fine. Problema mare este insa la prezenta scenica. Imi pare rau sa o zic dar Mihai arata ca un cioban si mereu a aratat. Trebuie sa isi schimbe si stilizeze imediat stilul si sa se cizeleze un pic. Nu stiu daca este posibil ptr ca nu este suficient sa lucrezi la exterior daca inauntru esti bocna. Daca o citi randurile astea sper sa l pocneasca ambitia. Se imbraca rau de tot, freza de manelist adanc venit de la selectia de tractorist. Pare si in criza financiara asa ca nici videoclip de calitate nu prea putem astepta. Sistem anul trecut au fost comerciali. Melodia lor a fost mai slaba decat a lui Mihai dar showul si aerul european le-a bagat puncte. Pe taranii Europa nu ii doreste.Asa ca Mihai sa bage la cap...daca vrea in Europa.

 
23-03-2006 11:22 de ramona__steaua

maihai traistariu are voce buna curata dar nu cred k are sanse prea mari sa castige eurovizionul

 
23-03-2006 22:26 de BBS

Ieri am vazut videoclipul melodiei Tornero! Melodia imi place...cred ca avem ceva sanse la Eurovision, parerea mea!
Ce m-a deranjat a fost videoclipul care este o varianta ieftina a celui lui "Timo Maas-First day of the rest of your live"
Ma baieti (cei care ati lucrat le videoclip...se putea si mai bine!!!!! Cred ca dadea mult mai bine un clip original...

 
23-04-2006 12:21 de SIMINA MIHAI-ITALIA

Esti cea mai buna voce a Romaniei si vei castiga.Eu am doar 17 ani si vreau din tot sufletul ca sa castigi si stiu ca vei reusi pentru ca ai o voce nemaipomenita.


BAFTA!!!!!!!!!!

 
30-04-2006 19:21 de any

BRAVO MIHAI...SUPER MELODIA ...SIGUR CASTIGI

 
10-03-2008 14:54 de ACADEMIA DE MUZICA,

MAESTRUL DUMITRU FARCAS, TARAGOTISTUL MUZICII ROMANESTI A PRIMIT TITLUL DE DOCTOR HONORIS CAUSA DIN PARTEA ACADEMIEI DE MUZICA GHE. DIMA, CLUJ-NAPOCA..AL CARUI STUDENT A FOST. RECUNOASTEREA VALORII MUZICII SALE ESTE O BUCURIE PTR. FANII DOMNIEI SALE..FELICITARI MAESTRE..!

Alte stiri

Concertul CC Catch va fi deschis de Mihai Traistariu

"Puerto Rico" este noul single semnat Mihai Traistariu

Vedetele ne indeamna sa mergem la vot!

Traistariu pleaca in turneu international

Traistariu isi va compune singur in noul sau studio

Traistariu nu prea stie de unde primeste bani

Traistariu - marele favorit la Eurodance 2008

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

132 vizitatori si 0 membri acum pe site