www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Michael Jackson pregateste un nou turneu mondial

Msokoto / luni, 27 oct 2008
michael cauciorIn 2005 Regele Popului a disparut complet de pe scena muzicala, el mai aparand uneori in presa de scandal in poze facute de paparazzi. `Retragerea` s-a facut din cauza acuzatiilor de molestare sexuala a unor copii, cazuri foarte mediatizate la acea vreme, dintr-un idol transformandu-se intr-un monstru [si la propriu si la figurat].

Insa acum, dupa mai bine de 3 ani, Michael Jackson vrea sa revina cu un nou material discografic. Acesta ar fi primul din ultimii sapte ani [in 2001 a fost lansat "Invincible"]. Artistul planuieste 30 de spectacole in 30 de orase pe o perioada de 30 de zile. El face acest turneu in primul rand pentru copiii lui ca sa le arate de ce este in stare. Intrebarea e: mai este in stare? In cazul in care reuseste sa se tina singur pe picioare, daca se agita un pic n-or sa-i cada urechi, degete, nas? Ah, nas nu mai are..

Si pentru ca o tacaneala nu vine niciodata singura, Michael vrea ca noul disc sa aiba un succes mai mare ca "Thriller". [Da-mi voie sa rad: AHAHAHAHAHAAHAHA! Poftim?!]

"Noul album al lui Michael trebuie sa fie spectaculos. Deja am compus cateva cantece dar nu am nicio idee cand va avea loc lansarea. Tot o amana" a declarat Ne-Yo, unul dintre cei din echipa de productie, echipa din care mai fac parte si RedOne si Akon.

V-ar mira ca printre alea 30 de tari sa se numere si Romania?


Michael Jackson - Thriller (live Bucuresti)




loading...

17 comentarii. Posteaza un comentariu

 
27-10-2008 13:38 de Anonim

eu cred ca e facatura stirea asta, ce dracu!

 
27-10-2008 14:28 de MuzicaBuna

Eu cred ca tu crezi aiurea, ce dracu!

 
27-10-2008 16:52 de FANTAZM

Nu,nu-i facatura.In presa s-a tot vorbit despre un posibil album,chiar el a spus ca o sa lanseze unul nou.Chiar imi place M.J. Nu ma indoiesc ca o sa fie un album bun,chiar de-o fi mai bun decat Thriller n-o sa aibe cel mai mare succes.Aparentele lui,stilul sau de viata si multe altele i-au patat f. mult imaginea,cu o asemenea reputatie nu o sa vanda mai mult de 2-3 milioane de albume.Probabil ca o sa plece in turneu de dragul copiilor,ca sa le demonstreze ca probabil tatal lor nu e o epava.Imi pare rau pentru el,chiar merita titlul de "King of pop".

 
27-10-2008 21:06 de easycom

Nu stiu, sincer de ce si cum a ajuns King of pop; mie chiar nu-mi plac melodiile lui, dar il respect ca pe orice alt artist original, fiindca in privita asta, jos palaria.

 
28-10-2008 02:17 de Fantoma de la concer

Puteti voi toti sa cantati pe 8 corzi si n-o sa sune decat ca o schelalaiala obosita, sau o sa sune mai urat ca un partz de-al lui Michael. Va cacati atata pe voi - niste redactorasi de 2 bani care ati facut scoala de scris articolase la distanta, fara sa aveti vreun habar despre ce scrieti. Macar va luati si voi acolo un ban cat sa va cumparati covrigi ca sa nu muriti de foame, din articolasele astea. Michael ar fi fericit ca mancati si voi o paine de pe urma lui. Pune mana, bai saracule, si afla, cerceteaza, cine e Michael Jackson, si abia dupa ce o sa fii sigur ca ai aflat adevarul, pune mana pe un pix si revino cu un articol aici, in care sa recunosti ca ai fost un prost cand ai indraznit sa faci misto de un geniu muzical pe care mintea ta marunta nu va fi in stare niciodata sa inteleaga.

 
28-10-2008 18:39 de nicolis

cred ca putem respecta totusi ce a insemnat cindva

 
28-10-2008 20:01 de Anonim

http://www.youtube.com/watch?v=41f4WKRQ1pA


Cand eram mic MUREAM sa-l vad cum danseaza! Chiar daca au trecut atatia ani tot ma incanta!

 
29-10-2008 11:45 de Msokoto

Fantoma de la concer [t - probabil], abtine-te de la a-ti exprima pareri toante. Mai citeste o data articolul, vezi cum si de ce s-a facut misto, uita-te mai bine ca nu s-a luat nimeni de ce a fost MJ candva etc [a se citi ai batut campii degeaba]. Dar atunci cand ajungi fosila, nu poti sa ai pretentii asa mari pt ca n-ai cu ce si nici nu te astepta ca altii [in afara de tine] sa-ti sufle in c** doar pt ca in trecut erai cu adevarat star.

 
29-10-2008 11:48 de Msokoto

p.s: Ah, da, si stii ce inseamna un succes mai mare ca `Thriller`? Habar n-ai se pare daca debitezi aiurelile de mai sus.. Pt ca daca ai avea habar ai observa de la o posta ca e S.F. ce vrea el sa faca.

 
08-11-2008 02:14 de doris

vai de capul vostru ! va rog eu cand va treziti dimineata ganditi va ce ati realizat voi vreodata in viata voastra macar 1% din cate a facut mj si atunci poate sa vb despre el.. pana atunci gura mica ma , k deja avem un rege ... altul nu mai se poate oricat v-ar placea ratatii din ziua de azi care pretind ca sunt artisti

 
16-11-2008 16:47 de johny

Michael Jackson va reveni in lumea muzicala atunci cand nu se asteapta nimeni . El este considerat un fenomen al muzicii si foarte multi si chiar in presa il considera the king . Nimeni absolut nimeni nu a mai avut succesul lui iar singurul care poate face cat de cat concurenta cu el e Elvis . Ideea este ca Michael amana foarte mult lansarea noului album pentru ca vrea cu adevarat sa fie un soc in lumea muzicala pt ca resurse mai are destule asta e foarte clar . Atunci cand nimeni nu se asteapta el apare mai puternic ca oricand. Asa e Michael . Nu trebuie uitat faptul ca este foarte pretentios si vrea ca absolut tot ce scoate sa fie de prima mana si chair el a zis ca atunci cand scoate un album putem fi siguri ca a dat din el pana si ultima picatura de energie pe care mai o are.Poate ca secretul lui pentru care este atat de sus este ca si-a respectat intotdeauna publicul si fanii si nu stiu cati cunosc dar el pentru fiecare album compune in jur de 200 de pise dintre care pe albume nu pastreaza decat 12-15. Asta inseamna un geniu si un artist complet . Nu vreau sa fiu critic cu nimeni pentru ca fiecare are punctul lui de vedere si are dreptul sa spuna imi place sau nu insa este bine macar ca lumea sa aprecieze si sa stie ca in ziua de azi mai sunt foarte putini care mai sunt cu adevarat artisti si macar pe ei sa-i pretuim pana nu ii pierdem si pe ei definitiv.Tot mai multi spun ca noul lui album va fi lansat in 2009 atunci cand va avea loc si noul sau turneu mondial . Nu se poate sti nimic sigur insa important este ca Michael sa ne mai arate macar o data din magia cu care a isterizat,captivatsi infrumusetat aceasta planeta .

 
05-01-2009 20:56 de Rodica

Subscriu Johny!

 
15-03-2009 12:52 de pyco

Despre Michael Jackson se poate spune putin: a inventat muzica si dansul !

 
01-04-2009 16:35 de MORPHINE13

Msokoto e vai steaua ta mamika,numai abera kkturi si induce lumea in eroare daca HABAR NU AI DE TINE SI DE CE VORBESTI:manka-l-ar mama da ciurtak afon THRILLER este numatul unul IN LUME la vanzari,este cel mai bine vandut album al tuturor rimpurilor si nu am auzit si nici vazut sa il fi intrecut altcineva cu alt album,asa ca lasa fantoma de la concert in pace ca stie omul ce spune,daca nu ai nici macar o infima idee despre CE A FOST,CE ESTE SI CE VA FI MICHAEL JACKSON PT ETERNITATE atunci te poftesc k sa nu zic in p***a lu mamika ta ci la unul din concertele lui Michael din vara la O2 Arena si poate iti mai vine mintea la cap dupa ce o sa vezi ce ''mai poate'' Michael Jackson,si te asigur si pe tine si pe multi care se caca pe ei k ii bantuie dilemele de ''cat de mult'' sau ''daca'' mai poate Michael Jackson!!!Da lume buna,Michael Jackson ''mai poate'' caci e poate unul din putinii care ''pot'' sau ''ar putea'' sa faca ISTORIE CHIAR SI LA 100 DE ANI!!!Pt fanii MJ:KEEP THE FAITH FOREVER!!!THIS IS IT!!!>-

 
23-05-2009 15:46 de RADU FREDI CRISTIAN

in fiecare zi apar cantareti care scot o melodie si mor...nu mai aude nimeni de ei...nishte amarati care se cred mari vedete...michael are 50 de ani si se pregateste de un concert mondial si asa mai departe...melodiile lui sunt difuzate de toate posturile de radio care dau muzica buna ( EOUROPA FM, si tot asa)...EL este REGELE si nimeni nu poate contesta asta...fiecare are parerea lui dar va rog, aveti obraz subtire si respectatil pentru ca a facut mai multe in 50 de ani decat ar fi facut altii in doua vieti...EL a facut muzica sa evolueze...EL este cel mai mare cantaret al tuturor timpurilor...mie imi place la nebunie si am doar 13 ani...respectati-L pentru ca este mai bun decat voi...e adevarat,, a facut si greseli, cu totii facem si pana a doua zi uitam...le EL de ce nar putea fi la fel?...intelegeti-L...pretuiti-L atata timp cat il mai avem pt asa a fost si cu elvis...nu ii mai pasa nimanui de parsoana ELVIS ci de a avea un concert live al regelui si tot asa pana sa apucat de droguri si a murit saracu la 40 de ani...nimeni nu a reusit ce a reusit michael : EL a inventat mezica...EL a inventat dansul...EL e regele absolut...EL este muzica...EL este dansul...EL reprezinta perfectiunea...ii multumesc lui MICHAEL JACKSON pentru faptul ca exista...29 augut 1958 este o data sfanta...

 
31-05-2009 00:41 de Anonim

cum isi scoate album am sa zbooor la magazin sa-l cumpar..sincer nu stiu dak albumul sau va putea invinge THRILLER oricum asta s-ar vedea in tiimp ..eu sincer nu cred dar sa dea dumnezeu pt k merita e cel mai buunnnn o enigma e omuu asta

 
30-06-2009 15:33 de Anonim

@Johny, ai dreptate, DAR....n-am sa inteleg niciodata, cate zile voi avea, de ce "n-a fost BINE,si cu EL insusi!???"
De ce nu s-a instalat confortabil, si in hotarele proprii"???
Era deosebit de sarmant cand era NEGRU!Patrunsese, si la MTV!
De ce, oare, NEGRII au complexe mai mult decat ii intelegem si aceeptam noi???? De ce????????

Alte stiri

Urmariti clipul "Home" la piesa tribut Michael Jackson

5000 de oameni au sarbatorit alaturi de MTV si ProFM inaugurarea aleii Michael Jackson din Herastrau

Este oficial: Michael a fost ucis!

S-a inaugurat Aleea Michael Jackson in Herastrau!

Michael Jackson pe marile ecrane in octombrie

Fii si tu parte din portretul tribut dedicat lui Michael Jackson

Michael era sanatos pentru varsta sa si a avut numeroase operatii estetice

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

137 vizitatori si 0 membri acum pe site