www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

S-a inaugurat Aleea Michael Jackson in Herastrau!

MuzicaBuna / sâmbătă, 29 aug 2009
mjPe 29 august, ProFM si MTV au organizat un eveniment de comemorare, cu ocazia zilei de nastere a megastarului, in Parcul Herastrau din Capitala (intrarea Arcul de Triumf), unde a fost inaugurata si Aleea Michael Jackson.

Pe un ecran special amplasat in parc au fost redifuzate imaginile din concertul sustinut de Michael Jackson in Bucuresti, in 1992 si videoclipuri ale regelui muzicii pop.

Pe 6 iulie, ProFM a lansat o campanie prin care o alee din parcul Herastrau din Bucuresti urmeaza sa primeasca numele megastarului. Timp de aproximativ o luna, fanii lui Michael Jackson au intrat pe www.profm.ro si au semnat petitia "Michael`s Way". S-au strins 19.000 de adeziuni care au ajuns pe masa Primarului General al Municipiului Bucuresti. Sorin Oprescu a fost de acord cu denumirea unei alei din Herastrau dupa numele regelui muzicii pop, iar Primaria Muncipiului Bucuresti a devenit partener la eveniment.

"Artisti de talia lui Michael Jackson ajung sa influenteze vietile a milioane de oameni, indiferent de distanta la care se afla. De aceea nu se putea ca Primaria sa ramina indiferenta fata de petitia a 19.000 de persoane care doresc sa-si aminteasca de muzica si geniul lui Michael Jackson. Cu atit mai mult cu cit el a concertat si in Bucuresti. O alee dedicata lui Michael Jackson si o placa memoriala sunt gesturi minime de respect in amintirea lui, dar si fata de sutele de mii de romani care l-au iubit.", a spus Primarul General, Sorin Oprescu.



loading...

26 comentarii. Posteaza un comentariu

 
27-08-2009 16:56 de costti

A da, era normal, ca si in America exista Aleea Teo Peter...asa ca eram 'datori'. Nu am inteles de ce trebuie sa plecam capul in fata strainilor...nu am inteles!!!

 
27-08-2009 21:13 de easycom

Chiar era nevoie...??

 
27-08-2009 23:11 de Puggy


 
28-08-2009 02:26 de AdelinaMaria

Merita si mai mult.Ma bucur ca facem si noi,romanii,ceva pentru el si in amintirea lui.

 
28-08-2009 11:27 de Anonim

pai ce mai"costti",teo peter era de talia lui MJ?...nu mai face comparatii prostesti... merita macar atat,e putin pt un artist de talia lui,dar e bine si-asa...a fi fost un "tacam" complet sa-i ridice si o statuie...

 
29-08-2009 15:11 de Anonim

uni ne am nascut cu muzica lui Michael,de Teo am auzit doar cand a murit...nu sunt fan dar asta e realitatea

 
31-08-2009 09:04 de madaluna

Si eventual cand mergi pe ea incepe sa cante Billy jean sau c?/

 
31-08-2009 09:32 de Puggy


 
31-08-2009 09:43 de karmen

Daca iubind un artist care face muzica de buna calitate inseamna ca ne plecam capul in fata strainilor inseamna ca ... trebuie sa emigrati urgent!!!
Si da, chiar era nevoie, avand in vedere ca a fost primul artist care a facut donatie in Romania, asta daca nu a facut-o Teo Peter inainte si nu stiu eu.

 
31-08-2009 09:46 de karmen pt puggy

Nu, cuburile din asfalt nu or sa se aprinda, ca nu vor mai avea energie, aceasta fiind folosita in intregime la explozia creieriloe tai.
N-ai teme de facut, ca poate te retinem si tu ai treaba!

 
31-08-2009 10:04 de Puggy


 
31-08-2009 11:04 de karmen pt puggy

Draga, de vazut l-am vazut, si am facut-o, culmea, cu ochii nu ca altii cu mana, dar eu incercam sa va lamuresc, ca vad ca nu intelegeti de ce aleea MJ, ce se intampla, canta BJ cand treci pe acolo, se aprind cuburile din asfalt? Ce-i rau in a denumi o alee dintr-un parc dupa un mare artist? Altii i-au facut statui si n-a durut asa tare!

 
31-08-2009 11:32 de costti

Anonimule, sa stii ca nu ma refeream la talie cand am vorbit de Teo Peter, ci la faptul ca a fost omorat de un americam, fara sa fie pedepsit, iar voi ii plangeti atat pe ai lor fraierilor!!! Si tu Karmen, chiar crezi ca sunt strainii mai buni cu ceva ca noi?? Ce, a schimbat cumva Mj sensul in care se roteste pamantul?

 
31-08-2009 12:04 de Puggy


 
31-08-2009 14:50 de Anonim

Iubesc America pentru ca mi-a dat filmele cu cowboy si pe Michael Jackson si o urasc pentru toate celelate mizerii pe care le-a facut omenirii (razboiae, boli produse in laboratoare....samd).
MJ nu a schimbat sensul in care se rotescte pamantul, de altfel nu a facut-o inca nimeni pana acum, dar a hranit la propriu sute de mii de copii flamanzi din Africa, a ajutat la cresterea altor sute de mii din orfelinate, a indemnat la pace, a sprijinit financiar zeci de fundatii. De-a lungul vietii a donat aprox jumatate din banii castigati (fiind in cartea recordurilor ca cel mai mare donator al lumii). Cati dintre noi am donat o data in viata jumatate din salariu?
Ca artist, a fost GENIAL si sclipitor, mi-a dat un Give in to me si Dirty Diana pe care le cautam in muzica de atunci, mi-a dat apartitii scenice uluitoare, a cantat, dansat trait si plans fiecare melodie, si s-a aplecat la 45 de grade in smoot criminal, lucru pe care o sa-l fac si eu - cu puterile mele - in fata unei cariere de exceptie (45 de ani de muzica).
Insa puterile i-au fost limitate asa cum si puterile noastre sunt limitate acum, nu am putut sa facem mai mult pt el decat sa denumim o alee Michael Jackson, nu am putut sa luminam cuburile din asfalt si nici sa se auda Billy Jean atunci cand intram pe acea alee. Sper sa ne ierte neputinta!
THIS IS IT!

 
31-08-2009 14:57 de karmen

Scuze, am uitat.
karmen

 
31-08-2009 21:13 de Puggy


 
31-08-2009 21:37 de karmen

Puggy, tocmai ce vorbeam de neputinta. Atat am putut. Am dansat Beat it si am facut o tablita, si astea cu greu si cu mare tam tam. Am fost acolo in Herastrau si am plans impreuna cu ceilalti fani. A fost oricum mai bine decat sa plang singura acasa.
Crede-ma, dupa parerea mea merita sa i se faca tot ce ai scis tu si poate mai mult, dar aici e vorba de bani, de mobilizare, de forumisti rai care ne numesc fraieri la orice initiativa, de multiculturali care ne aduc aminte de Blaga, Eminescu, Enescu, Tonitza...etc de cate ori ne exprimam regretul ca Michael a murit si de muuulte altele. Asta e. Atat am putut!
Scuze pt jignirile din primul comentariu.
Toate cele bune.

 
01-09-2009 00:45 de Puggy


 
01-09-2009 10:12 de Anonim

intr-adevar se putea face mai mult... Dar tot e important ca 19.000 de oamenii si-au adus aminte ca s-au nascut si au crescut pe muzica lui Michael Jackson.


Si sa ne gandim totusi ca noi nu suntem ca americani... Ce conteaza ca ei nu au denumit o alee "Teo Peter"... Noi suntem romani si noi vrem sa ne amintim de geniile muzicii care ne-au marcat sau influentat.


Love MICHAEL JACKSON!!!:X:X:X:X:X

 
01-09-2009 13:49 de costti

Da tot aia 19.000 de oameni au uitat de marea noastra actrita Marga Barbu care a murit fara ca macar presa sa anunte? De ce nu s-a numit aleea Marga Barbu...sau nu stiti cine a fost, ca asta e grav rau!!!! De ce sa nu ne amintim de geniile noastre, de ce sa nu ne amintim de ai nostri! Din cauza asta ne ducem da rapa!!!!

 
02-09-2009 22:05 de mihaela

ascultati-l,respectati-l si fiti buni ca el(daca ii admirati bunatatea)


SI GATAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!Nu ne ajuta cu NIMIC sa-l plangem toata viata!!!!!!!!!!!!
Si gata cu fetele alea care ii spun toate dulcegariile pe forumuri cum ca il iubesc asa de mult si ca nu-l vor uita niciodata sau miliarde de king.sa isi controleze nebuniile si sa lase omul in pace
in ultimul timp toata lumea se imbraca ca el,isi numesc aleea dupa el sau mai nou am vazut la stiri ca isi boteaza fiul michael si mai si vor sa-l invete sa devina cel mai bun imitator.
a sti unde sa te opresti este o adevarata ARTA



 
02-09-2009 22:35 de mihaela

nu am nimic cu imitatorii
mie imi place queen
ei bine atat de mult vreau sa il omagiez pe freddy incat imi iau o rochie roz,imi pun mustata iau un aspirator si dansez in fata marii societati
EI BINE CE AM FACUT?L-AM INVIAT?
de ce michael ne e un idol inloc sa ne fie un mic exemplu de a fi putin mai buni si un produs de muzica?

 
02-09-2009 22:55 de mihaela

cred ca singurele chestii pe care le putem face sunt 1 sa nu ne batem joc prin presa de copiii lui cum am facuto cu tatal lor
si 2 sa fim Treptat mai ,,pacifisti''ca pana la urma asta a incercat el sa ne faca

 
30-09-2009 17:34 de Mirela

Rog personale care nu stiu ( pardon , care HABAR nu au ) cine a fost MJ sa se abtina de la comentarii stupide. O alee in Herestrau este o nimica toata fata de ceea ce merita acest om , merita sa fie declarat a 8a minune a lumii

 
20-03-2010 14:03 de Anonim

Costti tu nu esti nimeni ca sa spui lucruri urate despre michael.Nu l-ai cunoscut personal asa ca veziti de treburile tale si inainte sa mai scri cava urat uitate la un videoclip a lui michael si apoi sa-ti spui parerea si nu mai fi asa dobitoc

Alte stiri

Urmariti clipul "Home" la piesa tribut Michael Jackson

5000 de oameni au sarbatorit alaturi de MTV si ProFM inaugurarea aleii Michael Jackson din Herastrau

Este oficial: Michael a fost ucis!

The Tribute - In memory of Michael Jackson

Michael Jackson pe marile ecrane in octombrie

Fii si tu parte din portretul tribut dedicat lui Michael Jackson

Michael era sanatos pentru varsta sa si a avut numeroase operatii estetice

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

116 vizitatori si 0 membri acum pe site