www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Marina Almasan a masluit rezultatele de la Eurovision?

MuzicaBuna / miercuri, 10 mar 2010
marina almasan

Se putea? Se putea ca o singura data in tara asta, rezultatele unui vot sa nu fie comentate in asa fel incat sa nu iasa scandal? Lumea face scandal inainte de vot, in timpul votului, de ce sa nu iasa si un deznodamant scandalos? Ca deh, asa ne place noua, asa suntem obisnuiti, vine de la sine...



Marina Almasan, organizatorul concursului Eurovision la TVR, este acuzata ca a masluit rezultatele de catre managerul Luminitei Anghel.

Liliana Levintza, managerul trioului Luminita Anghel - Tony Tomas - Adrian Piper, sustine ca, inainte de anuntarea rezultatelor, Marina Almasan i-a spus lui Radu Bucura, sotul Paulei Seling, ca sotia lui a castigat.

"Personal, am auzit-o pe Marina Almasan spunandu-i sotului Paulei, in culise, "Fa-te ca nu stii nimic", cu jumatate de ora inainte sa se afle rezultatele. In fata mea, pregateau stativele pentru microfoane si fixau becurile la pian", acuza Levintza.

Managerul sustine si ca televotingul a fost fraudat! "Toti concurentii au avut probleme cu voturile, nu numai noi. Numai la Paula & Ovi se putea vota. In culise, artistii faceau un experiment: "Hai sa vedem, la Paula merge?". Si intra votul!", a explicat Levintza. Marina Almasan sustine insa ca acele cuvinte nu inseamna nimic si ca ea nu tine minte sa le fi spus.

"Nu stiu ce-o fi auzit ea, in harmalaia aceea nu ma auzeam nici pe mine. Am vorbit cu zeci de oameni, nu mai stiu exact ce si cui am spus. Presupunand ca ar fi asa, care e problema?! Nu stiu ce e in mintea Lilianei Levintza, chiar nu stiu la ce s-a gandit ea ca ar fi putut sa insemne. Cu vreun sfert de ora inainte de anuntarea rezultatelor finale, normal ca stiam si noi cine sunt castigatorii, ca ni s-a transmis din studioul central. Era firesc sa pregatim momentul finalei si sa nu lasam totul la voia intamplarii. Tine de organizare.", a explicat Marina.

"Ce, i se pare Lilianei Levintza ca am facut noi siretlicuri in ultimul moment ca sa ii depunctam pe ei?! E o persoana bolnava in cazul in care poate sa-si imagineze asa ceva. Mie, in general, nu-mi plac oamenii care nu stiu sa piarda", a adaugat Almasan.



loading...

13 comentarii. Posteaza un comentariu

 
10-03-2010 20:12 de Anonim

Ma c**** asta penala de Levintza cred ca e psihopata

 
10-03-2010 22:57 de Anonim

HUO LEVINTZA MF

 
11-03-2010 22:09 de Anonim

rahat. tot concursul a fost de rahat. tipic tvr.

 
11-03-2010 23:58 de Joe Indianu

E posibil orice...eu am incercat sa votez 2 piese diferite de pe vodafonerima a mers dupa vreo 5 minute de apelare iar a doua n-a mers nici dupa cca o jumatate de ora...m-am enervat teribil si-am renuntat!

 
12-03-2010 23:34 de ZHAO

stiu si eu ca am vb cu unul din compozitori ca a incercat sa se voteze, sa voteze la connet-r si nu a mers, iar la paula a mers. si sotia mea a incercat sa voteze anda si conect-r si nu a mers, nu mergea la mai multi. a fost o manarie la mijloc clar dar eu cred ca piesa merita sa mearga.

 
12-03-2010 23:38 de ZHAO

si luminita anghel si gasca lor de boschetari - ca asa aratau la emisiunea marinei cand au cantat piesa - nu meritau locul 2... ce mai comenteaza?! sa zica saru' mana si sa treaca la loc. cum au ajuns ei pe 1 loc cu mizeria aia de piesa? piese de 2 si 3 au ajuns pe 6 si 7 si in fata numai nimicuri.

 
12-03-2010 23:41 de ZHAO

p.s.s - Marina Almasan are fatza de masluitoare )
adaugarea ei spunand ca e bolnava Liliana L. este deplasata si nesimtita. Asta denota un caracter infect ca si majoritatea bosorogilor si babelor [ca ea] din TVR. O televiziune bazata pe nepotism si pilaraie.

 
13-03-2010 13:59 de teo

ce masluire, ca eu 2 ore am incercat sa sun la Paula si n-a mers ) si altii pe site-ul tvr scriau in timpul televotingului ca nu le merge sa sune pt Paula..bine, ca nu si-au pregatit ei sistemul sa preia atatea apeluri (de pe toate retelele si gratuit) e alta poveste..

 
13-03-2010 17:31 de Anonim

NICI O PIESA NU MERITA SA CASTIGE!
NU MAI AVEM COMPOZITORI???

 
13-03-2010 23:19 de Joe Indianu

Ba da,ba da au fost vreo 3 piese bune dar cantate prost,plus cateva oprite la preselectie,din diferite motive!
Sistemul de vot a fost magnific ca idee,dar execrabil ca realizare tehnica...nu cred ca a fost vreo masluire majora,numai ca celulele radio au fost subdimensionate, adica prea putine ...cele care asigura accesul simultan la serverul central eurovision pentru un numar suficient de apeluri telefonice si astfel s-au blocat retelele. Probabilitatea statistica spune ca accesul aleatoriu la sistemul de vot este proportional...deci rezultatele sunt asemanatoare cu un sondaj de opinie! Adica majoritatea celor care si-au exprimat intentia de vot,dar n-au putut sa si-o exercite din motive tehnice este reprezentata proportional de minoritatea celor care au reusit...Numai ca de la teorie la practica ne omoara tehnica,nu stiu cine a spus-o primul,dar din pacate asa este!!!
Si uite asa si eurovisionu de anu asta a iesit de rahat si de toata jena desi la inceput parea oarecum promitator...Cred ca daca s-ar angaja o firma de profesionisti din strainatate s-ar rezolva toate problemele,dar cine ar mai lua banu,spaga etc ?
Singura solutie,ARBITRI STRAINI...
Buni,prosti...dar CORECTI!!!

 
14-03-2010 15:22 de sunet

Singura piesa si interesanta din punct de vedere muzical si slagaroasa si potrivita acelui concurs era piesa lui Catalin Josan.

 
15-03-2010 11:19 de Anonim

Am incercat sa o votez pe Paula de pe doua telefoane si retele diferite si nu a mers desi am tot incercat incepand cu ora 22:45 deci acceptati ca a castigat pe merit

 
08-12-2011 12:54 de Anonim

ai sa fim seriosi, daca nu mergea Paulanc Seling Romania pierdea cocursul cu Anda si Conectar si Luminita Anghel dar nu ca nu canta bine sunt super dar pentru sa fim pe locul 2 ìn lume trebuia Paula Seling Marina nu are vina realitatea vorbeste am castigat cu Paula Braviiiiiiiiiiiiii.

Alte stiri

Ordinea intrarii in Finala Nationala Eurovision

Ne vedem la Oslo cu Paula Seling & Ovi - Playing With Fire!

Murder On The Dance Floor, powered by Luminita Anghel

Adevarul despre "Playing with Fire"

Paula Seling si Ovi se pregatesc pentru Eurovision

Paula si Ovi "se joaca cu focul"...

111 Piese pentru preselectia Eurovision

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

143 vizitatori si 0 membri acum pe site