www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

El Negro refuza sa cante la Callatis!

MuzicaBuna / marşi, 03 aug 2010
el negro

Intunecate sunt caile industriei muzicale... Si multi sunt cei care vor sa faca lumina, insa din pacate nu aleg cele mai corecte metode in acest sens. Ne referim acum la initiativa Luminitei Anghel de a salva Festivalul Callatis, ce s-ar fi aflat in acest an la cea de-a 12 editie.



In urma unor disensiuni intre fostii coorganizatori, Festivalul Callatis nu va mai avea loc in acest an, locul lui fiind luat de "Festivalul Mangalia" - solutia "de urgenta" gasita de primarie.

Nou-nascutul Festival Mangalia, aflat la prima editie, si-a anuntat perioada de desfasurare in perioada 11-15 august. Directorul artistic al evenimentului, Luminita Anghel, a declarat ca, in proportii destul de mari, artistii au acceptat sa participe pro-bono la eveniment, avand in vedere necesitatea desfasurarii manifestarii, in ciuda conditiilor economice dificile din Romania

Cu toate acestea, artisti anuntati ca "siguri" de noua echipa organizatorica nu si-au dat acordul de a participa la acest Festival si, cu toate acestea, s-au regasit pe listele facute publice de organizatori.

Aflata in plina campanie de promovare cu noul lor single "Be what you want to be", trupa El Negro s-a regasit printre numele artistilor a caror prezenta a fost fals "trambitata" la acest festival, cu toate ca trupa a declinat invitatia organizatorilor de a canta pro-bono.

Din respect pentru fanii lor, pe care nu doresc sa ii dezamageasca prin false informatii privind prezenta la acest eveniment, membrii trupei au tinut sa faca publice motivele refuzului si parerea lor despre acesta intiativa.

"Nu avem nimic cu Festivalul Callatis, insa nu mi se pare ok sa fim anuntati ca vom canta acolo atata timp cat nu este adevarat. Este adevarat ca am fost intrebati de catre casa noastra de discuri daca suntem interesati sa cantam la Callatis, insa fara vreun beneficiu de ordin financiar, dar am refuzat.

Consideram ca ar trebui "sa salveze" festivalul cei care au incasat sume uriase de-a lungul timpului la acest festival de dinozauri. Exista organizatori, Primaria, Consiliul Judetenean, persoane fizice, sponsori sau alte organizatii care trebuie "sa salveze" Festivalul Callatis si nu artistii.

Nu am nimic impotriva cantatului benevol, tin sa reamintesc faptul ca EL NEGRO canta anual la zeci de evenimente caritabile sau de sustinere a unor initiative culturale sau de intrajutorare de orice tip, dar preferam, de exemplu, sa sprijinim prin participare nonprofit - evenimente precum ONE LOVE FEST 2010, care promoveaza muzica reggae de calitate, o muzica pe care de putine ori am auzit-o pe la Festivalurile de genul Callatis.

Daca organizatorii ne vor face o oferta decenta de participare la Festivalul Callatis suntem deschisi sa gasim o solutie ca mesajul unic al muzicii reggae sa se auda si de la Mangalia. Altfel le uram mult succes lui Traistariu si Fuego, sa salveze ei Festivalul Callatis!"
, a declarat Bogdan Negroiu, vocalistul trupei reggae.



loading...

12 comentarii. Posteaza un comentariu

 
03-08-2010 22:09 de Anonim

Sigur ca da. Ne lasi!?

 
04-08-2010 06:11 de Anonim

retardatii astia ce fite au! aveau si ei shansa sa mai apara la tv si sa mai cante pe o scena, ca nu a mai auzit nimeni nimic de 19 ani de ei! niste panarame cu impresii.. vai ce pierderept festivalul mangalia..hahaha

 
04-08-2010 10:03 de easycom

Bai, oamenii au tot dreptul sa cante sau sa nu cante moca. Pana la urma normal ca se satura si ei sa fie luati peste picior si fara sa fie nici macar intrebati, sa ofere show asa de dragul artei. CD-urile artistilor si-asa nu sunt cautate de mult timp, macar din concerte sa mai faca si ei ceva bani, ca altfel o sa ii vedem cersind la coltul strazii. Si pana la urma ce...? Festivalul Mangalia/Callatis... who gives a shit?! La cate festivaluri se fac anual, asta si daca nu s-ar mai tine deloc, n-ar plange prea multa lume.

 
04-08-2010 14:42 de Sorin

Mah ce treaba are festivalul Calltis cu El Negro? De cand ar trebui El Negro sa cante acolo printre dinozaurii aia care nu au facut si nu vor face niciodata muzica de calitate? Sa ma lase in pace si sa moara odata ca vremea lor s-a dus.

 
05-08-2010 02:55 de DjTom

1.Asa este, baietii au dreptate in mare parte,"...un festival de dinozauri".
2.Criza muzicii usoare actuale imi aduce aminte de hitul anilor 79-80, "Video Killed the Radio Star": ultima victima...Madalina Manole...RIP!
3.Probabil ca in locul "Cerbului de aur" vom avea Festivalul Brasov sau Festivalul ursului gunoier?!?

 
07-08-2010 00:24 de Mitz

Sunt de aceiasi parere cu baietii de la El Negro. Sunt din Mangalia si vreau sa spun ca acest festival a devenit un mare cacart. Primarul se vaita ca nu are bani sa plateasca artistii sa cante dar defapt face futere de bani cu banii publici prin cluburi si alte evenimente fara sens.
Sincer de un an de zile asteptam sa ii vad pe baieti live cu cea mai buna prietena a mea. Dar prefer sa astept un concert in Vama Veche decat sa iau parte la aceasta bataie de joc.
O sa cante pipite necunoscute in industria muzicala si fosile de 80 de ani. :]
felicitari El Negro pentru tot ceea ce faceti. Si felicitari pt faptul ca ati refuzat sa veniti la acest festival mizer de care domnul Tusac a avut grija sa-si bata joc. :]

 
07-08-2010 00:32 de vlee

Intr'devar acest oras avea si el o mandrie: Festivalul Callatis; care acum o sa fie doar o amintire. Sunt de aceeasi parere cu Mitz pt ca si eu sunt din Mangalia, iar acest lucru este o bataie de joc. El Negro nu trebuie sa complice cu "chestii de'astea". Multumim Domn`primar [doar e Romania, coaie!!!] Mai bine ne ducem dracu in Vama!!! PEACE!!!

 
07-08-2010 13:06 de easycom

Asta se intampla cand se tin zeci de festivaluri non-sens in acelasi an...

 
08-08-2010 13:59 de cispa

Festivalul Callatis ? O cacanareala lalaitoare si infecta, cu muzica naspa, ce mai, un rahat. Daca dispare nu e nici o pierdere, apar altele.

 
11-08-2010 15:11 de morris

Cine sunt El Nerro aastia??

 
02-09-2010 02:40 de DanaZub

mda.. anul acesta la festivalul mangalia sau callatis puii mei , tot aia .. a cantat minunata , grozava de daniela gyorfi sau cum i s-o scrie numele . o manea cu nu stiu cum il chema pe tipul ala mic si gras de langa ea .. deci . groaznic , eram pe faleza si am auzit piesa .. nici platiti nu ar fi trebuit sa vina El negro

 
16-11-2010 19:32 de Mihai

Vai de capul celor ce critica trupa El negro fara sa asculte... ascultati inainte sa criticati... Baietii de la El negro nici nu ar avea ce cauta la acel festival....

Alte stiri

El Negro canta la One Day Reggae Fest!

El Negro lanseaza "Greetings From Green Repub" (Video)

Artisti reggae la Summerjam Fest 2010!

The Animals live in Jukebox Club!

O seara de pian modern la Bucuresti!

Sansa talentelor nedescoperite - Festivalul Imagine

Les Elephantes Bizarres lanseaza noul videoclip (Video)

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

126 vizitatori si 0 membri acum pe site