www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Clubul Twice: ReInvented!

MuzicaBuna / miercuri, 21 apr 2010
twice reinvented

In curand, Twice Club va implini noua ani de neintrerupta activitate (la sfarsitul verii). Pentru ca, in acesti ani, viata de noapte bucuresteana a evoluat foarte mult, pentru ca aspiratiile si ierarhiile de valori ale publicului tinta s-au "upgradat" serios, putem "lansa la apa" conceptul pe care il visam neintrerupt de niste ani incoace: un club de adevarat "underground", un spatiu deschis tuturor culturilor alternative, un loc de "urban style" ce va respira prin toti porii zumzetul orasului Bucuresti, si bineinteles, o destinatie ce va fascina prin "vibe-ul" sau autentic.



Suntem cunoscuti "in piata" ca cei care au implementat in arhitectura vietii de noapte bucurestene cele mai novatoare concepte de "social club": in anul 1990 am inaugurat Club A (care s-a impus in scurt timp ca una dintre cele mai puternice miscari culturale ale momentului) iar in anul 2002 am "plantat" Laptaria lui Enache la ultimul etaj al Teatrului National. La inceputul anului 2009 am deschis The Silver Church Club in locatia fostei discoteci "Preoteasa", un loc ce nu mai are nevoie de nici o prezentare.
Am inceput "schimbarea la fata" a clubului Twice prin lansarea unui "sub-brand": 2ndFace. Este numele salonului nostru de tattoo si bodypiercing (situat desigur in proxima vecinatate a clubului, avand o intrare separata) si totodata numele unui club exclusiv on-line ce aduna sub aceeasi caciula manifestarile variate ale principalelor culturi alternative (indie, hippie, folk, goa, fetish, rokabilly, hip hop, tattoo, piercing&body modification, etc.).
Locul de intalnire a iubitorilor acestor culturi va fi site-ul www.2ndface.info, ce se va transforma in cel mai scurt timp intr-o platforma de comunicare. Unele manifestari artistice, muzicale sau culturale ale acestui club on-line vor fi desigur gazduite in Twice.

Orice artist plastic, muzician, actor, regizor, scriitor, formatie, band, DJ, MC, VJ, organizator independent de evenimente sau happeninguri, fotograf, scenograf, autor de performance, etc. este bineprimit de catre noi. Ii stam la dispozitie cu tot arsenalul nostru logistic (spatiu de expunere vizuala, scena pentru cantari live, instalatii de sunet si lumini, departament de PR si marketing, canale proprii de promovare si comunicare a evenimentelor, web-design, grafica, etc.) pentru a-l ajuta sa se exprime.

Orice proiect cultural propus va fi tratat cu maxima seriozitate. Singurul lucru care va conta in desemnarea proiectelor ce vor fi sprijinite (inclusiv material, prin alocarea de resurse proprii), gazduite si promovate de catre noi este calitatea actului artistic. Exista in lumea care ne inconjoara prea multa murdarie, violenta, kitsch, prost gust, prostitutie intelectuala, nesimtire, goana dupa bani, rapacitate, incordare, vanzare de produse tepuite. Nu vom accepta ca prin programele pe care le propunem sa razbata aceste miresme. Apasati butonul "contact" de pe acest site si trimiteti-ne pe email o scurta descriere a proiectului cultural sau a evenimentului pe care doriti sa-l organizati in Club Twice. Acest demers al vostru nu costa nimic (decat ceva timp investit), poate va fi sortit esecului, dar este singura cale prin care putem stabili o colaborare si de ce nu, un parteneriat de durata.
Toate programele, evenimentele, framantarile si ideile noastre vor fi publicate pe acest site si pe Facebook (pagina de fani a clubului Twice). Cand navigati pe internet, treceti periodic si pe la noi, caci updatam zilnic toate informatiile.

Cei care au trecut in ultimile doua saptamani prin club au observat ca muzica promovata de DJ-ii rezidenti este total schimbata . Este doar inceputul constructiei unei noi "fete" a clubului. Stilul muzical se va apropia de oldies, anii'80, anii '90, si adult contemporary. Canalul de televiziune VH1 reflecta cel mai fidel specificul muzical al clubului.
Nu vor lipsi din genul de evenimente organizate de catre club concertele live, DJ-Seturile, party-urile cu specific, vernisajele unor expozitii de pictura, grafica, fotografie sau street-art ce vor fi gazduite tot in spatiile Twice.

Rezervarile meselor vor disparea. Puteti sa va asezati oriunde gasiti un loc liber, in tot spatiul clubului. Simtiti-va cat mai natural cu putinta. Nimeni nu va va obliga sa consumati o limita minima de produse de la bar. Puteti doar sta si contempla. Prezenta voastra in club este pentru noi mai importanta decat cantitatea de bautura consumata. Preturile de la bar raman in continuare nemodificate.


[www.twice.ro]



loading...

7 comentarii. Posteaza un comentariu

 
02-09-2010 17:20 de Iulia

Imi puteti spune va rog cand se va redeschide clubul Twice? Astept un mesaj va rog pe facebook> Iulia Dragomir< , multumesc

 
03-09-2010 19:43 de christi

si eu vreau sa stiu... mail pe at nosparky1@yahoo.com pls
ms mult :*

 
09-09-2010 22:56 de Anonim

am inteles ca se deschide pe 15 septembrie

 
13-09-2010 22:56 de Anonim

este aproape 15 septembrie, si nicio veste in sensul deschiderii twice. Chiar nu poate nimeni sa confirme, sa spuna ceva sigur? se pare ca suntem mai multi interesati...

 
22-09-2010 22:52 de alex

vreau sa stiu daca se redeschide pe 25 septembrie sigur daca da astept raspuns la alex.magie@yahoo.com

multumesc anticipat !! twice:X

 
25-09-2010 17:30 de Anonim

ASTAZI SEARA este deschiderea

 
28-09-2010 22:16 de Anonim

S-a redeschis sau nu clubul?

Alte stiri

Bryan Ferry la Bucuresti!

Sansa talentelor nedescoperite - Festivalul Imagine

Hi-Q se pregateste de un nou turneu national

U2 la Bucuresti: un eveniment fantoma?

Adio Faithless in direct!

O seara de pian modern la Bucuresti!

The Animals live in Jukebox Club!

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

108 vizitatori si 0 membri acum pe site