www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

"Best Romanian Act" fara O-Zone si Activ?

webmaster / miercuri, 17 nov 2004
O-zone2Mai sunt cateva ore pana la editia din acest an a premiilor MTV Europe Music si iata ca iubitorii de muzica din Romania incep sa se gandeasca serios la numele care va completa lista castigatorilor trofeului "Best Romanian Act", detinut pana in prezent de Animal X si Ab4.

Premiile din acest an vor fi decernate maine seara la Tor di Valle din Roma, intr-o ceremonie de cinci stele la care vor participa megastaruri precum: Kylie Minogue, Alicia Keys, The Cure, Eminem, Anastacia, X-zibit, Alessandro del Piero sau OutKast.

Fara indoiala, un astfel de eveniment este unic pentru orice artist roman, indiferent daca isi adjudeca sau nu trofeul categoriei "Best Romanian Act". Majoritatea trupelor vor ajunge la Roma in cursul zilei de azi. Si totusi, exista si cateva incertitudini...

Asa cum se stie, piesele intrate in cursa editiei din acest an sunt: "Chitarele"/O-Zone, "Doar cu tine"/Activ, "Egali din nastere"/Ombladon feat. Raku, "Daca ploaia s-ar opri"/Cargo si "Important"/Firma.

La prima vedere, trupele favorite la castigarea trofeului "Best Romania Act" ar fi O-Zone si Activ, insa, dat fiind elementele de ultima ora, n-ar fi exclus sa asistam la o surpriza de proportii.

Motivul? In cazul ambelor trupe nu exista certitudinea prezentei la premiile de la Roma.

Daca in cazul baietilor de la O-Zone o confirmare este foarte greu de obtinut, din cauza faptului ca responsabili pentru activitatile lor in afara granitelor Romaniei nu sunt cei de la Media Services, ci casa de productie italiana Time Records, situatia trupei Activ este clara!

In timp ce Firma a ajuns deja la Roma, iar Cargo si rapperii Ombladon si Raku sunt pe drum, cei trei componenti ai trupei Activ ar putea rata si spectacolul de gala de maine seara din cauza unor contracte incheiate inainte de aparitia nominalizarii piesei "Doar cu tine" la premii, pe care se vad obligati sa le respecte.

Si totusi, ei spera sa ajunga macar in ultimul moment la Roma, adica cel mai probabil vineri, chiar daca rateaza marele show. Contactati telefonic, membrii trupei Activ au spus ca MTV Europe Music Awards ar fi insemnat o experienta in plus, fiind convinsi de faptul ca moldovenii de la O-Zone au cele mai mari sanse de castig. In plus, Oana ar fi vrut sa-l vada pe Justin Timberlake, iar colegii ei - pe baietii de la Cargo, Activ fiind fani declarati ai trupei banatene. In aceste conditii, la care se adauga misterul prezentei baietilor de la O-Zone - responsabilii de la Media Services nu ne-au putut da un raspuns singur - este greu de crezut ca premiul va fi acordat in absenta!

Si la aceasta editie, artistii romani se deplaseaza la premiile MTV pe barba lor, suportand toate cheltuielile de transport si cazare.

Cu toate acestea, chiar daca nici MTV Romania si nici casele de discuri nu se implica in acest eveniment, deplasarea merita, fapt confirmat de cele trei trupe ramase sigur in carti.

Roca - solistul trupei Firma - ne-a declarat: "Nu stiu daca exista vreo casa de discuri care sa fi sustinut plecarea artistilor. In cazul nostru nu a fost asa! Ne bucuram ca vom vedea Roma si ca vom afla cum arata o industrie muzicala adevarata. Nu ne intereseaza premiul si credem ca avem sanse relative in comparatie cu ceilalti nominalizati".

De cealalta parte, impresarul lui Ombladon, Gianini Munteanu, este usor nemultumit de costurile deplasarii ("1.000 de euro de persoana"), insa are incredere in sansele rapperilor pe care-i reprezinta in cursa pentru trofeul "Best Romanian Act".

"Daca anul trecut ne-am dus la Edinburgh mai mult in vacanta, pentru ca stiam ca nu vom castiga, anul acesta cred ca avem sanse reale. Chiar daca platim circa 1.000 de euro de persoana, prezenta la cel mai important eveniment muzical european este utila, pentru ca ai sansa sa vezi la lucru nume precum Eminem sau Beastie Boys. Cine va castiga? Vedem joi seara...", ne-a declarat Gianini Munteanu.

Din tabara rockerilor de la Cargo, declaratia a venit printr-un comunicat oficial transmis ieri de casa MediaPro Music. "Ne bucuram ca reprezentam Romania la acest eveniment si speram sa ne intoarcem cu premiul. Il merita in primul rand publicul rock din Romania. In orice caz, aceasta nominalizare este confirmarea faptului ca si aici rock-ul castiga teren", a declarat Adi Barar.

In aceste conditii, raspunsul la intrebarea cine va castiga "Best Romanian Act 2004" devine si mai interesant, cursa din acest an devenind pe ultima suta de metri o "afacere" in trei sau, cel mult, in patru, daca O-Zone va participa, cu toate ca un premiu pentru prestatia anului in Romania nu credem ca ii intereseaza atat de tare. Ramane de vazut...

Oricum, ca si in anii trecuti, exista posibilitatea ca romanii si ceilalti europeni sa intre in posesia premiilor cu o zi inainte (adica azi), seara de maine fiind ocupata de artistii de milioane... de dolari.

Anul trecut, Ab 4 au fost premiati intr-o sala in care se aflau doar cativa aplaudaci, iar imaginile au fost introduse la montaj in timpul transmisiei in direct, timp in care nemtii isi vedeau propriii castigatori...



loading...

3 comentarii. Posteaza un comentariu

 
23-04-2005 14:19 de Rodi

Pinà in prezent sànt cei mai buni pentru mine, si care au fàcut ravagii peste hotre.
Salutàri.

 
04-04-2010 22:19 de Super

Sunteti cei mai tari!

 
21-10-2010 19:55 de Anonim

va iubesc mai ales pe baiatul din dreapta

Alte stiri

Crazy Loop, din America, direct in Romanian Top 100

Dan Balan - videoclip la Hollywood

Crazy Loop il readuce pe Dan Balan in Romania

Dan Balan se intoarce in Romania

Dan Balan este pe locul 1 in RT 100

Activ au terminat filmarile la noul videoclip

Radu Sirbu (Ex-O-ZONE) intra pe piata internationala cu noul proiect "MR & MS"

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

106 vizitatori si 0 membri acum pe site