www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Radu Sirbu (Ex-O-ZONE) intra pe piata internationala cu noul proiect "MR & MS"

webmaster / miercuri, 20 feb 2008
MR & MSNoul proiect al lui Radu Sirbu (ex-O-Zone), indelung asteptat de fanii sai din intreaga lume, va debuta pe piata muzicala internationala la inceputul lunii aprilie si se va intitula MR. & MS.(incluzind si initialele de nume ale artistului). Primul extras pe single, care va fi in limba engleza si va fi lansat la nivel european, se va numi "LOVE IS NOT A REASON TO CRY".

Interesanta si misterioasa voce feminina, pe care Radu a cooptat-o in proiectul sau apartine unei vechi cunostinte a artistului si singurul lucru pe care l-am putut afla despre aceasta este faptul ca e de origine ucraineana. Ideea intregii colaborari s-a concretizat la momentul in care artistul era in cautarea unei voci feminine. Dar pentru ca nici una din vocile autohtone nu i se parea indeajuns de compatibila cu vocea sa, Radu s-a gandit la o veche cunostinta de a lui si a invitat-o din pura curiozitate sa inregistreze ghidul vocal al piesei. Domnisoara a acceptat imediat invitatia de a veni in Romania, mai ales ca nu-l mai vazuse pe acesta din timpurile cand Radu colinda lumea cu O-Zone! Surpriza a venit in momentul in care, ambele voci fiind inregistrate, Radu a realizat ca acestea suna perfect impreuna si sunt compatibile in totalitate. Artistul i-a propus imediat sa faca parte din proiect (care fusese gandit de la inceput bazandu-se pe prezenta unei voci feminine) pentru ca, dupa cum declara insusi artistul, "rezultatul a intrecut toate asteptarile".

"Si pentru mine a fost o mare surpriza cand am ascultat varianta finala a piesei si am constatat ca vocea mea suna mult mai bine in combinatie cu o voce feminina. Pentru ca in O-Zone eram trei voci masculine si in general nu am avut ocazia sa fac featuring cu fete, am ramas placut surprins si am decis ca aceasta este directia in care vreau sa ma indrept."
Radu spune ca albumul (care va fi lansat in aceasta primavara) va contine piese cu influente combinate de pop-rock, R&B, electro si nu va mai avea nimic in comun cu stilul muzical cu care Radu a obisnuit publicul. "Sper totusi ca, odata cu lansarea acestuia, fanii, care m-au sustinut pe parcursul atator ani, sa-mi fie in continuare alaturi. Am lucrat enorm de mult in studioul meu la productia acestei piese si am pus mult suflet in ea, iar versurile ei redau o parte din viata mea. Acesta este dealtfel si motivul pentru care am tinut foarte mult sa gasesc vocea perfecta pentru a transmite mesajul meu, un mesaj extrem de pozitiv: "Love is not a reason to cry". Proiectul inseamna mai mult decat un duet, pentru ca pe scena o sa mai existe si alte fete. Este un proiect amplu, dar o sa las sa descoperiti acest lucru la momentul lansarii. Deja echipa mea lucreaza din greu pentru acest eveniment."

Pentru sedinta foto de prezentare a proiectului, s-a strans cea mai buna echipa. S-a lucrat douazeci si sase de ore fara intrerupere intr-un studio! Fotograful, Oltin Dogaru, a inteles din start conceptul proiectului si intreaga echipa de colaboratori (make up artist Miki Puran, hairstylist Simona Dorobantu si stilist Andreea Cosoveanu) si-a adus aportul pentru a reusi sa il redea vizual cat mai fidel, in cele mai mici detalii. Au fost multe colaborari cu nume mari din industria vestimentara ca Irina Schrotter sau George Neagu. S-au folosit produse din magazine de renume ca Famous Brands, Debenhams, Guess, Escape, Instinct, Kare. Iar incaltamintea a purtat semnatura celebrei Mihaela Glavan (Sepala).

"Am vrut sa colaborez cu cei mai buni oameni si sa am cele mai bune produse la prima sesiune foto, avand in vedere ca pozele urmau sa plece la cele mai mari case de discuri din strainatate. Cred ca am reusit acest lucru. Pozele spun toul despre noua imagine pe care o abordez. In cateva zile voi lansa si un site oficial, pe care doritorii vor putea asculta noul single, "Love Is Not A Reason To Cry".



loading...

4 comentarii. Posteaza un comentariu

 
22-02-2009 00:37 de nebunaindragostita

sunt c mai mare fana a ta de cand eram mica si te vai sustine in tot c vei face si ori c muzika vei compune o voi asculta cu cea mai mare placere daca citesi acest comentariu te rog maga id asta in lista ta miai face o mare placere sa vb cu mn plz ,,nebunaindragostita te rog

 
22-02-2009 00:40 de Anonim

VA IUBESC O-ZONE VA ROG REFACETI TRUPA ATI FOST SI SUNTETI C MAI BUNI VA ROG

 
01-06-2009 20:11 de Anonim

esti ok dar sa nu uiti ca eati moldoean si ca de aici ai cei mai adevarati prieteni si fani.

 
17-11-2009 20:43 de Anonim

imi place atat de mult muzica ta dar piesa mea preferata este iubire ca un drog chiar daca am doar 10 ani

Alte stiri

RadU si-a ales trupa de dansatori!

Dan Balan ataca topurile muzicale

Dan Balan este pe locul 1 in RT 100

Dan Balan renunta la concerte

Dan Balan are clip nou cu papusi, copii si mult puf de perne

Dan Balan cauta cele mai bune dansatoare din Romania

Dan Balan se intoarce in Romania

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

119 vizitatori si 0 membri acum pe site