www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Andreea Crepcia & Sweet Lemon - pe drumul catre Eurovision

MuzicaBuna / joi, 14 ian 2010
stire sweet lemon

Andreea Crepcia, finalista primei editii a concursului Megastar din Romania, si-a facut trupa cu numele Sweet Lemon si s-a inscris la selectia nationala pentru Eurovision 2010, cu doua piese, avand toate sansele sa ajunga la Oslo.



Dupa succesul avut cu melodia baietilor de la Sistem, "Boca del Inferno", Andreea doreste sa ajunga la Eurovision, alaturi de Sweet Lemon, trupa pe care a infiintat-o si care vine cu un altfel de concept, o imagine noua sustinuta de o atitudine puternica.
"Am auzit ca este frig la Oslo in perioada aceasta a anului, ma gandesc serios sa-mi iau haine groase", a spus Andreea, sigura pe sansele celor doua piese inscrise la selectia nationala.
Piesele sunt compuse de Andreea si Bogdan Ionescu, impreuna cu Narcotic Sound. Marius Mirica - Mariuu si Mihai Constantin - Mym sunt cei doi producatori romani care si-au unit fortele sub numele "Narcotic Sound", iar vocalul proiectului este Christian D, unul dintre componentii fostei trupe dance Refflex.

Cine este trupa Sweet Lemon:

Andreea Crepcia (voce) a inceput sa cante de la o varsta frageda, impresioneaza cu vocea cu care a fost inzestrata si considera muzica motorul care ii conduce pasii in viata.
Este finalista primei editii Megastar in Romania, unde a colaborat cu Paula Selling pe piesa "Timpul".
"Duetul cu Paula Selling, pe scena Megastar, a fost un moment coplesitor, am inteles ca sunt pe drumul cel bun si ca pot ajunge in inimile oamenilor"

A colaborat vocal la piesa "Boca del Inferno" a baietilor de la Sistem, piesa foarte bine primita atat in tara cat si in strainatate si a deschis oficial alaturi de ei, serile Festivalului International "Cerbul de Aur". In 2009 a castigt premiul de Popularitate la concursul de compozitie "Battle of Songs" 2009, alaturi de alt membru al trupei, Bogdan.

Bogdan Ionescu (chitara/samples) a facut primele acorduri la chitara cand avea numai 11 ani si a urmat apoi, studii de specialitate. In liceu prinde gustul lucrului in studio fapt ce-l determina sa urmeze Facultatea de Film sectia Multimedia Sunet-Montaj in cadrul UNATC, iar anul 2009 ii aduce premiul "Best sound for film" cu scurtmetrajul "Desert Rain", in cadrul festivalului international "Cinemaiubit".
In prezent este producator muzical, pasionat de sound-uri noi, pasiune care se vede si pe scena, in momentul concertelor.

Felix Mircea Moldovan (percutie/MC) detine un CV impresionant, a urmat cursurile Academiei de muzica "Gh. Dima" si un masterat in percutie in cadrul aceleiasi academii. In 2004 a castigat premiul I la festivalul "Cerbul de Aur", alaturi de trupa Slang si au urmat o serie de colaborari cu teatre, opere si filarmonici din Romania, inclusiv in turneele pe care aceste institutii le-au avut in strainatate. A predat percutie la "Scoala populara de arta" si a format trei generatii de absolventi.
Colaborari mari cu trupe sonore din Romania : Sistem, Urma, One, Morandi, Spin, VH2 in cadrul festivalurilor, videoclipurilor, dar si cu trupa "Cats Love Dogs" din Anglia. A cantat si in cadrul festivalului pop MTV EXIT organizat de Angelina Jolie in Albania.

Trupa Sweet Lemon abordeaza stilul pop-electro cu influente si este pasionata de muzica electronica si dance, deoarece muzica dance este acea parte a muzicii mainstream care va imbratisa intotdeauna noile tehnologii.
Sunt pasionati de influentele funky pop si chiar de cele de world music, motiv pentru care le vor integra in piesele lor.

"Suntem trei tineri optimisti, suntem talentati si vrem sa transmitem mesaje puternice prin muzica noastra".




loading...

5 comentarii. Posteaza un comentariu

 
14-01-2010 16:35 de easycom

Sincer, imi place vocea si dpdv vocal, chiar are sanse serioase.

 
14-01-2010 23:11 de Anonim

Nu are sanse, e buna melodia dar nu este pentru concurs.

 
14-01-2010 23:40 de Anonim

Daca cu piesa asta intra in concurs,nu pot spune ca deja sa auto descalificat,prin incalcarea regulamentului.

 
15-01-2010 00:35 de easycom

Cine a zis ca asta e piesa?? Scrie undeva asta? Nu! E o piesa de prezentare, fiind noua pe scena muzicala. Scrie clar ca are 2 piese pregatite pentru concurs. Care vor fi acele piese, vom vedea la preselectie sau cu ceva timp inainte.

 
17-01-2010 13:01 de Anonim

As vrea ca la preselectie juriul sa uite de cine a compus piesa si cine o canta.As vrea sa nu se plece din start cu idei preconcepute precum ca daca piesa e compusa de Moga, Moculescu ,Faur, Tudor, etc, sau cantata de Andra, Morandi,Seling, Anda Adam , etc. este neaaparat buna.Juriul trebuie sa se dezbare de obiceiurile vechi, sa termine cu aranjamentele si sa nu uite ca in primul rand piesa trebuie sa ne placa noua , celor pentru care a fost compusa, si asta inseamna ca nu intotdeauna consacratii au piese bune si foarte bune ( vezi piesa lui Nico de la Eurovision care nu a placut decat catorva din juriu care au fost niste nationalisti si TVR-ului , pentru ca au placut-o pe Nico ) .Deci am un mesaj pentru juriu si pentru d-na Marina Almasan- Socaciu : fiti minti deschise, vedeti in perspectiva, incercati sa va puneti in locul nostru cand alegeti ,nu va lasati influientati de ideipreconcepute si ascultati piesele in intregime nu numai inceputul sau sfarsitul.

Alte stiri

Marina Almasan a masluit rezultatele de la Eurovision?

Adevarul despre "Playing with Fire"

"Around Around" de Catalin Josan - premiata la Chisinau

Paula Seling si Ovi pe urmele filmului Avatar

Eurovision, o experienta fascinanta!

Murder On The Dance Floor, powered by Luminita Anghel

Laura Vargalui semneaza tinutele echipei Lora-Sonny Flame pentru Eurovision 2010

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

100 vizitatori si 0 membri acum pe site