www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Forum > Seductie si sex > Amantele..

Pagina: 1 ... 4 5 6 7 8 9 inapoi | inainte

ZisaryLucero

Junior member
47 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 8 sep 2009 01:45 de ZisaryLucero

Dupa atata pauza...ai chef puternic de scris !
Nu uita ce te-am rugat ...


Dap Tomitza, ai dreptate. Dar adevarul ca la mesajul de mai sus, la care am scris asa de "puternic".. am spus cam tot ce vreiam sa spun. La naiba cu toate acuzele si condamnarile! Nu nu.. n-am sa uit.. Promit ca am sa ma gandesc. Momentan, la ora asta din noapte tot ce-mi vine in minte - melodia sufletului meu - Casablanca (Jessyca Jay). Dar ele sunt mii.. si mii.. Am sa fac o lista. SPECIAL PENTRU TINE!


Editat de ZisaryLucero pe 8 sep 2009 01:46
sus
dogcainele

Veteran member
361 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 8 sep 2009 11:31 de dogcainele

Intr-adevar, nici mie nu prea-mi vine sa cred ca nu a banuit niciodata nimic. Macar o data si tot imi trecea prin cap ideea ca sotzul meu m-ar putea insela.. In fine.. Daca a banuit sau banuieste, nu a zis niciodata nimic.


Iar m-ai facut sa scriu, desi n-as mai fi vrut. Fii sigura ca stie de mult timp ce fel de barbat are si stie ca tu ii esti amanta. Doi oameni care se iubesc o arata prin fiecare gest, prin fiecare privire. Tensiunea si magnetismul dintre corpurile a doi indragostiti sunt simtite nu numai de persoanele in cauza, ci si de catre cei din jurul lor. Cel putin, eu unul, simt asta. Cu atat mai mult o sotie care isi cunoaste sotul de ani de zile. Dar motive pentru ea, de a lasa lucrurile asa cum sunt, pot fi nenumarate. Poate ea considera casnicia ca pe o mucenicie, poate lasa lucrurile asa pana la momentul in care considera ca e timpul pentru a se razbuna exemplar pentru toata umilinta si minciuna suportata de-a lungul intregii vieti, poate ca asteapta dreptatea si pedeapsa lui Dumnezeu asupra celor vinovati. Poate vrea sa te protejeze, avand in vedere ca esti o fire mai labila, tinand cont prin cate ai trecut in copilarie, ca sa nu faci un gest disperat cand te-ai trezi ca toate sperantele tale s-au naruit. etc. Deci motivele pot fi multe... Mai degraba tu esti cea care te amagesti ca femeia nu stie nimic despre relatia dintre voi, tu jucand un teatru bun (fiind si in bransa). Normal ca banuieste. Pana la urma, ce pot sa faca un tip si o tipa care sunt foarte apropiati? Ca doar n-or juca table Oricum situatia n-o sa sfarseasca bine, asta-i clar.

Eram sadica cu "saraca femeie" daca eu imi propuneam sa il iubesc pe barbatul ei, daca o cunosteam dinainte si vreiam sa-i fac acest lucru .. in mod voit... Nu stiu daca ma intelege cineva - atunci , DA, eram o fiintza mizerabila, o jigodie.. Dar asa..


Ce conteaza imprejurarile, daca finalul e acelasi: adulterul?

Poate si eu as putea spune ca ea este sadica cu mine.. cand incepe sa-mi povesteasca ce fericita este cu el.. cu barbatul pe care-l iubesc EU.


Femeia vrea sa-ti arate prin ce chinuri sentimentale trece si ea, bagandu-ti asemenea texte ca sa te amarasca. Ceva de genul "Bate saua, sa priceapa iapa"

De ce ea este cea compatimita de voi si nu (SI) eu? Si eu il iubesc la fel ca ea. Poate mai mult.. Pentru ca eu sunt in stare sa accept faptul ca nu este numai el meu.. si al ei.. ci are atatea alte amante.. Aaa! Ea este "saraca femeie" pentru simplul fapt ca are niste acte prin care, in fata legii, are dreptul sa-l iubeasca. Nu? Este "saraca femeie" pentru ca este mintita atat de frumos incat este fericita pana la ultima suvitza.. Este mandra pana-n maduva oaselor de barbatul ei, care o iubeste numai pe ea.. Care are tot ce si-ar fi putut dori vreodata de la viata.. Nu?
Eu de ce n-as putea fi "saraca femeie" ? Pentru ca am doar 18 ani, si pentru ca, in fata lumii - sunt doar o amanta. Nu? O nevasta care iubeste, este iubita dar si inselata .. este "saraca femeie" .. Dar eu.. Care iubesc dar nu sunt iubita, care ma multumesc cu cat vrea el sa-mi dea.. sau cu ce ramane de la nevasta si de la toate celelalte.. si care stau si plang, pentru ca nu-l am alaturi pe cel pentru care mi-as da si viatza si Dumnezeu se incapatzaneaza in a ma face nefericita si in a nu ma lasa sa-mi gasesc si io linistea in viata (cel putin corespunzatoare varstei) sunt doar o nenorocita de amanta.. eventual o c***a, nu? Poate si eu am dreptul la fericirea mult visata langa el. Poate ca el .. de fapt.. era pentru mine, nu pentru ea - cine stie ?!? De ce sunt judecata ca vreau si eu sa fiu fercita? Oricum, nu fac rau nimanui.. decat MIE si lui. Dar ea, cea care se bucura de el in fiecare zi si in fiecare noapte.. nu a aflat. Nici de mine, nici de alta. Si nici nu are de ce sa afle vreodata. Nu vreau sa distrug nicio familie.. (atunci probabil remuscarile ar fi peste puterile mele), nici nu as putea (ptr ca el nu-si va lasa familia pentru nimic in lume) si nici nu o voi face. Si atunci? De ce ma condamnati atata?
De ce nimeni nu ma intelege ca pur si simplu M-AM INDRAGOSTIT! IL IUBESC PE BARBATUL ASTA CU TOATA FIINTA MEA, SUNT IN STARE DE ORICE PENTRU EL! Nu am stiut ce presupune acest lucru, nu m-am gandit vreodata cat rau o sa-mi faca iubirea asta.. care pe deasupra .. este una neimpartasita. Singurul meu pacat a fost ca m-am indragostit .. si/sau ca m-am nascut mai tarziu cu 15 ani cum am sps si mai sus.. Si singurul lui defect, pentru mine, este doar faptul ca este deja "luat". E insurat!
Ma uit la ultimile commenturi (cel putin) si mi se ridica un nod in gat.. nu-mi vine sa cred ca inca nu a inteles nimeni ca EU NU AM VRUT SA MA INCURC CU UN BARBAT INSURAT. Pur si simplu.. M-AM INDRAGOSTIT! Nu sunt genul ala de femeie car doar asta vaneaza - barbati insurati si care, pentru diverse facilitati sau pentru pozitzii sociale sau pentru bani calca peste oice si oricine - nevasta, copil, familie, principii etice si morale. Nu sunt asa!


Tu chiar nu intelegi ca esti o intrusa, ca iubirea ei este legitima, ca iubirea ta este pacatoasa, adulterina si de aceea nici nu meriti sa fii fericita, ca "Ce a unit Dumnezeu, omul sa nu desparta"? Iubirea, in cazul tau, nu este nici pe departe un sentiment divin, asa ca nu mai incerca sa te justifici prin iubirea pe care o porti amantului. Vezi aici:
http://vorbeintelepte.wordpress.com/2009/08/10/sentimentul-iubirii-divin-sau-pacatos/
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/2009/04/iubirea-ca-in-filme-iubirea-comerciala/
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/2009/04/m-a-parasit-esecul-in-dragoste/#more-7931

Se pare ca tu ai inteles altceva. Ca eu eram prietena cu nevasta-sa si in timp, m-am incurcat cu barba-su. Nu. Ea m-a cunoscut in alte circumstante.. Ma rog.. Intru in alta poveste si nu vreau. Iar de-atunci s-a tot apropiat de mine. Recunosc, nici io nu m-am dat in laturi ptr ca, cunoscandu-ma ea, aveam si io cateva avantaje. Aici iar intru in alta poveste Si intr-adevar, eu doar postez in cea mai buna prietena a ei, pentru ca e evident ca niciodata n-am sa fiu.
Dar prin cate am trecut pana la acesti 18 anisori ai mei, m-au facut sa ma maturizez inainte de vreme. Daca vrei sa-ti zic si prin ce anume am trecut.. cu parere de rau, vei fi nevoit sa cauti intre astea 6 pagini de pana acum.. eu chiar nu ma mai repet.. pentru ca nu vreau sa-mi aduc aminte de tot, mai ales acum.
Daca tu chiar crezi ca singura mea pedeapsa pentru ca iubesc acum un barbat insurat asa cum nu am crezut vreodata ca se poate iubi, ar fi sa fiu si eu inselata.. e problema ta. Tin sa te anunt ca eu deja sunt inselata.. de atatea altele.


Dupa ce ca femeia asta ti-a intins o mana de ajutor cand aveai cea mai multa nevoie, tu in final i-ai bagat pumnalul in spate. Te-a considerat copilul ei, te-a ajutat sa supravietuiesti, sa iesi din mocirla si tu ai tradat-o ca un Iuda. Si tot tu esti cea revoltata, ca sta in calea fericirii tale. Este si o vorba in popor: "Faci omului bine, si el cu sula dupa tine"!
Eu iti inteleg iubirea: In primul rand este o iubire ca pentru un tata, de care n-ai avut parte in copilarie (avand in vedere diferenta de varsta). Apoi mai e o iubire pentru bunatatea lui; ca te-a salvat dintr-o situatie fara iesire si apoi te-a invatat sa supravietuiesti si sa te descurci pe propriile picioare, ti-a aratat cum sa privesti si sa abordezi lucrurile in viata, cu alte cuvinte ti-a dat educatia despre viata (scoala vietii) pe care nu o aveai. Mai este apoi iubirea pasionala pe care i-o porti. Dar nu-i strica si casnicia. Daca tu ai suferit in viata, nu fa si tu sa sufere altii din cauza ta. "Ce tie nu-ti place, altuia nu face." Intelege ca aceea nu-i familia ta, ca tu trebuie sa-ti intemeiezi familia proprie. Nu-ti irosi viata in zadar, ca s-o strici si pe a altora. Mai sunt barbati buni si iubitori in tara asta, fara sa fie insurati. Acum ai invatat sa zbori, esti maturizata. Asa ca i-ati zborul si fii independenta, construieste-ti singura viitorul. Si poti sa-i porti omului care te-a ajutat recunostinta vesnica.

Si in incheiere... nu cred ca am nevoie de lectii de morala. Am nevoie de lectii de dragoste, fericire, supravietzuire. Mai degraba am nevoie de lectii despre cum sa-ti smulgi dragostea din inima.


Te-ai intrebat vreodata cum vezi tu fericirea in situatia in care te afli? Cum iti vezi tu viitorul? Dintr-o tampenie nu are cum sa iasa rezultate bune. Trebuie sa intelegi ca eu nu vreau sa te judec, ci doar sa te invat ca faci ceva gresit si sa te indrepti. Pacatul trebuie omorat, nu pacatosul. Pana la urma esti si tu un om prins in "dulceata" pacatului, ca noi toti dealtfel.
sus
ZisaryLucero

Junior member
47 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 8 sep 2009 13:32 de ZisaryLucero






Dupa ce ca femeia asta ti-a intins o mana de ajutor cand aveai cea mai multa nevoie, tu in final i-ai bagat pumnalul in spate. Te-a considerat copilul ei, te-a ajutat sa supravietuiesti, sa iesi din mocirla si tu ai tradat-o ca un Iuda. Si tot tu esti cea revoltata, ca sta in calea fericirii tale. Este si o vorba in popor: "Faci omului bine, si el cu sula dupa tine"!


Scuza-ma.. dar nu a fost niciun moment in viata cand femeia asta mi-a intins o mana e ajutor si m-a ajutat sa ies din mocirla. Intr-adevar, nu este frumos ce-i fac.. ca o tradez cu sotul ei, cand ea crede ca sunt cea mai buna prietena. Dar nu am tradat pe nimeni "ca un Iuda". Eu aveam deja un an cu EL cand am cunoscut-o pe ea. Si a fost ceva.. la care nu m-am asteptat.. sau nu am tanjit vreodata. Anul acesta, de Paste, eu aveam sa-mi petrec sarbatorile singura. Iar EL, ca sa ma ajute, a rugat un prieten de-al lui sa se dea drept prietenul meu. Si astfel am mers cu ei si cu toata familia lor la padure. Eram gagica prietenului lui.. Si asa m-a cunoscut ea. Si ramaneam ca la dentist cand venea si vreia sa faca poze cu mine.. sau pentru simplul fapt ca se aseza langa mine. In acelasi timp insa, eram bucuroasa.. pentru ca credeam ca daca se intampla vreodata sa ma gaseasca in compania LUI, ma cunoaste, stie ca sunt prietena amicului asta si nu-si ridica alte semne de intrebare.. sau devine geloasa. Insa cu timpul, am vazut ca din contra, acum trebuie sa ma feresc mai mult de ea ca inainte. Mereu cand el lucreaza in ture de noapte, ma roaga sa vin sa dorm cu ea. Si de multe ori, bineinteles.. raman sa dorm la ea ..astfel.. "ratez" sansa de a fi cu el.. Asta ar fi dezavantajul major. Partea cea mai buna ar fi ca in timpul verii, in timpul concediului lor.. eu nu am stat acasa, fara sa vorbesc cu el cat timp era in vacantza cu EA.. ci.. am fost zilnic aproape de el. Am fost in concediu cu ei.. si am fost in atatea locuri in cate n-am fost in toata viata mea. .. In fine.. Nu mai zis nimic. Ideea era ca biata femeie nu m-a scos din nicio mocirla.. nu m-a salvat de la nimic.

Si.. referitor la ce-ai mai scris.. nu vreau sa pozez in victima, nu am tupeul jegos ca tot eu sa fiu revoltata ptr ca ea sta in calea fericirii mele. Pur si simplu, m-am saturat sa ma judecati si sa ma aratatzi cu degetul pe mine .. si sa o compatimiti pe ea. Pur si simplu am descris tot ce simt eu pentru barbatul asta.. Si v-am zis ca ea, chiar daca traieste intr-o minciuna, si este tradata si de mine si de El, este fericita. Ea traieste cu ideea ca are barbatul perfect langa ea. Si ii este bine. Ea are parte cam de tot ce mi-as dori eu de la viata. In fine.. :-j .. S-o lasam asa..
sus
catutza

Newbie
3 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 22 sep 2009 22:31 de catutza




incep prin a spune ca am si eu o rel cum am zis si in primele mesaje cu un barbat dar sincer dragutzo tu cred ca te uiti mult la filme sau nu ai pic de scrupule si eu o cun pe nevasta iubitului meu si chiar ne salutam dar acum evit cu tot posibilul intalnirea cu femeia aceasta deoarece simt ca nu e bn ce fac daca eu as putea sa pun capat relatiei as faceo insa ne leaga ft multe lucruri .Eu cred ca la tine e vb de adrenalina de viata si relatie traita la maxim iti place ca esti prietena cu nevasta lui ca va cun iubesti viata asta sincer iti spun si fara sa te superi imi cer scuze daca exagerez dar nu ai scrupule si nici iubire adevarata pt el iubitul tau deoarece daca il iubeai adevarat nu suportai prezenta nevestei lui in preajma ta erai ft geloasa ppe ea pt ca are ce tu iti doresti din suflet sa dormi noapte de noapte langa el sai spui in fiecare dimineata Buna dimineata iubitule si multe. E o simpla joaca in maxim un an o sati treaca hai maxim 2 ani nu e iiubire credema eu cand o vad pe sotia iubitului meu imi vine sa o dtrang de gat dar nu am ce face accept cand iubesti esti geloasa si eu nu ma vad ca tine cand poate ma vad zi de zi vb de 30 de ori pe zi la telefon facem aproape totul impreuna sambetele si duminicile impreuna si multe dar credema e doar disctractie la tine.Nu te supara iarta-ma daca am vb ce nu trebuia dar am rel de 4 ani si ceva si stiu sigur ce vb.Sa-ti mai dau un mic sfat las-o mai moale cu prietenia ca exista riscu sa ramai fara par in cap daca vreodata femeia aceasta va afla reactia ei nu va fi una frumoasa si ea casnicia nu o va strica din cauza ta sau a oricarei alte femei dar tu poti ramane si fara el si cu buza umflata si un pic paruita asa ca fii 3 min desteapta si incearca sa rupi din prietenia asta. O mica intrebare cum poti dormi cu ea la ea acasa cand ala e locul in care el doarme e locul in care fac dragoste uneori sau poate in fiecare seara nu ai cum si de unde sa stii ca el te poate minti ca fac dragoste o data la 10 zile o luna sau poate in fiecare seara nu te simti privata de sentimentele din inima ta nu te doare faptul asta.Eu as innebuni mas interna la un ospiciu ti-am spus iubita esti inca intr-o mare distractie iti place acest anturaj de trio perfect.poate candva iti vei aminti asta scuza-ma ca m-am bagat in viata ta dat am citit ce ai scris si sincer e totul un film nu o poveste adevarata de dragoste. Iti urez sa ai succes in viata si o viata amoroasa implinita ceea ce nu cred.Si acum sincer el e un nesimtit care nu va respecta pe nici una pe tine te injoseste ca te lasa prietena cu sotia lui si pe ea la fel nu are durere in suflet ca poate pe tine aceste lucruri te dor .Iar de femeia accea ce sa mai zicem saraca traieste o adevarata viata de minciuna dar eu iti spun 100 la 100 ca simte ca sotul o inseala poate nu cu tine dar ea stie si simte si nu ai cum cand stai 18 ani langa un om il simti orice ar fii.O sa intelegi asta poate mai traziu pe parcursul unei relatii de multi ani.


Editat de catutza pe 22 sep 2009 22:42
sus
BubbleGirl

Senior member
131 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 23 sep 2009 01:09 de BubbleGirl

Sunt de condamnat AMANTELE ? .. :|



DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....si amantele si amanti ....nu sunt de acord cu asa ceva...sunt de parere ca daca nu mai vrei sa mai fi cu o persoana ii spui in fata si cu asta basta nu inseli
sus
BubbleGirl

Senior member
131 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 23 sep 2009 01:28 de BubbleGirl

acum o sa va spun povestea mea sunt amanta de 3 ani il iubesc ft mult el are un baietel niciodata nu ias cere sa renunte la familie chiar daca el ar dori niciodata nu as face asta deoarece familia a fost inaintea mea eu lam cunoscut cu fsmilie il iubesc atat de mult incat las astepta o viata sunt trei ani decand nu stam separati poate doar cand el e plecat si atat niciodata nu as renunta la el viata niciodata nu stii ce iti rezerva stiam de la inceput ca e insurat am luat totul ca pe o joaca si sa ajuns la ceva atat de serios sincer unde e iubire numai conteaza daca e insurat liber sau in vreun fel iubire nu vine cu vrere sau cerere sa lipit si asta e sunt foarte fericita dar uneori simt o nevoie nebuna sa stam tot timpul sunt nopti in care dormim si as vrea sa nu se mai termine sunt zile intregi in care stam impreuna si ne iubim ftn mult .Sunt constienta ca ft multa lume ma judeca ma vb si ma barfesc dar asta e viata nu am cum sa o schimb as vrea ca voi sa nu ma judecati.Sincer nu indraznesc sa vb cu pers straine de rel mea dar aici simt ca pot spune mai multe.Nu ne judecati pe noi AMANTELE nu vrem noi asta sincer numi doream asta in viata dar asa a fost sa fie cu mana pe suflet va spun ca daca as da timpu inapoi poate nu as mai face asta
Ma credeti ca daca ma cert cu el definitiv eu innebunesc sau mor atat de mult il iubesc cand suntem certati plang nu mananc nu dorm nopti intregi daca mas desparti cred ca as lua un flacon de pastile.Asta doar ca sa intelegeti cat il iubesc dar cred ca nu e timpul sa ma impuiez capul cun nebunelile mele.Un lucru pot spune nu judecati dupa aparente niciodata nu stii ce e in inima si sufletul omului incearca sal intelegi si dupa judecal.Nu e vb de ceva material bani avereb decat iubire sincera niciodata cu partea materiala nu faci nimik daca nu ai un om la care sa te plangi sai spuni ce te doare ce ai pe suflet.poate asa o sa intelegeti ce simt eu pt aceasta persoana si ma scuzati daca vam cap plictisit cu povestea mea poop




ce mult mi'as fi dorit sa ma plictisesti cu povestea ta dar in schimb m'am enervat groaznic...daca as putea da timpul inapoi nu as fi citit mesajul tau...hai sa iti spu acuma povestea vieti mele ca sa iti dai seama de ce condamna lumea amantele si de ce sunt de condamnat
Mama mea a plecat la munca in Spania acum 4 ani, tatal meu la inceput a dat'o pe bautura pe motiv ca era singur...eu aveam 16 ani si fratele meu 12 ani....dupa 1 an de zile tatal meu a plecat in vacanta la mama. Ea ia facut lui toate poftele....dar el bineintele cand a venit acasa avea planuri mari de viitor....si'a facut o amanta...surpriza...my best friend...o fata care pe vremea aia avea 25 de ani...eu intre timp implinisem 17 ani si dom'soara venea la noi in casa ma ajuta la treaba foarte binevoitoare pana intr'o zi cand i'am vazut sarutandu'se la un bar....iti imaginezi asa unpic ce a facut tipa aia??? daca nu iti spun eu...a distrus o familie de 20 de ani...in timp ce mama spala wc'uri prin spania pentru familia noastra domn'soara il cucerea pe tata...asta vara am vorbit cu ea si mi'a spus cu foarte multa non'salanta ca ea il iubeste pe tata si fara el moare...la care eu i'am raspuns "ti se pare ca ma inmoaie chestia asta???" nu, nu ma inmoaie...domn'soara respectiva a distrus o familie...a distrus'o pe mama care muncea in spania ca tata sa aibe bani de c u r v e in romania...din atatia barbati pe pamant voi nu va puteti indragosti decat de aia insurati??? fata ai 18 ani din cate am vazut in profilul tau...am iubit si eu la 18 ani si spuneam la fel ca tine ca mor fara el si uite k imediat fac 21 si sunt vie,intreaga, fara tipul respectiv si imi este foarte bine...si revenind la subiect...el, sotul femei cinstite cu care stai tu se va plictisi de tine, va gasi alta de 18 ani si tot asa...daca e om cu capu pe umeri nu ca tata te va lasa...te condamn si va cndamn pe toate si oricate povesti lacrimogene ai posta cu marea ta poveste de dragoste nu imi vei atinge coarda sensibila...eu stiu prin ce trece o femeie inselata si familia caesteia in schmb ce "cinstitele" amante vor sa ia totul numai pentru ele...normal voua va convine situatie...nu voi ii calcati, nu ii spalati nu ii gatiti...ii da'ti ce ii trebe si pa...wow ce relatie sunt impresionata...daca sunt prea cruda asta este...asa e viata cruda


Editat de BubbleGirl pe 23 sep 2009 01:30
sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 23 sep 2009 08:34 de Puggy

sus
easycom

Expert member
2424 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 23 sep 2009 11:43 de easycom

sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 23 sep 2009 12:03 de Puggy

sus
easycom

Expert member
2424 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 23 sep 2009 12:24 de easycom

sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 23 sep 2009 12:38 de Puggy

sus
caprituss

Veteran member
218 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 23 sep 2009 13:13 de caprituss

sus
easycom

Expert member
2424 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 23 sep 2009 13:38 de easycom

sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 23 sep 2009 21:37 de Puggy



Editat de Puggy pe 23 sep 2009 21:38
sus
ZisaryLucero

Junior member
47 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 23 sep 2009 23:55 de ZisaryLucero




incep prin a spune ca am si eu o rel cum am zis si in primele mesaje cu un barbat dar sincer dragutzo tu cred ca te uiti mult la filme sau nu ai pic de scrupule si eu o cun pe nevasta iubitului meu si chiar ne salutam dar acum evit cu tot posibilul intalnirea cu femeia aceasta deoarece simt ca nu e bn ce fac daca eu as putea sa pun capat relatiei as faceo insa ne leaga ft multe lucruri .Eu cred ca la tine e vb de adrenalina de viata si relatie traita la maxim iti place ca esti prietena cu nevasta lui ca va cun iubesti viata asta sincer iti spun si fara sa te superi imi cer scuze daca exagerez dar nu ai scrupule si nici iubire adevarata pt el iubitul tau deoarece daca il iubeai adevarat nu suportai prezenta nevestei lui in preajma ta erai ft geloasa ppe ea pt ca are ce tu iti doresti din suflet sa dormi noapte de noapte langa el sai spui in fiecare dimineata Buna dimineata iubitule si multe. E o simpla joaca in maxim un an o sati treaca hai maxim 2 ani nu e iiubire credema eu cand o vad pe sotia iubitului meu imi vine sa o dtrang de gat dar nu am ce face accept cand iubesti esti geloasa si eu nu ma vad ca tine cand poate ma vad zi de zi vb de 30 de ori pe zi la telefon facem aproape totul impreuna sambetele si duminicile impreuna si multe dar credema e doar disctractie la tine.Nu te supara iarta-ma daca am vb ce nu trebuia dar am rel de 4 ani si ceva si stiu sigur ce vb.Sa-ti mai dau un mic sfat las-o mai moale cu prietenia ca exista riscu sa ramai fara par in cap daca vreodata femeia aceasta va afla reactia ei nu va fi una frumoasa si ea casnicia nu o va strica din cauza ta sau a oricarei alte femei dar tu poti ramane si fara el si cu buza umflata si un pic paruita asa ca fii 3 min desteapta si incearca sa rupi din prietenia asta. O mica intrebare cum poti dormi cu ea la ea acasa cand ala e locul in care el doarme e locul in care fac dragoste uneori sau poate in fiecare seara nu ai cum si de unde sa stii ca el te poate minti ca fac dragoste o data la 10 zile o luna sau poate in fiecare seara nu te simti privata de sentimentele din inima ta nu te doare faptul asta.Eu as innebuni mas interna la un ospiciu ti-am spus iubita esti inca intr-o mare distractie iti place acest anturaj de trio perfect.poate candva iti vei aminti asta scuza-ma ca m-am bagat in viata ta dat am citit ce ai scris si sincer e totul un film nu o poveste adevarata de dragoste. Iti urez sa ai succes in viata si o viata amoroasa implinita ceea ce nu cred.Si acum sincer el e un nesimtit care nu va respecta pe nici una pe tine te injoseste ca te lasa prietena cu sotia lui si pe ea la fel nu are durere in suflet ca poate pe tine aceste lucruri te dor .Iar de femeia accea ce sa mai zicem saraca traieste o adevarata viata de minciuna dar eu iti spun 100 la 100 ca simte ca sotul o inseala poate nu cu tine dar ea stie si simte si nu ai cum cand stai 18 ani langa un om il simti orice ar fii.O sa intelegi asta poate mai traziu pe parcursul unei relatii de multi ani.



Sincer.. cred ca TU esti ultima persoana care imi poate spue ce sa fac cu viata mea sau care-si da cu parerea despre ce este cu mine si cu viata mea. Din moment ce si tu esti AMANTA, din momet ce si tu esti PRIETENA CU NEVASTA, din moment ce si tu nu te poti desparti de El pentru ca "VA LEAGA FOARTE MULTE" si din moment ce si tu "NU AI INCONTRO SI TREBUIE SA ACCEPTI CA NEVASTA PRIMESTE TOT CEEA CE TI-AI DORI TU" .. pentru ce naiba te pui sa-mi dai mie lectii de morala? - "sunt lipsita de scrupule" ... "pentru mine e doar adrenalina, nicidecum iubire"... Femeieeeee... Daca nu ai citit TOATA povestea, taca-ti fleanca! Uite-te prima data la tine si apoi comenteaza de persoana mea! Si uite ca pe tine chiar nu te scuz! Daca tu chiar crezi ca este un film, pun-te maica pe regizat! Poate o sa te imbogatesti pe seama unui scenariu "scris" de mine. Cine a zis ca nu ma doare cand ii vad cum se imbratiseaza? Sau.. in general.. ca sunt mereu impreuna si El ii ofera ei tot ce-mi doresc eu de la El.. Cine?? Daca nu am zis, nu inseamna ca nu sunt geloasa! De unde stii tu ca intr-un an, maxim doi o sa-mi treaca "indragosteala" asta? Sunt cu el de un an jumate si pe zi ce trece, il iubesc din ce in ce mai mult. O intrebare si de la mine : Amantul asta al tau... este un gentelman? Din moment ce barbatul pe care-l iubesc eu este un nesimtit care nu ne respecta nici pe mine, nici pe nevasta-sa... si se complace in situatia de a avea amanta.. Al tau.. Ce este, draga mea?
"Eu cand o vd pe sotia IUBITULUI meu"... Sigur e iubit? Din moment ce e INSURAT... este "sotia AMANTULU meu". Si uite unde era Mama Omida.. care-mi prezice ca am sa raman fara par in cap!
P.s.1 : Spre deosebire de tine, eu ti-o zic pe sleau. Iti doresc sa ramai toata viata femeia cinstita drept care te dai acum, exact in aceeasi situatie in care si tu, la fel ca mine, te complaci. Iti doresc sa ramai toata viata amanta... sa vedem atunci cate scrupule vei avea tu, ca femeie? N-o mai face pe lupul moralist! Tu poate esti mai rau ca mine. Stii... Exista o vorba din popor: Rade ciob de oala sparta!
P.s.2 : Ia lectii de gramatica, femeie! Esti total straina de termeni cum ar fi "cratima", "semne de punctuatie"...


Editat de ZisaryLucero pe 24 sep 2009 00:19
sus
DjTom

Expert member
1439 mesaje

Amantele...sunt necesare ?!



scris pe 24 sep 2009 00:03 de DjTom

DA
...


Editat de DjTom pe 24 sep 2009 00:25
sus
ZisaryLucero

Junior member
47 mesaje

Re: Amantele...sunt necesare ?



scris pe 24 sep 2009 00:20 de ZisaryLucero

...



Sunt foarte nervoasa din cauza lu catutza aia care vrea sa para ceea ce nu este. Ma duc sa fumez o tigara. Cand ma intorc, iti zic la ce melodie m-am "oprit".
sus
BubbleGirl

Senior member
131 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 24 sep 2009 00:30 de BubbleGirl

sus
ZisaryLucero

Junior member
47 mesaje

Re: Amantele...sunt necesare ?



scris pe 24 sep 2009 00:38 de ZisaryLucero




Sunt foarte nervoasa din cauza lu catutza aia care vrea sa para ceea ce nu este. Ma duc sa fumez o tigara. Cand ma intorc, iti zic la ce melodie m-am "oprit".



Hmm.. Grea, grea decizie asta cu melodiile.. Casablanca, They don't care about us si Moi Lolita... .. Cred ca in momentul de fata.. cea mai "adevarata" sau daca vrei - potrivita.. mi se pare Michael Jackson - They don't care about us. Poti sa daitu acolo copy si paste la mesajul asta.. ca io nu am mai gasit topicul acela pe care l-ai deschis tu pentru vot!
sus
ZisaryLucero

Junior member
47 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 24 sep 2009 00:47 de ZisaryLucero



Editat de Puggy pe 24 sep 2009 08:42
sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 24 sep 2009 08:46 de Puggy

sus
ZisaryLucero

Junior member
47 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 24 sep 2009 11:06 de ZisaryLucero

sus
Puggy

Expert member
1069 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 24 sep 2009 11:29 de Puggy



Ok.. ok.. Treceam printr-o stare de indignare.. excesiva..

It's ok... am observat...
sus
claudette2009

Newbie
2 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 22 oct 2009 12:31 de claudette2009



Editat de Puggy pe 22 oct 2009 21:48
sus
alexandra220490

Newbie
1 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 8 nov 2009 16:03 de alexandra220490





Intr-adevar, nici mie nu prea-mi vine sa cred ca nu a banuit niciodata nimic. Macar o data si tot imi trecea prin cap ideea ca sotzul meu m-ar putea insela.. In fine.. Daca a banuit sau banuieste, nu a zis niciodata nimic. Sau pate cum ai zis tu, se minte singura.. poate e constienta ca el, barbatul perfect (pentru ca asa este, din toate punctele de vedere - exceptand , bineinteles - marele lui cusur), ar putea s-o insele.. dar atata timp cat ea nu afla e ok. Cum e si vorba.. "Hotzul neprins, negstor cinstit."

Eu una nu sunt sadica cu nimeni.. poate doar cu mine insami, pentru ca ma complac intr-o asemenea situatie si, in pofida faptului ca sufar si ma doare , nu sunt in stare sa pun capat relatiei. Sunt lasa tare sub aspectul asta.. Eram sadica cu "saraca femeie" (care intre noi fie vorba - este una dintre cele mai fericite femei din aceasta lume, tinand cont de familia frumoasa pe care o are, de barbatul care o iubeste si nu o face sa sufere pe care-l are langa ea, si care ii ofera TOT ! ABSOLUT TOT - nu ar trebui atat de mult compatimita pentru ca practic.. e fericita! Traieste frumos! Atata timp cat nu stie si (poate) nici nu vrea sa afle "cu cine traieste de fapt in casa".. e OK!) Asa.. sa-mi reiau vorba.. Eram sadica cu "saraca femeie" daca eu imi propuneam sa il iubesc pe barbatul ei, daca o cunosteam dinainte si vreiam sa-i fac acest lucru .. in mod voit... Nu stiu daca ma intelege cineva - atunci , DA, eram o fiintza mizerabila, o jigodie.. Dar asa..
Poate si eu as putea spune ca ea este sadica cu mine.. cand incepe sa-mi povesteasca ce fericita este cu el.. cu barbatul pe care-l iubesc EU. De ce ea este cea compatimita de voi si nu (SI) eu? Si eu il iubesc la fel ca ea. Poate mai mult.. Pentru ca eu sunt in stare sa accept faptul ca nu este numai el meu.. si al ei.. ci are atatea alte amante.. Iar ea, sunt sigura ca daca ar afla numai de una - si nu neaparat de mine.. nu ar fi in stare sa-l ierte vreodata, dara-mi-te sa mai stea alaturi de el. Aaa! Ea este "saraca femeie" pentru simplul fapt ca are niste acte prin care, in fata legii, are dreptul sa-l iubeasca. Nu? Este "saraca femeie" pentru ca este mintita atat de frumos incat este fericita pana la ultima suvitza.. Este mandra pana-n maduva oaselor de barbatul ei, care o iubeste numai pe ea.. Care are tot ce si-ar fi putut dori vreodata de la viata.. Nu?
Eu de ce n-as putea fi "saraca femeie" ? Pentru ca am doar 18 ani, si pentru ca, in fata lumii - sunt doar o amanta. Nu? O nevasta care iubeste, este iubita dar si inselata .. este "saraca femeie" .. Dar eu.. Care iubesc dar nu sunt iubita, care ma multumesc cu cat vrea el sa-mi dea.. sau cu ce ramane de la nevasta si de la toate celelalte.. si care stau si plang, pentru ca nu-l am alaturi pe cel pentru care mi-as da si viatza si Dumnezeu se incapatzaneaza in a ma face nefericita si in a nu ma lasa sa-mi gasesc si io linistea in viata (cel putin corespunzatoare varstei) sunt doar o nenorocita de amanta.. eventual o c***a, nu? Poate si eu am dreptul la fericirea mult visata langa el. Poate ca el .. de fapt.. era pentru mine, nu pentru ea - cine stie ?!? De ce sunt judecata ca vreau si eu sa fiu fercita? Oricum, nu fac rau nimanui.. decat MIE si lui. Dar ea, cea care se bucura de el in fiecare zi si in fiecare noapte.. nu a aflat. Nici de mine, nici de alta. Si nici nu are de ce sa afle vreodata. Nu vreau sa distrug nicio familie.. (atunci probabil remuscarile ar fi peste puterile mele), nici nu as putea (ptr ca el nu-si va lasa familia pentru nimic in lume) si nici nu o voi face. Si atunci? De ce ma condamnati atata?
De ce nimeni nu ma intelege ca pur si simplu M-AM INDRAGOSTIT! IL IUBESC PE BARBATUL ASTA CU TOATA FIINTA MEA, SUNT IN STARE DE ORICE PENTRU EL! Nu am stiut ce presupune acest lucru, nu m-am gandit vreodata cat rau o sa-mi faca iubirea asta.. care pe deasupra .. este una neimpartasita. Singurul meu pacat a fost ca m-am indragostit .. si/sau ca m-am nascut mai tarziu cu 15 ani cum am sps si mai sus.. Si singurul lui defect, pentru mine, este doar faptul ca este deja "luat". E insurat!
Ma uit la ultimile commenturi (cel putin) si mi se ridica un nod in gat.. nu-mi vine sa cred ca inca nu a inteles nimeni ca EU NU AM VRUT SA MA INCURC CU UN BARBAT INSURAT. Pur si simplu.. M-AM INDRAGOSTIT! Nu sunt genul ala de femeie car doar asta vaneaza - barbati insurati si care, pentru diverse facilitati sau pentru pozitzii sociale sau pentru bani calca peste oice si oricine - nevasta, copil, familie, principii etice si morale. Nu sunt asa!

Se pare ca tu ai inteles altceva. Ca eu eram prietena cu nevasta-sa si in timp, m-am incurcat cu barba-su. Nu. Ea m-a cunoscut in alte circumstante.. Ma rog.. Intru in alta poveste si nu vreau. Iar de-atunci s-a tot apropiat de mine. Recunosc, nici io nu m-am dat in laturi ptr ca, cunoscandu-ma ea, aveam si io cateva avantaje. Aici iar intru in alta poveste Insa m-am convins ca pe cat de multe avantaje presupune faptul ca ea sa ma cunoasca pe mine, pe atat de multe dezavantaje exista. Si intr-adevar, eu doar postez in cea mai buna prietena a ei, pentru ca e evident ca niciodata n-am sa fiu. In ideea ei, sunt.. pentru ca nu stie ca sunt amanta lu barba-su si cu mine se intelege foarte bine. Ii place sa-si petreaca timpul cu mine, ii place ca o binedispun mereu si ca nu ne plictisim niciodata amandoua. Dar sadica nu sunt. Nici eu, nici El. Eu am explicat de ce.. iar El.. El nu e sadic pentru ca nu a facut-o niciodata sa sufere. Nu este dintr-aia care o vad pe femeia cu care sunt insurati ca un judecator ce i-au acordat o sentintza pe viatza .. Nu ii este indiferent daca ea afla ca este inselata (si mai ales de un harem).. nu si-ar lasa familia si nevasta pentru niciuna alta.
Te asigur ca pentru noi nu este niciun joc. Habar nu ai tu cate lacrimi au fost varsate din partea mea.. cata rabdare din partea lui.. s.a.m.d. In fine.. Cred ca e de prisos sa dau exemple sau sa detaliez.

Tu nici nu ai ce sa astepti vreodata de la mine.. atata timp cat nu ma cunosti, nu te cunosc. Probabil ai zis-o judecand dupa varsta. Dar prin cate am trecut pana la acesti 18 anisori ai mei, m-au facut sa ma maturizez inainte de vreme. Daca vrei sa-ti zic si prin ce anume am trecut.. cu parere de rau, vei fi nevoit sa cauti intre astea 6 pagini de pana acum.. eu chiar nu ma mai repet.. pentru ca nu vreau sa-mi aduc aminte de tot, mai ales acum.
Si .. Multumesc pentru urare. Daca tu chiar crezi ca singura mea pedeapsa pentru ca iubesc acum un barbat insurat asa cum nu am crezut vreodata ca se poate iubi, ar fi sa fiu si eu inselata.. e problema ta. Tin sa te anunt ca eu deja sunt inselata.. de atatea altele.
Si in incheiere... nu cred ca am nevoie de lectii de morala. Am nevoie de lectii de dragoste, fericire, supravietzuire. Mai degraba am nevoie de lectii despre cum sa-ti smulgi dragostea din inima.

O seara buna!



Buna,
Nu vreau sa te critic, nu sunt impotriva ta.... Dar te rog pune-ti o intrebare... Merita sa iubesti un barbat care nu are nici un fel de sentimente pentru tine? Nu te-ai gandit la faptul ca el sta cu tine doar pentru sex?Merita sa stai cu el, merita toata aceasta suferinta a ta?...Deoarece iubirea ta este una patimasa, aproape obsedanta as putea spune... Iar el...din cate reiese in ceea ce ai postat mai sus...nu te iubeste...mai mult se foloseste de tineretea ta.Fiindca ceea ce ii ofera o pustoaica de 18 ani nu ii va oferi niciodata sotia. Daca te iubea sau macar daca avea ceva in inima lui si pentru tine renunta macar la amante.Iar aceea sotie...te asigur ca nu e mai fericita ca tine...
Gandeste-te, te rog, ce iti aduce bun aceasta relatie in viata ta si la dezavantajele ei... Si apoi incearca sa iti imaginezi cum va fi viitorul tau...
Si inca ceva...nu te sfatuiesc sa te gandesti la un viitor cu el... Chiar daca, prin absurd, veti fi vreodata impreuna in mod oficial, vei fi inselata la fel sau chiar mai mult decat femeia ce ii este in prezent sotie.
Multa bafta si incearca pe viitor sa te gandesti mai mult la tine si mai putin la el!
sus
pckutza_85

Senior member
123 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 11 nov 2009 20:36 de pckutza_85

si stai mult timp cu el?
cam de 7 ani suntem impreuna si pe 19 nov.4 ani decand suntem casatoriti....as dori sa va scriu un banc pt toti cei care au avut,au sau vor avea amante/amanti:-el si ea in pat,in mijlocul actiunii;deodata se aude o frana de masina in fata casei...ea se da repede jos din pat si deschide fereastra,el pe jumatate dezbracat,cu restul hainelor in brate,sare pe geam!dupa cateva minute se aude soneria.ea deschide...el cu hainele in brate,pe jumatate dezbracat ii spune:-draga,tare stresati mai suntem!!!


Editat de pckutza_85 pe 11 nov 2009 20:46
sus
claudette2009

Newbie
2 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 18 mar 2010 12:06 de claudette2009

Multumesc de atentionare.
sus
sapca

Veteran member
214 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 19 mar 2010 15:02 de sapca

apropo de amante)

eu am avut o rel cu profa mea din faculatate dif dintre noi era de 9 ani
super corp..draguta..
imi placea ca era matura
sus
easycom

Expert member
2424 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 19 mar 2010 16:51 de easycom

apropo de amante)

eu am avut o rel cu profa mea din faculatate dif dintre noi era de 9 ani
super corp..draguta..
imi placea ca era matura


Ehei... Ai gusturi bune. Gaina batrana (ma rog... in limita bunului simt) face supa buna.
sus
dogcainele

Veteran member
361 mesaje

Re: Amantele..



scris pe 19 mar 2010 21:53 de dogcainele

apropo de amante)

eu am avut o rel cu profa mea din faculatate dif dintre noi era de 9 ani
super corp..draguta..
imi placea ca era matura


Eu astept ca nevasta-mea sa-si dea la vara licenta, ca s-o fac si eu cu o intelectuala Tare-s curios sa vad diferenta
sus
Pagina: 1 ... 4 5 6 7 8 9 inapoi | inainte

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

76 vizitatori si 0 membri acum pe site