www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Blogs > Diana Vlase's Blog

dianavlase / miercuri, 12 mai 2010
 
Am deschis TEATRUL NOU!!!

As putea sa vorbesc incontinuu (implicit sa scriu) trei zile despre Scola noastra de Arte. Dar cred ca cele mai concludente informatii sunt tot pe site. Asa ca, vizitati www.teatrulnou.ro, pentru ca va asteapta cursuri frumoase, de actorie, pictura, televiziune, face&body painting si chitara, alaturi de profesori cool, cum rar se mai aduna impreuna. Pai, va asteptam :)!

Diana


dianavlase / miercuri, 14 apr 2010
 
I'm back!!!

Gata, am umblat suficient aiurea, printre locuri si ganduri. Este timpul sa ma intorc la muzicabuna. Si, mai ales, la muzica mea buna, care locuieste pe o strada mica a marelui Bucuresti, unde, la demisol, m-am mutat si eu, cu toate planurile mele marete de viitor. Asa ca, la propriu, la demisolul sediului Muzicabuna.ro va exista, de peste foarte putin timp, o alta dimensiune. Un loc unde poti invatat (de la oameni minunati) actorie, televiziune, pictura, chitara si Face&Body painting.

Iar daca tot voi fi foarte aproape de muzicabuna, intentionez sa iau la puricat putin situatia :D


dianavlase / luni, 08 mar 2010
 
Un film pur si SIMPLU?!?!
Am fost prostita (ca sa zic asa), ademenita si sedata. Altfel nu inteleg cum de am stat o ora si ceva tintuita de canapea, uitandu-ma la "Un film simplu".
In fine, un scenariu similar cu filmele proaste americane, cu replici simple de sit-com romanesc (if that's possible), cu o imagine infecta si cu niste "actori". Damn...
Insa, in ciuda a tot ce am scris mai sus, "am ras de-am murit"!!! M-am tinut de burta, la propriu, de cat de funny a putut fi filmul. Daca nu ai nicio pretentie de la el, daca nu vrei sa afli in ce a bagat PRO-ul banii si te uiti la poveste, ca la un episod din "Stan si Bran", s-ar putea sa te prapadesti de ras. Nu am fost niciodata atenta la baietii de la Simplu, dar in filmul asta, toti au fost evidentiati foarte bine. Marfa filmul, "la katertinka"!

dianavlase / marþi, 12 ian 2010
 
Malo - Bebe

Ma “dadeam” pe Facebook mai devreme si am gasit o piesa, postata de Sanda Nicola. Malo – Bebe. Mi-a trezit zeci de amintiri. Acum patru veri am fugit in Italia, unde erau tatal meu si inca niste prieteni. Am stat o luna. Nu pot spune ca a fost cea mai frumoasa luna din viata mea, pentru ca nu reuseam sa ma obisnuiesc cu alt stil de viata, de nutritie si de distractie. Mai ales ca nu suport italienii, prin prisma “urii” fata de romani si din cauza faptului ca se dau toti cu gel, spuma sau ulei pe par.

 

Oricum, in acea perioada, televiziunile muzicale din Italia difuzau piesa asta in draci. Atunci, desi imi placea, mi se parea ca nu se mai termina. Niciodata. Ea se mai termina, dar incepea imediat dupa inca doua clipuri.

Acum imi aminteste de constructiile frumoase din piatetele din centrul Florentei, de tinerele care fumau numai pe strada (inca de pe atunci se daduse legea cu fumatul in spatii inchise), de drumurile stramte si de cetatile din Siena.

 

O piesa care acum imi place si mai mult…




dianavlase / luni, 21 dec 2009
 
Daca nu mor...
Inseamna ca mai traiesc. Ceea ce mi se pare logic. O conditie onesta pentru viata pe pamant. Poate ca pe alta planeta, mult, mult mai departe de noi, lucrurile stau altfel. Dar poate ca ei nu au un Mos Craciun al lor, despre care tabloidul "sef" sa scrie ca este prea gras si ca "da un exemplu negativ" copiilor.
O sa mor. Inca citesc Ana Karenina (am ajuns la vol. trei, mai e unu si gata!) si am surprins o imagine atat de frumoasa! Ana, in boala si dorinta ei de a muri, avea ochii infrigurati de teama fatalitatii ce urma sa vina peste ea. Niciodata nu m-am gandit la frica, cand am vorbit despre sinucidere. Este un aspect cat se poate de important si de real.
Mi-ar placea sa invat despre psihologia fricii in actele de zi cu zi si despre psihologia fricii de moarte. Cred ca sunt elemente diferite, chiar antagonice, ca ura si iubirea.
Imi abereaza degetele pe tastatura, probabil pentru ca nu sunt prea odihnita. Am avut o noapte albastra, de la luminitele de brad, care au dansat peste pleoapele mele intredeschise...
M-am gandit sa aduc un omagiu Aulin-ului, acest drog legal care iti amorteste trupul si ma face sa am ganduri bune. Drog, dupa cum spuneam. A fost alaturi de mine in cele mai grele momente, m-a sprijinit si mi-a redat zambetul "Super Cristal" ("Colgate" era luat).
Revenind la moartea mea iminenta, dar nu imediata, mai am cateva mentiuni. Mos Craciun nu este prea gras, ci doar un batranel simpatic, care arata sanatos. Si care exista, la fel de bine cum exista si Dumnezeu! Mos Craciun este altruismul care te loveste in ceafa cand vezi copiii hlizinduse pe saniute, parintii care vin "cu colindul" si serile mele albastre.
Oare se pune ca e Harakiri daca ochi tradeaza teama?

dianavlase / joi, 29 oct 2009
 
Cea mai Fericita Fata din Lume

Am vazut aseara pe HBO un film romanesc care mi-a placut. Si "Francesca" mi-a placut, dar "Cea mai fericita fata din lume" este atat de autentic, incat nu cred ca exista roman, locuitor in Romania, care sa nu se regaseasca macar intr-o scena. Nu atat de "frumos" pe cat este de real, insa. Parca nu este film, parca te uiti pe gaura cheii la tine, asa cum esti, asa cum te visezi, asa cum nu te lasa viata niciodata sa fii.
Pe masura ce filmul se apropia de final, ne dadeam cu parerea. Asteptam ceva... "neasteptat", un Deus ex machina, sau macar o randunea care sa se cace pe parbrizul Loganului. Dar nu. M-a lovit un adevar dureros... de fapt poate castiga oricine, numai tu nu...
Sinopsis
Avand la baza intamplari reale, filmul spune povestea unei adolescente, Delia, care a castigat o masina in urma unei campanii promotionale la sucuri racoritoare.

Delia vine la Bucuresti impreuna cu parintii pentru a filma un testimonial - dovada ca premiul si castigatorul exista cu adevarat. In timpul filmarii, Delia trece prin discutii aprinse cu parintii care au decis sa vanda masina, in ciuda dorintei ei de a o pastra.

Ceea ce la inceput parea sa fie un eveniment norocos din viata fetei se dovedeste a fi o situatie dureroasa, in urma careia relatiile familei vor fi reanalizate, atat de "fericita" castigatoare, cat si de parintii ei.


Ce zice Radu Jude despre Film:
Prin 2005 i-am povestit prietenului meu Andrei Butica, impreuna cu care pregateam un scurt-metraj, o intamplare de la una din primele mele filmari de regizor "profesionist".
Trebuia sa filmez un testimonial in care o adolescenta din provincie urma sa relateze cum a trimis trei etichete de suc la o promotie publicitara si cum, in urma tragerii la sorti, a castigat o masina. Fata aia nu era deloc bucuroasa, din contra, era intr-o stare mizerabila pentru ca parintii hotarisera ca ea trebuie sa vanda masina, astfel incat ei sa poata plati niste datorii. Andrei a spus ca i se pare o idee buna pentru un film. Incurajat de parerea lui, am scris impreuna cu Augustina Stanciu o varianta de vreo 30 de pagini. Nu prea functiona, povestea era cam grabita, asa ca, incet-incet, l-am transformat intr-un scenariu mai lung.

La drept vorbind, nu mi-a fost niciodata prea clar despre ce este acest film. Mi s-a parut initial ca e despre foarte multe lucruri. Despre cum se raporteaza oamenii la ideea de bine. Despre compromisuri si despre minciuna. Despre cum limbajul filmului poate fi folosit pentru a minti. Despre ce inseamna sa fii un adolescent speriat si sa nu ai curajul sa te opui pana la capat parintilor tai. Despre cum e sa fii parinte si sa trebuiasca sa profiti de propriul copil pentru a-ti indeplini planurile de viata. Despre negociere. Despre fericire, tristete si consum. Despre capitalism. Despre cum se insereaza in Piata Universitatii, vara. Gasisem si un proverb romanesc absolut oribil care rezuma ceva din filozofia filmului: "Frate, frate, dar branza-i pe bani".

Vazand filmul incheiat, nu stiu cate din lucrurile de mai sus au ramas. Nu stiu daca filmul e bun sau prost. Nu am nici pregatirea, nici distanta necesara pentru a-mi da seama. Si nici nu e treaba mea, din fericire. Sper doar ca cine va vedea filmul va gasi in el ceva care sa aiba sens si care sa-l emotioneze.


dianavlase / vineri, 09 oct 2009
 
Usher - Paper(s)

Usher lanseaza un nou album in decembire. Imi placea mai mult cand era mic si dormic de exprimare, cauta, scormonea si ieseau chestii vii. Acum parca s-a cam innamolit (de unde si culoarea) insa nu il pot neglija, o date pentru ca mi-a vecheat tineretea, dar mai ales pentru ca este - oricum - mult mai ok decat multi altii...


dianavlase / vineri, 04 sep 2009
 
Cum a fost la Anastacia
V-ati uitat in ultimul timp in sus, in Sala Polivalenta fiind? Doamne fereste! Bai, e odios ce se intampla acolo. Niste matze din maruntaiele salii curgeau prin tavan, scaunele alea au cel putin trei feluri diferite de gandaci, iar daca vrei sa faci pipi... tre' sa te impaci cu ideea ca nu va fi un pipi privat...

In alta ordine de idei, nu ma decid daca mi-a placut la concert sau nu.
Mi-a placut Anastacia, e vie, e umana, rade, se stramba, se balangane si se maimutzareste. DAR! Nimeni din Romania nu s-ar imbraca cum s-a imbracat ea, daca urmeaza sa se infiinteze in fata unui public de.. 200 de oameni, nu cateva mii, cate au fost la concertul ei. Pantaloni albi si bluza galbena? Ea, un metru cincizeci avand? Nici un stilist? Nimeni? Alooo? Hai ma, arata ca o tzarancutza de la Peche (zona Galati), nederanjanta, neostentativa, neinteresanta. Aici a fost un minus. Nu se face... Adica am senzatia ca ma compara, pe mine ca spectator, cu o patlagica de la piata, pentru ca de piata era imbracata.
Mi-a placut faptul ca s-a innecat, din cauza prafului, dar a iesit din aceasta incurcatura mai dulce decat m-as fi asteptat: "Oh, Doamne, ce inceput teribil. Eu nu sunt asa de obicei. Stati sa va arat!". Si a oracait. La propriu. A tipat sa ne arate ca poate... Eu una nu m-as fi indoit de asta:)
Sunetul na, ok, in limitele bunului simt, desi... de unde am stat eu s-a auzit ca curu, dar m-am plimbat... sooo, prin alte parti a fost ok. Lume putina, Madonna, u know...
Am plecat inainte de final. Nu stiu de ce, e urat, e lipsa de respect, dar m-am obisnuit astfel, plus ca aveam si un motiv si o durere de cap.

Niciodata nu mi-am dat seama de unde au oamenii aia care vand bilete in fata oricarui concert, biletele? Adica le cumpara oamenii si apoi nu le mai vor? Sau cum? Sunt mereu atat de multi...

Iar Adrian, tipul care a urcat pe scena cu Anastacia, e nepotul sefei mele. Trebuia sa mentionez asta, pentru ca mi s-a parut absolut extraordinar felul in care a stiut sa profite de un moment si sa-l transforme intr-o amintire demna de povestit copiilor.

Abia astept Macy Grey si Cohen! Care a venit special inca o data, pentru ca nu il vazusem eu din prima. Yeah, sure!

dianavlase / vineri, 28 aug 2009
 
Anastacia la Bucuresti

Eu ma duc, am auzit ca are un show demn de a fi vazut. So, see u there!!!

Anastacia s-a intors. Si cum ea nu a facut niciodata lucruri pe jumatate, atunci cand vorbeste despre un nou inceput cu siguranta isi asuma pana la capat acest lucru. Look nou, sound nou, alta casa de discuri, alt management, de curand maritata, dar cu aceeasi voce puternica care a vandut pana acum peste 17 milioane de albume in Europa si Australia.

“Daca un lucru nu inspira putina teama, este probabil mult prea sigur pentru mine”, spune zambind micuta doamna cu voce mare. “Imi dau seama ca ma regasesc intr-un lucru atunci cand am emotii”. Si acum, aceste emotii se pare ca au fost constructive.”Sunt de-a dreptul incantata. Este placut sa stii ca inca ai sansa de a face tot ceea ce iti doresti. Daca vrei sa-ti traiesti viata, fa-o!”

Anastacia de astazi este total diferita fata de cea din 2005. Parul ei este mai matasos, scurt, mai natural. Imaginea pe care si-o crease si care era reprezentativa pentru ea – cu ochelari – nu mai este de actualitate de la operatia cu laser pe care urmat-o. ” Imi place ca oamenii nu ma mai recunosc acum. De-abia atunci cand incep sa cant, oamenii isi dau seama cine sunt. Este amuzant sa pun totul cap la cap si pana la urma sa redescopar si eu cine sunt. Sunt bucuroasa pentru ca am si prin aceasta schimbare de look sentimentul ca o iau de la capat”.

Anastacia Lyn Newkirk s-a nascut in Chicago in septembrie 1968, dar s-a mutat in New York in adolescenta, impreuna cu mama, sora si fratele sau , imediat dupa divortul parintilor. Fiind diagnosticata cu boala Crohn, Anastacia nu a renuntat la visul sau de a deveni dansatoare, aparand in mod regulat in Club MTV si dansand in videoclipurile Salt-n-Pepa. Aratandu-si vocea guturala, plina de energie, inconfundabila, in cadrul MTV talent show The Cut, in 1999, semneaza cu casa de discuri Epic si isi lanseaza un an mai tarziu albumul de debut : “Not That Kind”. Primul extras pe single “ I’m Outta Love” o pozitioneaza pe Anastacia drept un adevarat star in Europa, Asia si Australia, urmatorul sau album “Freak Of Nature” livrand acelasi mix de beat-uri dance si pop extraordinare, Anastacia dovedindu-si cu pasiune performantele vocale si maturizarea in crestere in calitate de textier.

In 2003, totul se schimbat pentru artista. Descoperirea unui nodul la san ii da total viata peste cap, in luna ianuarie fiind diagnosticata cu cancer. Povestea a aparut imediat in media, chair inainte ca ea sa aiba timp sa-si anunte prietenii, nedandu-i alta posibilitate decat sa-si traiasca drama in atentia marelui public. Din fericire, Anastacia a raspuns bine chimioterapiei astfel incat in iunie 2003, artista castiga lupta impotriva cancerului. Avand aceasta experienta, Anastacia a continuat sa sustina campanii sociale in care sa explice beneficiile evidente pe care le poate avea o diagnosticare timpurie si a strans sume considerabile de bani pentru a sustine lupa impotriva cancerului prin fondul sau denumit “Anastacia”. “Ma simt minunat acum” confirma artista. “ Sunt intr-adevar norocoasa pentru ca mi s-a dat ocazia sa trec peste aceasta experienta terifianta, desi in anumite momente am simtit ca ma prabusesc.”

Ca o retrospectiva a bolii sale, Anastacia explica de ce a urmat un sound rock pe al treilea album “Anastacia” in 2004. “Am simtit nevoia sa lupt, asa ca am ales chitari si instrumente cu atitudine”.

Au fost momente in care puterea si raza de raspandire a vocii sale ar fi putut fi compromisa de tratament, dar asa cum arata piesele de pe albumul “Heavy Rotation”, Anastacia si-a redobandit cu siguranta energia si vocea sa extraordinara. ”Vocea mea se simte bine acum” confirma artista. Se pare insa ca muzica se simte diferit pe noul album Anastacia. Are mult mai mult suflet. “ Ma simt intr-o conexiune mult mai profunda cu eul meu, simt ca mi-am gasit pacea interioara. Imi dau seama ca viata nu trebuie sa fie vesnic controlata de mine, in toate aspectele ei si sunt fericita ca pot lasa lucrurile deoparte, realizand ca nu trebuie sa fiu atat de perfectionista”.

Anastacia detine acum si controlul carierei sale, mai mult decat oricand, impreuna cu un nou management si o noua casa de discuri. Cand David Massey, cel care a semnat-o la Sony, s-a alaturat echipei Universal, in calitate de sef al Mercury Records in New York, artista a simtit ca trebuie sa mearga si ea mai departe alaturi de cel care a ajutat-o de-a lungul timpului si a tinut-o sub aripa sa protectoare.  

In apriliie 2008, Anastacia semneaza contractul cu noua casa de discuri si incepe sa produca noul album – Heavy Rotation. Pentru acest album, artista a colaborat cu nume de seama in industria muzicala: Rodney Jerkins (castigator Grammy), Guy Chambers (a colaborat cu Robbie Williams), Def Jam, Ne-Yo, Lester Mender (Shakira, Nelly Furtado Dido), JR Rotem (Rihanna, Lil Kim, Leona Lewis) si The Heavyweights (Missy Elliot, PussyCat Dolls) 

 “Am denumit albumul “Heavy Rotation” pentru ca este o sintagma pe care o folosesc DJ-ii foarte mult”, explica Anastacia. “Pentru mine mai inseamna si ca viata poate fi dura, dar se pot intampla rasturnari de situatie. Mi se pare titlul perfect pentru aceasta perioada a vietii mele.” Acest album arata latura soft, tandra, mult mai feminina a Anastaciei. 

Una dintre marile schimbari din viata sa este si casatoria ce a avut loc anul trecut. Wayne Newton, sotul sau, era bodyguard-ul care trebuia sa o escorteze in Germania. “ Nu stiam ca ma uit in ochii viitorului meu sot. Nu aveam nici cea mai vaga idee!”  Anastacia spune ca sunt in primul rand foarte buni prieteni “Semanam mult si avem o multime de lucruri care ne leaga. Suntem cei mai buni prieteni chiar si in calitate de sot si sotie”.


dianavlase / luni, 03 aug 2009
 
BOB MARLEY’s Night

 

All Times Party celebrates LOVE

 

Marii artisti ai lumii vin in fiecare sambata pe terasa clubului Pat!

Daca saptamana trecuta (1 august) am dansat pe ritmurile megastarului Michael Jackson, daca am avut onoarea sa ne distram alaturi de cei mai infocati fani din Romania, este timpul sa avem o noapte LIBERA, in care sa dansam pe operele de arta semnate Bob Marley: “I shot the seriff”, “No woman, No Cry”, “Could you be loved” sau “One love”.

 

Un artist desavarsit, un spirit liber si un revolutionar, Bob Marley a influentat generatii dupa generatii, iar imaginea lui se detaseaza ca fiind cea mai impunatoare in toata istoria muzicii reggae.

 

MooMoo Events va astepta Sambata, pe terasa clubului Pat (Piata Victoriei), incepand cu ora 22.30, pentru o seara cum numai in escapatele “cu fumuri” mai intalnesti!

 

Rezervari: 0726946725

Intrare libera  



Pagina: 1 2 3 4 ... 9 inainte

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

127 vizitatori si 0 membri acum pe site