www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Whitney Houston cu vocea pe moarte (Video)

MuzicaBuna / vineri, 16 apr 2010
whitney

Se pare ca Whitney chiar va avea nevoie de un sau o inlocuitoare, cineva care sa-i cante piesele. Astea erau doar speculatii pana a sustinut concertul din Birmingham - Marea Britanie, unde, romaneste zis, s-a facut de cacao.



Dupa ce si-a anulat deja o buna parte din show-urile programate, s-a gandit ca totusi ar fi cazul sa mai apara pe scena, macar din mandrie si respect pentru fani. Rezultatul a fost insa tragic, fiindca pe langa problemele cu instalatia de sunet, spectatorii au avut parte o Whitney Houston ragusita care nu a reusit sa atinga notele inalte din cantecele sale clasice "I Will Always Love You" si "Saving All My Love". Asadar, cei prezenti la concert au trebuit sa se multumeasca cu o epava de artista, care canta off-key, dupa atatea droguri si alcool. Daca aceste vicii nu intotdeauna ucid la propriu, in cazul ei au omorat ce-a mai ramas din cariera ei, care putea fi una foarte stralucita.

Ce putem spune altceva decat "pacat, pacat de ea ca persoana, pacat de ea ca artista, si pacat de vocea ei angelica, aruncata in mod voit pe droguri si alcool".




loading...

13 comentarii. Posteaza un comentariu

 
16-04-2010 12:08 de AlexV2

Penibil, mai bine se lasa...Macar publicul o fost mai mult decat ingaduitor si nu or aruncat cu papuci dupa ea =))

 
16-04-2010 12:15 de Anonim

Nu o suport pe Whitney dar totusi! Mai lasati-o in pace! De ceva vreme tot aud laude la adresa tipului aluia din Filipine sau de unde o fi el care cica ar canta mai bine ca Whitney. Pai sa ma iertati, oricat de buna ar fi copia totusi nu are cum sa ia locul originalului. Femeia are probleme serioase cu alcoolul si drogurile, prestatia ei artistica lasa de dorit dar este pardonabila. Mi se pare o marlanie sa incepi sa te legi de ea in asemenea hal.

 
16-04-2010 12:22 de MuzicaBuna

Nu se leaga nimeni de ea. S-a urcat pe scena din Birmingham, s-a facut de ras in ultimul hal, it's a fact. In momentul de fata taiwanezul chiar canta mai bine. In plus n-ar fi prima data cand cariera unui artist este continuata de un altul. Vezi Frank Sinatra, al carui piese acum sunt cantate de Robbie Williams. Piesele bune raman, si ar fi chiar pacat ca dupa ce Whitney nu mai are vocea necesara sa le cante, sa nu lasam nici pe altul sa le interpreteze. Prefer sa cante 10 artisti aceeasi piesa, decat sa cada in abisul uitarii.

 
16-04-2010 13:00 de AlexV2

Leave Whitney alooooone

 
16-04-2010 13:32 de Anonim

Eu nu comentam despre prestatia lui Whitney, eu vorbeam despre felul vostru in care o criticati. Voi va permiteti sa faceti niste afirmatii de genul "este o epava!" sau "s-a facut de cacao!". Sa ma iertati, dar in stilul asta mitocanesc se vorbeste la o tigare, la o cafea, dar in nici un caz nu pe un website care se doreste sa fie de critica muzicala. Felul in care a fost conceput articolul asta este destul de..rudimentar, ca sa ma exprim cat mai frumos. O parere personala, un link pe youtube, si atat.
Iar in ceea ce priveste treaba cu taiwanezul ala si Robbie Williams, sincer sa fiu putin imi pasa. Ce cariera poate cineva sa isi faca imitand pe altii? Melodiile pe care artistii nu mai pot sa le cante nu vor fi uitate; pentru asta avem casetele audio, CD-urile si mp3-urile.

 
16-04-2010 13:58 de easycom

Pai uite ca tocmai stilul asta ti-a trezit tie interesul... Nu mai sunt la moda stirile seci. Cat despre epava, fara suparare, cu toate ca imi plange inima dupa ea ca actrita si solista, e distrusa complet, deci da, este. "S-a facut de cacao" subliniaza intensitatea situatiei in care s-a trezit artista. Ahh, btw, asta e stire, nu e articol de critica. S-a facut de ras? Da. A cantat prost din cauza abuzului de alcool si droguri? Da. Deci e stire.
Pai pe tine daca nu te intereseaza, atunci nu sari. Robbie chiar si-a faut un punct culminant in cariera reinterpretand piesele lui Frank Sinatra. A tinut un concert unde aproape o sala intreaga plangea. A fost un moment de neuitat din cariera solistului. Alt artist care a preluat piesa de la Frank Sinatra este Celine Dion, care canta duet virtual cu el. Pacat, ca asemenea momente interesante si de valoare din istoria muzicala pe tine nu te intereseaza.

 
16-04-2010 15:05 de Anonim

Pai easycom, sa stii ca luma mai poate sa te bage in seama si din plictiseala sau din lipsa de altceva. Daca tie ti se pare ca e un motiv de lauda asta, ca lumea iti citeste "articolele" doar pentru ca se plictiseste, inseamna ca cititorii tai cei mai buni fie sufera de insomnie si nu au bani de somnifere, fie pur si simplu vor sa vada cum sa NU scrie un articol. O stire nu se rezuma doar la " Whitney Houston a cantat prost". Daca ar fi asa, atunci articolul si headline-ul articolului ar fi unul si acelasi lucru, si nu sunt. Stirile astea parca ar fi luate dintr-un scrap book de clasa a V-a. Articolul asta este doar o incercare ieftina si la propriu si la figurat de-a umple sectiune de stiri profitand de esecul unei cantarete.
Sincer sa fiu nu am avut curiozitatea sa merg pe blogul tau. Asa ca sa nu crezi ca ai sa-ti maresti traficul pe blog daca postezi ceva dizgratios despre cineva, sau daca te legi de cei care descarca mp3-urile fara sa le plateasca. Uneori din plictiseala lumea mai vine pe aici, mai se duce pe forum. Eu nici macar nu intru acolo. Sunt plictisit, ca de, trebuie sa fii ca sa citesti articole din astea, dar nici chiar asa de plictisit incat sa intru si pe forumul vostru.

 
16-04-2010 15:14 de Anonim

PS

Nu cred ca exista vreun artist care sa fi ajuns faimos DOAR de pe urma unui SINGUR cover. Exista un lucru numit "originalitate". De fapt lumea nici nu mai asculta muzica, abia daca mai merge cineva pe strada cu mp3playerul la urechi. Nimeni nu-si mai bate capul cu muzica, de fapt..nici nu stiu de ce mai vorbesc despre treaba asta. Oricum muzica nu mai are fani, de-aia sunteti si in criza de idei, nu mai aveti despre ce formatie sau artist sa scrieti.

 
16-04-2010 20:49 de easycom

Daca tu nu citesti sectiunea de critica muzicala, eu n-am ce sa-ti fac... E plina de artisti de valoare. Insa... acolo vad ca nu-ti dai cu parerea. Si tu si inca 95% din populatia tarii sariti doar cand se zice ceva dintr-un punct de vedere negativ sau atinge adevarul pe un ton mai obiectiv. Nu-mi predicati voi... chiar nu aveti dreptul. Nu stiu in ce tara traiesti tu, insa pe-aci foarte foarte multa lume asculta muzica pe strada. Bact to articole si artisti... doar sapt asta am scris 2 articole despre artisti care merita toata atentia. Atunci unde ai fost...?

 
16-04-2010 21:21 de easycom

Ahh, inca o chestie. Multi artisti au ajuns cunoscuti din cauza unui sau mai multe cover-uri, multi asa isi incep cariera. Chiar imi pare rau ca nu stii chestiile astea, fiindca asta denota (aparent) ca tie chiar nu-ti pasa de muzica de calitate, si (repet) ai o parere doar cand cineva spune ceva ce tie nu-ti convine. Uite, iti dau cateva exemple de astfel de artisti, si dupa, ai sa intelegi ca totusi nu vb eu aiurea: Susan Boyle, Bianca Ryan, Il Divo. Sper ca ai auzit de ei, daca nu, cauta-i aici pe site ca gasesti detalii, si ai sa vezi ca poti ajunge celebru prin cover-uri. Chiar merita sa-i asculti, doar de castigat ai.
Ps. Ma judeci bazat pe o stire... Now that's what I call very very WRONG! Please try again.

 
17-04-2010 20:40 de Anonim

chiar asa de urat trebuiesa se vb despre ea.rusine

 
19-04-2010 13:05 de DjTom

Pacat ca Anonimul nu are macar un nick...

Imi pare rau de ea, desi n-am fost niciodata un fan i-am apreciat vocea si valoarea...ce sa mai zic de filmul Bodyguard, la vremea lui a fost o capodopera !
Poate ar fi timpul sa ia o pauza...in ultimii ani a avut mari probleme...pacat, i-au luat locul altele ...precum Beyonce, asta e viata, succesul nu tine o vesnicie...

 
10-07-2010 01:51 de Anonim

Whitney este aici grozav de ragusita si orice cantaret care e ragusit nu poate sa cante.

Alte stiri

Whitney Houston - un deces controversat

Tragedia altora, profitul celor de la Apple

Dalma va aduce un tribut lui Whitney Houston

Whitney Houston socheaza pentru ultima data

Lin Yu canta la fel de bine ca Whitney Houston!

Whitney Houston intre viata si moarte

Whitney Houston lanseaza un album nou

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

109 vizitatori si 0 membri acum pe site