www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Vj-ita care l-a scos din sarite pe Adi Despot a fost sanctionata

MuzicaBuna / vineri, 05 dec 2008
alexandra avramVJ-ita de la Music Channel a fost sanctionata temporar pentru gafa pe care a facut-o in incercarea de a-l intervieva pe Adrian Despot.

Alexandra Avram [sau Veve cum este poreclita] a reusit sa-l scoata din sarite pe artist cu o serie de intrebari ilogice. Cu toate ca secventa ar fi trebuit scoasa la montaj, ea a aparut rapid pe internet, fiind cel mai accesat filmulet in ziua respectiva si aducand o mare bila neagra postului muzical.

"Nu m-am grabit sa iau o decizie definitiva pana nu vom sti exact ce s-a intamplat. Pana vom afla insa, Alexandra Avram nu va mai aparea pe post si, fara indoiala, i se va face o reducere salariala. Pana una alta nu stim decat ca este vorba despre o dubla de filmare care urma sa fie scoasa la montaj." a declarat Giovanni Francesco, patronul Music Channel.

Pana cand (si daca) va reaparea pe sticla, fanii o pot vedea pe Alexandra pe Contul ei de HI5



loading...

12 comentarii. Posteaza un comentariu

 
05-12-2008 12:29 de easycom

Extraordinar... cu ce se ocupa romanasii nostrii... Stai... romanasi? Pai nu, e Giovanni Francesco, pare a fi macaronar. Ce gafa colosala a facut saraca fata... extraordinar. Pai da baaaa... cine a lasat-o acolo daca era pilita? Cine i-a dat microfonul in mana? Cine a dat mai departe filmuletul...? Imediat stie sa sara pe fata, ca si cand cariera unui om ar trebui sa depinda daca face una bucata gafa in viata sau nu. Ahh... sau e jenant acuma ca si-a dat lumea seama live ca Adi Despot dupa 2 minute isi pierde calmul si incepe sa injure?? Dar asta nu inseamna gafa in cariera lui muzicala, ha?
Bine ai facut Veve (chiar daca nu ai facut-o intentionat), macar am vazut fatza adevarata marelui cantaret Adrian Despot.
Adi, mama, du-te la sedinte de "anger management"... urgent. Ca poate data viitoare trimiti pe cineva la origini...

 
05-12-2008 19:55 de Anonim

e alcolica?nu cred ca are voie sa bea alcool in timpul serviciului,si scuza-ma intrebarile alea erau de-al dreptu niste intrebari idioate.normal sa te enervezi cand iti vn una beata la tn si iti pune niste intrebari idioate si le mai si repeta ca la cat o fost de beata nu a inteles da noah asta este.dar oricum asi fi facut la fek ca despot sau poate chear mai rau.fffffff bine ai facut despot.

 
05-12-2008 23:44 de leaveyou

auzi ba frate, nu stiu tu ce crezi despre adi despot, dar din ce vad, cred ca esti in stare sa dai dreptate unui retard in momentul in care vorbeste cu un om normal. in primul rand gagica asta de 2 bani ar fi trebuit macar sa stie unde ia interviu, la ce eveniment si despre ce este evenimentul. domnule easycom te alaturi acestei doamne de televiziune?

 
06-12-2008 00:53 de easycom

Pai macar acea doamna/domnisoara de televiziune n-a injurat live. Poate ca ar fi bine sa va mai uitati si din alta perspectiva la situatie. Toti sariti pe saraca fata/femeie, care uite a fost pilita si a pus o intrebare de doua ori. Sincer inca nu am vazut om pilit care sa nu faca prostii... Asta e parerea mea si am dreptul s-o sustin.

 
06-12-2008 10:18 de Anonim

PAI NORMAL CA DESPOT A INJURAT
FATA\FEMEIA LA SCOS DIN MINTI.
EU SUSTIN CA FATA ESTE O TAMPITA.

 
06-12-2008 11:42 de speddy_mama

De parca Despot e legenda.E un tip usor arogant,dhe e vedeta.Au gresit amandoi.Dar cine a dat drumul fimului pe net???? Ehe,aici e problema si de ce?Bafta voua!

 
06-12-2008 12:53 de easycom

Corect... cum a zis si speddy_mama, de la a fi pilit pana a aparea pe net e drum lung.Si da... subscriu, din prima secunda am simtit aroganta lui. Evident Veve nu trebuia sa faca nimic din moment ce era pilita, trebuia sa-si ia catrafusele si sa plece acasa cu un Taxi. Exista lege care interzice consumul de alcool in timpul serviciului sau a fi sub influenta lui. Ok, insa care dintre voi si-a distrus cariera de la un pahar de vodka? Deci in cazul in care ea nu si-a dat seama ca e pilita, trebuia altcineva sa ia in maini situatia. Pe fata s-o trimita acasa, ii taie o zi din salar si primeste un avertisment. Cam asa se procedeaza in cazuri din astea, ca vazui destule. Bun. La fel exista lege care interzice limbajul vulgar si injuriile in public, si daca nu ar fi lege, exista bun simt. Bun, dar ma rog... cine nu a injurat niciodata? Cu totii am injurat, insa cum am mai spus, daca cineva incepe sa injure dupa 2 minute, cand cineva iti pune o intrebare a doua oara, si nu pt ca vrea sa-si bata joc, ci fiindca e pilita si nu stie ce face, si mai mult, injura live, sa vada toata Romania si nu numai, atunci inseamna ca persoana respectiva are ori probleme psihice ori e un taran si jumatate. Si eu injur... dar nu in public si nicidecum dupa 2 minute. Un om normal are limita de rabdare destul de mare si daca Despot se si gandea inainte sa injure in gura mare, putea bine merci salva situatia, foarte elegant si diplomatic, insa se pare ca nici politicienii dar nici artistii nostri nu prea detin aceste calitati.

 
06-12-2008 22:07 de Nick

E plina media de "fatuci"... insolente care habar n-au de Limba Romana(si de cei 6-7 ani de-acasa)iar gafele lor,probabil,nu sunt produse ca urmare a consumului de alcool sau ceva substante !!!

 
07-12-2008 12:10 de mister_cash

Asa merita toate tarfele din media care au ajuns acolo fara sa vorbeasca ca aveau gura plina....(nu arunc vorbe la intamplare).
Astea o sug la greu sa iasa pe sticla.

 
07-12-2008 12:20 de easycom

Nu crezi ca te-ai dus prea departe...? Era vorba de commenturi aici si nu de jignire directa a tot staffului feminin din media. Daca esti tu asa de sigur pe tine, "dl_bani", te rog dovedeste ceea ce ai afirmat. Nu mie, nu... du-te la tribunal cu dovezi clare si da-le pe toate in judecata, hai, misca!

 
01-08-2009 14:05 de Bam

Bai Nick,si pe aici sunt destui care habar n-au de Limba Romana...,,Din Pacate"...

 
22-03-2010 21:28 de dani3ls13

ce treaba are tribunalul cu suptul pu*ii.Ce ar urma daca s-ar dovedi ca intre "domnisorele sau doamne"care apar pe tv au supto ca sa ocupe posturile pe care le au.Asa ca"EASYCOM" du-te cu "commenturi"-le tale in alta parte.

Alte stiri

Adi Despot ironizeaza in scop umanitar

Si rabdarea lui Adi Despot are o limita

Vita de Vie, E.M.I.L. si Urma canta la 1MaiMare

Femei pe Matasari

Concertul aniversar Vita de Vie este sold-out

Album nou: DJ Undoo - "Ain't Fast Food Music"

Ombladon concerteaza in scopuri caritabile

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

124 vizitatori si 0 membri acum pe site