www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Un mix cu Edith Piaf pentru Raed Arafat ...

MuzicaBuna / joi, 12 ian 2012
raed

Matinalii de la Radio 21 - Manuel D. Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco - il sustin pe Raed Arafat, care a demisionat marti din functia de subsecretar de stat pe care o ocupa la Ministerul Sanatatii, declarand ca astfel va putea apara mai bine sistemul de urgenta.



D. Dinculescu este de parere ca medicul Arafat este "unul dintre cei mai mari romani dupa Stefan cel Mare". Dupa ce a postat pe contul oficial de Facebook Radio 21 Romania statusul: "Arafat, Arafat, tu pe noi ne-ai fascinat", matinalii de la Radio 21 - Manuel Dinculescu, Dj Andi si Anca Maco l-au aplaudat pe Raed Araft pentru "romanism".

"Haiducul sanatatii romanesti, Raed Arafat are parte de multe grupuri de sprijin pe Facebook. Tu esti cu Raed?", peste 300 de fani au dau Like, iar peste 100 i-au transmis, la randul lor, ca ii sunt alaturi.

Incepand de marti, 10 ianuarie, pozitia categorica a lui Raed Arafat privind modificarea Legii Sanatatii, finalizata prin demisie, a starnit un val de simpatie din partea romanilor, manifestata pe internet prin crearea unor grupuri si cauze care au atras pana acum peste 100.000 de sustinatori.

Asa ca matinalii de la Radio 21 le-au facut o surpriza ascultatorilor si au intrat in direct cu doctorul Raed Arafat, care a vorbit despre intreaga situatie creata.

"SMURD este un serviciu care va continua. Eu mi-am exprimat doar niste temeri in ceea ce priveste impactul noii propuneri legislative pe actualul sistem de urgenta. Trebuie sa recunoastem niste fapte: un sistem care acum este in curs de dezvoltare si care nu avea problemele majore pe care le are restul sistemului sanitar, probleme pe care le cunoaste toata lumea, trebuia sa fie lasat sa se dezvolte in acea directie, in loc sa fie oprit cand este la mijlocul drumului.", a declarat medicul.

Raed Arafat a explicat ca SMURD-ul s-a dezvoltat foarte mult cu sprijin intern si ca, daca la inceput a fost o initiativa a unei persoane si a unei echipe, din 1991 a fost adoptat de pompieri si s-a dezvoltat incet pana in 2007 cu sprijinul statului si al diferitelor guverne. De asemenea, a beneficiat de audituri din strainatate si a tinut cont, in dezvoltarea sa, de experientele sistemelor similare din afara.

"Relatia cu colegii din afara Romaniei este foarte puternica. Ei ne-au ajutat foarte mult. Am avut audituri pe serviciul de urgenta, inclusiv pe SMURD, facute din afara, cu sfaturi care ne-au ajutat sa mergem mai departe cu conceptul. O sa aducem mai multe puncte de vedere din partea colegilor din strainatate care au mai multa experienta, inainte ca toti cei de aici sa schimbe ceva. Am depus o serie de anexe, cu mai multe si diferite studii de caz, din SUA, din Suedia si din alte state, care sper sa fie luate in considerare.", a continuat doctorul Raed Arafat.

Unul dintre ascultatorii Rado 21 i-a propus lui DJ Andi sa faca un mix medical pentru Raed Aarafat, iar acesta a marturisit ca are o slabiciune pentru Edith Piaf si oricare din melodiile celebrei artiste ii insenineaza ziua. Asa ca maine, in matinalul de la Radio 21, special pentru Raed Arafat, DJ Andi va prezenta un mix din piesele lui Edith Piaf.

Si ceilalti ascultatori au dorit sa-si exprime sustinerea fata de decizia doctorului Raed Arafat: "Sunt de acord cu voi si il sustin pe domnul Raed Arafat!", scrie un fan Radio 21 pe Facebook. "Muresul il sustine pe Raed Arafat! Singurul om care si-a dedicat viata pentru romani, fara sa ceara nimic in schimb. Un adevarat domn.", continua o ascultatoare. "De-am avea toti initiativa domnului Arafat poate ca nu am mai fi cu 100 ani in urma Germaniei...", conculzioneaza un alt fan. "Stima si respect domnului Raed Arafat! SMURDUL mi-a salvat de doua ori tatal de la moarte!", sustine un alt ascultator.

Pentru a-l sustine pe doctorul Raed Arafat, fanii Radio 21 pe Facebook pot intra pe contul oficial Radio 21 Romania (https://www.facebook.com/radio21), unde pot da Like post-ului si unde pot lasa comentarii.





loading...

4 comentarii. Posteaza un comentariu

 
13-01-2012 10:06 de Anonim

degringolada in rindul puteri ajunge la cote alarmante,/in zilele acestea ,/sunt pt raed

 
14-01-2012 16:53 de Anonim

Raed Arafat PRESEDINTE!

 
14-01-2012 17:58 de vanlud

Jos cu palaria in fata lui ARAFAT !

 
16-01-2012 08:33 de Anonim

Mai teminati cu asta, "patrioti de mamaliga" mai tarziu va vat inchinandu-va........cu spatele la zei

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

156 vizitatori si 0 membri acum pe site