www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Umor negru sau batjocura muzicala?

webmaster / duminicã, 17 iul 2005
Inundatii in judetul TimisAvand pretentia unui cantecel amuzant, in ultimul timp postul Tv Klumea ne prezinta melodia "Vine valu' imi ia calu'", in fapt o palma groaznica data sinistratilor din toata tara. Este incredibil cum timp de cateva saptamani nici un organism sau institutie (daca nu bunul simt al celor care decid programul) nu s-a sesizat sa opreasca de la difuzare aceasta jalnica gluma proasta.

Valoarea intrinseca a piesei este nula in orice context, dar cu atat mai mult cu cat pe toate posturile tv din tara vedem numai tragedii, drame reale ale unor oameni ramasi fara adapost si fara agoniseala de-o viata, nu intelegem cum este posibil ca acest Daniel Iancu sa fie difuzat cu insistenta parca pentru a-i scuipa in fata pe amaratii cocotati pe acoperisurile caselor lor inundate.

Iata cateva din versurile acestei flegme difuzata de Tv Klumea:

"Vine valu', imi ia calu'
Imi ia scroafa din cotet
Mi s-a dus averea toata
Numai soacra in curte inoata
S-a dus casa si farama de nutret
Vine valu', imi ia calu'
Murgu' inoata in aval
Soacra-i bine ancorata
Doamne, cat de bine inoata
De ce, Doamne, nu ai pus-o tu pe cal ?

...

S-au dus caii mei cu valu'
S-a dus scroafa din cotet
Soacra-mea filosofeaza
Sta la mat, bea si fumeaza
S-a dus casa si farama de nutret
S-au dus caii mei cu valu'
Curtea-i goala fara cal
Din tot ce-am avut odata
Doar mandria-i neschimbata
Fiindca toti calutii mei-s acum pe val."

Sa va fie rusine domnilor care ati realizat si care va dati concursul la promovarea acestei batjocure in contextul in care zeci de mii de oameni isi plang pierderile si mortii! Ce ne mai putem astepta din partea unor oameni care si-au vandut de mult sufletul si valorile pentru un punct de audienta...

Va mai dam cateva idei: dupa exemplul televiziunilor care fac donatii prin SMS ar trebui sa deschideti un telefon pentru cei care vor sa le recite sinistratilor poezioare, glume proaste sau insulte pe versuri in direct, iar in loc de ajutoare umanitare le puteti trimite 2-3 saci de casete cu Costi Ionita, sau, de ce nu, chiar piesa in cauza pentru ca (ce ironie) nu vor avea posibilitatea sa-i vada videoclipul la televizor!



loading...

30 comentarii. Posteaza un comentariu

 
17-07-2005 01:55 de DeepSilence

Ce atitudine revolutionara, ce spirit patriotic... Ne leshi ?!? Primo: piesa ruleaza dinainte de inceputul inundatiilor de saptamana asta. Secundo: TVKlumea este un post care difuzeaza videoclipuri care se platesc. Punct... Are dreptate Basescu, ati inebunit de tot !!!

 
17-07-2005 10:44 de gabbytza


 
17-07-2005 16:45 de mihai

inainte de a face caterinca de acei batrani care au agonisit o viata intreaga pentru o locuinta ,urmand ca aceasta sa ramana doar o frumoasa amintire ar trebui sa faceti o vizita acestor sate pentru a trai acele momente groaznice.

 
17-07-2005 21:49 de GABBO

Deepsilence are dreptate. Melodia asta a fost facuta inainte ca natura asta nemiloasa sa-si bata joc de sarmanii sateni. Nu cred ca omul asta ar avea vreo intentie rea, dimpotriva, incearca sa ne mai descreteasca fruntile. Dar se pare ca a nimerit-o intr-o perioada cam nasoala. Tipul mi se pare chiar simpatic. Chiar nu cred ca ar fi vrut sa-si bata joc de nimeni. Daca ar fi avut intentia asta, s-ar fi facut parlamentar, nu credeti?
BYE!

 
17-07-2005 22:36 de dj50

Melodia a aparut inainte de valul recent de inundatii, dar dupa inundatiile din judetul Timis, care au primit cam aceeasi atentie in media ca si cele de acum.

 
17-07-2005 22:59 de ElectrycBlue

Tu revolutionezi cititorii cu articolele tale, sau poate asta vrei) OMULE tu n-ai auzit de expresia "a face haz de necaz" E nu numai o expresie ci si o stare de spirit care, desi la unele popoare e intr-adevar o chestie deplasata sau lipseste cu desavarsire, la noi romanii este, de cele mai multe ori binevenita! Si nu e cazul sa-l condamnam pe artist, care, dupa cum au mai spus si alti useri, e chiar baiat simpatic!
A 2-a la mana: totalitatea suprafetelor unde precipitatiile au depasit cota critica nu depaseste 1,5%! Sia sta o spun hidrologi avizatzi! In presa si la unii agitatzi de pe la Obositor TV sau alte ne-stiri am auzit copilariid e genul: "Peste 1/2 din teritoriul Romaniei zace sub apa!" Ce mai...sa ma umfle rasul nu alta...
Asa ca las-o moarta frate, pune capac subiectului asta, eventual sterge articolul si gandeste-te la altceva, poate next time o nimeresti! Numai bine!

 
18-07-2005 01:31 de drslam

omule, tu esti chiar lipsit de orice urma de bun simt, sa nu zic de judecata. Faptul ca sunt afectati DIRECT doar 1,5% din romani e un motiv bun sa nu institui starea de urgenta, spre exemplu, dar nu e un motiv sa-ti bati joc de ei.

 
18-07-2005 11:28 de electrycBlue

Am senzatia ca stiu cine esti, dar pana sa fiu sigur un lucru e clar: oricine ai fi de fapt, tu ai avea nevoie de cel putzin o ancora, frate: esti dus cu pluta ca pe Siretul umflat! Tu esti chiar luat de viituri, vere...
Desteptule, ceea ce vezi tu in videoclip (daca l-ai urmarit cu atentie, bineinteles) nu e bataie de joc: o poveste la scara ff mica a unui taran roman obisnuit care a fost batut de soarta...Atata tot! Arata-mi tu macar 100 de oameni revoltatzi de aceasta piesa si eu iti fac domeniu gratuir de 150MB, daca bere nu pot sa-ti dau ca nu stiu unde esti! Eu n-am nimic cu oamenii batutzi de natura pt ca e clar ca nu sufera (numai) din vina lor! In schimb tu ai ceva cu melodya aia sau cu TVKlumea sau cu forumul asta...Lasa-ne bre cu pb tale personale!
Pe forumul asta, cel putzin, observ ca mai mult autorii site-ului au ceva cu videoclipul!
1000 de ani lumina de aici incolo se cheama directia ta! bafta!

 
18-07-2005 11:34 de ElectrycBlue

...ce legatura are bunul simtz cu judecata...poate ca sunt nesimtit ca spun lucrurile verde'n fatza, iar pe tine poate ca te ustura sau nu ti-e bine! Parerea mea: Your CPU crashes sometimes! You need a critical upgrade!

 
18-07-2005 20:42 de Klubber1

Bag d seama ca sunteti in pana de idei...stresant, obositor, plictisitor atricol!Da ca scriati de vum va fi vremea maine, sigur era mai interesant!

 
18-07-2005 22:48 de GABBO

Nu cred ca doar 1,5% din suprafata agricola a Romaniei a fost afectata de inundatii! Sa nu va luati dupa Basescu, ca asta s-a dus la locul
faptelor doar dupa ce s-au terminat ploile, si s-a dus in locurile unde nu au fost chiar asa de mari inundatii. Ar fi trebuit si el sa mearga chiar in timp ce ploile isi faceau de cap, acolo in Vrancea, unde puteai sa circuli doar cu barca!
Si stirile ne aratau ca 3 sferturi din suprafata tarii a fost inundata!
Voi pe cine credeti?
Se pare ca am deviat de la subiect, oricum melodia lui Daniel Iancu mi se pare super. Totusi, unii nu au auzit de termenul "haz de necaz".
Bye!

 
19-07-2005 01:49 de al3x

nu se pote asha ceva mah ..... uni chinuie shi voi va batetzi joc sa va fie rushine

 
19-07-2005 19:44 de GABBO

Alexe, stai linistit ca nimeni nu-si bate joc de nimeni. Ceea ce se intampla aici este doar un schimb de idei. Crede-ma ca si mie imi este mila de saracii oameni. Daca as putea, i-as ajuta pe toti.

 
19-07-2005 19:48 de GABBO

De ce webmaster nu mai da nici un reply?

 
20-07-2005 11:34 de kilthek

aveti dreptate.. sa va fie rusina bai nebunilor macar putin respect,mai bine inpuscativa ,cica va pasa ,incercati sa opriti melodia

 
25-07-2005 09:17 de MONIQUE

In legatura cu ultima parte a videoclipului:copii se uita la asa ceva iar PARINTII NU SUNT DE ACORD.
De ce sa fi un fraier cand poti sa schimbi videoclipul ala oribil cu totulri desen animnat, ori realitate.ESTI UN FRAIER si nu mai continui.

 
25-07-2005 17:54 de cargobot

hauleo...la o luna dupa ce apare melodia, se rascoala cineva dp muzicabuna.ro si zice: "Bah...ce mare nenorocit e nea' Iancu asta. Ia sa mai scriu un articol ca n'am mai facut'o demult". Si dc scrii asta aici? Du'te si intraba'i pe sinistratzi ce parere au de melodie si dupa aia scrie si aici.

 
26-07-2005 01:08 de drslam

Domnule, daca pe un tip mai devreme l-am numit lipsit de bun simt, observ ca tu esti mai rau, esti chiar rau intentionat. Altfel nu imi explic comentariul ala cu "du-te la sinistrati si intreaba-i ce parare au". Mai mult, chiar imi dau seama ca nu realizezi gravitatea fenomenului reprezentat de catre aceste inundatii, cata vreme consideri ca:
1. As putea sa ma duc sa stau la palavre cu sinistratii despre melodii si videoclipuri
2. Oamenii aceia ar putea sa considere cool melodia/clipul
3. Faptul ca articolul a fost scris la 1 saptamana sau la 1 luna de la prima inundatie il face mai mult sau mai putin necesar in acest context
4. Cei de la K-lumea nu ar fi trebuit sa intrerupa acest clip de la difuzare cel putin pe perioada dezastrelor, pt ca parca mai bine faci haz de necaz dupa ce ti-ai scos apa din casa.

 
26-07-2005 08:22 de k-low

eshti depashit vrei sa depasesti starea aceea penibila de taran kre acum a vazut 10000 de euro shi ia dat la atomic sai dea pe post kkt de videoclip facut k draq iti batzi joc de toti acei oameni kre nau avut norocu sa stea k tine n ksa shi sa te uiti kt ei se inecau shi ksele lise daramau RUSHINE lasa-ne dute ma inapoi la carciuma ta de langa cocina shi grajd.dute ba sa sapi shi sa mulgi vaaca .ai o fata de prst shi de betiv nenorocit.impushcate bai shi makr ca un semn de recunoshtinta shi de regret scoate clipu' de pe mtv

 
26-07-2005 08:23 de k-low


 
01-08-2005 10:34 de cargobot

frate...clipu asta poate fi interpretat oricum...treaba ta cum interpretezi da' nu's de acord...

 
16-08-2005 18:40 de Calu'

Chiar ca tzara asta a luat-o razna daca toata lumea shi-a pierdut simtul umorului. Este aberant ca cineva, in spetza autorii articolului asta, sa creada ca Daniel Iancu a avut intentia de a atinge pe altcineva, in afara guvernantilor, neocomunishti aberanti, care au avut grija sa-i faca romanului viata cit mai dificila neajutandu-l cu nimic altceva decit cu falimentarea shi taierea tuturor sperantzelor. Caragiale cu sigurantza l-ar scoate la o bere, dar domnii autori ai criticilor nu sunt in stare nici sa-shi sufle klumea mucii in batista fara a se stropi, in schimb ishi dau cu parerea totat neadecvat la adresa subtilitatii umoristice atit de caracteristica romanului. Sunt convins ca romanii au inteles, mult mai mult decit aceshti subtiri intelectuali autori ai acestul articol. Imi place emisiunea, va spun foarte mult. Ma rid de ma stric ... F*** off!

 
20-08-2005 23:48 de Vlad

Fratilor , voi de haz de necaz ati auzit vreodata ? Melodia e grozava si nu e nici o batjocura la adresa nici unui om . Este pur si simplu haz de necaz ...

 
22-08-2005 17:38 de bogdan

Salutare,
Am ascultat de multe ori piesa cu pricina. N-as putea spune ca-mi place pentru simplul motiv ca nu e pe gustul meu. Am citit insa in ziare si pe net ca a iscat aceasta "polemica" legata de subiectul ei si drama sinistratilor loviti de inundatii.
Nu cred ca este "o palma la adresa sinistratilor" (ca sa citez un articol de ziar) si nici ca este vorba de "haz de necaz"... Mi se pare ca o asemenea situatie nu se preteaza deloc la "haz de necaz"... Insa nici nu cred ca autorul (autorii) au intentionat asta. Nici pe departe. Este doar o situatie cu "qui pro quo" si atat. De altfel, tipul in cauza are si o piesa la adresa lui Radu Mazare. Sigur, nu e acelasi lucru, dar nu s-a sesizat nimeni relativ la acea piesa... Nici nu cred c-ar trebui.
Ca sa inchei: sa ne lasam totusi de aceasta "vanatoare de vrajitoare", sa incetam sa vedem cauza tuturor relelor acolo unde chiar nu este si sa nu ne dorim ca CNA-ul (de altfel, o institutie necesara dar nici pe departe impartiala, parerea mea) sa devina o institutie de cenzura.
Salutare, tuturor

 
30-08-2005 15:08 de Death_Angel

il cunosc personal pe daniel iancu iar piesa a fost scrisa inainte de inundatiile din tara ... piesa a fost lansata intr-un moment nefericit atata tot.

 
10-09-2005 19:33 de victor

Cum dracului mai cap de rumegus,intre atatea melodii cu fete dezbracate si versuri idioate si fara nici o noima,intre atatea manele cretine apare o melodie EXCELENTA si vine unu si se da suparat...ia de vezi melodia aia cu fetele ale cu ciucu..ciucu...ciucu nu te deranjeaza....?!
ochiul maro

 
19-10-2005 21:09 de Danny

Exagerezi!deoarece aceasta piesa a fost compusa inainte de tragedie si compozitorul nu a avut intentii rele si nici nu e o gluma proasta pentru ca cel putin mie imi place melodia si nu as vrea sa o interzica asa ca nu mai exagera te rog!

 
01-05-2006 18:50 de Platanul de pe Onlin

Ce-aveti mah cu melodia asta ca e super!

 
05-05-2006 16:16 de Gothik

si eu il cunosc pe Daniel Iancu. de ani buni. 17 ani, ca sa fiu mai precisa. piesele au fost scrie in 2004. la inceputul verii. informatzi-va si voi inainte sa faceti spume k 'o palma data..' zic k e mai bine. expresia asta am vazut-o si intr-un articol d la nush ce ziar. deci nici macar originalitate nu se pupa prin zona ? si la urma urmei fratilor, nu va convine..atunci schimbati programu. da` nu mai aruncati insulte d'astea..nici nu cred ca stiti clar despre ce vorbiti. piesele nu au nici o treaba cu inindatiile. wake up and smell reality....

 
01-12-2007 19:21 de Nerdu'

Ca sigur ar sta in spital autorul articolului.

Alte stiri

Un nou album semnat Daniel Iancu

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

123 vizitatori si 0 membri acum pe site