www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Trupa Sarmalele Reci adopta proiectul de voluntariat CharityGift.ro

MuzicaBuna / marşi, 06 oct 2009
sarmalele reciTrupa Sarmalele Reci se alatura sustinatorilor proiectului CharityGift.ro, primul magazin online in care toate produsele contin o donatie, fara adaosuri de pret. Incepand cu luna septembrie, Zoltan Andras, Emil Viciu, Laszlo Micea Horvath, Dan Georgescu si Gabriel Dragan au "adoptat" magazinul on-line unde faci nu doar cumparaturi, ci si gesturi frumoase pentru cei cu diferite nevoi.

La initiativa vocalistului sau, Zoltan Andras, formatia a hotarat sa sustina proiectul derulat de peste 20 de voluntari din toata tara. Acest tip de parteneriat a inceput sa prinda radacini si in Romania, unde din ce in ce mai multe formatii se alatura unei cauze sau unei fundatii, pentru a o promova, in concerte si aparitii publice - un model numit "Adopta un ONG", initiat de Gala Societatii Civile.

"Cand am aflat despre CharityGift.ro, primul lucru pe care l-am remarcat este ca putem ajuta nu doar o fundatie sau o cauza, ci peste 30 de organizatii non-profit. Trupa Sarmalele Reci s-a mai implicat in actiuni de ecologie, iar acum ni s-a oferit prilejul de a da o mana de ajutor in promovarea unui proiect special, care are printre cauze nu doar mediul, ci si minoritatile, sanatatea, protectia animalelor sau cultura. Suntem incantati de colaborare si de ideea campaniei "Adopta un ONG"", spune Zoltan Andras, membru al trupei Sarmalele Reci.

"CharityGift.ro are nevoie cat mai multi sustinatori. Pe de o parte pentru ca a dona un procent din valoarea produsului, este ceva nou pentru Romania, si pe de alta parte pentru ca se desfasoara online, un mediul privit cu mult scepticism cand vrei sa faci acte caritabile. Si atunci, e firesc sa apara intrebari de genul: "cine e in spatele proiectului?", "ce comision trebuie sa platesc pentru fiecare produs?", "ce se intampla cu banii?". Raspunsurile le poti afla doar daca accesezi www.charitygift.ro. Sarmalele Reci este o cunoscuta pentru implicarile sale in proiecte sociale - ne bucuram pentru sustinerea si increderea pe care ni le acorda. Ideea campaniei "Adopta un ONG!" este de un real ajutor pentru toate ONG-urile care au ceva important de transmis si nu dispun de mijloacele financiare necesare." spune Nicoleta Talpes, initiatorul proiectului CharityGift.ro.

Despre CharityGift.ro: este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale, care functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Astfel, CharityGift.ro este menit sa ofere ajutorul financiar atat de necesar cauzelor umanitare si in acelasi timp sa acorde tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma Sarbatorilor.

Proiectul este sustinut pro bono de Andreea Marin Banica, cunoscuta pentru implicarea sa extrem de activa in campaniile umanitare din ultimii 15 ani si de Balms&Asociatii - care ofera servicii de consultanta juridica -, Graffino si Hanson Online Brand Communication, care ofera servicii de webdesign si X3 Studios prin Proiect 1000, care ofera servicii de design pentru materialele de promovare.loading...

0 comentarii. Posteaza un comentariu

Alte stiri

Rock pentru Viata!

"Mi-a facut tata firma" canta Sarmalele Reci

Sarmalele Reci - retrospectiva de suflet

Sarmalele Reci au boala pe baietii de bani gata

Sarmalele Reci au filmat videoclip pentru "Durerea e un alint"

Concertul aniversar Sarmalele Reci isi muta locatia

Trupa Sarmalele Reci sabatoreste 14 ani de muzica

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:Asculta radioul tau preferat:download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un evenimentDiscutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

56 vizitatori si 0 membri acum pe site