www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Trupa Morandi nominalizata la Premiile MTV Europe 2006

webmaster / luni, 02 oct 2006
Morandi 2Trupa Morandi a fost nominalizata la premiile Mtv Europe 2006, care vor avea loc astazi la Copenhaga, pentru categoria "Best Romanian Act". Aceasta nominalizare vine ca o recunoastere a eforturilor depuse de Moga, Randi si restul echipei pentru realizarea albumului Mindfields ce a fost lansat in aceasta primavara.

Despre aceasta nominalizare Marius Moga a declarat: "Ne onoreaza si ne obliga. Ne onoreaza pt ca vine ca o recunostere a muncii noastre de peste un an pentru albumul Mind Fields. Am vrut ca fiecare ascultator sa se recunosca macar intr-o piesa de pe album si , se pare ca am reusit...Si ca o obligatie pt ca nu trebuie sa ne dezamagim fanii. Cu "ajutorul lor" vom merge la Copenhaga .... Si poate vom invinge... Cu Fallin` Asleep ni s-a redeschis apetitul pentru Morandi astfel incat piesa a stationat pe primul loc in RT 100 saptamani la rand."

Videoclipul hitului Fallin` Asleep a fost recompensat la Premiile MTV Romania ce au avut loc anul acesta la Cluj la categoria cel mai bun clip. Mai mult de atat, Morandi a fost singura trupa care a plecat acasa cu doua titluri fiind premiati si pentru Biejo ( uh-la-la) la categoria cea mai buna piesa. Cele doua premii recompenseaza cele doua albume Morandi lansate pana in prezent, e vorba de "Mindfields" si "Reverse".

Colaborarea dintre Morandi si Mtv in 2006 nu se opreste aici pentru ca in august Moga, Randi si echipa au fost invitati sa se alature televiziunii muzicale in campania demarata impotriva traficului de carne vie. Ei au fost capul de afis al unor concerte desfasurate in mai multe tari din Europa.

Nominalizarea trupei Morandi pentru premiile MTV din Danemrca a venit intr-un moment foarte potrivit, deoarece coincide cu lansarea in Europa a variantei in limba engleza pentru piesa Biejo (uh-la-la) care se numeste Oh, la, la.



loading...

8 comentarii. Posteaza un comentariu

 
22-08-2007 15:59 de ally otopeni

as vrea id lu morandi dabea astept sa vina dinou in otopeni poate o sa vin sa ii cer un autograf id meu este:lavi_alex2006@yahoo.com

 
01-01-2008 15:25 de romina

BRAVO VOUA BAIETI MERITATI ASTA FOARTE MULT FELICITARI!!!

 
23-04-2008 19:15 de larissa

sunteti cea mai tare trupa de la ora actuala tinetio tot asa succes

 
14-11-2008 14:29 de larisa totolici

supert sunt fana voastra

 
29-03-2009 21:01 de anisk sv

vreau sa iau leg cu voi momentan am venit de la concertu vostru sustinut la iulius mall suceava vreau sa iau leg cu razvan tobosaru vostru va rog sa ma contactati la crazy_black90@yahoo.com multumesc

 
12-09-2009 18:54 de Vlad

Nice boy!

 
07-05-2010 18:34 de Olesea

Stimati jurnalisti din Rominiea eu vreau sa va comunic ca Moga nuie vinovat cu acidentul care sa produs vinovata in acest caz este soacra lui Laurentiu Duta va argumentez Stefaniea Malvina de cind la luat pe Duta din vraji cu fica sa Ianula Duta mai de mult punea la cale sal asasineze pe Moga vazint Duta ca nu isa primit sal asasineze pe Moga ea spus lui soacrasa Malvina ca Moga il incurca pe Duta va argumentez dece Moga il incurca pe Duta Moga este cel mai bun compozitor din Rominea Duta casafie cel mai bun compozitor in Rominiea trebuea soacrasa Malvina sai faca luiDuta vraji ca sa fie cel mai bun compozitor din Rominea si cintaret Moga este binecuvintat de la Dumnezeu sa fie cel mai bun compozitor din Rominea decit Duta si soacrasa Malvina ea facut lui Moga din vraji sase sinucida dar din pacate na esit asa cum avrut soacrasa Malvina si Duta ca Moga sa moara din vraji lu Malvina daca nu o saise primeasca sal asasineze pe Moga atunci Malvina o sal bage dupa grate din vraji pe viata pe Moga vreau sa va comunic ca Duta in Rominiea sa facut o mafie care fac parte atit cintareti cit si politiceni de banditi, de c**** traficanti de droguri si vrajitori eu ma lupt cu aceasta mafie de una singura 4 ani de zile din mafiea lui Dut face parte Lucian Mitrea,Radu Sirbu, Smaili, ALEX Telea, Elena Georgii si Mihai Gruiea,Andrea Raicu,Elena Matei, Nataliea sotiea lui Sipos Viorel, aceasta mafie a lui Duta asasineaza oamenii bogati care nule convine loe sau ile fac din vraji sa ajunga dupa grate toata viata lo eu va dau de Exemplu pe cine vrea sa asasineze mafiea lui Duta pe Paula Seling,Ovi, Dan Balan Inna,Randi,Marius Nedelcu,si Tintareanu si alti care nule convine lui mafea lui Duta stimati jurnalisti LIDERU ACESTEI MAFEI ESTE DUTA tot Duta in 2008 aplatit bani chesi la procuratura din chisinau sa ma bage pe mine dupa grate pentru ca eu stiu tot adevarul si am dovezi cu ce se ocupa Duta si mafiea construita de Duta stimati jurnalisti varog din suflet anuntati toti cintareti polticenii din Rominiea sa se pazeasca de mafiea lui Duta si de Duta daca dumneavoastra stimati jurnalisti no sa anuntati lumea ce vam rugat eu mafiea lui Duta o sa in ceapa mai peurma sa asasineze din jurnalisti ROMINI care nui convine lui Duta si lui mafiea lui Duta DA CA NU MA CREDETI CE vam scris eu telefonatio pe cea mai bunaprezicatoare din Rominiea pe doamna Mariea Cimpina si dumneaei o sava confirme tot adevarul care vilam scris eu

 
10-06-2010 16:32 de Anonim

cum puteti sa afisati asemenea comentarii domnilor?..........

Alte stiri

Morandi pe aceeasi scena cu Michael Jackson

Trupa Morandi - premiata in Polonia

Ascultati noul single Morandi - "Colors"

"Love Is The Answer" - a spus Morandi in Kosovo

Marius Moga si Iulia Vantur s-au despartit

Marius Moga: "Daca ne voteaza Rusia si Romania, castigam!"

Morandi - `Save Me` nr.1 in Romania - emoticoncert

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

103 vizitatori si 0 membri acum pe site