www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Trupa Deepcentral a filmat videoclipul pentru single-ul "Russian Girl"

MuzicaBuna / miercuri, 15 iul 2009
POZE de la filmari in GALERIA FOTO.

La sfarsitul saptamanii trecute, pe o caldura greu de suportat pana si la umbra, Deepcentral s-a pornit cu mic, cu mare catre Centura Bucurestiului pentru filmarea celui de-al doilea single al trupei, Russian Girl!

Cum a fost la filmari, puteti vedea mai jos:



In continuare aflam chiar de la baieti cum s-au simtit la filmari si ce mai pregatesc iubitorilor de muzica dance!

Piesa "Cry It Away" abia a iesit din topuri si iata ca deja lansati urmatorul single.

George: Intr-adevar, primul nostru single, "Cry It Away", a fost "rasfatatul" posturilor locale de radio. Asa ca prezenta lui in topuri a fost destul de indelungata! Pe aceasta cale tinem sa multumim inca o data tuturor oamenilor de radio care ne-au fost alaturi inca de la inceput si care ne-au ajutat sa ne evidentiem in fata iubitorilor de muzica dance!

Doru: "Russian Girl" este the next logical step. Nu avea rost sa mai asteptam prea mult, mai ales ca vara e in toi si tuturor le e gandul la distractie, soare, mare - pe scurt la muzica! Piesa deja este pe radio-urile cele mai ascultate din Romania (carora le multumim pentru ca ne sustin fiecare single) asa ca va puteti bucura deja de ea!


Am inteles ca deja ati filmat videoclipul pentru Russian Girl. Povestiti-ne cate ceva de la filmari!

G: Duminica a fost foarte cald, prea cald. Toata ziua am filmat in camp deschis si in avion, unde erau peste 50 de grade. Singurul moment dureros, la propriu, a fost cel in care mi-am spart capul. Sfatul meu este sa nu sariti atunci cand va aflati in avion. Echipa de filmare s-a transformat brusc in echipa de prim ajutor. Pana la sfarsitul zilei, a mai avut loc un accident similar, unul din baietii din figuratie si-a spart si el capul. Lucrurile frumoase se fac cu sacrificii, nu?

D: Eu am fost de-a dreptul marcat de caldura infernala! Am fost imbracati in costum pentru prima parte a videoclipului, detaliu care a fost folosit special pentru a sublinia o continuitate intre videoclipul piesei "Cry It Away" si cel pentru "Russian Girl". Apoi, cand am mers sa filmam in avion ne-am lovit de ceea ce ma temeam cel mai tare: cele aproape 60 de grade Celsius din carena avionului... Insa, dupa cum vedeti am trecut cu bine peste toate, chiar daca au fost mici accidente... Acum asteptam cu entuziasm sa vedem si noi rezultatul final!


deepcentralStim ca la videoclipul anterior ati ales sa lucrati cu un regizor renumit (Marian Crisan). Acum cu cine ati ales sa lucrati?

G: Am fost mai mult decat multumiti de lucrul cu Marian Crisan data trecuta. Insa la "Russian Girl" ne-am dorit foarte mult sa lucram cu un bun prieten, Horia Farcasiu (regizor si scenarist), caruia i-am promis la un moment dat ca atunci cand vom "creste mari" o sa ii dam pe mana un videoclip. Si acum ni s-a parut momentul potrivit pentru asta.

D: Horia a lucrat la scenariu impreuna cu noi si a stiut sa isi aduca alaturi o echipa foarte buna din randul careia trebuie neaparat sa il evidentiez pe Toni Cartu - "omul cu camera", super tip! Are Toni un aer de boem remarcabil, subliniat si de masina lui - un taxi negru retro ce parca abia a poposit de la Londra - plin de buna dispozitie si imaginatie. Multumim pentru tot Toni!


Sigur ca pe langa patania cu accidentul lui George, ne mai puteti vorbi si despre alte "aspecte" memorabile de la filmarea acestui videoclip, nu?

G: Mie cred ca cel mai tare mi-a placut faptul ca eu am dat "action"-ul la fiecare secventa inregistrata J Am simtit ca nu sunt doar un "actor" si asta mi-a placut tare mult. S-a filmat pe pelicula, asa ca fiecare secunda de filmare a contat foarte mult si fiecare cadru a trebuit sa fie foarte atent lucrat, asa ca "action"-ul meu era destul de important, nu? J

D: Eu nu va mai spun inca odata ca sunt in continuare marcat de caldura pe care a trebuit sa o suportam. Ok, mie cred ca o sa imi ramana mereu intiparite in memorie filmarile acestui videoclip pentru ca totul a fost un party continuu! Am adus o instalatie de sunet la filmari si am cantat live non stop pentru ca totul sa fie cat mai real asa ca ne-am simtit ca la un concert. Am cantat chiar si in pauzele dintre filmari. A fost un mare party live, in aer liber, in avion, pe avion!


Am observat ca data trecuta hainele pe care le-ati purtat la filmari au fost intr-o "usoara contradictie" cu genul muzical pe care il reprezentati, detaliu ce v-a evidentiat de altfel pe micile ecrane. Ce ne pregatiti pentru acest videoclip din punct de vedere vestimentar?

G: Data trecuta am ales sa avem un videoclip de imagine, un videoclip care sa transmita un anumit mesaj: ideea era ca indiferent de mediul in care te afli si de job-ul pe care il ai te poti distra pe muzica noastra. De asta am si ales atunci sa filmam in costume, inconjurati de oameni imbracati office si intr-o cladire de birouri pe deasupra! Un contrast atat de evident trebuia sa atraga atentia, nu?

D: De data aceasta am lucrat cu Catalin Enache (stilist la revista Tabu) despre care auzisem numai lucruri bune! Si care intr-adevar si-a dat dovada talentului intr-ale hainelor. Multumiri Catalin Enache! Buna treaba! Eu inca mai am cosmaruri cu cureaua portocalie, dar acesta e un alt capitol. Cum, eu sa port curea portocalie? Ramane sa vedeti in videoclip daca am purtat-o sau nu.


Ce ne puteti spune despre albumul vostru?

D: Albumul este aproape gata! Suntem foarte mandri de ce a iesit si va garantam ca desi a durat ceva mai mult decat va asteptati si decat ne asteptam chiar si noi, a meritat fiecare zi de intarziere. In curand veti putea avea materialul original in playerele voastre!

G: Va multumim anticipat ca veti cumpara muzica noastra.



loading...

0 comentarii. Posteaza un comentariu

Alte stiri

Ei vor face show la Romanian Music Awards ...

Deepcentral - "Speed Of Sound" (VIDEO)

Deepcentral va canta in Rusia

Deepcentral sunt "IN LOVE" (Video)

"Cry It Away", primul videoclip Deepcentral

Deepcentral - revelatia muzicala a iernii!

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

127 vizitatori si 0 membri acum pe site