www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Trilulilu semneaza un contract cu Universal Music si Roton

MuzicaBuna / marşi, 15 feb 2011
trilu

Trilulilu si Universal Music anunta, in premiera in Romania, semnarea primului contract de licentiere intre un site de partajare de fisiere si cea mai mare companie din industria muzicala.



Astfel, Trilulilu este singurul site din Romania, cu continut postat de catre utilizatori, care are drepturi de difuzare a pieselor Universal Music ( cea mai mare casa de discuri din lume ) si Roton ( unul dintre cei mai mari producatori de muzica din Romania)

Contractul de licenta are la baza impartirea veniturilor din publicitate si autorizeaza Trilulilu sa faca streaming la orice piesa Universal Music, chiar daca aceasta este uploadata de catre utilizatorii site-ului trilulilu.ro. Pentru a fi insa in concordanta cu strategia globala Universal Music, piesele vor fi disponibile pentru ascultare doar pentru utilizatorii din Romania.

"Piesele Universal Music sunt cele mai apreciate de catre utilizatorii Trilulilu, generand cateva milioane de ascultari lunar. De exemplu, in 2010, Lady Gaga a fost prima in topul ascultatorilor Trilulilu. Pentru a veni in intampinarea acestui interes, ne pregatim sa lansam canale oficiale Universal Music si Roton unde vor fi disponibile cele mai noi piese lansate de artisti cunoscuti ca Lady Gaga, Rihanna, Inna sau Deepcentral.", a declarat Sergiu Biris, Directorul General Trilulilu.


"A durat foarte mult timp sa ajungem aici, ne bucuram pentru reusita si "ne" dorim mult succes alaturi de Trilulilu. Cred, de asemenea, ca marea satisfactie pe care o vom avea noi, Universal si Trilulilu, va fi aceea de a vedea, intr-un timp relativ scurt, ca tot mai multe site-uri de muzica "trec de partea buna" a pietei. Bani se pot face din muzica si in mod legal, iar Trilulilu este un exemplu in acest sens. Siteurile care exploateaza fara drepturi munca noastra, pe cea a autorilor si a artistilor trebuie sa inteleaga lucrul acesta. Trilulilu nu este doar primul partner al lui Universal, este si primul, adica cel mai mare site de acest gen din Romania, iar alaturarea celor doua branduri nu poatr fi decat una "irezistibila" a declarat Ioana Fesnic, Director General Universal Music Romania.

"Am acumulat multa experienta in urma discutiilor purtate cu echipa Universal Music si ne bucura nespus aceasta colaborare, deoarece e un semn evident ca ne indreptam intr-o directie buna. In prezent, suntem in stadiul de negocieri avansate si cu celelalte case de discuri internationale si ne straduim sa ii avem ca si parteneri cat mai curand posibil.

Semnarea parteneriatului cu Universal Music reprezinta un pas inainte pentru noi, dar si pentru partenerii si artistii cu care vom colabora pe viitor. In perioada urmatoare vom lansa noi optiuni prin care artistii sa isi promoveze muzica pe Trilulilu precum si un program oficial de impartire a veniturilor din publicitate si cu alti parteneri, fie ca e vorba de muzica sau video"
, a adaugat Sergiu Biris, Directorul General Trilulilu.



loading...

4 comentarii. Posteaza un comentariu

 
18-02-2011 00:37 de D. Johnescu

Se zice ca "Trilulilu" e un site pentru homosexuali...

 
18-02-2011 11:03 de MuzicaBuna

Cine ti-a zis tie tampenia asta...?

 
19-02-2011 01:39 de drslam

Felicitari trilulilu pentru ca incearca sa intre in sfarsit in legalitate. Totusi, daca se pot identifica piesele detinute de Universal si Roton dintre cele adaugate de utilizatori, sa insemne asta oare ca toate celelalte piese de pe site sunt acolo ilegal, sau pricep eu mai greu?

 
19-02-2011 02:15 de easycom

Cam asa e, cum ai priceput si tu, dar e veselia mare acum ca cineva i-a bagat in seama. Ilegalitatea insa ramane pe masa, luand in considerare ca mai exista enspemii de case de discuri ale caror muzica va ramane la fel de bine sus pe site. Stii, asta suna asemanator cu faza "domnu' politist, nu ma amendati, ca o frana si un far inca imi functioneaza..."

Alte stiri

AVANTGARDE revine in forta!

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

86 vizitatori si 0 membri acum pe site