www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Traistariu detronat de Narcis Iustin (Video)

MuzicaBuna / luni, 21 feb 2011
narcis

In timp ce Mihai Traistariu isi pierde timpul cu "ciocarlii" si alte fleacuri prea putin interesante pentru publicul larg, se nasc talente noi, menite parca sa-l detroneze. Acest nou talent descoperit, se numeste Narcis Iustin Ianau, un tanar slabut, timid si ochelarist.



"Romanii au talent" iar de daca aceasta showul chiar isi merita numele. Tanarul Narcis Iustin, in varsta de 15 ani a fost descoperit in cadrul acestei emisiuni. Senzationala-i voce de contrabariton i-a adus in copilarie numai necazuri. "Canti precum o fata", i se spunea mereu. Cand a ajuns insa pe scena, vocea lui "de fata" a lasat masca juriul iar in spatele cortinelor nici celebrul Smiley nu si-a putut masca uimirea: "N-am vazut in viata mea asa ceva!"

Aparentele inseala iar Narcis Iustin a dovedit asta din plin. Cand adolescentul slabut, timid si ochelarist a ajuns pe scena de la "Romanii au talent", juratul Mihai Petre a crezut ca a venit acolo sa vorbeasca despre teoreme, nicidecum sa cante cu o voce uluitoare. "A fost socant de-a dreptul! Cand apare pe scena un baiat slabut, timid, cu ochelari, nu te astepti sa urmeze un moment de asemenea intensitate. In primul rand, nu ma asteptam sa cante, ci mai degraba sa incerce sa demonstreze o teorema la matematica.

Desi la "Romanii au talent" a impresionat pe toata lumea cu vocea de soprana, adolescentul poate canta si cu voce de altista, mezzosoprana, tenor si bariton.





loading...

39 comentarii. Posteaza un comentariu

 
21-02-2011 16:32 de Anprofesor de muzica

cine hotaraste si-n ce calitate , care sunt lucrurile importante cu care-si pierde sau nu traistariu timpul? tu? sau? daca tu, in ce calitate? si care-s lucrurile importante carora traistariu ar trebui sa le dea importanta si pe baza a ce le-ai stabilit criterizandu-le? nu crezi ca esti un "scriitor"mediocru care te lansezi in afirmatii fara baza? traisatriu e traistariu si nu tu stabilesti ce e important pt el! in al doilea rand, copilul nu are nicio legatura cu traistariu! vocea lui traisatriu se intinde pe 5 octave si o terta , copilul asta a facut doar un exercitiu de soprana! or traistariu nu este soprana! din nou dovedesti ca esti slab pregatit draga scriitor de forum! si pustiul de la bacau, desi interesant, e slab pregatit vocal! a cantat ceva fara negativ, acapela. oare poate sustine o melodie si pe negativ? si are de lucru.... ce-i drept si pe mine m-a uimit felul abordarii melodiei si vocea sa NEMAINTALNITA1 ATA mai mult, sa zici ca l-a detronat pe traistariu mi se pare o mare PROSTIE, caracteristica multo lucratori al acestui forum! pacart! ar trebui sa fiti mai profesionisti! sau cer prea mult, va deopaseste cerinta unui specialist ca mine?T! ca sa-l compari , ba

 
21-02-2011 19:11 de drslam

Cineva care nu e profesionist in muzica isi poate da cu parerea despre ce aude fara a avea pretentii de profesor, la fel cum si tu vad ca iti dai cu parerea despre talentul de redactor al cuiva fara sa fii jurnalist sau cataloghezi acest portal de stiri ca fiind un forum, fara a fi specialist in IT... Relax ca risti sa nu vezi padurea din cauza copacilor, cum se spune

 
21-02-2011 20:21 de Anonim

sa zica mersi traistariu ca il mai baga cineva in seama, chiar ca si corelatie vad ca nu ne surprinde cu nimic...in ultima vreme.

 
21-02-2011 21:04 de Puggy


 
21-02-2011 21:12 de Anonim

dar a surprins. eu nu cred ca un artist trecuie sa scoata an de an melodii. a avut si hituri. sa fim realisti si nu doar malitiosi! si pruncu asta nici la unghia mica a lui treistariu nu se poate compara. iarasi apelez la realitate! profesurul care a comentat mai sus are oarecum dreptate. faceti un articol s fara nicio legatura cu realitatea! a detrona insemna mult mai mult decat sa apari la tv o sg data si sa canti! nu credeti? nu va ambalati aiurea ca riscati sa cadeti in penibil! un artiist ca mihai e greu de detronat pana si de artisti consacrati dar decum de un fecior aparut de 2 zile,. acu dee dumnezeu sa-l detroneze pe mihai ca nu asta0-i problema. fiecare are loc sub soare. insa v0-ati grabit sa tragerti concluzii pripite si chiar neprofi!

 
21-02-2011 22:24 de Anonim

nu e vina celui care a scris..ca traistariu pierde vremea cu ciocarlii) nu i-a contestat nimeni valoarea...

 
22-02-2011 06:30 de Anonim

SI CU CE AR TREBUI SA-SI PIARDA VREMEA MAI TRAISATRIU DACA NU CU CIOCARLII...IA ZI TU CA POATE ESTI SI MANAGER SI STII CE SE CERE PE PIATA MUZICALA! OFFFF....ROMANIA! IN TARA ASTA TOTI SE PRICEP LA TOATE! NUMA PRICEPUTI AVEM , DE ASTA NE MERGE ASA BINE!

 
22-02-2011 09:20 de Puggy


 
22-02-2011 10:34 de feble

) damn! stop it! e o corelatie si atat, uite cati s-au gasit sa arunce cu pietre. normal ca se face referire la cineva "stalp", pentru a intelege mai bine directia. orizontul interpretarilor e deschis, dar nici chiar asa!

 
22-02-2011 11:34 de MuzicaBuna

1 la mana, Feble are dreptate.
2 la mana, Feble are dreptate.
3 la mana, Feble are dreptate.

Totusi, pentru cei care inca nu au inteles... Traistariu a fost mereu ridicat in slavi pentru acele cateva succese pe care le-a avut. Este timpul sa ne deschidem orizonturile si spre noi talente, cu riscul de a "detrona" un artist deja existent, care insa a ales sa intre tot mai adanc in anonimat. Nu contesta nimeni calitatile sale vocale, dar ca public avem dreptul sa dorim ai mult de la el. Luand in considerare succesul minuscul ce l-a avut ultimul album, (acele "ciocarlii" este firesc sa concludem ca a fost aproximativ pierdere de timp. It's all about the numbers... Nu am inventat eu sau noi aceasta realitate. Iar cu ocazia asta, cu riscul de a fi injurat in public, chiar afirm ca Traistariu ar trebui sa-si caute un management mai bun, unul care stie cum sa profite pe urma vocii sale, fireste, intr-un mod artistic.

Apoi, observ cu dezamagire reactia oarecum prognozata la titlul de mai sus. Ce-i drept, in jurnalism conteaza extrem de mult titlul, dar se pare ca multi nu ajung mai departe de el. Dragi cititori, un titlu ales strategic nu este o scuza pentru a neglija continutul unui articol sau stire, in cazul acesta, Narcis Iustin si talentul sau incontestabil. Vad 10 comentarii, din care 9 despre Traistariu. Daca asta e reactia fatza de un talent nou si tanar pus langa un considerat "gigant",chiar nu ma mir ca nu se cunosc talentele din aceasta tara.

 
22-02-2011 15:24 de feble

adjudecat!

 
22-02-2011 16:49 de BINEVOITOR

draga administratorule, concluzionez ca lasi doar mesajele care-ti convin. in al doilea rand concluzionez ca iti permiti sa iti dai cu parerea mai mult decat trebuie. adica TE INTYINZI MAI MULT DECAT AR TREBUI! cariera lui mihai e cariera lui si nu are obligatia sa si-o justifice in fata TA sau a oricui alt cuiva. tu ca public ascultator iti poti da cu parerea, desigur, dar nu mai mult decat trebuie pentru ca pici in patima SA INVETI PE ALTII CEEA CE NICI TU NU STII! acele CIOCARLII ale lui traistariu, ar trebui sa fi stiut deja ca administrator de site , portal de stiri sau ce o fi asta, ca au vandut cel mai bine in anul 2010. adica TRAISTARIU A FOST SINGURUL, DAR SINGURUL ARTIST DIN ROMANIA CARE A REUSIT SA VANDA IN ANUL 2010 10.00 UNITATI ALBUME. oare asta e NIMIC? deci albumul LIE CIOCARLIE s-a vandut ffff bine pe piata muzicala din romania. asta arata ca a placut! si asta contrazice spusele voastre plina de rautate! lasati SFATURILE sau pastratile pentru voi! atat timp cat sunt, vizibil , pline de rautate si invidie, e normal sa nu le ia nimeni in seama! cat timp spui ca acesl album, culmea care s-a vandut cel mai bine, lucru usor de verificat, este pierdere de timp, oare mai merita sa te bagam in seama? sau cum putem noi sa nu credem ca esti rau intentionat? si sa dea dumnezeu ca iustin sa aibe succes dublu fata de traisatriu, sa-l detroneze, sa faca ce vrea...are viitorul in fata! NU DE MOARTE MA TEM SCI DE ETERNITATEA E. asa spunea emiescu...asa spun si eu. nu VALORILE MA SPERIE PE MINE CI NONVALORILE RIDICATE LA RAND DE VALOARE. SI E PLINA PIATA MUZICALA DIN ROMANIA DE ASTFEL DE EXEMPLARE. SUCCES SI...

 
22-02-2011 16:53 de BINEVOITOR

ZICEAM CA TRAISTARIU A VANDUT CU ALBUNMUL LIE CIOCARLIE 10 MII UNITATI. AM SCRIS GRESIT MAI SUS.

 
22-02-2011 17:02 de nik

bravo d-le binevoitor! esti si tu din clanul "sopranelor"? ia zi-mi tu mie, Traistariu cum a inceput? foarte talentat? foarte priceput? foarte modelat? NU. a fost modelat in domeniul muzical. si acest tanar are dreptul la aceleasi sanse. inca nu e mai bun decat Traistariu, dar SPER sa ajunga mai bun ca el. si asta, doar din cauza celor ca tine, ca soprana, ca lili si ca alti boi cu ochelari de cal.

 
22-02-2011 17:17 de Alina

Buna tuturor. Nici nu stiu cum sa incep desi sint o cintareata poate anonima din cluj vreau sa va spun ca acest baietel este un real talent ca merita sa ajunga acolo undeva sus, ca sansele lui sint acolo in strainatate ca la noi in romani cu arta mori de foame ca muzica de proasta factura are un target foarte mare aici ma refer la menele si alte genuri muzicale hip hop etc. Nu vreau sa par ipocrita sau cu ochelari de cal dar am invatat sa iubim non valoarea si nu valorile noastre adevarate nu artistii vero ci tot felul de cintareti care cinta in tot feluri de baruri mai mult sau mai putin play back. Multe dintr-e cintaretele noastre cu ghilimelele de rigoare ar trebui sa ia ore xde canto de la el si sa invete sa cinte live . Asta e parerea mea si mi-o sustin chiar daca stiu ca imi voi face dusmani cu asta .Alina

 
22-02-2011 17:40 de MuzicaBuna

@ Binevoitor:
1. Invata sa scrii.
2. Ti s-a sters cumva vreun comentariu?

 
22-02-2011 17:44 de invingatoarea68

Deci asa cum am spus mai inainte iustin un artist complet chiar daca are 15 ani .Multi ar vrea sa ajunga ca el si atunci ca si vulpea din poveste cind a spus ca strugurii sint prea acrii pentru ca nu ajungea la el. Eu as spune ca noi oamenii mari nu trebuie sa fim rautaciosi .Ci sa ajutam si sa sprijinm asemenea talente nu sa le calcam in picioare. La acest baiat talentul e nativ alti studenti muncesc din greu la conservator sa ajunga ca el.Deci din partea mea ca si cintareata eu ii dau nota 10 si spun jos palaria .Bravo iustin.

 
22-02-2011 19:55 de binevoitor

stiu sa scriu , insa am ceva probleme la tastele calculatorului si bat cu greseli.
in al doilea rand sunt aici unii care lasa mesaje si sunb anonimat si cu nikname! cred ca asa devin mai importanti!
traistaiu e traistariu si nu-l poate detrona orcine. insa daca acest pusti il poate detrona, asa sa fie, ii doresc succes! macar e talentat. dar in tara asta nu va reusi nimic ptg ca e plina romania de panarame cu silicoane in buze si cu ba voce IOC! si mai sunt si baieteii fara voce dar plini de muschi. oare poate avea succes iustin intr-o tara unde se promoveaza prostul gust si nonvalorile? eu zic ca NU! nu cel putin pana nu ne schimbam mentalitatea! si mai lasati-l pe traistariu in pace....aici vorbim, sau ar trebui sa vorbim de iustin. insa sunt ci convins ca daca nu puneati titlu cu traistariu, aceasta stire trecea neobservbata. asa ca traisatriu VINDE PT CA E TARE! IATA SI DOVADA.....

 
23-02-2011 08:31 de incr3dible_on3

Titlul e ales total prost, avand in vedere ideea articolului. Dar, evident, e ales sa atraga cititori. O practica obisnuita.
Traistariu nu a fost "detronat", e aberant sa spui asa ceva. Talente sunt probabil o gramada la noi, dar depinde daca si cum sunt descoperite si exploatate. Copilul asta are potential mare, insa poate intra la loc in anonimat la fel de usor cum a iesit, daca nu i se valorifica talentul. E cale lunga pana (si daca) va ajunge sa "detroneze" artisti cunoscuti si apreciati.
Ca sa-l condamni pe Traistariu ca nu stiu ce face, ca ciocarlii, etc., iarasi e aberant. Nu cred ca ar incalzi pe nimeni daca ar intra si asta in randul "vedetelor" de duzina care scot 6 albume in 2 luni si-si promoveaza imaginea cu scandaluri, masturbari pe webcam, tzatze sau mai stiu eu ce. Omu' isi vede de treaba lui, face ce vrea, cand vrea.

 
23-02-2011 14:11 de nik

titlul nu cred ca e ales prost, pentru ca, in momentul in care pustiul a inceput sa cante, exact la Traistariu m-am gandit si eu. si exact la aceeasi chestie: este detronat. :-P

 
23-02-2011 16:33 de Anonim

cred ca va place sa aberati! traisatriu detronat? cum? d c va place sa jucati rol de prosti? faoptul ca a aparut un copil care, talentat d sau nu, canta bine sa nu, gata detroneaza pe cineva? d c sa-l detrioneze? si ca sa-l detroneze ar trebui sa fie mai tare ca el...cumva nu inteleg eu, iustin a ajuns CINEVA? si daca credeti ca da, ce a ajuns iustin? deci, jucati rol de prosti unii dintre voi, si-mi permit sa zic asta pt a ii pune la punct pe toti NEICA NIMENIcare-si permit sa faca afirmatii aberante si lipsite de obiectivitate! nu-s fan traistariu, dar totusi traisatriu are o istorie cu greutate in muzica romaneasca si nu poate fi detronat asa usor de primul venit! si d

 
23-02-2011 16:58 de liligalati13

MDA! SUNT NISTE "LUCRATORI" AI PORTALULUI ANTIFANI TRAISTARIU SI DE ASTA FAC ASTFEL DE ARTICOLE. INSA EI NU REALIZEAZA CA FACAND ASTFEL DE ARTICOLE FARA SUBSTANTA SI LIPSITE DE OBIECTIVITATE ISI ARATA SI "VALOAREA PROFESIONALA" CARE IARASI ESTE ZERO! te arunci in afirmatii lipsite de substanta nenea scriitor pe portalul de stiri! poti sustine cu dovezi si cu obiectivitate afirmatiile tale aberante? nu zic ca iustin nu este talentat! zic insa ca este gresita comparati si plina de vanitate! m-as bucura ca iustin sa reuseasca in cariera ca merita! dar totusi, sa scrii articole fara noima, este singura ta pricepere?

 
23-02-2011 17:13 de liligalati13

apropo..., clanul sopranelor, pianistelor si ce o mai fi este altceva decat clanul CAT MUSIC care lovesc in artistii ROTON! se stie de practica voastra n neortodoxa de a incerca sa discreditati artistii de la alte case de discuri! face parte din ciclul SA MOARA CAPRA VECINULUI ca si asa voi nu prea mai aveti artisti care sa vanda muzica! pa clanul CAT MUSIC....OFTICATILOR ))

 
23-02-2011 18:07 de MuzicaBuna

Deci ca sa arat lumii, cat de idioti pot fii unii, nu sterg cele 3 mesaje de mai sus (unul anonim si 2 liligalati13). Vine anonim cu ale lui (cu un anumit ip), apoi vine liligalati13 cu ale lui/ei (cu exact acelasi ip)...

Lili, intrebarea mea e, cat de "moron" tb sa fii, sa faci asa ceva? Adica tu iti dai dreptate singura... WTF??? Inteleg ca dupa tine valoarea mea profesionala este egala cu zero (in ciuda faptului ca articolul de mai sus respecta lejer baremele impuse de jurnalism), dar ma intreb ce valoare ai tu ca om, sau ca fan Traistariu, dupa ce iti raspunzi singura si mai si zici ca nu esti fan Traistariu (asta cand esti sub anonimat). Cu cea mai mare parere de rau, oamenii ca tine se numesc imbecili si in locui lui Mihai, mi-ar fi rusine sa stiu ca am asemenea fani.

 
23-02-2011 18:49 de liligalati13

IAR MIE IN LOCUL LUI CAT MUSIC AS ANGAJA CU USURINTA ORICE ALT EDITOR...CA TU ESTI VARZA! DE CE VOI ASTIA DE LA CAT MUSIC LOVITI IN ARTISTII ALTOR CASE DE DISCURI? CE ARTIST CAT MUSIC A REUSIT IN 2010 SA VANDA MACAR 5000 UNITATI? CA VA FREACA GRIJA CE FACE ARTISTUL TRAISTARIU- ARTIST roton...VAD! D C NU VA PREOCUPATI DE greii VOSTRI!?ca aveti si voi artisti! cu SA MOARA CAPRA VECINULUI NU REUSITI NIMIC FRUSTRATILOR! sau va oftiocati ca mihai nu a vrut samai semneze cu cat music???????

 
23-02-2011 18:52 de liligalati13

si ca sa-ti raspund legat de ip, primul, cel sub anonimat, este al surioarei mele, ea nu are cont aici! cele 2 sunt ale mele. si care- este problema daca am folosit acelasi ip? de asta sunteti voi frustrati? laudati-va sau criticati-va mizeriile CASEI VO0ASTRE de discuri! lasati-i pe artistiui roton sau media pro in pace! INVIDIA STRIGA PRIN VOI!!!!!!!!!

 
23-02-2011 19:25 de Anonim

alooo! STOP! ia faceti-va articole in care sa folositi numele vostru nu numele artistului traistariu! chiar va permiteti cam multe voi angajatii de la CAT MUSIC! traistariu este un munte de talent, si chiar si atunci cand ia pauza e atat de bun incat NIMIK nu-l poate detrona sau dobora! si e alegerea lui sa cante ce vrea si cum vrea! vedeti-va voi managerii sau ce-ti fi astia de la cat music ,vedeti-va de afonii vostri! iustin este un copil bun si talentat dar neprelucrat, adica neslefuit! are de munca si e riscant sa afirmati ca a detronat un artist cat timp el este tot nimeni in muzica! dar ati preferat sa faceti trimitere la traistariu stiind tocmai ca numele lui mihai vinde. de ce nu faceti referire la un artist CAT MUSIC? pt ca nu aveti artisti de talia lui mihai. sac! gheara-n gat!) si eu fac parte tot din clanul sopranelor!
ca daca nu o zic eu o sa insinuati voi oricum asta! ca atat stiti...

 
23-02-2011 20:21 de Anonim

dau un sfat adminului- blocheaza-ne accesul pe acest portal de stiri tuturor sustinatorilor lui traistariu ca poate asa veti reusi sa il denigrati mintind si aberand! daca asta e scopul vostru, daca tot vorbiti fara sa aveti habar spunand ca mihai isi pierde timpul cu ciocarlii desi ciocarliile cu care-si pierde timpuil mihai sunt numite FANTASTICsau super interpretare, atunci, ziceti ce vreti voi ca tot nu va asculta nimeni! macar daca ati fi si documentati cand vorbiti de un asa artist ca traistariu. daca un album intitulat LIE CIOCARLIE care s-a vandut in peste 10 mii de unitati este pt voi o pierdere de timp, atunci BRAVO. SUNTETI CU ADEVART PROFESIONISTII SI PRIFEPUTI IN MANAGEMENTUL MUZICAL!

 
23-02-2011 20:33 de easycom

Hai sa va povestesc eu un caz real. Am niste prieteni, care au obiceiul sa mai asculte si muzica populara, sa se uite la tv cand sunt emisiuni unde sunt invitati artisti de tot felu. Eram la ei cand la un moment dat apare in emisiune si Traistariu. Dupa cateva cuvinte i se da ocazia sa si cante evident celebra piesa de pe noul album "Lie Ciocarlie". Ia traistariu microfonul si incepe...
"Liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihiiiiiiihiiie ciocarliiiiiihiiiiie..." la care doamna zice sotului, "vai doamne, muta pe alt canal ca ma iau frigurile". Deci daca asta a zis un fan de muzica populara, atunci e clar ce succes are cu piesa...

 
24-02-2011 01:17 de feble

damn! nu v-ati lupta asa si cu politicienii! )

 
24-02-2011 01:28 de drslam

Pentru a aduce lamuriri suplimentare, daca mai este nevoie, nici site-ul MuzicaBuna.ro si nici administratorii/editorii acestuia nu sunt legati in niciun fel de vreo casa de discuri romaneasca sau straina. Nu pierdeti vremea uitandu-va in gura unor anonimi care in lipsa argumentelor arunca in discutie tampenii si acuze neprobate...

 
24-02-2011 05:47 de Anonim

BA ACEST SITE ESTE AL CASEI DE DISCURI CAT MUSIC! STIU F BINE SI AM SI DOVEZI! SI NU INCERCATI SA VA ESCHIVATI DE LA CEEA CE SUNTETI CA E RUSINOS(dar oare stiti voi ce e aia rusine?)! VA OCUPATI EXACT CU DENIGRAREA IMAGINII ARTISTIOLOR ALTOR CASE DE DISCURI! prostia omeneasca sa regaseste la voi din plin! EASYCOM...CHIAR MA INTREBAM PE UNDI UMBLI SI CUM DE NU AI APARUT SI TU SA VA SUSTINETI PROSTIA LA GRAMADA! SI MAI LIPSESTE CINEVA DAR VA APAREA SI EA CU SIGURANTA! DACA VINE SI EA, SUNTETI FORMATIA COMPLETA! FORMATIA DE DENIGRATORI CU DEGETELE FARA UNGHII, CA VI LE-ATI ROS DE CIUDA SUCCESULUI LUI TRAISTARIU =))

 
24-02-2011 11:21 de nik

bai, astia preafani Traistariu, mai vedeti si altceva inafara de conspiratii impotriva lui? si mai spuneti ca nu aveti orizontul limitat... sunteti groaznici.

 
24-02-2011 12:00 de easycom

@ Anonim 05:47
Eu sunt omniprezent, doar ca inca nu te-ai prins tu de asta... In alta ordine de idei, cum ti-a zis si drslam, mai lasa naibii treaba cu Cat Music, ca-s niste balarii cu care numai te faci de ras. Acest site promoveaza artistii in aproximativ egala masura, indiferent de casa de discuri de apartin. Noi chiar avem dovezi... asa ca chill.

 
26-02-2011 11:16 de Anonim


 
26-02-2011 11:19 de Anonim


 
26-02-2011 14:06 de Anonim

hahaha! cati invidiosi si mancatori de c**** ! ce ma bucur ca se oftica unii de traisatriu e cel mai tare artist roman. sa ajungi sa zici atatatea rautati la adresa unui artist atat de iubit si atat de MARE denota multa rautate, prostie si invidie. ce ma bucur ca lumea il invidiaza ca are si de ce. daca traisatriu nu era asa important cum ziceti nici nu va pierdeati timpul sa lasati un mesaj ceva . dat iatra cat va DOARE ca traisatriu exista si ca e atat de bun! MURITI FRUSTRATILOR CU GHEARA-N GAT! =))) INVIDIA.......DOARE??????????

 
26-02-2011 21:23 de SOFOCLE

am observat si eu ca penultimul anionim care a lasat 2 mesaje la cateva minute , unul dupa altul, este ori un nebun ori u prost care nici nu stie sa joace teatru. e plina lumea de frustrati mmai! e plina lumea de oameni rai si invidiosi. nimeni nu face nimic pt muzica, pt orice dealtfel, insa toti se pricep sa analizeze munka altora . toti stim sa criticam pe altii! dar nu facem nimic pt a imbunatati lucrurile, cat timp spunem ca ele nu-s pe roze! rusine invidisoilor! veti muri ca pitzigoii cu gheara-n gat! iar TRAISTARIU VA DAINUI PRIN CARIERA SA PLINA DE SUCCES SI PLIN DE BANI! HAHAHA! MOOOOARE LUMEA DE NECAZ!=)))

 
10-03-2011 06:47 de Gigi Oprea

Invatati sa nu mai fiti ipocriti si sa apreciati valoarea acolo unde ea exista cu adevarat. Acest copil are un talent incredibil si de asta nu se poate indoi nimeni. Traistariu e cu treaba lui, fiecare cu harul cu care l-a inzestrat Dumnezeu.
E jenant ca sunteti barbati si barfiti mai rau ca niste tate intre piata si cratita. Stiti macar sa faceti ''cucurigu'' sau doar sa cititi ziarul si sa va bateti nevasta ca sa vada cat de ''barbati'' sunteti? A, apropo, va plac femeile? ca va simt cam efeminati la vorba? Nu fac discriminari, intrebam si eu...
Felicitari parintilor acelui copil minunat si mult succes pentru Narcis Iustin! Bafta si puterea de e nu ramane doar un talent pierdut intr-o tara de critici!

Alte stiri

Traistariu pleaca in turneu international

Concertul CC Catch va fi deschis de Mihai Traistariu

"Puerto Rico" este noul single semnat Mihai Traistariu

Traistariu isi va compune singur in noul sau studio

Traistariu - in juriu la American Idol jr.

Mihai Traistariu se afla pe locul doi in clasamentul Billboard Magazine

Traistariu nu prea stie de unde primeste bani

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

87 vizitatori si 0 membri acum pe site