www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Traistariu bosumflat pe bosumflate ...

MuzicaBuna / joi, 24 feb 2011
traistuta

... si pe pitipoance, ca lista sa fie completa. Succesul unora este ghinionul altora, subliniaza Traistariu intr-un mod mai putin diplomatic realitatea din sowbizul romanesc.



Frustrat probabil de greutatile cu care se confrunta un artist talentat in ziua de azi, tanarul Mihai explodeaza: "Acesti tineri muzicieni, pe care-i intalnesc des la concursurile muzicale, cu voci de exceptie si, uneori, chiar fenomenale, n-au loc de personaje obscure care isi fac loc in showbiz, prin metode neortodoxe, prin scandaluri inventate ori rasuflate sau, de ce sa nu recunostem, prin diverse relatii si prietenii! Cand am inceput sa cant, acum 10 ani, inca se mai canta cu vocea! Astazi, vocile sunt date la o parte de niste surogate, de niste papusici cu buzele umflate, de niste maimutoi cu pectoralii bine pictati si cu voce... ioc!".

"Traiesc cu speranta ca peste 5 - 10 ani o sa scapam odata si odata de pitipoancele si bosumflatele care populeaza televiziunile la ora actuala!" incheie artistul.

Traistariu insa nu pune doar punctul pe "i". Vine cu o solutie binevenita artistilor underground. Pentru ca e revoltat si vrea el insusi sa promoveze valorile cu voci adevarate, si-a facut concursul international "Liga Campionilor". Conditia sa intrati in liga? "Un cantaret se poate inscrie in concurs daca are in palmares cel putin un un premiu la vreun alt concurs ori festival de muzica, national ori international. Asadar, se vor lupta pentru marele premiu numai premiantii! Adica, practic, chiar cele mai bune voci din Romania, nelansate inca pe piata muzicala", spune artistul. Competitia se va desfasura pe mai multe etape, exact ca in competitiile sportive. Cei care-si doresc sa participe pot accesa site-ul www.ligacampionilor.com.



loading...

17 comentarii. Posteaza un comentariu

 
24-02-2011 12:54 de Gaga

Pai bun, si daca sunt o voce de exceptie, dar n-am participat la concursuri... sunt un anonim, cum ma va descoperi Traistarul?

 
24-02-2011 13:28 de MuzicaBuna

Nu te va descoperi...

 
24-02-2011 13:29 de nik

adica NU te va descoperi ca nu ai loc de bosumflate si pitipoance, si cocalari, si ... adica ramai in anonimat si spera sa te descopere o alta campanie, ca mai apoi, dupa ce-ti demonstrezi talentul, sa te ia in ochi rai superfanii lui si.... .... sa-l ia naiba de showbizzzzzzzzzzzzzzzzz :-PPPP -lol-

 
24-02-2011 15:29 de maxim

Cevrajeala cu premiile alea...dar domnule Treistariu se stie foarte clar ca majoritatea concursurior muzicale de la noi din tara au fost blatuite. Nu e un punct de referinta cel care are un premiu la un asemenea concurs national...punctul de referinta il reprezinta pur si simplu vocea...talentul . Vedem la American Idol sau Britain got Talented etc oameni care nu au cantat in viata lor pe o scena la 40, 50 sau chiar 80 de ani si care o voce uimitoare.

 
24-02-2011 16:25 de Anonim

si ce e neadevarat aici? E PLINA PIATA MUZICALA DE SUROGATE SI PITZIPOANCE! SE4 STIE DEJA! TRAISTARIU ARE PERFECTA DREPTATE!!! iar tu administratorule cum permiti sa spui ORIENTAREA SA SEXUALA? CARE E AIA? STII TU CEVA SI NOI NU? ADICA ...BATI APOPOURI PORCULE! SI ASA VEI FI DAT IN JUDECATA! TU SI TARKY. 2 RETARDATI! PLATITI IDIOTILOR DACA VA PERMITETI SA VORBITI CE VA TRECE PRIN CAP!

 
24-02-2011 17:08 de Anonim

nelasand loc la speculatii in legatura cu orientarea sa sexuala, speculatii ce au dus mereu la controverse "sangeroase aceasta afirmatie iti va aduce un proces destepttule! te freaca grija ce si cum si cu cine face sex mihai? idiotilor! mi-e sila de romanismul vostru! sunteti niste frustrati! ati vazut ieri ca am sarit pe voi si azi veniti cu alte aberatii numai din rautate si prostie! sunteti niste DOBITOCI! TU DRAGA SEMNATAR AL ACESTUI MIZER ARTICOL ESTE UN DOBITOC! cum iti permiti sa te lansezi in astfel de afiirmatii? poti proba ceva? JUDECATA ! CEI PLATI SI TU CA ALTI IDIOTI CARE S-AU LANSAT IN ASTFEL DE AFIRMATII! mde..poate te tine buzunaru! plateste retarad CAT MUSIC!

 
24-02-2011 17:37 de liligalati13

mihaio traistariu are dreptate. e plina piata piatza muzicala de antitalenrte si nonvalori. pana cand mai trebuie sa le suportam? ajunge. artisti cu curu gol si tzatze la vedre, fetite pline de botox sau baietei cu pectoralii la vedere... avem talente insa nu stiu de ce si managerii si posturile muzicale promoveaza afonii care nu pot scoate o nota muzicala pe gura live! e mare pacat ca se pierd atatea talente in favoarea unor nonvalori care apar ca ciupercile dupa ploaie si tot asa si dispar ce-i drept, caci avea dreptate eminescu cand spunea ca CE E VAL CA VALUL TRECE.......

 
24-02-2011 20:26 de Anonim

BRAVO TRAISTARIULE! TARE DE TOT! PREA TARE! CA SI TINE! TE IUBESC

 
24-02-2011 21:20 de MuzicaBuna

Deci, Lili si restul suparatilor...
Conform legii nu e nici rusine si nici ilegal sa fii sau sa nu fii gay.

Trist este insa faptul ca mai nou, orice am scrie noi, muzicabuna.ro despre Traistariu, voi intotdeauna veti intelege altceva. Practic, putem sa-l imbracam in aur si tot veti spune ca ne batem joc de el.

 
25-02-2011 06:32 de Anonim

CULMEA E CA NOI NU AM VAZUT NICIODATA CA ACEST PORTAL DE MUZICA SA SCRIE CEVA FRUMOS SI LAUDATIV LA ADRESA LUI TRAISTARIU! TOTDEAUNA SUNTETI PE CONTRE! CAT TIMP VA VETI LAUDA ARTISTII "CAT MUSIC" SI IL VETI CRITICA SPRE EXEMPLU PE MIHAI, OARE NOI CE AM PUTEA INTELEGE ALTCEVA CA AVETI SAU NU CEVA CU MIHAI? ARATA-MI SI MIE CA AI SCRIS VREODATA UN ARTICOL SUPER MISTO, SAU CALITATIV LA ADRESA LUI MIHAI ...POTI? NU...PT CA NU EXISTA ASA CEVA PE PORTALUL VOSTRU DE STIRI! SI DE ASTA INTELEGEM CE INTELEGEM..

 
25-02-2011 08:56 de MuzicaBuna

Cauta si vei gasi: http://www.muzicabuna.ro/stiri/artist-Mihai+Traistariu Ai 3 pagini de articole de citit, te tine tot weekendul. M-as mira sa nu gasesti chiar nimic pozitiv la adresa lui Mihai.

 
25-02-2011 09:03 de Puggy


 
25-02-2011 17:29 de Anonim

PUGGY, faptul ca tu nu stii nimic calitativ despre traisatriu asta nu inseman ca nu exista! si faptul ca tu esti prost sin subcult asta nu insemna ca toti suntem k tine! ce nu ai inteles pana aaici? te sun sit-i explic, ca sigur esti greu de cap si nu pricepi nimic........

 
25-02-2011 19:01 de easycom

Atunci de ce il mai suni, daca e greu de cap si oricum nu intelege nimic. Mai bine zi-i la om pe fatza ca iti place de el si ii vrei numarul de telefon... Deci, ce metode subtile, frate... LOL!

 
26-02-2011 06:33 de Anonim

eeeeee PLA

bai, asta e problema ca unde cine si-o baga & alte gaselnite da mahala despre omu'asta in loc sa ne dam si noi cu parerea despre articolul de mai sus unde mihai a zis eggzact asa cum e. pai poa sa fie el si poponar prostituat, numai pt cuvintelele ce le-a zis mai sus are respectul meu. si pan la coada ce PLA mea MTHEr fucker e biznisul nostru sa tot scormonim cestii care noi le-am vrea sa fie private cand e vorba de noi , nu? ca daca ii iau pe toti carfe se dau zmei virtuosi paci si facem control de dilatare al bubului hehe, mare ned-ar fi mirarea si dalea. astea le vad chestii care is 1.personale iar two, aici ii discutaqm e artisti ca artisti, mocirlaciunile astea , in contextul partii muzicale din noi cu care intram aici sau ar trebui sa intram, nu au valoare.

si la capitolu' asta cel mai vinovat e traoistariu ca pune botu' la mediocritati si reactioneaza in public, iar asta nu poate decat sai bucure pe mediocrime. eu sa fiu mihai, as procedda fix invers: aaa, aud ca ma face ziaru' Randunica gay, aaahh, cool, pac ies in public cu iubita + ceva mascul ce sta in parrtea mea si vorbim ff afectionaaati, ba ii zic lu altu sa dea ceva interviu ca vrea sa se omoare ca mihai nu mai vb cu el, well, nu-s io at my best tonite ca as gasi la exemple de numna'. da-le mah glaotei gunoaie abricate de tine astfel esti in control all the time si ai fun cititnd articolele ce apar pe seama ta cu chestile astea,etc etc. Site si promovezi precum fac artistii, actorii, singerii care ba se divorteaza, ba ii prind beti conducand, ba ce cearta cu ma-sa , si asa-si tin ratingurile high si stau in atentia publicului care le iubeste ceea ce fac pe parte artistica la fel de mult cum devora barfa si trivialul despre ei.
ma intreaba reportetu nush care de sunt gay, ultimul lucru care il fac e sa deny cu vehementa hehde ii zic fix PLA, pt ca is not his fucking bizniz sa stie chesti d-astea private, sau ii intorc intrebarea daca i-a deat orgazm lu nevastga-sa cand si-au pus-o ultima oara heheh, sa vezi cum nu-i convine. si astga de ex in contextul in care-s nu-s gay, is straight si imi plac femelile sa zic, ce trebe sa dau eu declaratii ca ce si cu cine o fac in pat noaptea.


pe mihai l-am auzit prima oara nu demult, piesele lui nu fac parte dibn stilulrile dew muzica ce-mi plac, so, muzical nu mi-a ringuit bellu' dar cred ca are calitati vocale aparte.. Bai, iese lumea happy de la concertele lui?? Da. Si asta conteaza. ca nui-mi place mie nu e referinta ci o kestie subiectiva.

Now, sa trecem la lucruri ce matter: Ce a zis el despre industria muzicala romaneasca este F F adevarat, din pacate. very true.

bye

 
26-02-2011 07:39 de dragos

mihai e un baiat destept si zice bine ce zice. are perfecta dreptate si ma bucur ca are curajul sa ia atitudine!

 
28-02-2011 20:07 de RAMONA

MIE IMI PLACE DE EL CUM CINTA.....RESTUL NU MAI CONTEAZA

Alte stiri

Traistariu pleaca in turneu international

Concertul CC Catch va fi deschis de Mihai Traistariu

"Puerto Rico" este noul single semnat Mihai Traistariu

Traistariu isi va compune singur in noul sau studio

Traistariu - in juriu la American Idol jr.

Mihai Traistariu se afla pe locul doi in clasamentul Billboard Magazine

Traistariu nu prea stie de unde primeste bani

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

80 vizitatori si 0 membri acum pe site