www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Stefan Banica - pe 12 octombrie, lansare inedita a noului album "Super-love"

MuzicaBuna / joi, 07 oct 2010
banica jr

Stefan Banica va lansa pe data de 12 octombrie noul album "Super-love" impreuna cu casa de discuri MediaPro Music. Evenimentul de lansare va avea loc la show-room-ul Automobile Bavaria Group din Sos. Bucuresti-Ploiesti, Sponsorul Principal al Campaniei Super-love.



Albumul contine 11 cantece noi plus hitul "Super-love"! Este un disc pe care pot fi descoperite cantece pe toate gusturile si pentru toate varstele: melodii de dragoste - "Ce frumoasa esti azi", "Strange-ma-n brate", "Gustul dragostei", "Nu trece zi", "Dragostea doare"", piese cu puternic mesaj social - "E dreptul tau", "E bezna rau (in capul tau)!" -, melodia speciala "Cantec pentru Violeta", dedicata fiicei sale, dar si un cantec pentru Echipa Nationala de Fotbal, "Romania impreuna". Noul album este completat de piesele "La multi ani de ziua ta" si "Fa-mi loc in patul tau!".

Aceasta lansare va fi inedita pentru jurnalistii si oaspetii speciali ai lui Stefan Banica, dar si pentru iubitorii muzicii sale, pentru ca primii 50 de fani Stefan Banica, care vor achizitiona discul "Super-love" si vor veni cu el la Bucuresti in ziua lansarii noului album, vor fi preluati de autocarul MAN al caravanei Super-love, pus la dispozitie de MHS Truck & Bus, parte a Automobile Bavaria Group, dintr-un loc cu traditie pentru concertele artistului, Sala Palatului, si vor avea sansa, astfel, de a participa la evenimentul de lansare organizat la show-room-ul Automobile Bavaria Baneasa.

Lansarea noului album va fi un eveniment special la care Stefan Banica ii va avea invitati, printre alte personalitati, si pe artistii cu care a colaborat in concertele sale de-a lungul timpului. Totodata, Stefan Banica va mai avea un invitat special: castigatorul primei etape a Campaniei Super-love care, ulterior, impreuna cu persoana iubita, va pleca gratuit intr-o excursie la Centrul BMW-Welt din MAźnchen, excursie oferita de Automobile Bavaria Group, si va primi primul disc din noua productie "Super-love" cu autograful artistului.

Si jurnalistii vor avea parte de o surpriza: tombola Automobile Bavaria, care le va fi dedicata, putand castiga produse lifestyle marca BMW. Si pentru ca, pe langa Marele Premiu, un BMW X1, Campania on-line Super-love ofera in fiecare luna si un premiu pentru mesajul/fotografia lunii, castigatorii acestor premii vor fi, de asemenea, prezenti la evenimentul de lansare a albumului "Super-love". Printre acestia se numara si o fetita de 4 ani, Stefania, care la cei 4 ani ai ei a suportat cu succes o operatie de tumora cerebrala si, asa cum spune mama ei: "acum radiaza de dragoste, ne inveseleste cu zambetul ei inocent si suav si ne invata ca pentru a creste si a merge mai departe in viata avem nevoie de Multa Dragoste." O poveste impresionanata are si Laura Muresan din Bucuresti, o alta castigatoare a Premiului Lunar care, lucrand ca asistent social la una din primariile de sector, s-a indragostit de un pacient cu disabilitati, urmand ca cei doi sa se casatoreasca in curand.
Muzica lui Stefan Banica ocupa un loc important in viata acestor oameni cu destine impresionante.

Lansarea discului "Super-love" va marca inceputul celei de-a doua etape a campaniei cu acelasi nume, pe site-ul www.stefanbanica.ro, care va dura pana in decembrie 2010. Aceasta etapa este destinata celor care vor detine albumul "Super-Love" si se vor inscrie in baza de date Super-love de pe site-ul Stefan Banica cu seria si numarul unic de pe holograma discului, avand astfel sansa de castiga Marele Premiu-un BMW X1, oferit de Automobile Bavaria Group. Castigatorul Marelui Premiu va fi extras chiar de Stefan Banica in timpul Concertului extraordinar de Craciun, transmis la televiziune, dintre cei 3 finalisti ai etapei a doua, ce vor fi extrasi cu 2 saptamani inainte de concerte.

Dupa lansarea albumului "Super-love", Stefan Banica va sustine in lunile octombrie si noiembrie un turneu de promovare a noului material discografic. Turneul va purta numele albumului - "Super-love" - si va cuprinde cinci orase din tara, dupa cum urmeaza:

Constanta - 23 octombrie , ora 20, Casa de Cultura a Sindicatelor
Iasi - 30 octombrie, ora 20, Casa de Cultura a Sindicatelor
Cluj - 7 noiembrie, ora 20, Casa de Cultura a Studentilor
Sibiu - 8 noiembrie, ora 20, Casa de Cultura a Sindicatelor
Craiova - 13 noiembrie, ora 20, Casa de Cultura a Studentilor


Biletele s-au pus in vanzare si se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol si pe site-urile: www.biletedelatati.ro, www.biletoo.ro, www.bilete.ro Caravana Super-love va circula prin tara cu un autocar MAN pus la dispozitie de MHS Truck & Bus, parte a Automobile Bavaria Group. Stefan Banica, impreuna cu trupa sa, vor canta in cadrul turneului, in premiera, piese de pe noul album - "Super-love" -, dar si cantece binecunoscute si asteptate de public. Cu aceasta ocazie, iubitorii muzicii lui Stefan Banica vor putea achizitiona de la standurile special amenajate in foaierele salilor de spectacol noul album "Super-love".

In aceste zile, Stefan Banica se afla in repetiile generale la Teatrul de Comedie pentru noua premiera "Cui i-e frica de Virginia Woolf", de Edward Albee, in regia lui Gelu Colceag.
In luna octombrie, pe data de 15, artistul va reveni pe micile ecrane in rolul de gazda a binecunoscutului show tv "Dansez pentru tine", sezonul 10. Si in acest sezon Stefan va asteapta cu multe surprize si momente muzicale de exceptie !

In paralel, sunt in pregatire concertele extraordinare de Craciun Stefan Banica -"Super-Love". Biletele pentru primele patru spectacole, ce vor avea loc in datele de 16, 17, 18 si 19 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului, au fost puse deja in vanzare si se gasesc la casele de bilete de la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti, statiile de Metrou Unirii 1 si 2, magazinele Diverta, Germanos si Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Domo si Orange si pe site-urile: www.biletedelatati.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro





loading...

2 comentarii. Posteaza un comentariu

 
07-10-2010 20:26 de Radu

Ca sa fiu sincer, e un super- c**** . Dar asta e doar parerea mea.

 
09-11-2010 04:25 de DjTom

Ia ghiciti voi, ce melodie seamana prea mult cu hitul "Unde esti" al trupei Publika ?!?...

Alte stiri

Stefan Banica Jr. lanseaza "Super Love" (Video)

Stefan Banica ne aduce "Super Love" (Video)

Nominalizarile la Premiile Muzicale Radio Romania Actualitati

Piesa "Ho Ho Ho" este in topul preferintelor ascultatorilor

Stefan Banica te invita la autografe!

Nu mai sunt bilete la concertul lui Banica

"Super-Love" pe super-loc in topul Nielsen

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

104 vizitatori si 0 membri acum pe site