www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Scandalul Eurovision continua!

webmaster / joi, 02 mar 2006
 
indiggo 2Contestatia depusa la TVR de gemenele Mihaela si Gabriela Modorcea, prin care solicitau 100.000 euro despagubiri pentru nefunctionarea liniei telefonice in cazul piesei lor, a fost respinsa de catre institutia publica.

Mai mult decat atat, acestea ar putea fi date in judecata de catre firma Voxline Communication, cea care s-a ocupat de televoting, intrucat, din cauza faptului ca scandalul se prelungeste, imaginea firmei are de suferit.

Dan Vartopeanu, directorul firmei, a confirmat pentru ziarul "Libertatea" ca exista posibilitatea deschiderii unei actiuni in justitie impotriva familiei Modorcea, sustinand ca era imposibila fraudarea rezultatului televotului, intrucat nu exista mijloace tehnice pentru a face acest lucru.

Practic, un posibil sabotaj la adresa trupei Indiggo ar fi trebuit organizat de asa natura incat toate SMS-urile primite la numarul 1414 sa fi fost "citite", iar apoi blocate sau invalidate, asta in conditiile in care voturile pentru toti candidatii s-au trimis la acelasi numar. Prin urmare, dupa o evaluare a impactului acuzatiilor facute de familia Modorcea, decizia ca trupa Indiggo sa fie actionata in instanta va fi luata impreuna cu actionarul din Franta a firmei Voxline Communication.

Dupa incheierea concursului Eurovision Romania 2006, Traistariu traieste bucuria de a fi castigator. Presa audio si video din Germania e interesata sa afle cine e interpretul care l-a invins pe Dieter Bohlen. Mihai Traistariu este solicitat pentru interviuri si sedinte foto de posturi de radio si tv din Germania, cat si de presa scrisa de acolo.

Bild, Sat1, Pro7 sau RTL sunt interesati de interpretul care l-a detronat pe Dieter Bohlen. Printre stilistii care s-au oferit sa-i realizeze vestimentatia pentru Eurovision se numara Catalin Botezatu si Razvan Ciobanu.



loading...

15 comentarii. Posteaza un comentariu

 
03-03-2006 09:33 de Lia

Mie una nu-mi place piesa lui Trasistariu,dar are voce,asta nu e de contestat;parerea mea e k baietii de la akcent cu nico ar fi avut mai mult succes decat mihai traistariu,dar pacat ca au cam falsat mai ales la finala de duminica;oricum bafta traistariu si sa avem rezultate (desi rezultatele obtinute de sistem cu luminita anghel anu trecut nu cred k vor mai fi obtinute de romania atata timp cat la selectia nationala participa piese gen "be my boyfrien"-indiggo);Fratilor nu ne-am prostit de tot!!!

 
03-03-2006 11:20 de oana-cluj

imi pare f rau dar fetele de la INDIGO dau dovada de o mare prostie si imi pare rau ca si mama lor gandeste la fel.Pot sa va spun ca eu sunt eleva la LICEUL DE MUZICA din CLUJ si aceste fete pur si simplu nu au voce chiar daca se lauda ca au studiat muzica,nu se vede.Aceste fete in afara de nesimtire si tupeu nu au nimic.Aceasta este parerea mea,si fara suparare nu demonstreaza ca au studii ,indiferent de studii,se comporta ca tigancile din piata.Va multumesc

 
03-03-2006 16:41 de ane-marie

Scandalul cu televoting-ul a fost o intamplare foarte penibila avand in vedere ca emisiunea a fost urmarita in direct si pe TVRi. Asa au avut sansa sa se faca de ras in fata "intregii lumi". Gemenele si "managerul" lor ar trebui sa invete sa piarda "cu capul sus" si sa fie "fair play".

 
04-03-2006 12:02 de giany

nici o alta piesa nu era mai bunadecat tornero.
iar mihai are o voce unica, e un fenomen muzical. akcent se faceau de kaka la atena.iar nico, ce penibila, baba cu fustele-n cap. nico niciodata nu va reusi singura la eurovision. e prea baba. si ce falsuri a trs. degeaba are ea voce!
ma bucur ca traistaru a reusit.
vom fi in primii 3. pariez!

 
04-03-2006 13:04 de Amarilis

Akcent au o piesa foarte frumoasa,dar e pacat ca nu au stiut sa o cante bine.Ei trebuie sa cante mai mult si apoi sa mearga la Eurovision.Sa fim seriosi ar fi fost penibili la Atena printre cei mai buni.Mihai are o voce super ,o melodie buna sim multe sanse sa depaseasca performanta celor de anul trecut.Acum are nevoie de o colegrafie buna si de mult noroc!!! Despre Indigo nu merita sa pierdem timpul vorbind pentru ca au demonstrat cat de proaste pot fi. NU AU NICI CEI SAPTE ANI DE ACASA!!!!!

 
04-03-2006 15:19 de Irinuka M

Era imposibil ca indiggo sa nu faca scandal! Pur si simplu fetele acestea nu stiu sa piarda! Ar fi timpul sa invete si acest lucru! Degeaba ni-l tot afiseaza pe acest compozitor german ...ca pur si simplu nu ne conving! Avem multi compozitori f talentati in Romania...nu trebuie sa vina din alte tzari sa ne reprezinte! Deci eu zic ca Mihai Traistariu a meritat sa mearga la Eurovision...in ciuda gurilor rele!

 
04-03-2006 17:20 de ali

asa merita k oricum nu au nici voce si nici prezenta scenica...si versuri de tot kktu...sa nu mai vb de sound'uri...dar nu stiu dc se enerveaza?k oricum nu ar fi castigat e clar si dk psp prin absurd k ar fi iesit castigatoare la eurovision ar fi iesit garantat p ultimu loc...si k sa castice respectu si dragostea publicului sa mai stea prin romania si nu in germania sau mai jtiu yo unde!!!da astea's fetitzele...sa mai invete sa si piarda

 
04-03-2006 21:55 de Amarilis

Indigo nu sun decat doua fete care nu au citit in viata lor o carte despre bunele maniere si nici nu au primit o educatie in ceea ce priveste buna conduita.Sunt foarte increzute si nu stiu cand sa taca sa nu mai vorbim ca nu stiu sa piarda(sa ia exemplu de la Akcent!). Or fi facut ele scoala(cum se lauda),dar sa ma scuzati dar ele nu dovedesc acest lucru ci contrariu.Mai nou au aparut pe un post TV si au spus ca ele cer reluarea finalei Eurovision.Sa fim seriosi nu vor castig decat dispret!Inteleg ca ele fac scandal pt. ca vor sa fie mai cunoscute, dar sa o mai lase ca ne-am saturat de scandaluri in muzica romaneasca!!!

 
04-03-2006 23:03 de VIOREL DIN LA MANGA

Mihai merita sa mearga la Eurovision.Are o voce minunata.Momentan in Romania nu mai este asa de bun decat Marcel Pavel.BRAVO MIHAI

 
04-03-2006 23:42 de crysza

bravo mihai.esti cel mai tare.te-am votat sh a mers.YOU ARE THE BEST.Ma bucur ca ai castigat.iti urez mult noroc acolo unde ajungi.crisa din medgidia.iti stiu versurile de la toate melodiile

 
05-03-2006 12:40 de Luci

Am urmarit si eu show-ul de la TVR. Nu comentez calitatea pieselor, dar chiar imi este greu sa ma abtin sa nu "gasesc nod in papura" vis a vis de "modestele" gemene de la (trupa?!) Indigo. Melodia lor...puerila. Ce cauta in concurs un asemenea cantec?! Iar apoi toata mascarada initiata de mama lor a facut ca scumpele ei fete sa cada in disgratia multora. Deh, au venit din Germania cu ziarul Bild dupa ele (ce onoare ca cei de la Bild le-au luat interviuri si celorlalti interpreti!!!). Am cazut pe spate! Normal, de ras. Si vezi Doamne, tocmai Dieter Bohlen le compune piesele. Si ce-i cu asta? Melodia lor (compusa banuiesc de acelasi ex Modern Talking), ma repet a fost pentru gradinita.
Daca citesc si ele parerile noastre atunci le-as spune sa-si schimbe compozitorul, atitudinea si usorul accent de Deutschland pentru ca sunt penibile.
Dragilor, Dieter Bohlen compunea piese in anii '80. Si era un compozitor de succes. Si eu ascultam muzica lui, dar prin 87 si doi-trei ani dupa. Voi abia acum ati auzit de el??!! Din pacate nu s-a inventat masina timpului ca sa mai apucati si voi sa aveti succes.
Apoi, vineri seara (3 martie) ce-ati facut pe la emisiunea lui Cabral de pe Acasa TV a fost patetic.
Nu va mai laudati cu Bild, Dieter Bohlen si Germania ca nu va apreciaza nimeni din cauza asta. Fiti modeste (cum e Andra, Delia, etc), cantati bine (daca puteti), umblati nitel la imagine, fitit mai retinute in aprecieri (adica vorbiti mai putini, nu mult si prost) si poate veti avea succes. Nu in ultimul rand incercati sa intuiti ce dorim sa ascultam.
Sa va urez succes...?
Hai, nah, sa aveti si voi ca poate va voi vedea mai putin pe la TV.
Kiss ya pe botic.

 
05-03-2006 15:01 de pityk

mama,da k coapte is astea de la indiggo.Dupa ce ca nu au voce s-au mai facut si de kak...Is penibile!!!Nici nu stiu cum de au avut curajul sa se prezinte la un asa mare concurs cu o asa melodie"Be my boyfriend....,Never,never".NASPA.....Poate ca de acum o sa aiba mai mult succes,dar nu datorita vocii ci prostiei si comportamentului lor.
A,si la Eurovizion au si falsat,asa ca sa-si mai tina gura ca ele nu ar putea nici cum sa ne reprezinte la Atena,sau ar putea dar pe post de figurine sau mahalagioaice.
PSISPARETI CAT MAI REPEDE DIN ROMANIA SI LASATI-L PE MARUTA IN PACE CA EL NUI VINOVAT CU NIMIK!!BY

 
09-03-2006 10:10 de anonim

in locul doamnei modorcea as tacea...duap c a umblat din clasa in clasa in C.N."Gheorghe Lazar" spunand ca trebuie voatate fostele colege....nu mi s pare un lucru normal....rugamintea ei era s le "trimite pe aceste fete minunate la eurovision"

 
11-03-2006 15:54 de isa

ce s-a intantamplat a fost foarte drept, nici dak o planuiam eu nu iesea mai bine,parerea mea este k acel cantec nu este reprezentativ pentru tara noastra , ce dak era compus de un neamt!

 
21-03-2006 22:17 de petro. pascani

am urmarit concursul eurovision 2006 si cum am banuit a castigat cel mai bun.BRAVO mihai traistariuesti cel mai bun si nu uita ca suntem alaturi de tine.meriti toata dragostea noastra. te pup mihai si sa ai parte de toata bafta din lumebravo

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

57 vizitatori si 0 membri acum pe site