www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Scandal intre tinerii compozitori: Moga vs Ogasanu

webmaster / marşi, 15 feb 2005
Mihai OgasanuIndustria muzicii romanesti se poate lauda cu doi tineri foarte talentati. Marius Moga, supranumit "fabrica de hituri" si Mihai Ogasanu. Baietii si-au pus amprenta pe cativa artisti, care se bucura momentan de foarte mult suces, cum ar fi Loredana, in cazul lui Ogasanu sau Morandi, in cazul lui Moga.

In ultima vreme insa, intre cei doi a intervenit un soi de concurenta care s-a transformat in invidie si antipatie. Invitat zilele trecute de Catalin Maruta, la emisiunea Tonomatul DP2, Mihai a spus ca Marius l-a sunat si l-a amenintat, acuzandu-l ca i l-a "suflat" pe jamaicanul Lennox BUPPY Brown.

Am aflat insa ca nu este vorba despre nici o disputa intre cei doi. Mihai spune ca "e loc destul pentru toata lumea si nu asta e scopul sa te bati pe suprematie. Marius imi este foarte bun prieten". In replica, Marius ne-a declarat ca il cunoaste pe Mihai si ca era o vreme cand faceau schimb de experienta. "Inainte sa aud aceste vorbe din partea lui puteam chiar sa spun ca suntem prieteni. Am fost la el acasa si am facut, daca pot sa spun asa, schimb de experienta, si nu ma asteptam sa spuna ca l-am amenintat. Este adevarat ca l-am sunat de sarbatori, cand era in Grecia, si i-am spus sa nu mai vorbeasca aiurea ca lumea interpreteaza. BUPPY a venit in Romania atunci cand eu eram in America si a trebuit sa ma astepte cateva zile. Intre timp, ca sa nu se plictiseasca a inregistrat doua piese cu Mihai, care probabil vor aparea pe piata. Eu am o alta colaborare cu el, dar nu l-am acuzat niciodata pe Mihai ca mi l-a furat pe Lennox", ne-a spus tanarul Moga.

Mihai Ogasanu o aduce in Romania pe solista de la SNAP

"Eu ma straduiesc acum sa fac o casa de productie audio-video. Asta pentru ca simt ca pot sa ofer un pachet complex artistilor talentati", ne-a declarat Mihai. Acesta nu este insa unicul sau proiect. El o va aduce in Romania pe solista de la SNAP, Penny Ford, cu care va incepe colaborarea in luna iunie. Mihai se va ocupa insa si de fostul solist de la Stigma, Claudiu Mirica. "Tot ce pot sa va spun este ca lucram impreuna, iar in maximum o luna Claudiu va aparea pe piata cu un produs genial", ne-a declarat compozitorul, care ne-a marurisit ca aseara a fost gata prima piesa de pe viitorul album.

Chiar daca muzica e pe primul loc in viata lui Mihai, tanarul, proaspat absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica, se pregateste sa urce pe scena Teatrului National. El isi va face debutul in piesa "Patimile Sfantului Thomaso Daquino", in regia lui Grigore Gonta. Piesa de teatru va fi gata in aproximativ o luna, iar premiera va avea loc la TNB.

Moga compune pentru Jessica Simpson si Snoop Dogg

Moga, proaspat intors din America, isi ocupa momentan timpul cu cateva fete frumoase de pe la noi, cum ar fi Corina, Cream, Anda Adam, Dana Nalbaru sau Lili Sandu. Talentatul compozitor este "tinut" de tinerele fete in Romania, pentru finalizarea proiectelor incepute cu fiecare dintre ele. Printre altele, se conceantreaza asupra lui Morandi, care se lanseaza zilele acestea in Franta, Italia si Germania.

Moga va parasi din nou Romania peste doua saptamani cu destinatia SUA. El a semnat un contract cu Universal Pictures si urmeaza sa faca muzica de film. "Am facut un rock agresiv si o muzica populara combinata care le-a placut foarte mult americanilor si care au spus ca s-ar potrivi de minune pentru scenariul unui film de groaza sau de actiune". El ne-a mai spus ca "am facut doua piese R&B pentru Jessica Simpson, iar acum umeaza sa vedem cum se va desfasura colaborarea noastra". Si dupa ce a cucerit-o pe Jessica cu talentul sau, Marius s-a intalnit cu textierul lui Snoop Dogg, despre care ne-a spus ca "probabil o sa lucrez niste piese cu el".



loading...

5 comentarii. Posteaza un comentariu

 
05-03-2005 11:33 de Dkay


Cred ca astia doi sufera de megalomanie!Si e si mai comis atunci cand vezi ca se lauda cu aducerea unor personaje care sunt de mult iesite din circuit/nu au intrat niciodata.

 
05-03-2005 11:34 de Dkay


Cred ca astia doi sufera de megalomanie!Si e si mai comis atunci cand vezi ca se lauda cu aducerea unor personaje care sunt de mult iesite din circuit/nu au intrat niciodata.

 
05-03-2005 11:35 de Dkay


Cred ca astia doi sufera de megalomanie!Si e si mai comis atunci cand vezi ca se lauda cu aducerea unor personaje care sunt de mult iesite din circuit/nu au intrat niciodata.

 
27-07-2005 13:03 de Kain-The-FeareD

Pretene daca tie ti se pare Snoop Dogg expirat eji cretin

 
15-11-2008 21:24 de Anonim

Vrajeli! Iata aici mai multe dovezi ca melodiile "compuse" de Moga sunt furate. Prosti sunt artistii romani care se mai duc la el sa ii dea mii de EUR ca sa primeasca o melodie furata. Si prosti sunt cei din public care mai asculta melodii ale artistilor produsi de el.



http://www.youtube.com/watch?v=4-0cQrojeeg



http://www.youtube.com/watch?v=IJe99Soj-j8&NR=1



si mai exista si altele... nu merita osteneala sa le insir, el a furat mereu, de ici, de colo.. nu a compus niciodata nimic original :-j

Ar trebui sa fie in inchisoare, DUPA GRATII, pt furt de proprietate intelectuala. Dar, cum suntem in Romania, uite ca inca nu se intampla asa ceva.

Alte stiri

Dalma Kovacs la Eurovision 2009 cu o piesa de Marius Moga

Moga plagiaza iar?

SMILEY a lansat cel mai recent videoclip la piesa "Am bani de dat"!

Morandi - `Save Me` nr.1 in Romania - emoticoncert

Marius Moga - monitorizat de Politia Economica

Moga a compus "Imnul turistic al Romaniei"

Guess Who a cantat pentru elevii care au picat BAC-ul

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

135 vizitatori si 0 membri acum pe site