www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Sanda Ladosi este castigatoarea selectiei pentru Eurovision

webmaster / luni, 15 mar 2004
Eurovision 2004
Sambata, in direct la TVR a avut loc finala nationala selectiei pentru Eurovision. In urma atat a votului publicului cat si a juriului de specialitate, Sanda Ladosi a acumulat numarul maxim de puncte (24), devenind astfel reprezentatnta tarii noastre la editia din acest an a concursului.

Imediat dupa incheierea etapei nationale a Eurovisionului s-au facut auzite primele voci care contesta rezultatul jurizarilor. Dupa doua semifinale in care cei care nu s-au calificat nu au facut nici un fel de valuri, deznodamintul finalei i-a facut pe unii concurenti sa-si reconsidere atitudinea discreta din seara concursului. De fapt, atunci cind au fost intrebati, dupa concurs daca vor sa reproseze ceva organizatorilor, nu s-a plins nimeni de nimic in mod oficial. Era un moment festiv... s-au gindit cei mai multi dintre interpreti. Concursul nu putea sa aiba decit un singur cistigator, si acesta a fost piesa "I Admit", interpretata de Sanda Ladosi.

Elena Cirstea, clasata pe locul 2 in finala, a spus ca, "pe scena, nu m-am auzit cand am cantat, n-am avut efect, ziceai ca sunt in pivnita, iar pe post nu s-a auzit decat foarte prost. Nici Nico nu s-a auzit, nici Andra... au fost fluieraturi in microfoane... N-avea rost sa comentez aseara pentru ca a vazut toata lumea cum a fost transmisia".

Un alt subiect de contestare a fost inevitabil televotingul. Initial TVR anuntase ca va fi o tragere la sorti in urma careia o parte din ziaristi vor putea sa intre in camera unde se contabilizeaza voturile telespectatorilor. Printr-o intamplare, cei de la TVR ne-au anuntat ca nici un ziarist nu a fost interesat de aceasta camera, oricum numai un specialist in informatica ar fi putut sa detecteze vreo greseala. Tatal Andrei ne-a spus ca, in timpul transmisiunii in direct si dupa concurs, a primit multe telefoane de la prieteni si fani ai Andrei care se plangeau ca nu au putut sa isi inregistreze votul, telefoanele sunind ocupat. Asa cum ne-a spus si Irina Radu, director Departament Evenimente Speciale la TVR: "Au fost oameni care s-au plans ca pe linia Sandei Ladosi s-a votat mai usor. Dar pina nu se vor face verificari nu putem sa afirmam ceva clar. Tot ce putem sa facem este sa punem la dispozitia celor interesati lista telefoanelor de la care s-a sunat in timpul televotingului pentru a se vedea cine ocupa linia in secunda cand un telespectator incerca sa voteze".

Singurul lucru pe care putem sa il spunem este ca, in semifinala, Nico a avut opt puncte din partea telespectatorilor care au votat, aseara stringind numai un punct. Poate s-au schimbat optiunile publicului in decursul saptaminilor care au trecut... Frapanta a fost, in schimb, distanta foatre mare pe care jurizarea finala a stabilit-o intre piesa situata pe locul I (votata de 4.994 de telespectatori) si cei 3.850 de spectatori care au votat piesa Mariei Radu, a doua clasata in preferintele publicului, cea mai mare distanta pe care o piesa a avut-o in concursul de aseara.

In Turcia va pleca, pentru spectacolul de pe 15 mai de la Istanbul, Sanda Ladosi cu piesa compozitorului George Popa. "Probabil ca trebuia sa plece altcineva... asta este, la repetitie s-a auzit foarte bine, iar seara n-a mai fost nimic din ceea ce facusem la prinz", a spus Elena Cirstea.

Televiziunea Romana a raspuns ca nu se astepta la aceste reactii, dar intelege dezamagirea celor care nu au cistigat. De asemenea, reprezentantii TVR au declarat ca sint gata sa puna la dispozitia celor interesati caseta inregistrata in seara finalei.

Sanda Ladosi a participat pentru prima data la selectia Eurovisionului. "Cred ca toti ne dorim din cind in cind o schimbare. Este nevoie de putina obraznicie, de indrazneala", a comentat interpreta la final.

Noi dorim succes castigatorilor, avand incredere ca piesa este printre cele mai bune ale finalei si are prin dinamism, imagine si coregrafie cel putin sansa pe care au avut-o piesele din anii trecuti.



loading...

1 comentarii. Posteaza un comentariu

 
20-04-2006 20:51 de eu_daniel

sanda ladosi e una dintre cele mai mari cantarerte ale romaniei este o voce deosebita cu un talent pe care nu toati artistii din romania il poate demontra pentru ca NU IL AU intelegeti voi asa ca mai intai ascultati piesele ei apoi comentati

Alte stiri

Sanda Ladosi si Andra, primele finaliste pentru Eurovision

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

95 vizitatori si 0 membri acum pe site