www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Red Clover prezinta noul val de artisti

MuzicaBuna / joi, 21 ian 2010
stire red clover media

Red Clover, cea mai noua casa de discuri din Romania, anunta debutul primilor cinci artisti pe piata muzicala. Sub semnatura Red Clover Media s-au adunat cantareti cu performante deosebite si producatori talentati, pregatiti sa "fabrice" hit-uri!



Primii cinci artisti semnati

In 2010, Red Clover isi propune sa revolutioneze industria muzicala. Aparitia casei de discuri coincide cu debutul primilor cinci artisti semnati: Sonny Flame, Alessia, F.Charm, Diedra si Kenno. Dar lista nu se opreste aici, pentru ca recruterii Red Clover intentioneaza sa mareasca, pe parcursul anului, numarul artistilor, cu nume consacrate, dar si cu tinere talente. Colaborarea Red Clover cu case de discuri din alte tari faciliteaza dezvoltarea carierei artistilor pe plan international.

stire sonnySONNY FLAME
"Cant dancehall in stare pura!"
Nascut in Ploiesti, pe 30 Septembrie, 1986, Razvan Mihai Preda a fost intotdeauna preocupat de muzica. A inceput de mic sa compuna, iar talentul a iesit repede in evidenta.
La varsta de 15 ani, Sonny crede ca si-a definitivat stilul (rap/RnB), insa calitatile lui vocale aratau un potential mai mare. Faptul ca si-a perfectionat tehnica, il propulseaza catre un gen muzical greu accesibil europenilor: dancehall.

Desi este la inceputul carierei, Sonny Flame a colaborat deja cu nume importante din industria showbiz-ului romanesc: Wassabi ("Lonely Girl"), Connect-r ("Summer Days"), D.J. Chris Mayer ("Top of the World", "Confused"), Morris ("Havana Lover"), iar proiectele au fost in atentia publicului un timp indelungat. In momentul de fata, "Havana Lover" este in topul clasamentului Vibe Fm, cel mai ascultat post de radio dance (http://www.vibefm.ro/index.php?page=topuri/20-vibes-chart)"

Sonny Flame are planuri mari pentru acest an. In cateva zile urmeaza sa fie lansat cel de-al doilea single: "Top of the World" (piesa se afla pe pozitia 8, in top 20 Vibe FM), impreuna cu videoclipul oficial, dar pregateste, impreuna cu Lola (ex. Wassabi), si o piesa pentru Eurovision 2010.
Sonny Flame este semnat cu Red Clover Media, cea mai noua casa de discuri din Romania si cu ToCo International (http://www.toco-international.com/singles.html).




stire alessiaALESSIA
"The power of rhythm!"
Nascuta in Constanta, in 1983, Alessia se anunta a fi noua revelatie a muzicii house. A inceput sa cante de la 14 ani si s-a evidentiat repede, datorita calitatilor vocale.

Dar, fiind o perfectionista, Alessia a trebuit sa munceasca mult, pentru a se implini ca artist. A studiat, timp de 15 ani, dansul si coregrafia, a luat lectii de canto si de imagine. Alessia numara mai multe colaborari cu artisti consacrati, cum ar fi 3 Sud Est, Play&Win, Bob Taylor, Trident, Sistem etc.

Noul ei single, "No more", este produs de FlyinState si i-a adus artistei un contract cu casa de discuri ToCo International (http://www.toco-international.com/singles.html), ei urmand sa ii promoveze materialul in peste 70 de tari. Piesa urmeaza sa se lanseze si pe piata din Romania, alaturi de videoclipul oficial, sub semnatura celei mai noi case de discuri, Red Clover Media.

Alessia promite hit-uri cu impact international, dar si show-uri incendiare, pe scenele din tara. In acest sens, ea a inceput sa colaboreze cu coregrafi premiati si cu dansatori de performanta.




stire fcharmF-CHARM
"Music is a state of mind!"
Nascut in Bucuresti, pe 09 Mai, 1981, Bogdan Vlasceanu activeaza in industria muzicala din 1997. Primul album oficial a iesit pe piata in anul 2000. Genurile muzicale abordate in acea perioada erau RnB, soul si hip-hop.
Din pasiune pentru muzica, F.Charm a descoperit si productia muzicala, iar in momentul de fata este unul dintre cei mai buni producatori din Romania, formand, alaturi de Turcu Paul Gabriel, FlyinState.

F. Chram a colaborat cu artisti din tara, dar si cu artisti internationali: Ky-Enie, din Jamaica (http://www.myspace.com/kyenie), sau cu Shaun Holly, din S.U.A (http://www.myspace.com/shaunholly) etc.
Single-ul "Up in the Sky" este ultimul proiect al artistului si urmeaza sa fie lansat pe piata din Romania in luna februarie.

F.Charm se bucura de reactii foarte bune, atat in ceea ce priveste activitatea lui artistica, cat si cea de producator. Semnat cu Red Clover Media, cea mai noua casa de discuri din Romania, si cu Toco International (http://www.toco-international.com/singles.html), F.Charm promite sa aduca un vibe nou in muzica romaneasca.




stire diedraDIEDRA
"Live the music experience!"
Diedra s-a nascut in Los Angeles, California, pe 15 mai, 1989. Pentru ca tatal ei este de nationalitate romana, Christine Yasmin Alexander s-a mutat in Romania la varsta de 6 ani. Atunci a luat primul contact cu muzica, incepand orele de canto. La 7 ani a inceput sa studieze pianul. La doar 11 ani, artista participa la festivaluri de muzica si concursuri de creatie, de unde a colectionat nenumarate premii. La 15 ani a inregistrat primele piese, iar concertele nu au intarziat sa apara.

Diedra vorbeste fluent patru limbi straine (engleza, finlandeza, suedeza, franceza) si, desi doreste sa ajunga un avocat cu renume (este studenta la Facultatea de Drept), si-a rezervat locul intai in topul preferintelor pentru muzica.

Single-ul "Cherry Lips" va aparea pe piata la sfarsitul lunii ianuarie, impreuna cu videoclipul oficial. Piesa este produsa de FlyinState, ca intreg proiectul Diedra, de altfel.

Semnata cu Red Clover Media, cea mai noua casa de discuri din Romania, si cu ToCo International (http://www.toco-international.com/singles.html), Diedra este pregatita sa "atace" atat piata din tara, cat si pe cea de dincolo de granite. Stilul incitant, versurile si imaginea de fata indrazneata fac din ea o artista originala, care nu se ghideaza dupa regulile din showbiz.




stire kennoKENNO
"Timpul trece, muzica ramane..."
Kenno, dupa numele adevarat Dan Baciu, este compozitor, producator si interpret. A studiat vioara de la varsta de 6 ani si pianul de la 7 ani, dar si-a largit activitatea muzicala, trecand prin toate etapele (a absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti), pana la nivelul de producator.

A creat pentru nume ca Laura Stoica, Morometii etc. A activat in trupa V8, iar piesele lor au ajuns pe primul loc in topurile din Romania si Bulgaria.

Kenno aduce un sound nou in dinamica actuala, folosind diferite instrumente (de la cele traditionale, la cele moderne) in compozitiile sale.
Piesa "Im so in love" este un featuring cu Daniel del Santos (interpret, compozitor) si se evidentiaza printr-un sound fresh, o combinatie de dance cu acorduri de vioara.

Semnat cu Red Clover Media, cea mai noua casa de discuri din Romania, si cu Toco International (http://www.toco-international.com/singles.html), Kenno este un proiect de featuringuri, urmand ca celelalte single-uri sa surprinda cu invitati de renume din industria muzicala romaneasca.




loading...

11 comentarii. Posteaza un comentariu

 
21-01-2010 16:15 de easycom

Diedra suna binisor...

 
21-01-2010 17:28 de adelina1992

Cand ii auzi...te apuca greata; cica vor sa "revolutioneze"! Pai ce sa revoultioneze cand promoveaza aceleasi si aceleasi porcarii dintotdeauna! Mai mult de 3 secunde la piesele astea n-am rezistat! Toate suna LA FEL (de ieftin). Acelasi beat, acelasi penibil...Nici nu ma asteptam la altceva.

 
21-01-2010 18:44 de easycom

La Diedra imi place partea instrumentala, la Kenno partea cu vioara, la restul, nimic. Cel mai copiat insa mi se pare F-Charm... Acuma, eu ce sa zic, toate casele de discuri promoveaza si "umpluturi" ca sa faca bani, insa din pacate se pare ca pe langa umpluturi nu se mai prea ocupa lumea si de altceva. Sincer, nici nu mai stiu pe cine sa dau vina. Orice muzica facem, suna romanesc. Deja de prin anii 90, noi tot timpul ne-am blocat in niste stiluri foarte bine ingradite de granitele tarii. Sunt stiluri prea simple, prea din mana unor amatori in comparatie cu ce se face afara. Din pacate si muzica underground tot p-acolo bate, deci ajung sa cred ca noi NU STIM sa facem muzica, nu avem profesionalismul necesar si abilitatea artistica.
Adevarul e ca de foarte mult timp nu am avut ocazia sa spun: "Asta da, piesa!" In schimb aud piese facute afara, de la artisti care poate au aparut acu' o luna si-mi sare inima fiindca simt ca ma atinge, simt ca ma umple muzica, it has a healing power. Nah, cand ne apucam si noi de muzica de asta...? Sau tb sa deschid eu o casa de discuri? ) Iaca, vin eu cu label-ul "easycom", restul veniti cu banii.

 
21-01-2010 18:50 de Anonim

Adelina, dar tu ce muzica asculti? Ceva imi spune ca manele....

 
21-01-2010 19:06 de Puggy


 
21-01-2010 20:40 de easycom

In ciuda faptului ca inca imi place piesa Angels de la Morandi, nu pot sa neg faptul ca e o furaciune, nu doar piesa, ci si clipul si aici e prima greseala in industrie. De fapt a doua, ca prima ar fi ca e pura industrie... Dar sa revin la a doua problema: furam prea mult si o facem cu nesimtire. Uite, asculta Connect-R, apoi F-Charm si in final Bob Sinclar. Simti...? Problema e ca orice am copia, automat suna mai prost ca originalul, fiindca mie imi place de Bob Sinclar, si automat astialalti doi mi se par infractori muzicali. Zici tu bine de originalitate, dar pana la originalitate, ar trebui sa invatam sa ne inspiram, nu sa copiem cu nesimtire. A te inspira, e ok, pana la urma tot ce e in jurul nostru e subiect de inspiratie, dar a lua o Mona Lisa la care apoi ii punem mustata si o dam cu farduri si apoi mai avem si obrazul sa ne mandrim cu ea, e deja peste orice limita.
Si inca o chestie... Vad ca la noi a cam disparut genul pop, pop-rock, rock, indie nici n-a aparut, si mai sunt multe genuri muzicale de care ducem lipsa desavarsita. Tocmai de asta are dreptate cand zice Adelina ca suna la fel. Pai da... ca facem dance, club si hip-hop pe banda rulanta.

 
21-01-2010 21:50 de Anonim

Eu am ascultat cu atentie fiecare piesa in parte. Nu sunt extraordinare, nici slabe, dar fiind un bun cunoscator al muzicii electronice (sper ) cred ca imi pot da putin cu parerea.

Asadar,

Sonny Flame
Un artist cu voce deosebita (ai putea sa juri ca nu este roman) si cu flow bun. Prefer piesa "Havana Lover" sau chiar "Top of the world" in locul acesteia. Putin moale ca instrumental, African Sun, dar placuta la auditie. Nota 8.

Alessia
Voce puternica, putin stridenta pentru gustul meu, dar potrivita acestui gen muzical. Piesa "Deja Vu" cu Bob Taylor ramane inca de referinta ptr ea (chiar daca ulterior a fost inlocuita cu Inna pe acea piesa, vocea ei suna mai bine). No more e la fel o piesa buna pentru acest stil, dar nu e hit. Nu ma impresioneaza in mod deosebit, destul de monotona. Nota 6.

F-Charm
Intr-adevar in stilul Bob Sinclair. Insa ca stare, ca gen de piesa, nu ca note. Interesant corul de copii. O piesa cu potential. Nota 7

Diedra
Absolut interesant instrumentalul, chiar foarte bun. Trompeta face diferenta. Vocea lasa putin de dorit. Cred ca este o piesa care ar putea prinde foarte bine, chiar potential hit. Nota 9

Kenno
Imi place productia. Din pacate nesustinuta de o voce potrivita. Este o melodie rafinata, buna ptr club, dar nepotrivita ptr radio. Cu o voce mai buna cred ca ar fi fost o piesa interesanta. Nota 7

Rezumand as spune ca sunt productii muzicale peste nivelul mediu in acest gen (dance-house) evident.

Ii dau dreptate lui easycom in ceea ce priveste lipsa de pe piata a altor stiluri muzicale. Insa probabil ca acele stiluri nu se promoveaza si nu aduc bani.

Eu felicit initiativa Red Clover, in primul rand pentru ca incurajeaza evolutia muzicii electronice in Romania. Succes si felicitari!


 
22-01-2010 12:47 de dianavlase

iti multumesc pentru atentia cu care ai vorbit despre fiecare intre ei

 
27-01-2010 15:27 de olys

sunt de acord cu adelina 1992

 
13-05-2011 14:28 de Anonim

anonim are dreptate buna initiativa dar din pacate in Romania nu se face muzica.
Niste furaciosi.
Unde te pot contacta anonim pentru o parere?
Ca ne apropiem c si gusturi.
Astept raspunsul tau. Multumesc.

 
25-08-2011 11:12 de magdalena

foarte buna melodia lui kenno, de vara......super! vioara exceptionala, vocea de pe funal slabuta

Alte stiri

Alessia, Sonny Flame si Jimmy Dub, castigatori la Romanian Top Hits

Sonny Flame, featured artist la "Akon's Hitlab" (Audio)

Diedra face ravagii in Rusia

Sonny Flame: videoclip despre cum te faci vedeta

Kiss FM difuzeaza manele ?!?

Sonny Flame lanseaza "Sale El Sol" (Audio)

Eurovision, o experienta fascinanta!

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

112 vizitatori si 0 membri acum pe site