www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Premii MTV si refrene de primavara

webmaster / luni, 26 apr 2004
 
MTVLa premiile MTV s-a cam enervat lumea, dar mai ales presa audiovizuala, lasata sa vada spectacolul din culise si tocmai de aceea usor tepoasa, sentiment care s-a transmis si artistilor ce le treceau, nu tocmai bagati in seama, prin fata. Pe "canapeaua de tortura" s-au asezat rind pe rind vedetele premiate, unde urmau sa se confrunte cu supararea ziaristilor, concretizata prin faptul ca acestia din urma refuzau sa le puna intrebari. Se multumeau sa-i fotografieze. In cele din urma s-au decis sa ii intrebe pe fiecare "Ce parere aveti de faptul ca presa nu are acces in sala?". Banica Jr. a gasit solutia de mijloc: monologul. "Ce mai faci, mai Stefane? Cum a fost? Mai, sincer sa fiu, mi-a placut...." Apoi a multumit pentru sedinta foto si a plecat. Huidu si Gainusa au fost solidari cu presa: "Sintem de partea ziaristilor. Va rugam sa intrati in sala. Faceti greva!", a spus Huidu. De o tratatie speciala au beneficiat doar artistii straini, care nici ei nu au scapat de "problema" ziaristilor. Hanadi s-a oferit chiar sa le cinte celor care nu au vazut-o pe scena. Iar Scooter le-a vorbit despre amabilitatea romanilor, de cladirile frumoase din Bucuresti si de reteta succesului in showbiz fara a renunta complet la viata privata.

Ce ne innebuneste pe toti: AXXA

Pentru ca vorbim de muzica, e momentul sa ne amintim si de aceia care nu prea mai indraznesc sa viseze la mari gale, desi le-ar suride ideea, daca ar avea ceva inspiratie sau macar bani sa-si cumpere o piesa buna si sa intretina un staff pentru promovare. Dupa ce si-a petrecut citiva ani din viata incercind sa-si reconsidere diploma de doctor din perete si sa spere chiar la o oarecare cariera in domeniu, Dinu Maxer incearca sa biciuiasca si mai tare un cal oarecum obosit, care nu mai pare dornic de resuscitare cu socuri electrice. Poate pentru ca lumea incepuse deja sa murmure ca sta in umbra remarcabilei sale jumatati oficiale, Nicoleta Luciu, sau poate pentru ca pasiunea sa ramine, totusi, muzica, Dinu Maxer si-a chemat colegii de la Axxa, de data asta intr-o noua (si controversata) prezentare, si a aparut cu un nou (si discutabil) clip pe Prima. Atomicul pare inca prea departe, desi ca format, poveste si calitate, videoclipul lui Dinu nu ar fi chiar foarte diferit de povestile in excesiva derulare pe acest post. Cu siguranta, ceva mai aproape este lansarea unui nou album, ce contine 10 piese ("Inger si Demon" avind varianta atit in romana, cit si in engleza) cu sound disco pop. Iubita nu-l paraseste pe Dinu la lansare, urmind sa-i cinte in deschidere alaturi de prietena cu care formeaza trupa Laguna.

Golf in exces in jurul Bucurestiului

Benone Sinulescu se mentine in trend: pastreaza gloria strecurindu-se cu multa abilitate prin falia subtire dintre uitare si ridicol, spre deosebire de colegii sai de generatie si de multi dintre lupii foarte tineri si nu tocmai experimentati in deja oarecum crincena lupta din peisajul muzical autohton. Pentru ca este un ins boem, a aparut zilele trecute (la brat cu sotia) la ziua printesei Brianna Caradja, de care il leaga si ceva amintiri suave, avind in vedere ca cei doi au inregistrat de curind o remarcabila varianta in duet a celebrului "Summertime". Printre invitati, Eugen Enescu, reprezentant al firmei luxemburgheze LEICO. Printre proiectele in prag de finalizare ale firmei este si primul teren de golf la standarde internationale din Romania, 18 gauri, plus Golf Academy, cu teren separat pentru incepatori, un numar foarte limitat de rezidente de lux (locatia este inca secreta, dar se stie ca va fi aproape de Bucuresti) si mai multe hectare de lacuri artificiale, excavate insa doar in scop estetic. Ceea ce nu stiu cei de la LEICO este ca umbla vorba in tirg ca Adrian Lupes, fiul fostului consul roman la New York, este deja in faza de finalizare cu un proiect similar, pe care il va derula, culmea, tot in apropierea Capitalei. Yves Claude, directorul France Presse in Romania, a onorat invitatia, la fel si Radu Baesu, fiul scriitorului, sau Florin Chilian care, in avanpremiera urmatorului videoclip, tocmai isi face ceva vilva cu precedentul pe Atomic.



loading...

1 comentarii. Posteaza un comentariu

 
15-05-2008 13:21 de BORS

TOTUSI AICI NU VAD SCRIS CEA MAI BUNA TRUPA DIN LUME, TOKO HOTEL . PUTETI SA-MI SPUNETI SI MIE CARE E CEA MAI BUNA TRUPA TEMBELDE SAU TOKIO HOTEL

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

140 vizitatori si 0 membri acum pe site