www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Pregatirile pentru Aerosmith, pe ultima suta de metri

MuzicaBuna / luni, 14 iun 2010
aerosmith

O desfasurare impresionanta de forte se pregateste pentru concertul Aerosmith. Anuntat initial la Romexpo, concertul pe care trupa Aerosmith il va sustine pe data de 18 iunie la Bucuresti va avea loc in cadrul noului complex Zone Arena (Bd. Barbu Vacarescu 164, Floreasca). In deschidere, Reamonn.Lucrarile de amenajare la Zone Arena vor incepe luni, cu patru zile inainte de data concertului. Echipamentul tehnic al trupei va sosi la Bucuresti cu avionul. Peste 1000 de oameni vor participa la amenajarea scenei de peste 500 mp2, a tribunelor, a platformei pentru persoanele cu dizabilitati si la configurarea backstage-ului. Luminile sunt impresionante; puterea electrica folosita pentru sunet si lumini la showul Aerosmith este dubla fata de cea folosita pentru showul Rolling Stones, din 2007.

Sorina Burlacu, Director General Events: "Un avantaj al relocarii la Zone Arena este faptul ca este un spatiu mai lat, care permite mai multor spectatori (inclusiv celor care au cumparat bilete mai ieftine, in spate) sa fie mult mai aproape de scena si sa vada mai bine. Iarasi, din punct de vedere vizibilitate, un beneficiu evident este ca suprafata "gazonului" Zone Arena are o inclinatie de 1,5 grade, ceea ce inseamna ca spectatorii din spate sunt, din nou, avantajati - ei au o perspectiva egala cu cea din fata scenei, difera doar distanta. La imbunatarea vizibilitatii vor contribui, de asemenea, ecranele puse la dispozitie (pe fundalul scenei, pe laterale, pe turnul de control). Vom amenaja o cale de acces suplimentara fata de intrarile de care dispune in prezent Zona Arena, pentru a putea primi cum se cuvine zecile de mii de fani care vor fi prezenti la concert."

Intrarea in incinta complexului se va face prin Bd. Barbu Vacarescu, prin trei puncte de acces separate (una pentru spectatorii cu bilete la Gazon B si Gazon A; una pentru spectatorii cu bilete la Gazon A si una pentru spectatorii cu locuri la Tribuna Oficiala si Golden Ring). Recomandam accesul dinspre Str. Gh. Titeica, care va fi mai putin aglomerat. Harta atasata. In ziua concertului, peste 400 de oameni de ordine vor asigura securitatea si buna desfasurare a evenimentului.

Recomandam spectatorilor sa vina cat mai devreme la concert, pentru a evita aglomeratia. Portile se deschid la ora 18:00. Avand in vedere faptul ca la concert sunt asteptate cateva zeci de mii de persoane, recomandam utilizarea transportului in comun. Variantele pentru a ajunge la Zone Arena sunt: metrou - Magistrala 2, Statia Aurel Vlaicu sau Magistrala 1, Statia Stefan cel Mare, tramvaiul 5 sau linia de RATB 110. Orarul mijloacelor de transport RATB din zona va fi prelungit pana la ora 24:00. In zona nu vor fi locuri de parcare, astfel incat recomandam celor care vor sosi totusi cu autoturisme sa parcheze in zone mai indepartate.

Biletele la pretul de 140 lei - Gazon B, 190 lei - Gazon A, 330 lei - Golden Ring si 590 lei - tribuna VIP (locuri pe scaune) mai pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56, Bucuresti sau in librariile Humanitas din toata tara.loading...

0 comentarii. Posteaza un comentariu

Alte stiri

Joey Kramer, bateristul Aerosmith, si-a publicat autobiografia

Reamonn in deschidere la Aerosmith

Cumpara-ti bilet la Aerosmith si ajungi la Sao Paolo!

Aerosmith "isi muta cuibul" la Zone Arena

Solistul Aerosmith, Steven Tyler, isi va publica autobiografia

U2 la Bucuresti: un eveniment fantoma?

Adio Faithless in direct!

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:Asculta radioul tau preferat:download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un evenimentDiscutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

16 vizitatori si 0 membri acum pe site