www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Pavel Stratan este invinuit de artistii din Basarabia ca plagiaza

webmaster / joi, 26 mai 2005
Pavel StratanCantaretul de peste Prut, Pavel Stratan, este acuzat de unii dintre artistii de pe plaiurile basarabene ca plagiaza hit-urile din Republica Moldova. Aceste acuzatii destul de grave au fost publicate de revista "Story", fara sa mentioneze insa vreun nume care sa arate cu degetul acuzator spre artistul din Chisinau (devenit revelatia muzicala a anului 2004 prin hit-ul "Eu beu") si sa spuna raspicat: FURI!

In articol se merge mai departe si se mentioneaza ca patronul casei de discuri Media Services, Dan Popi, stie ca artistul este acuzat de plagiat, dar se pare ca nu-l afecteaza deloc. Tot prin presa au aparut tot felul de zvonuri, cum ca Pavel este plin de fite, mai ceva ca o vedeta de la Hollywood. Acesta se pare ca nu sustine spectacole niciodata in locuri inchise, unde se fumeaza, iar daca un concert este programat la o ora mai tarzie, refuza sa mai cante, pe motiv ca se trezeste dimineata, sa se duca la sala de forta. Pe langa toate aceste lucruri, Pavel nu-i deloc un artist platit prost. Cel mai ieftin concert al cantaretului ii "usureaza" pe organizatori de suma de 2.000 de euro.

�Nu vreau sa comentez�

Ca sa ne lamurim daca toate zvonurile aparute prin ziare sunt reale sau din contra, am incercat sa luam legatura cu Dan Popi, acuzat ca este la curent cu acuzele de plagiat in care este implicat Pavel Stratan. Singurul raspuns venit din partea Media Services a fost: "Domnul Dan Popi refuza sa comenteze in vreun fel aceste acuzatii nefondate". Nici in fata lui Stratan sau a managerilor acestuia nu am avut mai mult succes. "La fel cum a facut si Dan Popi, nici noi nu vrem sa comentam nimic, iar Pavel nu are nimic de adaugat in fata acestor declaratii nefondate", ne-au declarat managerii lui Stratan.

Mai multe lamuriri din partea artistului, care spune ca se considera extrem de norocos pentru ca s-a nascut de ziua lui, nu am primit, singurul raspuns pe care il putem lua in considerare este tacerea, care uneori poate spune multe.

Pentru a avea toate datele problemei asteptam insa si revista Story precum si acuzatorii sa vina cu dovezi concrete in acest caz.



loading...

91 comentarii. Posteaza un comentariu

 
27-05-2005 07:24 de Paul

Moldoveanul Stratan a fost si este prea mult bagat in seama de Romani...
Nu comentez plagiatul dar pot comenta onorariul pe care acesta il solicita in Romania. Toti imputitii care vor sa faca avere din muzica vin in Romania sunt promovati si apoi sunt pusi pe socluri de vedete. Televiziunile si radiourile sunt in egala masura vinovate de aceste produse de proasta calitate care abunda peisajul muzical romanesc. RUSINE !!!

 
27-05-2005 13:11 de Tudor

E o muzica de proasta calitate si cu idei total neinspirate.Cat despre banii pe care-i solicita la concerte e inacceptabil.Muzica lui Stratan e de rasul curcilor! Pacat ca se crede artist...

 
27-05-2005 14:29 de DeepSilence

Posturile de mai devreme ma fac sa cred ca in Romania, libertatea de expresie si-a facut loc puternic. Din pacate, noi nu am scapat de veche meteahna ca daca altul castiga mai bine ca noi se numeste ca fura, ca este smenar s.a.m.d. Pavel Stratan este un tip deosebit, am lucrat de vreo cateva ori cu el. Cat despre acel material numit "star" no comment. Este execrabil tot ce se publica acolo, iar majoritatea articolelor sunt inventate in redactie. Faptul ca citati un astfel de material este absolut regretabil.
Pavel Stratan acopera o zona din muzica actuala pe care nimeni nu a atins-o (poate doar Chilian, dar el este un pic altfel). Ca el se inspira din melodiile vechi sau folclorul local din Moldova nu este condamnabil. Oare cate piese Zdob si Zdub nu sunt inspiratii locale, melodiile O-Zone (multe influente din piesele locale), chiar si Phoenix ai nostrii care s-au inspirat magistral din folclorul romanesc... Toti acestia sunt de condamnat ?!? Mai ganditi-va inainte sa publicati articole jenante. Chiar imi pareati niste tipi capabili

 
27-05-2005 18:22 de adi_20

Stiam de cand a aparut k e ceva in neregula cu el. Oricum, e moldovean...

 
27-05-2005 18:24 de adi_20

Stiam de cand a aparut k e ceva in neregula cu el. Oricum, e moldovean...

 
31-05-2005 23:00 de guru

E o muzica buna de ascultat in masina ( ca nu prea poti sa bei0 Plagiat ??? Se pare ca eu am ascultat pe Stratan prima data si nu prea ma intereseaza daca a plagiat. Daca vreti sa trimite-ti piesa pe care o copie o puteti face pe adresa naivulintelegator@yahoo.com

 
01-06-2005 21:41 de sorinovidiu

Mie imi place cum canta.

 
02-06-2005 16:50 de nic

Bai paul, bai tudor va bag in p**** mamelor voastre de cacanari din bucuresti, nici cacatul lui stratan nu meritati sa-l mancati bai boilor!

 
02-06-2005 18:42 de Dãnut

Este cel mai tare Continuã asa Pavele nu ca manelisti ãia...

 
02-06-2005 23:22 de eu

Asa moldovean cum ii el,ii peste multi cantareti de la noi...Tine-o tot asa Pavele!!

 
03-06-2005 11:22 de rita

Ii bag si eu in p... pe cei care-l adora.Si un msj pt ei:Ajuunge sa ascultati muzica proasta ca-s destui manelisti asa ca lipseau numai fanii lui Stratan

 
04-06-2005 14:48 de Un moldovean din Mol

Ce-i cu voi, mai baieti? Invatati-va sa vorbiti vorbiti mai omeneste chiar si atuncio cind intelegi ca esti mult mai slab in anumite domenii (aici muzica) decit altcineva. Da, moldovenii sunt mai buni ca multi artisti din spatiul romanesc, iar Stratan este unul dintre cei mai buni!!! Nu-i nimic daca nu place la toti, gusturile nu se discuta, dar nu faceti acuzatii aiurea si prostesti. Nu fiti c**** sau, in alta limba, gandoni!

 
05-06-2005 17:24 de Adi www.parazitu.tk

Oameni va rog sa nu mai spuneti "ce sa faci, e moldovean..." . Ce inseamna asta? Vreti sa ne intelegem bine cu fratii nostrii sau sa se duca la rusi? Si Pavel nu e plagiator, sunt sigur. Da-ti dovada, va rog si dau recompensa celui care mi-o aduce.

 
09-06-2005 01:41 de Simona Coborzan

Pavel Stratan e un foarte autentic canteret.Asa cu accentul rusesc al romanilor de peste Prut,a dat lovitura.Si pe urma imi imaginez ca vor fi cantand si pe acolo cantece de betie cu totii,asta nu inseamna plagiat.Unde-i ala pe care l-a plagiat?Aaa,poate a scris versurile la betie si acum nu-si aminteste daca a fost el sau nu!Chestiile astea sunt ridicole,iar Pavel Stratan e un artist autentic.

 
11-06-2005 22:09 de Radu

In general comenteaza oameni invidiosi, iar noi suntem un popor in care fierbe invidia in noi. Sa nu uitam ca Moldova a da t multe valori culturale, numai Eminescu cat face.

 
13-06-2005 18:26 de ctrl_alt_del

"Bad artists copy. Great artists steal."
-- Pablo Picasso

iar prostii mor de grija altora.


 
14-06-2005 16:16 de piticu

numa' de barfa duceam lipsa ca prostie aveam destula!!!Mai lasati-i pe altii, atata timp cat voi nu sunteti perfecti.Daca a plagiat sau nu Pavel Stratan,e treaba lui si a tribunalelor; dar ia spuneti-mi cati dintre voi nu au "plagiat" o expresie auzita altundeva sau cati dintre voi (cei cu gura mare), ajung sa cante macar "la fel de prost" ca "moldoveanul ala"? Mai lasati-i in pace,fiecare isi face treaba in felul lui, indiferent ca va place sau nu va place voua!!!! Aveti libertatea de a alege ce ascultati si ce nu, ce cumparati si ce nu!

 
01-07-2005 12:42 de DODO

Ce pot spune e ca degeaba comentam diversi artisti mai buni sau mai putin buni .
Nu putem cezura diverse genuri de muzica ca nu ne plac sau avem inpresia ca nu sint bune .
Eu cred ca cea mai buna cenzura se face atunci cind ajungi la magazinul de muzica .
Nici un artist nu traieste din muzica piratata sau din aparitiile la T.V. important e sa vinda cit mai multe albume.
Iar atunci cind injuram nu rezolvam nimic . Poate unii din cei care ni se pare ca copiaza versuri sau cinta prost au potential si ar face ceva de calitate dar nu ar putea face bani .
Asa ca degeaba blamam artistul face ceea ce-si doreste publicul si nu ceea ce credem noi ca inseamna muzica .
Ca sa poti scoate caltate trebuie sa vinzi si mult gunoi digerabil ca sa ai bani si sa poti realiza ceea ce ti-ai propus .

 
01-07-2005 19:43 de Nae Lucian

Pentru mine sunteti cel mai mare artist al romaniei de pana acum. Va apreciez dar trebuie sa va zic ca sunteti prea timid. Va respect si va respect!!!




 
01-07-2005 19:47 de Nae Lucian

De la Nis la Napoli
Nu-i echipa ca POLI
De la noi la Marea Neagra
Nu-i echpa asa de draga:aplauze

 
13-07-2005 01:43 de lazy_sid

Daca artistii de peste Prut il acuza pe Pavel Stratan de plagiat, in ciuda faptului ca el face o muzica diferita si chiar de calitate am putea spune, ne putem doar imagina in ce hal acesti artisti "se produc" pe scena si ce"canta" ei. Eu sunt de parere ca aceste critici sunt pur nelalocul lor, si ca, presupunand ca Stratan chiar a facut ceea ce se sustine, nu ne priveste pe noi, felul in care se comporta, aceasta fiind alegerea lui. In fond, ce cautam la un artist, muzica sau viata privata? Sa fim seriosi

 
16-07-2005 15:30 de alex_chinu

bai pavel e baiat finut. l-am cunoscut cand a fost in iasi in Planet si mi s-a parut ca e baiat de treaba. cat despre plagiat, nu stiu ce sa spun fiindca nu prea ascult muzica. pavele esti tare si tine-o tot asa. Si ce dracu aveti voi cu moldovenii bai.

 
17-07-2005 15:21 de The Name

Nu jigniti compozitorii din Moldova, daca plagia nu canta asa rahat

 
17-07-2005 15:28 de hosmin

un mincinos libidinos ce se preface frumos

 
29-07-2005 09:03 de qwd_asdsa

imi place foarte mult de tine

 
14-08-2005 16:48 de DJmarYO

Baa ce mortii masii cauta...moldovenii astia la noi in tara???!!! Sa stea dracu in saracia aia de tara ,vin aici sa-si vanda porcariile...

 
14-08-2005 16:55 de DJmarYO

Ma cac pe 2000 de euro...Uita ca manca paine cu sare cand era mic si o violau pe masa trupele ruse...Ma cac pe el ii dau 5000 de euro sa-mi cante mie si il bat si ii dau si la m*** ...

 
21-08-2005 21:46 de pavel este bun

pavel este un om de treaba
nu se baga in seama(cum ar fi fizz) este un artist cumsecade.nu ii inteleg pe atii care il critica nestiiind ce fac!
il admir si o sal admir in continoare!bravo luia ajuns cineva!familia mea il apreciaza mult

 
10-10-2005 14:59 de Sa nu va fute!!!!

Ba pidari ccon4inie!!!!
Pentru DJmarYO shi Paul-----la p#|@ v-am vazt!!!!pidarashi iobanie!!!
Eu voua pot s va zic ca voi nu intzelejetzi nici o p#|@ in muzica!!!
Cit despre ca ii Moldovan---sa va ducetzhi in nahui voi cu tat cu 3SE
Akcent shi tatzi altzi pidari di ishtea!!!!
Dispre unii n-am shi zishi nica
B.U.G. Mafia ii tat p***** !!!
Da voi cred ca nu-i ascultatzi
ca voi sintetzi Pidari!!!!





Pavel Stratan-Kent!!!!!!

 
10-10-2005 15:13 de Sa nu te fute!!!!!!

A Cstati lu rita, tudor shi hosmin ---eu pi voi nahui va trimit pi tatzi in p*** ,pidarashi iobanie vafliuji, in p**** nahui!!!Eu uvajesk pi totzi Moldovenii!!!Shi pi unii romini!!!

da pi voi eu la p#|@ v-am vazut!!!
sa-ni sujetzi nie p*** !!!
huili proaste!!!




daca nu atzi intzeles
B.U.G. Mafia is Super!!




Eu tot timpul a sa-l uvajesc shi a sii ascult Muzica lui Pavel!!!




Da daca sheva voua nu va place apu ducetziva tatzi in NAHUI!!!!!!!!!

 
04-12-2005 01:08 de eu

hai mai ka iai facut in multefeluri pe romini ...da crezi ca tio intels?)))))))hahaha...

 
13-02-2006 23:01 de zoltrix

pentru mine este un cantaretz care a avut curajul sa lanseze un tip divers de musica. curajul i-a fost sasplatit..bravo lui ca cere mult la spectacole..daca lumea se duce si accepta asemenea pretzuri inseamca ca merita din plin!
de 3 ori BRAVO!

 
14-02-2006 00:13 de Red_Wolf

Cine are ceva impotriva la moldoveni? va pot spune numai un lucru "Âû äîëáàíûå ïñû.... ó êîòîðûõ â ìåñòî ìîçãîâ ÿéöà.... " Cui ii este interesant va traduce ..... Mii Pavel Strancanel de exemplu tot nu-mi place ca si multi interpretatori romini dar nu neglijez intrega natiune... cred ca sunteti deacord

 
19-02-2006 05:23 de NATIONALIST

CUM MA SA FIE RASIST ? PAI VOI SUNTETI MOLDOVENI (LOCUITORI AI MOLDOVEI ) SI DACA STAM SA NE GANDIM VOI TOT ROMANI SUNTETI SI ASTA E DACA UN PROST VA INJURAT ASTA E EL E PROSTUL CA NOII ROMANII DIN ROMANIA VREM UNIRE CU VOII ROMANII DIN REP.MOLDOVA FIE CA VRETI FIE CA NU ASTA E

 
20-02-2006 18:34 de werner

Cei care il critica pe "Moldoveanul" Stratan: Fraierilor, este FRATELE VOSTRU!!! Mie imi place muzica lui, egal daca este "fuata" sau nu, este stilul lui si este pefect asa!

 
20-02-2006 18:37 de werner

Cei care il critica pe "Moldoveanul" Stratan: Fraierilor, este FRATELE VOSTRU!!! Mie imi place muzica lui, egal daca este "fuata" sau nu, este stilul lui si este pefect asa!

 
08-04-2006 00:43 de tot eu

atunci ascultati manele!!!!ha!ha

 
14-04-2006 16:27 de unul

mai rar am avut ocazia sa citesc atata porcarie, cata am citit p acesta pagina...ma doare p mine undeva dak a plagiat stratan ceva sau sunt profund originale piesele sale(cum, de fapt, si consider), i-am ascultat toate piesele cu cea mai mare placere(desi piratate). oricum, putini artisti reusesc performanta de a exprima atat de bine unele sentimente, care pareau ascunse in interiorul fiecaruia dintre noi. cei care-l critica, nu au decat sa o faca in continuare.cei care au ascultat stratan o data, vor mai asculta de fiecare data cand li se va ivi ocazia...E bun, ce mai...

 
26-06-2006 23:16 de filotie18

vai de capu vostru... nu stiti decat bug mafia. cu ei "ramaneti in strada" pan' 40 de ani, cand va dati seama ca acolo nu aveti ce manca... si e prea tarziu. bagabontzii pizdii...

 
11-07-2006 09:48 de sanda

pentru pavel stratan!!!mey ......aia care se iau de pavel stratan....aia care se cred destepti.....sunteti mai prosti decat retardatii!!!!!daca nu va place pavel stratan atunci d c draq mai intrati pe forumul asta?doar ca sa injurati?!pey at nu va mai deranjati!intrati pentru ca are muzica buna...dar nu sunteti atat de destepti incat sa va dati seama de asta....in fine treaba vostra...dar nu are rost sa injurati!!!pavel kiss din partea mea

 
27-07-2006 21:52 de Roman

Eu nu pot pur si simplul intelege, cei cu comentariul acesta, e moldovian doar, e moldovian imputit, ce ma rog vi se pare ca sunteti mai presus sau ce, eu nas spune deloc, ar trebui sa aratati din cind in cind un pic de respect fafta de altul, caci de spurcati la gura va stiu toti, dar daca va aratati fata murdara deodata atunci pot numai sa afirm cuvintele mele inca odata, sunteti mult mai tcalosi, si muntuiti sa faceti comparatiile acestia, numindui pe moldoveni ca ceva aparte, si apoi mai vreti intelegere sa apara, nare de unde cind cineva e mai presus ca cicatul, rapanosilor, uitativa ce miserie la voi in tara, cind privesti noutatile voastre iti e tiam sa te uiti ce prostologii se mai fac, si ce murdarie e in toata tara si inca vreti in europa, mare prostie va mai face, va pute si urma cit de goi sunteti in suflet

 
28-07-2006 20:51 de gigi cretu

ba dar corditi mai sunteti ce aveti mah cu omul ala, cu Stratan ? v-a luat painea de la gura?..puteati sa ajungeti cantareti si nu ati avut loc de el ?..ce aveti mah cu moldovenii?..cainilor..retarzilor..sunt sigur ca nu toti romanii sunt asa de rai si jegosi la suflet..eu sunt o dovada ca romanii pot fi si altfel..sa va fie rusine..moldovenii sunt oameni sufletisti..abia cand o sa va imprieteniti cu un moldovean o sa va dati seama de valoarea sufletului lui care isi da si viata pentru un prieten..RUSINE

 
28-07-2006 21:11 de nanaie

de la muzica lui Stratan s-a ajuns sa se jigneasca romanii intre ei.Romanii de dincolo de Prut sau dincoace de Prut se intrec in vorbe urate. Sunt convins ca fiecare popor are gunoaiele lui si tind sa cred ca aici cateva "cazaturi" sociale vorbesc in numele tuturor romanilor. Inadmisibil. Stratan e un artist fie ca vreti sa recunoasteti sau NU.

 
28-07-2006 21:20 de lemnaru

Frati moldoveni Doar nu credeti ca toti romanii gandesc asa despre voi Sa nu credeti ca ceea ce spun cei 2-3 golani reprezinta parerea romanilor despre voi. Stati linistiti si nu puneti la suflet ceea ce zic cei cativa care va vorbesc de rau.

 
30-10-2006 11:38 de Guzganu

Sunt si eu curios, cati dintre detractorii lui Pavel, care il acuza de plagiat cred in muzica originala 100%. De aici si pana la plagiat mai e insa mult. Toti artistii mari se inspira, ma mir ca nimeni nu ii acuza de plagiat pe cei de la Deep Purple care nu ratau in nici un concert rifuri luate de la diverse nume mari sau pe Beatles sau Rolling Stones, cu partitura de sitar plagiata integral de la mai marii acestui instrument. Probabil ca este vorba despre incultura crasa, din moment ce nimeni nu face referire la ultimul album Sting "Songs from the labirinth" unde originalitatea nu poate fi decat zero, atata vreme cat lauta nu iti permite nimic nou.

Am intalnit numai ipochimeni dornici sa injure, facand trimiteri deja trezite la manele. Nimeni nu spune nimic legat de noutatea versurilor lui Pavel. Va supara ca canta la miezul noptii ca sa va surprinda altfel decat sunteti in realitate?

Ce sa zic, intr-adevar, astfel de "vicii" din partea lui Pavel sunt de neiertat.

 
08-11-2006 13:55 de silvia

va este necaz ca Stratan este indragit ? Eu si sotul meu il iubim, muzica lui ne ajunge la suflet. Va place mai mult Trident, Miki sau Morandi ? Inseamna ca nu stiti cu ce se maninca muzica buna, de la suflet pentru suflet.

 
08-11-2006 14:03 de silvia

va este necaz ca Stratan este indragit ? Eu si sotul meu il iubim, muzica lui ne ajunge la suflet. Va place mai mult Trident, Miki sau Morandi ? Inseamna ca nu stiti cu ce se maninca muzica buna, de la suflet pentru suflet.

 
28-11-2006 18:50 de Reggy

Va place sa comentati? Daca sunteti asa tari...demonstratio devenind la fel de vestiti. Ca de voi lingatori... lumea e plina!!!

 
29-11-2006 14:11 de gheorghe

acea moldova de care vorbiti ,a conservat perfect spiritualitatea romaneasca si sensibilitatea sufleteasca specifica neamului vostru de romani.unde s au conservat cel mai bine valorile folclorice?in regiunile romanesti aflate sub ocupatie straina ca ultima forma de rezistenta la deznationalizare.ce daca sunt rusofoni?mi e mi plac puskin,esenin ,tolstoi,cehov...striga tare romane stratan ,canta cu toata sensibilitatea si durerea moldovei furate de rusi.bravo ,esti bun,mergi inainte.

 
08-01-2007 22:52 de STRIP$ix

VAI DE CAPUL VOSTRU$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4

 
08-01-2007 22:54 de KISSSAAA

MERGETI ACASA SI ASCULTATI PAVEL STRATAN URA URA

 
28-01-2007 16:39 de Ana

Pavel Stratan este unul din cei mai buni si cei mai apreciati artisti din Romania. Tot ceea ce face, o face cu draga inima si cu multa daruire!!! te iubim, Pavel!Tine-o tot asa!!! Incanta-ne sufletele in continuare cu melodiile tale!Sa ne traiesti si muuuult succes!

 
06-02-2007 19:56 de RaM

MA MUIELOR LASATIL IN PACE CAI NU FACE EL ASE CEVA !!!

 
11-02-2007 18:46 de vadikk

wai baetul cinta de viatza ce stitzi voi:band:

 
20-02-2007 14:06 de edym

pentru cei care nu le pac moldovenii.Va credeti cumva mai buni?Cititi mai bine istoria si vedeti ca cele mai mari personalitati ale romaniei au fost moldoveni.Va dau numai cativa:eminescu,creaga,sadoveanu,nicolaie iorga,luchian,alecsandri.pavel stratan este un artist autentic.Va deranjeaza ca,canta in moldoveneste?nu va obliga nimeni sa-l ascultati.cat priveste vocabularul vostru,nu ma cobor la nivelul asta.Bine face Stratan ca nu comenteaza toate prostiile care se scriu despre el.

 
16-03-2007 12:08 de nemececk

ce aveti cu moldovenii.....nu uitati ca ei vau facut blocuri ca sa puteti voi marii ORASENI sa va clociti cacatul.dute prin constanta navodari si pana la mangalia ...sa vezi ca tot ce e facut de moldovenii nostri din tara ...si aia de peste prut.stau in constanta si sunt satul de capatani de oaie si berbeci ....asa ca moldovenii`s parfum.nu mai comentati abtinetiva.

 
12-04-2007 22:24 de TURCU


 
15-06-2007 13:26 de andreea v

Credeam k traim intr-o tara asa zisa dezvoltata faptul k exista astfel d comentarii de genul lasa k e moldovean ma fac sa ma gandesc cu ce sunteti oare voi mai buni decat el? Fiecare asculta ce ii place iar daca a plagiat nu este treaba noastra ci a justitiei (desi nu cred) Pavel a reusit sa aduca ceva nou si frumos in muzica romaneasca, in comparatie cu tot felul d asa zise trupe romanesti care apar ca ciupercile dupa ploaia, insa dispar l fel de repede...
Bravo lui si ii dorest cat mai multe succese in continuare!

 
24-07-2007 10:55 de un OM

Pavel Stratan este un geniu al muzicii

 
18-11-2007 19:56 de Sergiu

Auziti acolo,care scrie porkos,$i murdar de oameni care au e$it din Glod.
sä-$i dae sama,cine este el insu$i.

 
18-11-2007 19:58 de Sergiu

Auziti acolo,care scrie porkos,$i murdar de oameni care au e$it din Glod.
sä-$i dae sama,cine este el insu$i.

 
13-05-2008 11:33 de Ionescu florentina m

Esti un bun can taret si cea facut cu fetita este misto dar este uyn cuvant urat siu nu e bn p copiii din ziua de azi si de ce il imiti pe mosu tu pavel stratan?
nu tu ar fi trebuitsa fi talal Cleopatrei
Tu Cleopatra si cu mosu de taicatu aveti multe in comun si nu faceti si voi ni9ste melodi noi?
mult noroc



 
18-05-2008 02:07 de dan

asa ne distrugem singuri valorile ,tara care nu isi recunoaste valorile nu merita sa le aiba ,rusine celor care desi nu fac nimic blameaza munca altora ,a adus o mota de romanism in casele noastre si tiganilor si celorlalte popoare cotropitoare nu le convine asta

 
02-08-2008 20:42 de eu

sa le futeti in gat pe mamele voastre , astia care-l vorbiti de rau pe stratan

 
18-09-2008 10:40 de ion


 
18-09-2008 10:42 de IVAN MIHAILOVICI


 
02-10-2008 18:36 de Anonim

E unul din rarele cazuri de autenticitate 100% din punct de vedere al versurilor cat si al melodiei...are versuri foarte bune dar cam greu de inteles pentru analfabeti...romanilor,mergeti la scoala ca e gratis...si e si util...unul dintre singurii artisti(adevarati nu doar cu numele)pe care imi place sa-i ascult...dar nu sunteti obligati fratilor sa adorati muzica asta...cautati un gen care sa va placa...daca ganditi ca un matur(moral nu fizic) va sugerez sa evitati manelele...ii felicit si pe autorii articololui...cu efortul care l-ati depus pentru a inventa acel text ati fi putut scrie un SF...
cu toate ca am zis numai de bine despre Pavel,astept totusi inca ceva de la el...:


URMATORUL ALBUM...

 
21-11-2008 16:38 de dana dragan

e un dulce!un adevarat artist!asa suntem noi romanii cun vedem un om mai talentat carcotim pe seama lui.eu il admir atat pe el cat si pe fetita lui cleo!abi astept un nou album!

 
25-01-2009 04:36 de Anonim

Mai fratilor ce aveti cu moldoveanul de Pavel Stratan? Ha?Degeaba il blamati de plagiatura ,eu nu cred ca e adevarat ce se spune este unic in felul lui si il scult cu cea mai mare placere de cate ori am ocazia sa intru pe onternet. Si tineti cont ca sant modovean si eu, si samai tineti minte voi ce nu aveti ce face si criticati pe gratis asu nu aveti ce face altceva decat sa barfiti, mai ducetiva dracului si faceti si voi muzica ca el si atunci sa va vad.Nu uitati ca modovenii va bat la fund pe toti celalti din tara. Cititi Istoria Romaniei si sa vedeti cine a dat cei buni poeti si scriitori din tara(Romania) dea lungul anilor. Mai vedetiva de lungul nasului ca va ajunge pana la fund de atata fudulie si prostie. Pavel, si unicat in muzica, si nu te lua dupa invidiosi si tineo asa inainte, compune si canta numai deal naibii sa le-arati la prostii care nu cunosc la muzica ca esti cel mai bun la ora actuala alaturi de Paul Surugiu(Fuego) si ca nu aveti concurenta de nic un fel. Lasa lumea sa barfeasca si tu fati treaba mai departe . Gura lumii nu o poti astupaniciodata, mai ales a celor care nu nici un pic de cultura muzicala. Sa asculte Manele ca ale le plac, ceea ce dovedeste ca cei ce le plac manelele sant rude cu cei ce le canta-deci tigani in toata regula. Din punctul meu de vedere nu ai egal la ora actuala si tine cont ca nu stau in Romanaia la ora actuala ci sant inafara granitelorundeva departe de tara , si ca Modovean pur ce sant iti ador muzica ta si o sacult cu ffff multa placere in fiecare zi cand am putin timp liber. Te felicit din tot sufletul pentru ceea ce faci ptr. muzica romaneasca care si asa se duce in jos cu manele si muzica vorbit a la Bug Mafia cu toate prostiile si idioteniile ce le vorbesc. Asa muzica ca a lor pot sa compun si la orice ora din zi si noapte dar ca a ta mai va. As vrea dar nu am talentul tau desi m-a inzestrat D-zeu cu destule si cunosc multe dar asta ce tu teai nascut cu acest har de la D-zeu si nui lua in seama pe barfitori. Dumnezeu sa te fereasca de rele pe tine si scumpa ta fetita pe care o ador si pe intreaga ta familie. dupa mine esti un GENIU de neegalat. Semneaza un anonim de oeste marele Ocean M.M. E deajuns ca ce e mult strica si cei rai abia asteapta sa te muste pe la spate daca au ocazia. Mergi inainte nu te lasa si lasai sa latre la stele si la luna pana le-o ajunge gura la fund. S traiesti ani buni si multi si ne ne rasfeti cu muzica ta unica in felul ei . Cei invidiosi sa faca si si asa ceva dac sant in stare. Si eu sant de parere ca nu ai plagiat nimis , este stilul tau personal si cu asta basta cui nuii place sa nu-ti asculte muzica si termine cu bazaconiile pe care le-am citi mai sus. I LOVE YOU PAVEL STRATAN (AS A SINGER)and your music. All the best from a friend, like all others which you have all around the world, and special in Romania. Again someone from far away with a name starting with the same letter on first and last name too - M. M.

 
06-02-2009 00:18 de Stratan Ilie chiar d


 
23-02-2009 14:38 de Anonim

Bai, da romania e plina de tigani si fraieri, adika manelisti si invidiosi....imi bag p#|@ in manelele voastre "levie" - ele sint plagiate. Si imi bag p#|@ in fraierii care il primesc cu miinile deschise si mor de invidie, scriind asa porcarii pe net; cum e Moldova saraca si mica avem un artist (adika 2), care e mai sus ca intreaga voastra adunatura de "manelisti-fraieristi". Muriti in p#|@ mea de invidie!!!

 
23-02-2009 14:48 de Anonim2

As sa'i vad pe tiganii alde Paul,Tudor,rita,hosmin,DJmarYO
doar din interes "sportiv". Niste pidari care stau ziua in mizerii maneliste caci cum a spus "marele artist roman" Ombladon - "Sinteti genul de roman tiganizat care produce manele neincetat, mergind, cintind, facindu'ne tara (Ro) de c**** " Imi bag p#|@ inca odata in manelisti!!! Pofta buna!!!

 
04-03-2009 21:48 de DJmarYO

Sa fie clar trebuie sa revin cu un comentariu chiar si dupa atata timp. Intre timp mi-am schimbat un pic parerea despre el datorita proiectului care il are cu fetita lui, atunci nu avea. Motiviul pentru care am lasat un comentariu atat de acid despre artistul respectiv, NU SUPORT MOLDOVENII si tara Moldava, accentul lor si istoria lor. Cand au interes se dau drept romani cand defapt ei sunt rusi. Au fost luati romanii din regiunea aia si dusi sa moara in siberia si populata cu rusi dupa aia. Sa-i ia Rusia sub guvernarea lor si gata, nu sa incerce sa fuga in europa pe la noi, ruta lor spre europa sa o faca prin rusia pe aici o iau spre europa doar romanii nostri si tiganii nostri. Apropo urasc (pt. ca sunt rasist) 1.tiganii 2.moldovenii+popoarele prajite pe alcool ca Rusia, Ukraina etc...3.negri. Nici nu incape vorba de manele cand eu sunt anti-tigani.

 
06-03-2009 23:13 de not Dj, but Vortex,

DJmarYO, imi pare bine ca ti'ai schimbat parerea, dar totusi cetatenii Repub.Moldova nu's vinovati ca Rusia a dat peste ei, asa ma doare in p#|@ ce crezi tu despre noi, eu respect romanii, cit timp ei ma respecta pe mine si cit timp romanii nu mor de invidie pentru valoarea noastra Pavel Stratan, asa ca cind nu stii situatia in Rep.Moldova nu "eticheta" gresit. Moldova a fost o tara in care e tare greu sa supravietuiesti, nu e ca Romania dar totusi oamenii din Moldova sint oameni de treaba, in comparatie cu .... tiganii

 
28-05-2009 14:59 de Un om rau

Ei shi .???
dai in nahui glavna rubla sa iasa!
shi cu noi sa se imparta, !!!
hai cu totii in anglia la cules malina!!!!

 
20-07-2009 20:42 de mihai baia mare

sunt ardelean dar ascult cu mare placere muzica lui stratan chiar daca e plagiat sau nu , imi place phenix ,hrusca , bertzi... chiar si LA FAMILIA ,dar stratan e deosebit

 
27-10-2009 21:12 de Anonim

ESTE UN ARTIST FOARTE BUN IN FELUL LUI, PACAT K SUNT ATATIA PROSTI CARE MOR DE GRIJA ALTORA.

 
28-10-2009 16:13 de Anonim

Plagiat nu inseamna ce face Stratan. Plagiat fac manelistii. Ascultati muzica araba si vedeti cat de mul se aseamana melodiile lor ca ritm ,sunet si tonalitate. Pana si dansul e la fel: numa dat din fund. La fel si din muzica greceasca au furat chiar melodii ale artistilor celebri ca Antique sau Despina Vadi.Au mers pana acolo ca au luat si melodia dintr-un film clasic indian Awara(Vagabondul). Dar pe stia nu-i acuza nimeni de plagiat ca muzica lor nu circula decat prin chioscurile de la piata si e cumparata numa de inculti.

 
18-11-2009 19:27 de Anonim

Mintile inguste nu vor gusta niciodata o muzica de calitate. Marsh la Copilul-minune si la Gutza, sau la o-zone si morandi, ignorantilor, si lipsitilor de pic de cultura!

 
29-11-2009 21:14 de Anonim

hai terminati cu prostiile,desteptilor.uitativa la voi cit de destepti sunteti,si ce limbaj folositi,doamne......

 
28-12-2009 23:29 de Anonim

ce drq aveti? ce daca e moldovean? de parca vreun cantaret din ro e cat de cat bun la ceea ce face. daca nu va place de pavel stratan va recomand manelele , ca doar si asa suntem o tara de tigani, nu?

 
26-01-2010 13:04 de Nikolai

Frati romani,nu fiti asa natishti,nu fiti asa proshti la gura,doar faceti parte dintr-un popor cu dubla ascendenta:Romani si Daci, care au fost oameni eroi nu tirfe

 
27-01-2010 15:37 de Anonim

da facety voi muzica ba fomistilor,ori n a aveti timp ca ascultati toata ziua manele.uitati va si voi la televizor ca sa vedeti ce se intampla.ati vrea sa va reprezinte la eurovision un ???minune,copilul de aur ,nu stiu cum fermecatoru care sunt niste tigani borati care pana sa inceapa a canta furau si dadeau in cap,nu au reusit sa termine nici 4 clqse de sughy-bughy ca sunt.la fel ati facut si cu boxer ul lor da el totusi v a reprezentat tara la campionate,cand a castigat toti erati mandri ca i roman dar dupa aia...

 
05-06-2010 14:30 de Antimitocanul

Daca prostia ar durea, multi ar striga ca din gura de sarpe! Pe multi dintre cei care s-au exprimat aici ar trebui, vorba unui moldovean, Eminescu, "sa-i imparti in doua cete: in smintiti si in misei" Problema e de unde saiei doua temniti asa large?

 
01-09-2010 09:19 de Anonim

Pavel canta foarte bine,si nu plagiaza.Are voce,arata bine si este cerut pe piata muzicala,asa ca... nu il mai insultai,ca nici voi nu cantati mai bine =))

 
12-10-2010 23:11 de Osi


 
06-02-2011 17:56 de corina

am observat ca multi dintre voi ati inceput sa criticati ca moldoveni sunt ba prosti ba idioti,dar as spune ca nu ar trebui sa criticam omul inainte de a sti.chiar daca suntem romani sau moldoveni tot frati ramanem.am fost o tara unita,dar rusi au luat moldova.asa ca si moldovenii si romanii au dreptul sa devina celebri.bineinteles fiecare cu parerea lui.ii place sau nu ii place pavel stratan,dar era de ajuns sa spunem ca ne place muzica lui sau nu ne place.nu era nevoie sa injurati si sa spuneti tot felul de prostii.la revedere

 
13-02-2011 00:23 de Moldoveanul

Sper ca toti astia care il critica sunt ei insisi niste mari artisti si nu niste mancatori de rahat (sport national in Romania) si datatori cu parerea pe orice tema.
Mai ales idiotul care incheie cu geniala cugetare "e moldovean".
Si eu sunt moldovean, si nu din Basarabia, si spun ca Stratan face cat toti mazgalitorii de mai sus inmultit cu vreo 20.000.
Daca are aere de vedeta, aici nu ma bag sa il apar, pentru ca urasc vedetismul, si oricum l-a invatat in Romania, daca l-a invatat, unde toti sunt figuranti de ti se face scarba.
Daca plagiaza, asta trebuie demonstrat.
Insa sa fie dispretuit pentru ca e moldovean e inacceptabil.

 
09-05-2011 21:02 de Anonim

Invidia e mare ! Ajunge-ti si voi la valoarea lui si apoi vorbiti !

 
12-10-2011 22:57 de Chester Bennegton


 
15-01-2012 12:45 de Anonim

PAVEL STRATAN este un artist ca oricare altul care nu are nevoie de judecata voasrta , cine sunteti voi sa-l judecati?

Alte stiri

Cleopatra le va spune povesti copiilor

Familia Stratan se imbogateste din papusi

Incepe "Folk Maraton" - editia a II-a!

Pavel Stratan lanseaza "Amintiri din copilarie", volumul 4

S-a mai nascut un artist in familia Stratan

Pavel Stratan debuteaza in literatura

Stratan a plans in fata a 4.000 de spectatori

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

147 vizitatori si 0 membri acum pe site