www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Paco Osuna - cap de afis "Delahoya"

MuzicaBuna / vineri, 05 mar 2010
paco

Pentru editia din acest an a Festivalului Delahoya, cea cu numarul 14, desfasurata in perioada 21-23 mai 2010 atat in parcarea Polus Center (in cort mare de spectacol) cat si in zona Food-Court (aici vor avea loc workshopurile), se anunta cateva surprize importante pentru public.



Printre invitatii ce vor fi prezenti in acest an, se numara barcelonezul Paco Osuna (resident in cluburile principale din Ibiza, un artist promovat puternic de renumitul Richie Hawtin).




Cand se vorbeste despre Paco Osuna se vorbeste despre unul dntre cei mai reprezentativi artisti spanioli, reusind sa-si creeze o pozitie importanta intre artistii cu greutate din Europa. Viziunea sa muzicala nu poate fi rezumata in simple cuvinte dar o putem incadra in trei termeni foate largi: creativitate, inovatie si evolutie.

Abia dupa varsta de 14 ani a manifestat un interest pentru muzica si destul de repede, la 20 de ani, in 1994, a reusit sa devina din amator un profesionist. Prima sa slujba in domeniu a fost rezidentiatul la legendarul club Amnesia din Ibiza care i-a permis sa devina cu adevarat un artist si sa-l propulseze ca invitat la prestigiosul label Cocoon. Nu a trecut mult de la acest eveniment si Paco a inceput sa-si produca propria muzica la label-uri precum Serial Killer, Mordib sau Real State. In 2003 si-a lansat propriul label, Shake Rec., care i-a permis sa-si dezvolte propriul stil muzical. In 2006, ca rezultat al experimentelor sale muzicale, si-a fondat un label secundar, Mindshake, cu care a avut un mare succes, reusind sa atarga atentia internationala asupra sa. Artisti precum Ambivalent, Paul Ritch, Matteo Spedicatti sau Andrea Ferlin au contribuit si ei la acest suuces. Urmatorul pas pentru Paco a fost integrarea conceptului sau muzical in Club4 din Barcelona, care a devenit destul de repede dupa lansare o locatie familiara pentru toti fanii genului. Ca si cum toate acestea nu ar fi destule pentru el, Paco Osuna are in prezent legaturi stranse cu label-ul Plus 8. Ultima sa referinta - Orbeat este un EP foarte reusit cu care a reusit sa atraga atentia Dj-ilor din toata lumea. Fiind intr-o continua evolutie Paco si-a fixat noua tinta - seturi produse live. Cu astfel de seturi a participat la evenimente de mare rezonanta precum Awakenings (Amsterdam), Fabric (London) sau Goa Club (Roma).

Asadar, dedicarea totala, talentul si popularitatea sa l-au ajutat sa intreprinda cateva turnee mondiale, iar ultimile sale reprezentatii au facut senzatie la evenimente de mare anvergura precum DEMF (Detroit), Awakenings (Amsterdam), WMC(Miami), SAMC (Buenos Aires) si Amore ( Roma).

Astfel Paco Osuna este intr-o continua evolutie a sunetului sau, reusind sa ia cele mai minimaliste sunete si sa le combine cu cele mai bune caracteristici solide. Pe parcursul acestui intreg proces este expusa creativitatea si puterea sa de a inova pe scena intr-un mod in care creeaza o poveste, reusind totodata sa stabileasca o legatura cu publicul sau.



loading...

0 comentarii. Posteaza un comentariu

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

143 vizitatori si 0 membri acum pe site