www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Nikita nu-i doar tampita e si nebuna cu acte

Msokoto / joi, 08 ian 2009
nikitaDupa ce a fost acuzata de un ziar de duzina [CanCan pe numele lui] cum ca ar fi vorbit cu nu-stiu-ce Florin Ucigasu`, mare interlop, despre intimidarea Nikitei, Anca Badiu [ex-Class] a avut parte de drept la replica facand o declaratie lunga si socanta. Pe scurt, marea poeta si cantareata [viitoare pictorita probabil] Nikita sufera de schizofrenie paranoida cronica si a fost internata la un spital de psihiatrie. De mai multe ori, dar la acelasi spital. Asadar vietuieste legal printre noi, e nebuna cu acte in regula. Va mira?

Anca sustine ca nu a vrut sa dezvaluie public acest lucru pe care l-a aflat in timpul procesului de calomnie intentat Nikitei. Avocata apararii a adus ca proba un certificat medical care sustine diagnosticul de schizofrenie si faptul ca acuzata a fost internata la Spitalul de Psihiatrie Domnita Balasa. Procesul nu a fost finalizat din cauza faptului ca insulta si calomnia au fost scoase din codul de procedura.

Anca Badiu intentioneaza acum sa redeschida procesul, dar spera ca Nikita sa primeasca ajutorul de care are nevoie. "Nikita este o persoana bolnava si ar trebui ajutata intr-un fel in favoarea ei, nu sa fie instigata sa participe la emisiuni sau articole unde sa creeze scandal, jignind fara motiv persoanele publice din jurul ei si inventand tot felul de lucruri neadevarate" a adaugat ea.

Dupa anularea actiunii in instanta, Nikita a fost invitata la OTV unde s-a laudat ca a castigat procesul. Avocata ei s-a vazut nevoita sa intervina telefonic in direct si sa o sfatuiasca sa nu mai declare lucruri neadevarate. In ciuda acestui fapt, Nikita a declarat, din nou, ca Anca Badiu a pierdut procesul de calomnie impotriva ei. Deci, da, este nebuna si are si dovezi!

In incheiere s-o auzim cantand, doar suntem in zona muzicala:




loading...

12 comentarii. Posteaza un comentariu

 
08-01-2009 14:20 de cousin

in sfarsit a iesit si patalamaua nikitei la iveala. bine, nu era nici un secret faptul ca ea e dusa rau, saraca, dar acum e cu acte in regula. atentie, deci! fetiti-va de hipopotam!

 
08-01-2009 15:03 de dianavlase

Ah, cata satisfactie! Stiam eu! Stiam!!!

 
08-01-2009 15:07 de dj50

e prea dureros sa ma uit la videoclip

 
08-01-2009 20:28 de Anonim

Anca "Who?" Badiu.Ah da,tipa aia de la Class care n-a facut nimic de cand s-a destramat grupul?

Si o dereglare psihica nu inseamna nebunie.E ca si cum ai spune ca cineva are o boala generalizata pentru ca are un picior sau o mana rupta.

 
09-01-2009 10:20 de Woland

Anonim, schizofrenia e o boala mintala cronica, iar un nebun e unul care sufera de o boala mintala. Aceeasi treaba, deci. (mai informeaza-te inainte sa scrii aiurea)

Nasol cu Nikita asta. Poa` sa-ti dea in cap si nu pateste nimic, ca mna, e dilie. Biata Naomi, nu mai are scapare daca intra iar in gura balenei

 
09-01-2009 20:25 de Anonim

Woland,daca tot faci pe desteptu incearca sa si reusesti.Schizofrenia este o boala persistenta,adica se tine de tine ca lepra.Daca Nikita era schizofrenica trebuia mereu sa aibe un comportament de schizofrenic.Un lucru e sa ai un comportament agresiv si altul e sa fii schizofrenic.Ea nu e bolnava psihic.N-ar fi prima oara cand doctorii dau aiurea un diagnositc.

Te-as ruga sa nu mai scrii aiurea,dar asta ar insemna sa nu mai scrii deloc.

 
10-01-2009 01:35 de Woland

Daca ma rogi... Nu neg cum ca ar putea fi falsa hartia aia de la doctor, doar ca trebuie sa citesti si dincolo de simple cuvinte ca acel `nebuna` din articol.

 
10-01-2009 12:35 de Anonim

Nu ca e falsa,e autentica doar ca diagnosticul ar putea fi dat aiurea.Mai du-te si tu pe la casa de nebuni si intereseaza-te se vezi cum este un schizofrenic.

 
18-01-2009 01:52 de Anonim

hmm...de ce comentati voi pe pagina asta ?

))))))))))

 
02-02-2009 12:57 de Anonim

prostia este o boala din nastere....te nasti cu ea si mori dracului cu ea

 
29-06-2009 18:16 de OANA

pt totoi cei care o fac nebuna pe nikita.vreau sa va clarific un lucru bolile psihice tin de suflet asta inseamna ca atunci cand ai o boala psihica defapt ai sufletul incarcat cu pacate sau cu multa energi e negativa.schizofrenia se poate trata dat nu cu medicamente ci cu m,ulta credinta .credinta de care nikita a dat dovada.ea este credincioasa crede in BUNUL DUMNEZEU si are o mare SF care o ocroteste SF PARASCHEVA DE LA IASI.POATE O FI FOST BOLNAVA DAR SIGUR CREDINTA A FQCUTO BN.EU AM VAZUT FOARTE NULTI NEBUNI ASA CUM VA PLACE VOUA SA II NUMITI SI CHIAR BOLNAVI DE SCHIZOFRENIE SI VA GARANTEZ CA NIKITA NU ESTE SCHIZOFRENICA.SI INCA CEVA DINTRE UN 'NEBUN' SI UN ;NORMAL;MAI MULTE SANSE SUNT SA TE OMOARE ALA CARE SE CREDE NORMAL.SA CA PUTINA CREDINTA SI SA NU MAI VEDEM NEBUNI PESTE TOT

 
06-01-2010 18:22 de Dadzor

Oana eu cred ca defapt tu ai o problema psihica .. ai scris si tu porcariile alea care se bazeaza pe ce? pe propria ta imaginatie sau pe spusele unor cretini?
Asa pot sa ma apuc si eu sa scriu ca balaurii exista si mananca rosii cu sare odata pe luna sau ce stiu eu ce alta cretinie.
Cand un om e dereglat psihic asa ramane si sansele de a fi tratat sunt mici .. si acelea necesita medicamente, terapii si consultatii psihatrice.
E grav cu fanaticii astia religiosi ca tine ... si sincer nu cred ca un om rational si inteligent ar putea scrie asa o cretinie.

Alte stiri

Urmariti noul videoclip al Ancai, "Fade Away"

Anca Badiu si-a lansat primul clip din cariera solo

Anca Badiu a filmat un nou videoclip

Noul clip Anka Badiu apare in 2008

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

118 vizitatori si 0 membri acum pe site