www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Muzica la Street Heroes 2011

MuzicaBuna / miercuri, 07 sep 2011
street heroes flyer

Cine sunt cei care sustin miscarea urbana prin sunet si cuvant? Cine sunt cei care si-au facut o meserie din motivat publicul prin intermediul beat-ului, rimei si lifestyle-ului? Sunt cei responsabili cu vibe-ul urbanoizilor - the MUSIC HEROES!



A doua editie a festivalului Street Heroes va incepe Sambata (17 Sept.), iar programul serii va respecta reteta dupa care a pornit cultura underground: cu hip-hop. In rolurile principale ii avem pe DOC, Deliric si Vlad Dobrescu, adica CTC, pe Grasu XXL, Maximilian si Agresiv.

Toti acesti artisti au facut istorie cu predilectie in underground-ul romanesc. Hiphop-ul i-a conservat la nivelul de artisti autentici, chit ca au avut colaborari, albume solo sau proiecte comune. Acestia nu au renuntat nici pana in ziua de azi la lifestyle-ul si la activitatea care i-a consacrat. De aceea, ei sunt in familia Street Heroes!

Duminica (18 Septembrie), in cea de-a doua seara de Street Heroes 2011, scena va intra sub dominatie alternativa! In line-up se regasesc nume mari ale sferei muzicale alternative: Guess Who, ROA, Les Elephants Bizarres, Blue Nipple Boy si Lazy I.

Iar pe parcursul ambelor zile, DJ autohtoni de top vor intretine atmosfera si vor pompa energie-n psihic!

Dropdread si-a inceput calatoria muzicala ca dj in 2004 dintr-o idee inocenta care in timp a prins contur si s-a transformat in 7 ani de multi-tasking: djing, organizare evenimente, promovare, "movement blogging" si multe altele. Totodata pentru Silvia M. aka Dropdread lucrurile abia prind adevaratul contur, activitatea sa indreptandu-se accentuat in directia productiei muzicale fara ca playlistul sa simta lipsa prospetimii si dinamicii slalomului printre subgenurile celor doua directii: drum&bass si dubstep.

UNLOCKA - stands for open-mindedness. Calin si-a inceput activitatea de DJ pe la inceputul anului 2005 mixand drum&bass sub aliasul de KidlazY. Au urmat cativa ani buni de explorari pe marginea experimentala a muzicii electronice, perioada ce si-a lasat adanc amprenta in stilul sau de a mixa. In anul 2008, din dorinta de a-si largi orizonturile muzicale abordate, Calin se reinventeaza ca DJ. Asa apare Unlocka. Sub acest alias a mixat deopotriva glitch, dubstep si drum&bass, insa nu s-a ferit nici de la fidget, breaks sau house atunci cand a simtit nevoia. In decursul anilor a mixat alaturi de nume precum Doctor P, Al Haca, Cookie Monsta, Propa Tingz, Tomb Crew, Zombie Disco Squad, Belladonna Killz, Kid 606, Tech Itch, Black Sun Empire, Silent Strike, Gojira si multi multi altii.


Vlad Dobrescu este producator la Facem Records de cam de 11 ani. Face parte din echipa de fondatori a primului label independet de hip-hop - Facem Records. Este vinovat de beat-urile unora dintre cei mai buni MC romani (CTC, Cedry2k, Carbon, Raku, Kgula & R.A.C.L.A., Sindicatu R.A.N.S., ViolLent). In prezent isi imparte viata intre beat-uri, albume noi, materiale solo, munca de definitivare a unui studio de productie muzicala pro, job si hip-hop promoting.A 

Dupa o prima editie Street Heroes pe parcursul careia peste 12.000 de persoane s-au bucurat de menu-al urban pus la cale de organizatori, cel mai puternic festival de cultura urbana din Sud Estul Europei revine intr-o varianta tunata!

Street Heroes 2011 va avea loc in zilele de 17 si 18 Septembrie, in Parcul Tineretului din Bucuresti si va aduna la un loc tot ce-ti trece prin cap cand vine vorba de cultura urbana: Skateboarding, BMX, Bboying Battle, Graffiti & Collage, Streetball, Slackline, muzici bune si alte surprize.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele Domo - in magazineleA Ollie Gang Shop Bucuresti, Ollie Gang Shop Brasov, Rulez, Most Wanted (Fabrica) si H2O; online pe www.eventim.ro.




loading...

0 comentarii. Posteaza un comentariu

Alte stiri

Lista nominalizatilor la Romanian Music Awards

Grasu XXL feat. Guess Who - "LaLa Song"

Ei vor face show la Romanian Music Awards ...

Ce artisti vedem la Tuborg Green Fest Peninsula 2011 - UPDATE muzica electro!

Urmariti noul videoclip Grasu XXL feat. Guess Who - "Azi NU"

Guess Who a cantat pentru elevii care au picat BAC-ul

"E Sophiesticata, ma". Maximilian isi lanseaza noul videoclip. VIDEO

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

81 vizitatori si 0 membri acum pe site