www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

Multiculturalitate prin muzica si fiinta - FARFARELLO

MuzicaBuna / joi, 04 iun 2009
FARFARELLO pFARFARELLO s-a dedicat cam de un sfert de veac muzicii instrumentale, producand fermecator, cu instrumente acustice si electrice, sunete autentice si originale cu caracter individual, independente de timp si spatiu si care se sustrag oricaror descrieri conventionale.

FARFARELLO inseamna, in primul rand, Manni Neumann (vioara) si Ulli Brand (chitare acustice). Cei doi pornesc cu FARFARELLO de pe scenele Germaniei spre cele europene. Datorita faptului ca Mani Neumann, urmare a activitatii sale din trecut ca si violinist al legendarei formatii Phoenix ("violonistul diavolului"), a fost onorat cu MTV Lifetime Award si decorat cu ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler, Romania se afla pe primul loc in agenda formatiei FARFARELLO. Iar Timisoara este pe primul loc in agenda romaneasca a formatiei.

Cele peste 3500 de concerte, 120 de emisiuni TV in Germania, 17 discuri si CD-uri, 1 DVD, numeroase festivaluri internationale, concerte in colaborare cu orchestre simfonice, precum si nenumarate concerte in biserici si in cluburi, au contribuit la celebritatea numelui FARFARELLO, acestea dovedind, in acelasi timp, si amplitudinea si varietatea activitatii creative perpetue a formatiei.

O echipa compusa din colaboratori vechi asigura formatiei un nivel organizatoric si muzical stabil, conform necesitatilor si cerintelor actuale. Nenumarati muzicieni de nivel mondial i-au insotit pe cei de la FARFARELLO pe drumul lor de un sfert de secol. Printre ei se numara percutionistii Nippy Noya, Jose Cortijo si Martin Verdonk, care dau muzicii FARFARELLO o culoare unica. Muzicieni precum Mike Barsimato si Herb Quick, Toni Putrino sau Chris Thompson si-au alaturat si ei numele muzicii FARFARELLO.

Charly T, unul dintre bateristii renumiti in Europa, impreuna cu cunoscutul bassist si una dintre cele mai marcante personalitati ale muzicii rock romanesti, Josef (Ioji) Kappl, apartin de cativa ani de colectivul central al formatiei FARFARELLO, cel care, de altfel, va fi prezent la Festivalul PLAI ca si cap de afis al zilei de vineri, 11 septembrie. Cei de la FARFARELLO vor aborda, pe scena PLAI, tematici foarte diferite - teme melancolice, de cugetare, de bucurie si fericire precum si teme de tristete si povestiri mistice vor fi culese, prelucrate si transformate de ei in muzica. Aceasta muzica, contopindu-se cu ascultatorul, va oferi acestuia posibilitatea de a da frau liber fanteziei sale proprii, creandu-si imagini personale pline de senzatii sublime, de bucurie si liniste sufleteasca si posibilitatea unica de a se regasi in ele.

Bucuria pentru muzica, independenta, libertatea spirituala, nestavilita inovativitate si, de multe ori, chiar modul neconventional de actiune constituie punctele centrale ale filozofiei vietii celor de la FARFARELLO si insusiri indispensabile ale mesajului pe care il transmit atat pe scena cat si in studio.

La Timisoara, FARFARELLO va prezenta in premiera in Romania cel de-al 17-lea material discografic al trupei, albumul "Pas cu pas".




loading...

0 comentarii. Posteaza un comentariu

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

142 vizitatori si 0 membri acum pe site