www.muzicabuna.ro Web analytics

    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
stiri din muzica
critica muzicala
evenimente
unde mergem?
trupe si solisti
poze  | videoclipuri
melodii copiate
versuri proaste
asculta muzica
descarca albume
underground
adauga muzica ta
forum
sondaje
lista membrilor
blog-uri

MISSION:METALLICA

webmaster / joi, 07 aug 2008
mission metallica pMISSION:METALLICA - WEB SITE-UL INTERACTIV AL FORMATIEI METALLICA S-A LANSAT LIVE IN 31 DE TERITORII NOI SAPTAMANA TRECUTA

MISSIONMETALLICA.COM - LE PERMITE FANILOR SA EXPERIMENTEZE NOUL ALBUM AL TRUPEI PRIN MATERIALE IN EXCLUSIVITATE INAINTE DE LANSAREA OFICIALA


Mission:Metallica este un model unic si nou de afacere care da posibilitatea fanilor sa acceseze continut exclusiv din noul material semnat Metallica, premergator lansarii oficiale a noului album Death Magnetic, din 12 septembrie.

Platforma, dezvoltata de Metallica in colaborare cu Universal Music si Warner Brothers, da deasemenea posibilitatea fanilor sa precomande albumul Death Magnetic.

Fanii vor avea posibilitatea sa pre-comande albumul in format digital si/sau fizic (inclusiv editia speciala deluxe in forma de sicriu ce contine un tricou, un CD Digipack, un DVD, CD-uri cu demo-uri si materiale exclusive) si sa acceseze continut exclusiv prin intermediul unei selectii disponibile pe site-ul www.missionmetallica.com prin intermediul partenerilor de retail din fiecare teritoriu in parte.

Lansat initial in Statele Unite, Canada si Marea Britanie la sfarsitul lunii mai, este acum momentul ca si restul lumii sa se alature acestei experiente de neuitat; 31 de tari au lansat versiuni locale live saptamana trecuta.

Teritoriile live din aceasta saptamana cuprind: Australia, Austria, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Olanda, Hong Kong, Ungaria, Italia, Coreea, Noua Zeelanda, Norvegia, Filipine, Polonia, Portugalia, Slovacia, Spania, Suedia, Elvetia, Japonia, Brazilia, Argentina, Romania, Turcia, Belgia si Irlanda.

www.missionmetallica.com ofera utilizatorilor posibilitatea unica de a vedea imagini de la realizarea celui de-al noualea album de studio Metallica, material pe care trupa a inceput sa il inregistreze anul trecut impreuna cu producatorul Rick Rubin.

In loc sa astepte pana la lansarea oficiala a albumului din luna septembrie, fanilor Metallica li se ofera acces la imagini de la "making of" inainte de lansarea albumului inregistrandu-se pe www.missionmetallica.com.

Website-ul permite accesul la continut exclusiv, inclusiv inregistrari cu membrii formatiei care discuta despre progresul facut in studio prin intermediul unor inregistrari video live, inregistrari audio si acorduri din cantecele noi, colectii de fotografii in exclusivitate din studio, plus sansa de a castiga bilete si permise de acces in backstage si posibilitatea de a-i intalni pe membrii formatiei in aceasta vara.

Tot acest continut este absolut gratuit.

Si daca acest continut gratuit nu este suficient, fanii se pot alatura Mission: Metallica Platinum, care ofera utilizatorilor acces, download de album in format digital la cea mai inalta calitate furnizat la miezul noptii in ziua lansarii, albumul pe suport fizic, plus download-uri complete ale unor show-uri live clasice si ringtone-uri cu acorduri din noul album.

In plus, membrii Platinum vor avea posibilitatea sa participe la concursuri exclusive, avand astfel sansa sa castige bilete de avion, cazari la hotel, bilete la concerte si permise de acces backstage si intalniri face to face cu membri formatiei la concertele din acest an de la Bonnaroo Music & Arts Festival, Ozzfest si Reading Festival din Marea Britanie, precum si o invitatie la petrecerea data in cinstea noului album unde se vor asculta in premiera piesele de pe noul material, petrecere ce va avea loc in California de Nord, acolo unde Metallica are cartierul general.



loading...

1 comentarii. Posteaza un comentariu

 
09-02-2009 20:02 de Augustin Vasile Gabr

Metallica i cea mai tare trupa din lume 4ever. Parerea mea......oricum. Este vreun mod prin care se poate vorbi cu membrii trupei?

Alte stiri

S-a lansat "Metallica Live In Nimes"!

Metallica - Nothing Else Matters: la tambal!

Metallica - a treia oara in Romania?

Concertul "The Big Four" - un eveniment mondial

Metallica si Lou Reed lanseaza albumul "Lulu"

Lou Reed si Metallica - "The View" (AUDIO)

Metallica si Lou Reed - "The View" (fragment AUDIO)

Muzica ta

Asculta genul tau de muzica:



Asculta radioul tau preferat:



download soft: winamp player

Evenimente si concerte


vezi toate evenimentele

Evenimente salvate


Lista de evenimente salvate:

Nu ai evenimente salvate

Vezi evenimentele disponibile sau adauga un eveniment



Discutii pe forum

Vorbeste despre muzica si artistii preferati!

Concert In Poiana La Palilula


scris de CurteaRegala pe 2-06 ora 12:19

Musik mesage


scris de majanan pe 17-05 ora 16:49

Angajare cu diploma


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:05

Am calificare electronica si automatizari si nu stiu cu ce se mananca


scris de alex77 pe 15-05 ora 17:04

Provocare chitariștii roboți


scris de Korobu pe 11-05 ora 16:01

Shawn Mendes - Stitches (TBoys Cover)


scris de sckin pe 9-05 ora 15:52

Maryan - Sweet Emotion (Pyannho-Rose Remix)


scris de Martino pe 9-05 ora 09:37

ce faci daca s-a asternut monotonia in relatia ta?


scris de vioricamacovei pe 26-04 ora 14:47

Stereo Beat Records cauta voci si producatori


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:51

Caut studio inregistrari ieftin


scris de smoky2015 pe 30-03 ora 15:35

intra in forum
copyright © 2000-2016 MuzicaBuna.ro. Developed by HTD
despre muzicabuna.ro | termeni si conditii de folosire | echipa | contact

123 vizitatori si 0 membri acum pe site